O

 

                     Edelstenen Ontladen & opladenOntladen & opladen:


Als je een edelsteen wil gebruiken voor de helende werking, vergeet je stenen dan zeker niet correct te ontladen van negatieve energie en de steen opnieuw op te laden met energie.

Dit is zeer belangrijk! Als je stenen niet goed ontladen & opgeladen worden zullen ze hun “werk” niet goed kunnen doen waardoor ze “vol” ongewenste energie geraken.
Daardoor gaan stenen dan stuk of verloren, worden dof , … Ook zullen niet ontladen stenen de ongewenste of opgevangen stralingen versterkt gaan uitzenden. Dus ontladen en opladen is belangrijk!

Niet alle steensoorten reageren goed op water of mogen zelfs niet met water in contact komen. Daarom zijn er ontlaad methodes en oplaadmethodes die je veilig bij alle steensoorten kan toepassen.

Ontladen:

Edelstenen nemen negatieve energie op. Edelstenen of kristallen moeten dus grondig gereinigd en ontdoen worden van alle opgenomen negatieve energie.

Dit doe je door de stenen op de hematiet stenen (de grijze) te leggen. Kan je steen er niet helemaal in of wens je meerdere stenen te gelijk te doen, leg je stenen dan op een dienbord, tafel, … en maak een cirkel rond de stenen met de kleine grijze steentjes. Let wel op dat de cirkel gesloten is (dat er geen open ruimtes zijn)

Maar ook met de energie van Seraphis Bey LichtWesen en/of Seraphis Bey van Aura-Soma kan je snel en effectief je edelstenen reinigen. Werkt snel en effectief.
Ook Seleniet is een goede ontlader en oplader van edelstenen.


Opladen:
Voor een optimale werking van je edelsteen of kristal is het belangrijk om de energie van de steen regelmatig aan te vullen.
Dit doe je door je stenen op te laden. Door een steen regelmatig op te laden zal de steen je een lange tijd kunnen helpen en zal de werking van de steen vergroot en/of versterkt worden.

Dit doe je door de stenen op de bergkristal stenen (de wit - doorschijnende) te leggen.
Kan je steen er niet helemaal in of wens je meerdere stenen te gelijk te doen, leg je stenen dan op een dienbord, tafel, … en maak een cirkel rond de stenen met de kleine wit - doorschijnende steentjes.
Let wel op dat de cirkel gesloten is (dat er geen open ruimtes zijn)


Werkwijze: dit doe je 1 maal per maand.


Tijd: gedurende 12 uur / doosje Doe je dit 1 maal per week, is 6 uur ontladen en 6 uur opladen voldoende.


Prijzen & soorten: zie webshop


Bergkristal & Hematiet ontlaad en oplaad in één - set


Doosje met oplaadmix van Bergkristal en ontlaadmix van Hematiet, mooi verpakt in een houten doosje. Speciaal voor het opladen van edelstenen.
De hematiet haalt alle negatieve energie uit de edelstenen en de bergkristal voorziet ze weer van positieve energie.

Tip: Deze kleine steentjes zijn met veel en kunnen samen een sterk ontladend of opladend energieveld maken waardoor de andere stenen kunnen ontladen/opladen. Zijzelf hebben hierdoor geen reiniging nodig.

Oplaad & ontlaad - Seleniet set


Seleniet kan door haar reinigende eigenschappen en zachte energie heel goed gebruikt worden om andere stenen mee te reinigen en op te laden.

Seleniet ontlaadt en laadt andere kristallen op door deze op de steen te leggen. Vandaar dat ik deze handige set heb gemaakt. Je legt je stenen mee in het doosje bij je seleniet stenen.
Ca 6 tot 12 uur, afhankelijk van hoe regelmatig je dit doet.


Bergkristal oplaadmix


Oplaadmix van Bergkristal, mooi verpakt in een houten doosje.

Speciaal voor het opladen van edelstenen.  
De hematiet haalt alle negatieve energie uit de edelstenen en de bergkristal voorziet ze weer van positieve energie.Hematiet ontlaadmix


Ontlaadmix van Hematiet, mooi verpakt in een houten doosje. 

Speciaal voor het ontladen van edelstenen.  
De hematiet haalt alle negatieve energie uit de edelstenen en de bergkristal voorziet ze weer van positieve energie.Ontlaadschelp hematiet 


oplaadschelp

   Speciaal voor het ontladen van edelstenen.  
   De hematiet haalt alle negatieve energie uit de edelstenen en de bergkristal voorziet ze weer van positieve energie.
   
    Abalone Schelp (Parelmoeren krachtbron schelp) + 100 gr hematietsteentjes
oplaadschelp bergkristal 


oplaadschelp
Speciaal voor het opladen van edelstenen.  
De hematiet haalt alle negatieve energie uit de edelstenen en de bergkristal voorziet ze weer van positieve energie.

Abalone Schelp (Parelmoeren krachtbron schelp) + 100 gr bergkristalsteentjes


 Seraphis Bey Aura-soma - Reinigt edelstenen 


reinigt edelstenen

Quintessence Serpahis Bey van Aura-Soma is een zeer goede hulp om ruimtes, edelstenen, aura, ... diep te reinigen. Enkele druppels in je handen doen en de edelstenen in je handen houden.
Werkt zeer krachtig en onmiddellijk. Hiermee kan je ook een reinigingsspray maken. Je neemt een nieuwe plantenspray, doet daar zuiver water in en daar doe je de seraphis bey quintessence bij.

Gebruik 2 dopjes (de dop die op het flesje zit) Hier kan je de stenen mee besprenkelen. Doe dit enkel bij steensoorten die tegen vocht en water kunnen.
Bij steensoorten die niet tegen vocht en water kunnen kan je beter met de instraal-methode werken (enkele druppels op je handen doen en dan instralen).
De instraal-methode is zeer effectief en zeer krachtig als je diep moet reinigen.

Ikzelf combineer de seraphis bey van LichtWesen met de Seraphis Bey van Aura-Soma. Dit geeft een super krachtig resultaat! Vergeet niet om af en toe je stenen eens in het maanlicht of zonlicht te leggen om weer goed op te laden.


Seraphis Bey LichtWesen - Reinigt edelstenen 


reinigt edelstenen


Seraphis Bey werkt goed als reiniger. Het reinigt het eigen lichaam, ruimten, aura's, edelstenen en planten.

Spray 1 tot 2 maal op je handen en hou de edelstenen in je handen gedurende enkele minuten. "Voel" hoelang dit nodig is... Werkt zeer krachtig en onmiddellijk.
Met deze tinctuurspray kan je ook een reinigingsspray maken. Je neemt een nieuwe plantenspray, doet daar zuiver water in en daar doe je de seraphis bey tinctuur spray bij.

Gebruik een half dopje (de doorschijnende dop die op het flesje zit) Hier kan je de stenen mee besprenkelen. Doe dit enkel bij steensoorten die tegen vocht en water kunnen. Bij steensoorten die niet tegen vocht en water kunnen kan je beter met de instraal-methode werken (olie of tinctuur op je handen doen en dan instralen).

Ikzelf combineer de seraphis bey van LichtWesen met de Seraphis Bey van Aura-Soma. Dit geeft een super resultaat! Vergeet niet om af en toe je stenen eens in het maanlicht of zonlicht te leggen om weer goed op te laden.
Prijzen & soorten: zie webshop

Verzorging Edelstenen


  • Je draagt de steen het best in je energieveld.  Zo zal het energieveld van de steen dan het energieveld van de drager positief beïnvloeden.
  • Geef je edelsteen voldoende rust en de tijd om terug op te laden. (leg ze bij enkele bergkristallen of op een oplaadschelp)
  • Je steen of stenen 1 maal per week even reinigen onder stromend water (zonder zeep!) en dan een nachtje opladen in het maanlicht en/of bij bergkristallen. Omdat het in onze huidige levenswijze en maatschappij meestal moeilijk (haast onmogelijk) is om 12 uur onafgebroken maanlicht te vinden, raad ik u aan om je edelstenen op te laden bij enkele bergkristallen of op een oplaadschelp..  Deze manier is zéker zo krachtig en zuiver als maanlicht.
  • Wanneer de stenen dof worden of zelfs af brokkelen, is de steen dringend aan verzorging toe! 
  • Hematiet heeft de eigenschap te ontladen. Omdat sommige stenen niet goed reageren op water is het nuttig om te overwegen je stenen te ontladen op een ontlaadschelp (van hematietstenen) 
  • Om je edelstenen dan terug op te laden leg hem een hele tijd bij bergkristallen.
  • Draag je stenen niet onder de douche en let op met parfum, make-up, haarlak of zonnebrandolie. Stenen worden daar heel snel dof en ziek van.
Reinigen en opladen:
Edelstenen moeten regelmatig gereinigd worden onder stromend water en opnieuw opgeladen worden. Maar niet alle stenen kunnen tegen water.
Daarom is het veiliger om je edenstenen te ontladen en weer op te laden via oplaaddoosjes van seleniet of Bergkristal & hematiet.

Om zeker te zijn van een goede reiniging van de stenen kan je overwegen om de stenen eerst 12uur op een ontlaadschelp (van hematiet) te leggen en daarna 12uur op een oplaadschelp (van bergkristal) te leggen.  
Seleniet ontlaad & laad op.
Door gebruik te makene van de oplaad/ontlaad doosjes of schelpen ben je zeker van een juiste verzorging van je edelstenen.
Want de specifieke trilling van de edelsteensoort wordt niet vervormt door deze reinigings - en oplaadmethode.

Vorige paginaCopyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005