Kaarsen


Prijzen kan je terugvinden op de webshop

Kaarsen


Een kaars opsteken is in vele verschillende tradities een heilige handeling. Het betekent meer dan woorden kunnen uiten.
Het is een eeuwenoud gebruik dat mensen kaarsen aansteken in gewijde plaatsen.
Je zou je dag kunnen beginnen of eindigen met het heilige ritueel van het opsteken van een kaars, voor een vriend, een overleden persoon, als meditatie of gebed, of voor vrede in het algemeen.
Een eenvoudige wegwijzer is alles wat je nodig hebt: kom tot rust en doe het met volle aandacht.

Er zijn verschillende soorten kaarsen terug te vinden op de pagina. Kosmische Symbolen Intentiekaarsen, affirmatie kaarsen, engelenkaarsen, geurkaarsen 'Green Tree', ...Intentiekaarsen Kosmische Symbolen of Cosmic Candles Intentie kaarsen
Van Joke de Bruin.

De kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige oliën, en hebben een brandduur van circa 216 uur. De kaarsen zijn reukloos en walmen niet. Ze branden 9 dagen en 9 nachten om de intentie, die samen trilt met het symbool op de kaars, te bekrachtigen. Alle intentiekaarsen zijn voorzien van een mooi geschreven tekst die vanuit het kosmische symbool wordt aangereikt.

Joke de Bruin omschrijft het zo: Een Kosmisch Symbool bevat unieke informatie die door middel van trillingen wordt overgebracht. De * 'draden van energie' waaruit het symbool bestaat, brengen hierdoor frequentieverhogingen en frequentieveranderingen tot stand. De symbolen doen dit automatisch, zo kan dit bvb al onbewust tot stand komen door slechts alleen een symbool te bekijken. Het symbool wordt dan opgenomen in ons onderbewustzijn waar het dan automatisch zijn werk kan doen. Deze energetische ondersteuning kan ook bewust worden aangegaan door middel van bijvoorbeeld meditatie en het uitspreken van affirmaties en bekrachtigingen.

Contact maken: Door contact te maken met deze vorm van geometrie word je geleidelijk aan in verbinding gebracht met een hogere frequentie in jezelf. Bij het zien en voelen van de vormen zul je merken dat de hersenen het mannelijke, denkende deel en het vrouwelijke, voelende deel aanspreken. Wanneer vervolgens de gevoelsverbinding sterker wordt en de overhand krijgt op het denken wordt de hogere frequentie ervaren. De hogere frequentie zorgt ervoor dat het energetische, niet tastbare lichaam zich steeds meer aan je openbaart en brengt je bij de bron waar al je kennis en wijsheid ligt opgeslagen. Niet alleen je energetische lichaam maar ook de chakra's en meridianen krijgen aandacht en worden voorzien van nieuwe doorstromende energie waarmee het fysieke lichaam wordt gevoed. Woorden als inzicht, kracht en zelfgenezing zullen dan ook niet alleen bij woorden blijven…

*"Draden van energie" is een veelvoorkomende uitdrukking van mijn collectief…

Handgetekende Kosmische Symbolen
Kosmische Symbolen zijn geometrische patronen die intuïtief worden ontvangen door Joke de Bruin. Zonder gebruik te maken van enig hulpmiddel, zoals een passer of liniaal, heeft zij meer dan 2500 symbolen getekend uit verschillende frequenties. In 1995 werden haar eerste werken gepubliceerd. Tijdens lezingen en beurzen kwam men in contact met deze vorm van geometrie. Ook diverse tijdschriften besteedden aandacht aan haar werk.
9 dagen kaars met handgetekende kosmische symbolen.

Een kosmisch lichtje wat waakt en schijnt op speciale momenten. Alle intentie kaarsen zijn voorzien van een prachtige zelfgeschreven tekst. Een uniek kado, voor een ander of jezelf.
De kaarsen zijn gemaakt van 100% natuurlijke plantaardige oliën, en hebben een brandduur van circa 216 uur. De kaarsen zijn reukloos en walmen niet.


Loslaten - Intentie kaars: 


kaarsVoor het symbool Loslaten deze mag verteld...
In meervoud dient hij zich
aan om te ontwaken
Hij kent zijn weg
doch laat zich verduisteren
door zijn onwetendheid

Zijn begrip is groot en klein tegelijk
Hij zegt van ver te komen
maar is dichterbij dan hij denkt…

Slechts het moment laat hem zien
wat klein is en groot
waardoor zijn wijsheid sterker wordt
om zijn weg te vervolgen

Pas dan zal hij zijn kracht ervaren
als zijn weg beloopbaar wordt in creatie naar een ander…
Beschermengel kaars 'Lotus Angel of Love': 


kaarsGeurkaars
Geschenkdoos met stearine kaars (wit met geur) + afbeelding Liefdesengel Stearine (palmolie) geurkaars paars in gerecycled glas

3% essentiële olië: wierook en mirre

Fair Trade product en Green Palm gecertificeerd
Brandduur: 100 uur
Geen rook, stabiele vlam, katoenen lont


Prijzen kan je terugvinden op de webshop

Huisparfum Angel Breath 100 ml Green Tree: 


kaars
Angel Breath diffuser is een magische geur met bloemen, bloesems en iets van hemelse frisheid. De houten stokjes nemen de vloeistof op en verspreiden de geur.
Draai de stokjes om zodat je nog langer kunt genieten van de heerlijke geur. Green Tree diffuser voor een heerlijke geur in huis.

Inhoud: 100ml.

Huisparfum Buddha's Blessings Green Tree: 


kaars
Buddha’s Blessing diffuser heeft een warme en kruidige geur voor sfeer en warmte in huis waar Boeddha voor staat: Geweldloosheid en vrede. Wijsheid en gelijkheid en oneindig licht. De houten stokjes nemen de vloeistof op en verspreiden de geur. Draai de stokjes om zodat je nog langer kunt genieten van de heerlijke geur. Green Tree diffuser voor een heerlijke geur in huis. Inhoud: 100ml.Huisparfum Cinnamon Spice 100 ml Green Tree: 


kaars
Cinnamon Spice diffuser heeft de warme geur van kaneel en diverse kruiden. Door de rijkdom aan ingrediënten lijkt deze geurkaars elke keer iets anders te geuren.
De houten stokjes nemen de vloeistof op en verspreiden de geur. Draai de stokjes om zodat je nog langer kunt genieten van de heerlijke geur.
Green Tree diffuser voor een heerlijke geur in huis.

Inhoud: 100ml.
Huisparfum Delightful Jasmine 100 ml Green Tree:


kaars
Delightful Jasmine diffuser is een milde en licht zoetige geur voor een rustgevende omgeving. De houten stokjes nemen de vloeistof op en verspreiden de geur.
Draai de stokjes om zodat je nog langer kunt genieten van de heerlijke geur. Green Tree diffuser voor een heerlijke geur in huis.

Inhoud: 100ml.

Huisparfum Fresh linen 100 ml Green Tree:


kaars
Fresh Linen diffuser is een heerlijk frisse geur, vol en verfrissend van karakter. Fresh Linen geeft je een gevoel van fijn thuiskomen en maakt je iedere keer weer blij.
Een heel positieve geur die warmte geeft en inspiratie. De houten stokjes nemen de vloeistof op en verspreiden de geur. Draai de stokjes om zodat je nog langer kunt genieten van de heerlijke geur.
Green Tree diffuser voor een heerlijke geur in huis.

Inhoud: 100ml.
Prijzen kan je terugvinden op de webshop


Geurkaars Palo Santo 150 gr Green Tree:


kaars
Palo Santo geurkaars heeft een plezierige en rustgevende geur. Deze geur heeft het vermogen de stemming van mensen met een depressie te verbeteren en is nuttig bij meditatie en spirituele activiteiten. De Green Tree kaars is gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat bijdraagt aan een heerlijk natuurlijke geurbeleving.

Inhoud: 150 gram, aantal branduren: 32.

Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte. Het wordt gebruikt voor het reinigen van de omgeving van negatieve invloeden, negatieve gevoelens en andere negatieve krachten.


Geurkaars Cinnamon Spice 150 gr Green tree: 


kaars
Cinnamon Spice heeft de warme geur van kaneel en diverse kruiden. Door de rijkdom aan ingrediënten lijkt deze geurkaars elke keer iets anders te geuren.
De Green Tree kaars is gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat bijdraagt aan een heerlijk natuurlijke geurbeleving.

Inhoud: 150 gram, aantal branduren: 32.


Geurkaars Delightful Jasmine 150 gr Green Tree: 


kaars
Delightful Jasmine geurkaars is een milde en licht zoetige geur voor een rustgevende omgeving. De kaars zit in een luxe blik waardoor het past in elk interieur.
De Green Tree kaars is gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat bijdraagt aan een heerlijk natuurlijke geurbeleving.

Inhoud: 150 gram, aantal branduren: 32.Geurkaars Fairy Mist 150 gr Green Tree:


kaars
Fairy Mist geurkaars is een zachte en frisse geur. Deze geur versterkt positieve energie en klaart de energie in huis (of ruimte) op.
De kaars zit in een luxe blik waardoor het past in elk interieur. De Green Tree kaars is gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat bijdraagt aan een heerlijk natuurlijke geurbeleving.

Inhoud: 150 gram, aantal branduren: 32.

Geurkaars French Lavender 150 gr Green Tree:


kaars
French Lavender geurkaars is een frisse zachte geur van lavendel en zorgt voor een rustgevende sfeer in huis. De kaars zit in een luxe blik waardoor het past in elk interieur.
De Green Tree kaars is gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat bijdraagt aan een heerlijk natuurlijke geurbeleving.

Inhoud: 150 gram, aantal branduren: 32.

Geurkaars Fresh Linnen 150 gr Green Tree:


kaars
Fresh Linen geurkaars is een heerlijk frisse geur, vol en verfrissend van karakter. Fresh Linen geeft je een gevoel van fijn thuiskomen en maakt je iedere keer weer blij.
Een heel positieve geur die warmte geeft en inspiratie. De kaars zit in een luxe blik waardoor het past in elk interieur.
De Green Tree kaars is gemaakt uit een mix van palm wax en soja wax wat bijdraagt aan een heerlijk natuurlijke geurbeleving.

Inhoud: 150 gram, aantal branduren: 32.

Geurkaars Harmony: 


kaars
Met essentiële oliën: citroen, palma rosa en rozenhout. 100% Stearine (palmolie) met 3% essentiële oliën.

Let op: kaarsen dienen best in een glaasje gebrand te worden, omdat stearine makkelijk kan gaan lekken en de kaars zonder glas veel korter brandt; tevens is het branden van kaarsen in een glas veiliger en wordt het licht sfeervol verspreid. Deze stearine (palmolie) kaarsen zijn handgemaakt in Indonesië.
Door gebruik van gecertificeerde palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze kaarsen een milieuvriendelijk product. De productie van de kaarsen vindt zoveel mogelijk handmatig plaats, opdat zoveel mogelijk mensen werk hebben. Tachtig procent van de werknemers bestaat uit vrouwen. Dit is een gekwalificeerd Fair-Trade product.
De kaarsen branden lang en schoon.

ca 5 cm hoog
Stearine Geurkaars Flower of Life - Paars: 


kaars
In glas & verpakt in een geschenkdoos. Stearine of palmwax van een hernieuwbare bron die steeds opnieuw wordt aangeplant. Vrij van petrochemische componenten, zuivere stabiele vlam. Stearinekaarsen geven geen rook en hebben een zuivere katoenen lont en bevatten geen lood of zink.

100% stearine (palmolie).
100% natuurlijk.
3% essentiële olië: Lavendel, manderijn en vanille

Brandduur: 100 uur.

Deze stearine (palmolie) kaarsen zijn handgemaakt in Indonesië. Door gebruik van gecertificeerde palmolie en duurzame verpakkingsmaterialen zijn deze kaarsen een milieuvriendelijk product. De productie van de kaarsen vindt zoveel mogelijk handmatig plaats, opdat zoveel mogelijk mensen werk hebben.
Tachtig procent van de werknemers bestaat uit vrouwen. De kaarsen branden lang en schoon. 

Prijzen kan je terugvinden op de webshopAffirmatiekaarsenAffirmatiekaarsen:


Affirmatiekaars - geeft een prachtig lichteffect.
Brandduur per kaars: 62 uur.
100% Paraffine.
Met windvanger en barcode.
Geschikt voor binnen en buiten.
Afbeelding & ontwerp: Sonja Ariel von Staden.kaars

Affirmatiekaars Sterrenpoort van onvoorwaardelijke liefde


Tekst op de kaars (in drie talen): Onvoorwaardelijke liefde geeft kracht om te leven. Zij kan licht in ons hart laten schijnen. Wij mensen zijn eeuwig op zoek naar echte eenwording. Door onvoorwaardelijke liefde kun je voelen hoe eenvoudig het is om je met alles verbonden te voelen in zijn. kaars

Affirmatiekaars Engel van de geborgenheid


Tekst op de kaars (in drie talen): ik ben er voor jou, om je te beschermen. In mijn armen ben je veilig en geborgen. Bij mij kun je steeds je toevlucht zoeken en liefde vinden - altijd!
kaars

Chakra Regenboog geurkaars met essentiële olie:100% natuurlijke stearine kaars (palmolie). Met essentiële olie van kamperfoelie en ceder. Verpakt in een kleurige geschenkdoos met uitleg in drie talen: Nederlands, Duits, Engels.
Stearine of palmwax komt van een hernieuwbare bron die steeds opnieuw wordt aangeplant.
Vrij van petrochemische componenten, zuivere stabiele vlam, brandduur 100 uur.
Stearinekaarsen geven geen rook en hebben een zuivere katoenen lont en bevatten geen lood of zink.

In vele tradities op onze aarde is het aansteken van kaarsen een heilige handeling, die meer betekent dan woorden zeggen kunnen; het gaat om dankbaarheid. Zo lang we ons kunnen herinneren heeft de mens op heilige plekken kaarsen gebrand.
Misschien zou jij graag je dag willen beginnen of beëindigen met dit eenvoudige ritueel - gewoonweg een kaars aansteken.
Of het kan zijn dat je een verjaardagskaars wilt branden voor een vriendin of vriend... Belangrijk daarbij is dat je dit alles langzaam en met aandacht doet.


Afmetingen: 21x6,5 cmPrijzen kan je terugvinden op de webshop


Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005