Helende edelsteen armbanden & kettingen


1) Armbanden


Op deze pagina kan je verschillende soorten armbanden terugvinden en spitkettingen van 45 cm in verschillende steensoorten.

Prijzen kan je teruginden op de webshop
Armbanden met bedel 
Armband Flower of Life met bergkristal en amethist


obsidiaan
Elastische armband van bergkristal en amethist, met boem des levens bedel.

Bergkristal ofwel heldere kwarts, is een krachtige helende steen en energieversterker. Het bevordert helder denken en overstijgende waarneming. Ondersteunt de verbinding met het innerlijk weten.
Reinigt en versterkt zowel het energetische- als fysieke lichaam, o.a. het immuunsysteem.*

Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Ze vormen een brug tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn.

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op ervaring van therapeuten en gebruikers. Bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.
Armband Hart met rozenkwarts en aardbeienkwarts


obsidiaan
Elastische armband van rozenkwarts en aardbeienkwarts, met hart bedel.

Rozenkwarts werkt in op het hartchakra en bevordert het vermogen om liefde te geven en te ontvangen. De steen harmoniseert relaties en bevordert liefde en acceptatie ten opzichte van jezelf.

Aardbeienkwarts is de roze variant van heldere kwarts (bergkristal) en bevat zichtbare sporen van goethiet en ijzeroxide. De kleur varieert van licht tot donkerroze. Aardbeikwarts draagt dezelfde energieën als heldere kwarts, met daarbij de trilling van universele liefde en mededogen. Het heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en ontspant lichaam en geest.*

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op ervaring van gebruikers. Bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.


Armband Lotus met Chevron-amethist/bergkristal


obsidiaan
Elastische armband van chevron-amethist (amethistkwarts) en bergkristal, met lotus bedel.

Chevron-amethist is een combinatie van melkkwarts en amethist. Het is een krachtige steen die ontspant, kalmeert en een rustige slaap bevordert. Opent het derde oog. Wordt ook gebruikt bij spiritual journeys.

Bergkristal is een krachtige helende steen en energieversterker. Het bevordert helder denken en overstijgende waarneming. Ondersteunt de verbinding met het innerlijk weten. Reinigt en versterkt zowel het energetische- als fysieke lichaam, o.a. het immuunsysteem.*

*Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op ervaring van therapeuten en gebruikers. Bij twijfel over uw gezondheid, raadpleeg een arts.Armbanden: Ronde Splitarmband


Mooi afgeronde trommelsteentjes geven deze armbandjes een chiquere look en zijn ook zeer  prettig om te dragen.
Met heel wat bijzondere soorten ook geweldig om te combineren en meerdere tegelijk te dragen.armband amethist armband amazonietarmband apatietarmband aquamarijnarmband bergkristal edelsteenarmband edelsteenarmbandedelsteenarmbandedelsteenarmband edelsteenarmbandedelsteenarmbandedelsteenarmbandedelsteenarmbandedelsteenarmbandarmband amethist armband cedelsteenarmbandedelsteenarmband

Prijzen kan je teruginden op de webshop

 edelsteenarmband

Armbanden 8mm Powerbead


Deze armbanden zijn rekarmbanden met ronde edelsteentjes van 8 mm.   Deze armbanden worden vaak gedragen door boeddhistische monniken en ook de Dalai Lama wordt er mee gezien.

Deze armbanden zijn van zeer goede kwaliteit en zitten op een soort rekdraad, zodat deze armbanden passen voor iedereen.

Als je edelstenen 's nachts wil dragen, is een edelsteen armband een goede keuze. (kettingen met edelsteenhangers kunnen gevaarlijk zijn om rond de nek vast te gaan zitten)

Als verschillende edelsteensoorten in aanmerking komen kan je edelsteen armbanden, edelsteenhangers, knuffelstenen, ... combineren met elkaar.

armband c armband c armband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband c


Armbanden brokjes (split) 


edelsteenarmband

Deze armbanden zijn rekarmbanden met trommelsteentjes in de vorm van brokjes.

Soorten:
Amethist, aventurijn, granaat, labradoriet, citrien, turkoois, maansteen, rhodoniet,
obsidiaan sneeuwvlok, boom agaat, jade, opaliet, carneool, jaspis rood, onyx zwart, onyx groen,
bergkristal, rozekwarts, hematiet, tijgeroog, fluoriet en sodaliet.


Deze armbanden zijn van zeer goede kwaliteit en zitten op een soort rekdraad, zodat deze armbanden passen voor iedereen.

Als je edelstenen 's nachts wil dragen, is een edelsteen armband een goede keuze. (kettingen met edelsteenhangers kunnen gevaarlijk zijn om rond de nek vast te gaan zitten)

Als verschillende edelsteensoorten in aanmerking komen kan je edelsteen armbanden, edelsteenhangers, knuffelstenen, ... combineren met elkaar.

 armband c armband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband c


Prijzen kan je teruginden op de webshop

Armbanden brokjes (split) 


edelsteenarmband Deze armbanden zijn rekarmbanden met trommelsteentjes in de vorm van brokjes.


Soorten: Aquamarijn, barnsteen/amber, lapis lazuli, smaragd, zonnesteen, rookkwarts, tourmalijn zwart & tourmalijn muli kleuren.


Deze armbanden zijn van zeer goede kwaliteit en zitten op een soort rekdraad, zodat deze armbanden passen voor iedereen.

Als je edelstenen 's nachts wil dragen, is een edelsteen armband een goede keuze. (kettingen met edelsteenhangers kunnen gevaarlijk zijn om rond de nek vast te gaan zitten)

Als verschillende edelsteensoorten in aanmerking komen kan je edelsteen armbanden, edelsteenhangers, knuffelstenen, ... combineren met elkaar.armband c armband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband c
 

2) Kettingen

Splitketting 45 cm (collier)


edelsteenketting Deze kettingen zijn 45 cm lang en gemaakt met trommelsteentjes in de vorm van brokjes.


armband c armband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband carmband c 


Prijzen kan je teruginden op de webshop

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisartsDe wijsheid van stenen

Dit boek is het meest complete en uitgebreide overzicht van de fascinerende wereld van edelstenen, kristallen en mineralen en van hun metafysische werking.
Er worden meer dan driehonderd verschillende soorten in beschreven, elk met een overzicht van de werking en herkomst, en geïllustreerd met kleurenfoto's.

Nooit eerder werd een zo duidelijk overzicht gepresenteerd van de wereld van de stenen en hun gebruik bij heling en spiritueel ontwaken.
De wijsheid van stenen leert je alles over de wetenschappelijke componenten van stenen en mineralen, over hun geschiedenis en herkomst, elementaire energie, corresponderende chakra's en de gelukkigste combinaties.

Of je nu een beginner bent of een geoefend gebruiker, dit indrukwekkende boek is een naslagwerk dat je keer op keer duidelijke en toegankelijke informatie zal verschaffen. Het maakt je deelgenoot van de schoonheid en positieve eigenschappen van het stenenrijk en vormt een steun en toeverlaat op het spirituele pad.
Het register maakt het bovendien mogelijk een steen op maat te zoeken voor een grote verscheidenheid aan fysieke, emotionele en spirituele aandachtspunten.

Van meer dan 300 edelstenen, mineralen en kristallen worden zeer uitgebreide beschrijvingen gegeven op het gebied van vindplaats, samenstelling en herkomst van de naam. Vervolgens geven de beide auteurs een beschrijving van de metafysische werking van de steen. Bij de tweede auteur (Naisha Ahsian) staat steeds uitgelicht wat de steen betekent op spiritueel, emotioneel en lichamelijk gebied. Afgesloten wordt met een affirmatie. Van alle stenen zijn een of meer kleurenfoto's voorzien.
De kristallengids deel 1

De complete gids over kristallen.

Judy Hall

Dit boek beschrijft alle belangrijke kristallen die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief de vele minder bekende, onlangs ontdekte exemplaren. In deze prachtig geïllustreerde gids worden de vormen, kleuren en toepassingen van meer dan tweehonderd kristallen beschreven.

In het gedeelte met beschrijvingen kunt u een bekend kristal meteen vinden of een onbekend kristal gemakkelijk identificeren. De beschrijvingen omvatten de praktische en esoterische kenmerken van elk kristal, inclusief de spirituele, geestelijke, psychische, emotionele en fysieke eigenschappen: tevens wordt het gebruik bij kristalgenezing vermeld.

Dit is een onmisbaar naslagwerk voor alle liefhebbers van kristallen dat traditonele en eigentijdse kennis van kristallen bevat, gebaseerd op de ervaring die de auteur in ruim dertig jaar heeft opgebouwd.

Extra info:
De auteur werkt reeds meer dan dertig jaar met (half)edelstenen en heeft, vooral door haar intuitieve benadering, een grote kennis van kristallen opgebouwd. Haar inzichten heeft zij vastgelegd in een drietal boeken.
Deze 'kristallenbijbel' is een praktische en handige gids en informeert de lezer over bekende edelstenen, maar ook over minder bekende 'Nieuwe Tijds'-kristallen, die met hun zeer hoge vibraties helpen communicatie met andere dimensies te bevorderen. Hall gaat in op de achtergrond en vorming van kristallen, hun decoratieve eigenschappen, geneeskrachtige werking hoe kristallen te kiezen en te verzorgen, de diverse vormen, de samenhang tussen kristallen en de dierenriemtekens, het lichaam, de aura ... maar het grootste deel ruimt zij in voor het beschrijven van ruim tweehonderd kristallen.
Ook daar valt de overzichtelijke indeling op: naam, foto, ingekaderde informatie over kleur, uiterlijk, zeldzaamheid en vindplaats, waarna kenmerken (praktisch en esoterisch), genezing en positie aan de orde komen. Een goed in de hand liggende gids, verzorgd, helder taalgebruik, schitterende illustraties, brede informatie, aantrekkelijke kaft en zeker door het bespreken van 'nieuwe' kristallen de moeite waard voor geinteresseerde leken en therapeuten.

De kristallengids deel 2

Met beschrijving van meer dan 200 kristallen.

Judy HallDit tweede deel van de Kristallengids bevat meer dan 200 nieuwe kristallen, zoals stenen met hoge vibratie voor spirituele alchemie en de recent ontdekte Groenlandse stenen.

Het is een prachtig geïllustreerde, complete gids van bijzondere kristallen en hun geneeskrachtige werkingen en hun effecten op de omgeving en op karma.

Hij bevat onder andere beschrijvingen van kristallen voor energieversterking en reiniging van ruimten en het kristal-medicijnwiel.


Extra info:
In de alternatieve geneeskunde worden kristallen door veel therapeuten gebruikt als ondersteuning van een genezingsproces bij lichamelijke zowel als bij psychische problemen.
In dit boek wordt in een inleidend gedeelte verteld wat de edelstenen voor de mens kunnen betekenen en hoe hiermee gewerkt kan worden. Vervolgens worden meer dan tweehonderd kristallen afzonderlijk behandeld (inclusief een duidelijke kleurenfoto) met omschrijving van werkingsgebied en toepassingsadvies.
De stenen worden ruw of gepolijst gebruikt en zelfs als tinctuur ingezet bij kwalen. Tot slot een verklarende woordenlijst en register in zeer kleine letter. Dit naslagwerk is geschikt voor praktische toepassing door therapeuten die bekend zijn met de kristallentherapie.
In deel 1* zijn honderden andere kristallen beschreven.

De kristallengids deel 3

Met meer dan 250 nieuwe, zeldzame en esoterische stenen met hoge vibratie voor healing en transformatie.

Judy Hall

Meer dan 250 nieuwe, zeldzame en esoterische stenen met hoge vibratie voor healing en transformatie.

De Kristallengids is het populairste handboek van kristallen ter wereld geworden. Er zijn meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. In de gids kunt u een bekend kristal snel opzoeken of een onbekend kristal identificeren.

Dit derde deel bevat meer dan 250 nieuwe, zeldzame en esoterische stenen met hoge vibratie voor healing en transformatie. Het boek bevat een beschrijving van de praktische en esoterische eigenschappen van elke steen, inclusief zijn spirituele, mentale, psychologische, emotionele en fysieke effecten, plus zijn toepassing in kristalhealing. Judy Hall heeft 45 jaar ervaring op het gebied van traditionele en eigentijdse kennis van kristallen. Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor alle liefhebbers van kristallen.


Het is nodig om sieraden met edelstenen regelmatig te ontladen van de opgenomen negatieve energie en daarna terug op te laden.  

Meer weten?  Klik hier:


Stenen ontladen & opladen

Uitleg van de edelsteensoorten kan je terugvinden op de pagina van de edelsteenhangers.


Prijzen kan je teruginden op de webshop


 
Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005