Edelsteen hangers: Druppelhangers


hart hangers

Edelstenen druppel hangersElke edelsteen heeft een invloed op je lichaam en je omgeving.
Als je een steen op het lichaam draagt, heeft deze invloed op lichaam & geest.


Deze prachtige druppel hangers zijn een ideaal geschenk voor een geliefde, jezelf of vriend of vriendin.  Deze edelstenen geslepen in druppelvorm die als hangertje kan dragen, zijn ook gezondheidsstenen of helende stenen.

Je kan deze stenen dragen aan een ketting rond je nek of je kan ze in de kleding spelden op de plaats waar ze nodig zijn.


Hoe kies je een steen die bij je past?

Bij het uitkiezen van een passende steen kan men zich laten leiden door de kleur van de steen of je intuitie. Dwz dat je de steen kiest zonder echt te weten waarvoor hij juist dient. Of je kiest een steen speciaal voor zijn werking.


Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts
 

Het is nodig om sieraden met edelstenen regelmatig te ontladen van de opgenomen negatieve energie en daarna terug op te laden.  

Meer weten?  Klik hier:


Stenen ontladen & opladen

Hangers in een speciale vorm, kies hier:    

Edelsteen Harthangers   

Edelsteen Druppelhangers    

Dubbel einder hangers   


Druppel hangers 5.00€:


Deze "drop of" hangers zijn in een perfecte druppelvorm geslepen.
Omdat ze helemaal glad en rond van vorm zijn, kunnen ze nooit aan uw kleding blijven haken en voelen ze lekker zacht aan op de huid.
Ze zijn ingeboord zodat ze niet los kunnen laten. Om oxidatie te verkomen zijn de kapjes verzilverd. Maar er is meer...
Een druppel is het symbool voor een traan, herinneringen of pijn. Pas geleden of vele jaren terug, een druppel is tijdloos... U kunt een "drop of" hanger met u meedragen ter nagedachtenis aan een geliefde of hem op een pijnlijke plek leggen. Hij kan u steunen.

Maar een druppel is ook het symbool voor vreugde. Immers zonder regen en druppels, geen water, geen planten, geen drinken en geen leven. De druppelvorm is een symbool dat al teruggaat tot ver voor de tijd dat er mensen op aarde waren, zij staat symbool voor al het leven op aarde en verbergt vele wijsheden.


Druppel hangers zijn verkrijgbaar in volgende steensoorten:

                                             
                                              Turkoois geel
                                              Rutielkwarts
druppel hangerRegenboog obsidiaan
Aquamarijn 
Mos agaat 
Jade 
Fluoriet 
Aventurijn
Amethist
Bergkristal
Jaspis 
Lapis Lazuli 
Labradoriet 
Rozekwarts 
Onyx
opaal wit
Tijgeroog 
Amazoniet
Agaat
Hematiet
                                              Mookaiet
                                              Rhodoniet
                                              Calciet wit


(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)
Agaat druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


agaat
Agaat
is een aardende, stabiliserende en beschermende steen.   De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Hij stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken.
Agaat bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Ook beschermt agaat het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.
Op fysiek niveau is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen dit komt omdat hij beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft. Maar agaat heeft ook een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.  
Verder is agaat is zeer nuttig gebleken bij het behandelen bij luchtwegen problemen, ademnood en astma. (dit wel samen met barnsteen!)
Agaat geeft bescherming tegen aardstralen Ook verbetert hij de bloedsomloop en verstekt het hart.
Deze steen versterkt de persoonlijkheid en geeft zelfrespect.
Agaat (zeker mosagaat) zijn zéér geschikt tegen oorsuizingen.
Agaat boom druppel hanger 5.00€

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)

agaat


Boomagaat werkt sterk aardend en kalmerend. Deze steen geeft een veilig en beschermd gevoel. Hij geeft kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en maakt standvastig. De steen is erg geschikt om te gebruiken voor planten en bomen omdat haar energie heel voedend is.

Boomagaat heeft een bijzondere band met het plantenrijk en zal ook de gezondheid van kamerplanten in stand houden.
Boomagaat geneest chakra's die in onbalans zijn geraakt door aandoeningen en behandelt skelet ziekten. Hij is goed voor het immuunsysteem en de weerstand en gaat degeneratie van haarvaten tegen en stimuleert de bloedsomloop.
De boomvormige insluitsels die in de steen zitten die worden gevormd door ijzeroxiden en ijzerhydroxiden. Boomagaat is een witte kwarts of helder, bruin met insluitingen die groen zijn.
Op spiritueel gebied dringt de boomagaat er bij u op aan om met de wortels verbonden te blijven. Boomagaat werkt langzaam, hoe het ook gebruikt wordt boomagaat heeft tijd nodig om effectief te worden. Boomagaat stabiliseert ook de wervelingen in het energieveld van de aarde en kan geopathische belasting of de zwarte leylijnen te boven komen.

Op fysiek niveau heeft het een positieve werking op bacteriële infecties en versterkt het immuunsysteem.


Agaat mos druppel hanger 5.00€

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)

agaat


Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus.
Mosagaat is dus heel geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van herstel na ziekte, om tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust of om weer tot jezelf te komen. De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg. De steen helpt angsten, stress en zorgen loslaten en helpt je ontspannen. Het versterkt je verbinding met de natuur en de aarde. Fysiek heeft mosagaat een positieve werking op de weerstand en het immuunsysteem, hart en bloedvaten, de longen, griep en verkoudheid, hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Het dragen van de steen tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus. Mosagaat is een doorzichtige chalcedoon kwarts met insluitingen van bruine en groene hoornblende, ijzer en mangaanoxiden en helpt bij vermindering van de gevoeligheid bij het aanvoelen van milieuvervuiling en het weer.

Mosagaat bevordert een vlotte bevalling het vermindert de pijn. Mosagaat is een optimistische steen die behulpzaam kan zijn voor een ieder die depressief is door bepaalde levensomstandigheden of onbalans in de hersenen heeft. Als elixer op de huid aanbrengen werkt het tegen schimmelinfecties en huidinfecties.

Mosagaat laat je één worden met de natuur en ondanks de naam mosagaat bevat het niks van organische stoffen. Mosagaat versterkt ons eigen vertrouwen en laat opgekropte emoties los.
Op geestelijk niveau bevordert mosagaat de communicatie en zelfexpressie en het vermindert angst en stress.


Amethist druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


hart hanger
Amethist werkt zeer beschermend en zuiverend. Hij maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt en helpt hierdoor slechte gewoontes en verslavingen erkennen en achter je laten.
Amethist geeft ook inzicht in gevoelens en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.
Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kunnen reinigen en beschermen.
Hij kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Maar dit is enkel wanneer je de steen met deze intentie gebruikt.  
Amethist helpt je om contact te maken met hogere energieën en gidsen.
Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (ook nachtmerries).  Ook is amethist bijzonder geschikt voor het oplossen van krachteloosheid.  Hij verbetert het geheugen. Vermindert angst, verdriet, haat of heimwee.
Amethist bevordert creativiteit, visualisatie, meditatie en is goed voor de geestelijke ontwikkeling. De kleur maakt ernstig, geeft helderheid van geest en is ontspannend in het algemeen.
Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in wacht- en spreekkamers.
Amethist is ook een heel goede steen om een meditatieruimte met zijn ontspannende trillingen te vullen. De meditatie zal op een hoger niveau komen.
Deze steen geeft kalmte en innerlijke rust, de beste steen tegen spanningshoofdpijn, spanningsmaagpijn, goed tegen verstrooidheid, bevordert de bloedsomloop, helpt bij het helen van brandwonden, is goed voor lever en ogen, ontspant de nekspieren en de schouderbladen. (draag amethist rond de nek)


Aquamarijn druppel hanger 5.00€ :


aquamarijn Momenteel geen foto beschikbaar van de aquamarijn als druppelhanger.

Aquamarijn is een heel spirituele steen met een sterk kalmerende werking op geestelijk en lichamelijk niveau. Hij maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk.
Het is een goede steen om te dragen als projecten of persoonlijk zaken wil afronden.  Want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol.
Aquamarijn zorgt voor helderheid van geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Ook is hij bijzonder geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie.
Deze steen bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid.
Fysiek helpt de steen bij keelpijn, opgezwollen klieren, schildklierproblemen, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een gunstige werking op de ogen, zowel bijziend als verziend. Maar hij werkt ook gunstig op de maag, het gebit en de kaak, en kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (ook hooikoorts) en auto-immuunziekten.  Aquamarijn ondersteunt de lever, verbetert de bloedspiegel en houdt spierkracht op peil. Maar hij ondersteunt ook de genezing van voorhoofdsholteontsteking.
Aquamarijn bevordert helderziendheid en helpt om beter open te staan voor het hogere. Aquamarijn is ook geschikt om bij meditaties op een hoger geestelijk niveau te komen.
Mensen die een blokkade hebben in hun keelchakra, wat zich meestal uit in een veelvuldig schrapen van de keel, kunnen deze blokkade opheffen door een Aquamarijn te gaan dragen.
Er zijn al heel positieve resultaten bekomen met aquamarijn te gebruiken bij: voorhoofdsholteontsteking (sinusitis), slijmvliesontsteking, helpt bij problemen met de schildklier, is goed voor de kaak, kiezen en mond en maakt een vastzittende hoest los.
Aventurijn druppel hart hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


aventurijn
Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Deze steen werkt in op het hart chakra en trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken.
Aventurijn stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën.  Maar hij werkt ook zeer ontspannend & kalmerend bij woede, ergernis en irritatie.  
Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. Deze steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders.
Op fysiek niveau heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk en het cholesterol gehalte. Verder werkt aventurijn pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op de huid (uitslag, allergische reacties, etc.), stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.
Aventurijn is goed tegen eczeem, uitslag, acne, rode vlekken. Helpt bij neusbloeden en is een goede hulp bij artrose en ontkalking. Ook helpt aventurijn de bloeddruk terug in balans te brengen. Kinderen die niet goed groeien zijn ook vaak drukke of onrustige kinderen. Aventurijn helpt hen weer wat rustiger te worden. Werkt goed tegen jeugdpuistjes ( verdwijnen door het dragen van een aventurijn, samen met het gebruik van omega 3-6-9 ) Mensen die snel hun zelfbeheersing verliezen ( driftig ) vinden met het dragen van aventurijn, hun innerlijke balans terug.


Bergkristal druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


bergkristal Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt bij healingen en bij energetisch werk. Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Bergkristal beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans.
Op mentaal niveau bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. Deze steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans.
Ook vermindert hij zwellingen, misselijkheid en diarree.
Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op en herstelt de energiestroom.
Bij bevat silicium dat belangrijk is voor de algemene toestand van iemand. Helpt goed tegen stoornissen van haar en nagels.
Bergkristal werkt goed tegen wagen- en zeeziekte, verdrijft depressies, angsten, evenwichtsstoornissen (samen met tourmalijn), reinigt (bvb na ziekte), geeft energie en bevordert helder denken.  Hok geeft ook verlichting bij artritis en artrose.
Vermindert zwangerschapsbraken ( samen met jaspis).
 Bergkristal is een ideale steen bij rugklachten en heeft een goede invloed op het skelet. Hij neemt besluitloosheid weg!Carneool druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


carneool
Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. Deze steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen.  Hierdoor heeft hj een positief effect op depressies, apathie en verwarring.
Hij maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen.
Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen.
Deze steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie.
Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Hij zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor.
Carneool helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.  Hij bevordert de bloeddoorstroming, helpt bij infecties, bevordert de spijsvertering, versterkt het zenuwstelsel. Ook geeft hij geestelijke rust en verheldert het denken.
Carneool geeft levensmoed en ondernemingslust.Deze steen is een hele positieve steen die voor velen geschikt is.  Goede tegen krampen, bij koorts, bij infectie, suikerziekte, zenuwpijn, bloedvergiftiging, te lage bloeddruk, koppigheid; werkt goed om nachtmerries te verdrijven en fijne dromen te bevorderen.
Calciet wit druppel hanger: 5.00€

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling.   Het is dé steen voor hoop & moed!
Hij werkt ook als een krachtige versterker en reiniger van energie. Gedragen op het lichaam verwijdert calciet negatieve energieën uit het aura en verhoogt uw energieniveau.
Ook verwijdert hij stagnerende energie in het lichaam.   Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Calciet verbindt de emoties met het intellect en creëert zodoende emotionele intelligentie.
Calciet heeft een positief effect op iemand die geen hoop of motivatie meer heeft.
Op het geestelijke vlak kalmeert Calciet de geest, zorgt het voor analytisch onderscheidingsvermogen en versterkt het het geheugen.   Hij verenigt gevoel & verstand.  Kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.   Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan.
Deze stabiliserende steen vergroot het zelfvertrouwen en het vermogen om tegenslagen te verwerken.
Door calciet op energetisch niveau te gebruiken, worden alle chakra’s gereinigd, in balans gebracht en van energie voorzien. Calciet reinigt de uitscheidende organen, stimuleert calciumopname in de botten en versterkt het skelet en de gewrichten.
Calciet is een sterk energetiserende en reinigende steen, vooral voor de lagere chakra’s. Het brengt de emoties in balans, verjaagt angst en overwint depressies. Het lost problemen op en maximaliseert potentieel. Hij heeft het vermogen om angst los te laten.  Deze steen werkt motiverend.  Bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid.  

Jade druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


fluoriet
Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel).
Hij zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan.
Deze steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten.

Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.
Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming.
Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam.
Jade heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen.
Fluoriet druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)

fluoriet Fluoriet is een beschermende & stabiliserende steen.  Hij vergroot het zelfvertrouwen en helpt structuur te brengen in je leven.
Deze steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren. Want deze steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis.
Hij beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons).
Fluoriet ook heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma.  Hij is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen.
Verder heeft hij een gunstige werking op de huid (bijvoorbeeld op puistjes en rimpels) en slijmvliezen, met name van de ademhalingswegen.  Maar fluoriet is echt zeer goed voor het gebit en de opbouw van het beendergestel.
Werkt positief op spataderen en wonden.   Helpt geestelijke problemen aan te pakken.   Helpt om de concentratie te vergroten.   Er wordt zelfs beweerd dat fluoriet het IQ kan verhogen.


Hematiet druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


hematiet

Hematiet werkt sterk aardend, beschermend en harmoniserend. Deze steen geeft je zelfvertrouwen, vergroot je zelfrespect en je overlevingsdrang.  Ook versterkt hematiet je wilskracht.
Hij verbetert de concentratie en het geheugen. Hij is een zeer goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen.
Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Dus verhoogt hematiet de weerstand van het lichaam.  Ook heeft hematiet een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen.
Hij werkt eveneens bij krampen in de benen.  

Hematiet ontspant en is sterk aardend.

Deze steen geeft bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf, versterkt daadkracht en stabiliseert de bloeddruk. Is zeer nuttig bij ontstekingen, spierkrampen, hartkloppingen, aambeien, vermoeidheid, uitputting, depressie en wisselende stemmingen.

Jaspis druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


jaspis
Jaspis werkt zeer aardend & beschermend. Deze steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Hij maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens volledig voor te gaan.
Jaspis helpt je ook voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten.
Hij maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Deze steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie.
Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.
Hij maakt astraal reizen makkelijker.
Op fysiek niveau heeft deze steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.  Werkt positief in op de lever, gal en nieren. Helpt bij blaasaandoeningen, epilepsie, maagkwalen, gebrek aan wilskracht en werkt uitstekend tegen galstenen. Verlicht de bevalling en zwangerschapsbraken.
Maar ook werkt jaspis uiterst beschermend in de eerste 3 maanden van de zwangerschap.
Hij verhoogt de verdraagzaamheid en verdrijft negatieve gedachten.
 Beschermt tegen beroertes en het boze oog en is bekend als gelukssteen. Het is de beste steen om te aarden. Er zijn verschillende soorten jaspis, de werking is bijna gelijk voor alle soorten.
Labradoriet druppel hanger 5.00€ :


labradoriet Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Hij beschermt het eigen energieveld (je aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. Deze steen vermindert angsten en geeft je kracht, vertrouwen, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Maar ook versterkt labradoriet je intuïtie en mediamieke gaven. Deze steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen naar boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.
Deze steen werkt zeer kalmerend.
Op fysiek niveau reguleert labradoriet de stofwisseling en heeft hij een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten. Hij werkt goed op lever, nieren en pancreas. Ook helpt hij zeer goed bij oververmoeidheid.
Maar labradoriet is een zeer sterk amulet tegen alle negativiteit uit je omgeving.   daarom is labradoriet is een heel belangrijke steen want hij beschermt je aura. Veel mensen hebben in deze drukke en veeleisende maatschappij behoefte aan bescherming van hun aura.
Het is een uitstekende steen voor gevoelige mensen.
Stimuleert verder de organen die bij de meeste van ons nog slapende zijn. Is dus de steen om paranormale gaven te ontwikkelen.   Het geeft zelfvertrouwen en helpt een drugs- en alcohol verslaving te overwinnen.   Het is de steen bij uitstek bij negatieviteit en helpt een realistische kijk op het leven te geven.Lapis Lazuli druppel hanger 5.00€ :


lapis Lapis lazuli is een heel spirituele steen.   Hij bevordert je spirituele kracht, je spirituele vaardigheden, astraal reizen, je verlichting, je wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede.
Deze steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze te accepteren.
Hij helpt je jezelf te zijn en je eigen weg te bewandelen. Lapis Lazuli bevordert je creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest.
Hij heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.
Verder heeft lapis lazuli een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, je emoties en de dingen die je dwars zitten.
Op fysiek niveau helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.
Lapis lazuli heeft de bijzondere eigenschap om liefde op te wekken én te versterken. Daarom kan je hem dragen als liefdes- of vriendschapssteen.
Lapis lazuli heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, waarbij spanningen en nervositeit sterk verminderen bij het dragen van deze steen. Maar ook slapeloosheid, oververmoeidheid en prikkelbaarheid kan je positief beïnvloeden met lapis lazuli.
Opaal wit druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


opaal Momenteel geen foto beschikbaar van de opaal wit als druppelhanger.

Opaal is een beschermende en activerende steen. Het maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief.
Met opaal kun je emotionele situaties intensiever beleven. Ook kun je met opaal de wonden van oude emotionele trauma's helen.

Deze steen heeft ook een sterke connectie met liefde, passie & seksualiteit en maakt trouw en loyaal.  Daarom is opaal geschikt voor de heiligbeenchakra en het hartchakra. Een opaal gedragen voor het heiligbeenchakra versterkt de organen in de onderbuik, met name de organen van de voortplanting.
Een opaal gedragen voor de hartchakra helpt je liefhebben van jezelf en anderen.

Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Het heeft een positieve werking op het geheugen, ziekte van Parkinson, infecties, koorts en bijnieren.
Opaal kan ook stemmingswisselingen tijdens menstruatie en overgang stabiliseren.

Mensen die het zwaar hebben of zich niet vrolijk voelen worden losser en vrolijker door het dragen van opaal.

Verdriet door verlies kan men leren omzetten in acceptatie en rust door het dragen van opaal.

Onyx druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


onyx
Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. Deze steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken.
Hij maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.  Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen.
Hij is uitstekend geschikt voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden.
Op fysiek niveau heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten.  Hij is ook zeer nuttig voor het haar, de huid en de nagelgroei.   Hij stimuleert de energiedoorstroming in het lichaam n helpt goed bij luchtwegproblemen.
Onyx is een nuttige steen bij oorsuizingen. (samen met agaat en tourmalijn)
Hij verleent innerlijke kracht en uithoudingsvermogen, stimuleert het energetisch 'horen' en het luisteren.  
Het mineraal verhoogt de weerstand, beschermt tegen ongevallen en is een goede steun bij verlies en verdrietverwerking.
Onyx versterkt de botten en het gebit.
Rozekwarts hart hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


rozekwarts
Rozenkwarts verzacht de pijn van een gebroken hart en brengt nieuwe liefde en vriendschap in je leven. Draag in een emotioneel moeilijke periode, bvb bij een scheiding, rozenkwarts.
Deze steen is dus dé steen van het hart en de liefde.
Hij werkt zeer sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven.
Deze steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Deze steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.
Op fysiek niveau heeft deze steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid.
Rozenkwarts herstelt het evenwicht in het lichaam en brengt orde en rust. Geeft liefde en zelfvertrouwen terug. Helpt moeilijkheden overwinnen.
Rozenkwarts is een uitstekende steen voor kinderen, bevordert de geestelijke groei. Het mineraal versterkt de creativiteit en het scheppend vermogen. Opent, bij kinderen en volwassenen, het gevoel voor liefde.
Rozenkwarts opleggen bij o.a.: heimwee, verbittering, angst, ontevredenheid. Rozenkwarts bevordert een diepe, rustige slaap. Leg een stuk rozenkwarts onder uw kussen en geniet van een ongestoorde nachtrust. Rozenkwarts heeft een ontspannende werking en gaat daarom slapeloosheid tegen. Droomt u vaak naar, of wordt u angstig wakker, leg dan een stuk rozenkwarts onder uw kussen om de negatieve emoties te weren. Met een stuk rozenkwarts kunt u ook hartzeer uit het verleden verwerken in uw dromen.
Tip: Hang bij de geboorte van een baby een rozenkwarts in het wiegje, en het kindje is rustig en tevreden.

Rhodoniet druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)

rhodoniet


Rhodoniet
is een zer krachtige genezer voor emotionele fysieke wonden.   Daarom is hij een zeer goede steen als eerste hulp bij ongevallen.  Hij kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen.  Maar ook bij gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar.
Rhodoniet kan een grote hulp zijn bij ruzie en conflict. Dit omdat hij helpt om te vergeven en stimuleert de verzoening, het wederzijds begrip en vriendschap.
Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens sterk verminderd.
Bij psychische wonden verzacht deze steen en heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling.
Op fysiek niveau geneest rhodoniet wonden en vermindert littekens.  Maar hij heeft ook een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en auto-immuunziekten.

Rutielkwarts druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


turkoois

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Hij geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde.
Deze steen werkt stemmingsverbeterend en is dus erg geschikt voor depressies. Rutielkwarts kan ook goed in crisissituaties gedragen worden en vermindert angst, fobieën en bezorgdheid. Rutielkwarts beschermt tegen negatieve energie en psychische aanvallen.
Spiritueel bevordert deze steen groei, het contact met gidsen en helpt inzicht krijgen op de invloed van vorige levens op dit leven. Deze steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en vermindert seksuele problemen door te grote spanningsopbouw zoals het geval kan zijn bij impotentie en premature ejaculatie.
Rutielkwarts stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam en cellulaire regeneratie en heeft een positieve werking op chronische ziektes en problemen aan de ademhalingswegen (met name chronische bronchitis).


Turkoois geel druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


turkoois
Turkoois beschermt mens en dier tegen negatieve dingen van buiten af.  Hij is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen.
Hij  brengt evenwicht. Turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting.
Turkoois heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. Turkoois werkt inzichtgevend en laat zien dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Hij bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans.
Op fysiek niveau werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Hij ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.   Helpt tegen opvliegers, de ziekte van Pfeiffer, reuma, gewrichtsproblemen, prostaatziekten, aandoeningen aan de luchtwegen, kanker, pijn, ziekten door tekort aan voedingsstoffen en stoornis in doorbloedingen.
Verder bevordert turkoois goede relaties en schenkt welzijn aan de drager. Hij absorbeert schadelijke trillingen en weert het boze oog. Deze steen is een goede steen om mee te nemen op reis.
Beschermd verder tegen ongeluk, brengt harmonie in het huwelijk, helpt niet verwerkte emoties op te lossen, bevorderd goede relaties en schenkt welzijn en geluk.
Turkoois is een vriendschapssteen die helpt bij de verwerking van negatieve ervaringen. Het mineraal trekt het goede aan, versterkt de goede smaak, geeft geluk, maakt tevreden. Is een goede beschermer op reis en bij autorijden.Tijgeroog goud druppel hanger 5.00€ :

(afmetingen v/d hanger: 3.00 cm lang - 1.50 cm breed)


tijgeroog
Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. Deze steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen.
Deze steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid.
Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen.
Hij heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies. Tijgeroog helpt uitstekend tegen darmkrampen. ( Draag tijgeroog op de buik.) Helpt bij rugklachten, rugpijn en hernia. Ondersteunt een vlotte zwangerschap en helpt bij het aanmaken van borstvoeding. Werkt goed tegen pijnlijke menstruatie en stimuleert de lever en pancreas.
Helpt heel goed bij astma, ademhalingsproblemen en hyperventilatie samen met barnsteen.
Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden ( samen met turkoois ), geeft zelfvertrouwen en bevordert verantwoordelijksheidsgevoel. Het mineraal sterkt de concentratie, werkt positief op zenuwstelsel.

Kettingen voor de hangers:Rubber koord ketting:Deze ketting is ca 43.50 cm lang , heel fijn & glad van structuur.

Prijs: 3.50€


zilveren ketting

Grote foto: klik hierZilveren ketting:zilveren kettingLengte 40 cm : 13.50€
Lengte 42 cm: 14.00€100 % echt zilver.Het is nodig edelstenen regelmatig te ontladen van de opgenomen negatieve energie en daarna terug op te laden.  

Stenen ontladen & opladen: klik hierVerzorging Edelstenen


 • Je draagt de steen het best in je energieveld.  Zo zal het energieveld van de steen dan het energieveld van de drager positief kan beïnvloeden.
 • Geef je edelsteen voldoende rust en de tijd om terug op te laden. (leg ze bij enkele bergkristallen of op een oplaadschelp)
 • Je steen of stenen 1 maal per week even reinigen onder stromend water (zonder zeep!) en dan een nachtje opladen in het maanlicht en/of bij bergkristallen. Omdat het in onze huidige levenswijze en maatschappij meestal moeilijk (haast onmogelijk) is om 12 uur onafgebroken maanlicht te vinden, raad ik u aan om je edelstenen op te laden bij enkele bergkristallen of op een oplaadschelp..  Deze manier is zéker zo krachtig en zuiver als maanlicht.
 • Wanneer de stenen dof worden of zelfs af brokkelen, is de steen dringend aan verzorging toe! 
 • Hematiet heeft de eigenschap te ontladen. Omdat sommige stenen niet goed reageren op water is het nuttig om te overwegen je stenen te ontladen op een ontlaadschelp (van hematietstenen) 
 • Om je edelstenen dan terug op te laden leg hem een hele tijd bij bergkristallen.
 • Draag je stenen niet onder de douche en let op met parfum, make-up, haarlak of zonnebrandolie. Stenen worden daar heel snel dof en ziek van.
Reinigen en opladen: Edelstenen moeten regelmatig gereinigd worden onder stromend water en opnieuw opgeladen worden. De edenstenen bij enkele bergkristallen leggen geduurende 12 uur is een zéér krachtige manier om edelstenen op te laden.
Om zeker te zijn van een goede reiniging van de stenen kan je overwegen om de stenen eerst 12uur op een ontlaadschelp (van hematiet) te leggen en daarna 12uur op een oplaadschelp (van bergkristal) te leggen.  Deze methode geeft je zekerheid van een juiste verzorging van je edelstenen.
(de specifieke trilling van de edelsteensoort wordt niet vervormt door deze reinigings - en oplaadmethode)De wijsheid van stenen: 39.95€

Dit boek is het meest complete en uitgebreide overzicht van de fascinerende wereld van edelstenen, kristallen en mineralen en van hun metafysische werking.
Er worden meer dan driehonderd verschillende soorten in beschreven, elk met een overzicht van de werking en herkomst, en geïllustreerd met kleurenfoto's.

Nooit eerder werd een zo duidelijk overzicht gepresenteerd van de wereld van de stenen en hun gebruik bij heling en spiritueel ontwaken.
De wijsheid van stenen leert je alles over de wetenschappelijke componenten van stenen en mineralen, over hun geschiedenis en herkomst, elementaire energie, corresponderende chakra's en de gelukkigste combinaties.

Of je nu een beginner bent of een geoefend gebruiker, dit indrukwekkende boek is een naslagwerk dat je keer op keer duidelijke en toegankelijke informatie zal verschaffen. Het maakt je deelgenoot van de schoonheid en positieve eigenschappen van het stenenrijk en vormt een steun en toeverlaat op het spirituele pad.
Het register maakt het bovendien mogelijk een steen op maat te zoeken voor een grote verscheidenheid aan fysieke, emotionele en spirituele aandachtspunten.

Van meer dan 300 edelstenen, mineralen en kristallen worden zeer uitgebreide beschrijvingen gegeven op het gebied van vindplaats, samenstelling en herkomst van de naam. Vervolgens geven de beide auteurs een beschrijving van de metafysische werking van de steen. Bij de tweede auteur (Naisha Ahsian) staat steeds uitgelicht wat de steen betekent op spiritueel, emotioneel en lichamelijk gebied. Afgesloten wordt met een affirmatie. Van alle stenen zijn een of meer kleurenfoto's voorzien.

Stenen vertellen boek: 13.95€


 Wat staat er is dit boek:

 • hoe stenen ontstaan
 • hoe de verschillende stenen heten
 • hoe je voor jezelf een steen kunt uitkiezen
 • hoe je voor een ander een steen kunt uitkiezen
 • hoe je jouw stenen 'op vakantie' kunt laten gaan
 • hoe je steenwater kunt maken
 • waar je je stenen voor kunt gebruiken
 • hoe je jouw familie, vrienden en huisdieren kunt ondersteunen bij de genezing van ziektes en kwalen
 • wat voor typen stenen er zijn en hoe die op je inwerken
 • per steen hoe ze ontstaan zijn en welke structuur ze hebben
 • hoe iedere verschillende steen je kan helpen
 • waaruit een stenenapotheek kan bestaan

Wil jij ook de naam van een steen snel kunnen opzoeken? Wil jij ook weten wat de stenen je te vertellen hebben? Wil jij ook leren hoe je jouw stenen kunt gebruiken?

Het boek bevat prachtige foto's.  
Stenen vertellen Box met kaarten: 9.99€Box met 56 stenenkaarten: om meer over stenen te leren, bijzondere stenen te ontdekken, als orakel, en zelfs als kwartetspel te gebruiken!

In de box staat uitgelegd hoe je de losse kaarten kunt gebruiken:
 • om je eigen stenen beter te leren kennen,
 • om de stenen en hun namen uit je hoofd te leren,
 • als orakel,
 • om mee te spelen (bijvoorbeeld kwartet),
 • om op een feestje te gebruiken,
 • als boodschap voor de dag,
 • om te bepalen welke steen je vandaag bij je gaat dragen,
 • om bij je stenenverzameling te leggen,
 • als antwoord op een vraag,
 • om een steen op te zoeken,
 • om te kijken wat je nodig hebt, ...Lichtwerk met kristallen: 24.50€ Lichtwerk met kristallen neemt je mee op reis door de wonderschone innerlijke en uiterlijke wereld van kristallen, (half)edelstenen en mineralen.
Er wordt een nieuwe, verdiepender wereld van de kristalrijken voor je geopend, waarbij ook het hoger bewustzijn van de kristalrijken nader tot je zal kunnen spreken. De tijd waarin kristallen enkel als amulet of gezondheidssteentje werden gezien, is verleden tijd...

Je krijgt inzicht en opheldering in diverse lichtwerktechnieken, samenwerkingsmogelijkheden, krachten en healing met behulp van kristallen, volledig afgestemd op de energieën en bewustwording in deze tijd waarin ascensie een belangrijke rol speelt.

Wanneer we het hebben over lichtwerk met kristallen, hebben we het namelijk letterlijk over licht-werk: werken met licht, werken aan het creëren van licht en bewustzijn...

Het boek reikt diverse healingtechnieken en -methodes aan, die afgestemd zijn op de veranderde energieën van het Aquariustijdperk; het belicht de mogelijkheden tot communicatie met kristallen en hun kristalwezens.
Het besteedt aandacht aan diverse bijzondere kristallen en meesterkristallen die speciaal voor deze tijd weer ontwaken, en hoe deze in te zetten zijn in een wereld die gekenmerkt wordt door verandering, groei en bewustwording; en het belicht de hogere wezenslagen van de kristallen, verbindingen met lichtmeesters en andere grote bewustzijnsvelden.
Dit boek, dat geschreven is vanuit het hart, kan nieuwe poorten voor en in je openen, kan je hart raken, opdat jij je ook opnieuw de eenheid en verbondenheid met al wat is, inclusief de kristalrijken, weer zult kunnen herinneren.
Dit is écht een prachtig boek met zeer nuttige en belangrijke informatie ... 
 

Copyright © Valérie's Aroma-atielier 2004 - 2005