Visualisatie & meditatie CD's


 

Visualisatie & meditatie CD's


De Oasis serie is zeer geliefd, wellicht mede door de bijzondere zorg die eraan besteed is en de uitgekiende combinatie van de aangename stem, die door vrijwel iedereen wordt gewaardeerd, en de speciale neurosonische klanken en natuurgeluiden, en bij de meeste ook een subliminale programmering.

Maar vooral door de effectieve werkzaamheid, die de luisteraars rapporteren - er gebeuren letterlijk wonderen door het beluisteren van deze opnamen.

Prijzen kan je terugvinden op de webshopCD's met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.De Zielenreis CD: 

Ontmoet je Engelenteam en activeer jouw Zielendoelen. 

De Zielereis in een CD die diep in gaat op het Zielendoel van de luisteraar. 

Ik wilde hier al langer aan werken, Dutch Angel Day staat in 2009 in het teken van de Zielenreis en dat was een mooie gelegenheid om deze CD op te nemen. 

De drie tracks hebben de volgende inhoud:
* De essentie van de ziel.
Hierin wordt uitleg gegeven over de Ziel en haar doelen, zielengroepen en hoe men samen maar ook individueel een reis maakt. De Zielenreis.

* Ontmoet jou team van Englen die je helpen op je Zielenreis.
Deze visualisatie laat je jouw specifieke Zielenteam ontmoeten, je leert elke engel afzonderlijk kennen en zijn of haar specialiteit wordt duidelijker. 

Zo kun je samen makkelijker aan je Zielendoel werken.
Activeeer jouw huidige Zielendoelen en alle situaties die daarbij horen.
Tijdens deze visualisatie bezoek je de hemelse tuin, ontmoet je jouw team van engelen en heel je samen zaken die je zouden kunnen belemmeren om je Zielendoel volledig te leven. 

Daarna bezoek je de Akasha en krijg je diepe inzichten in je doelen, waarna je weer in je dagelijkse leven daar op kan reageren.

* De derde track is gemaakt met ingedachten het nut om deze te herhalen wanneer je een stuk Zielendoel geleefd hebt en toe bent aan nieuwe heling of inzichten zodat je verder kan op je Zielenpad.

Annelies Hoornik

Begeleide diepte ontspanning: 

Deze CD bevat een channeling van de Engelen en een aantal tracks met energiewerk om je te helpen al in de juiste trilling te komen. 

Track 1 - De Engelen over de periode 2012 - 2024 

Track 2 - De balans in je fysieke en energielichamen 

Track 3 - De Engelenringen en de Engelenchakra activeren 

Track 4 - Angst of Liefde, heel je leven...

Begeleide diepte ontspanning: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter 


Met deze opname heb je alles wat je nodig hebt om in een diepe ontspanning te komen. Maar liefst zes verschillende technieken, van korte of langere tijdsduur, staan tot je beschikking. 

De gedetailleerde begeleiding door Dick de Ruiter maakt het je wel heel gemakkelijk, in samenhang met prachtige muziek en/of natuurgeluiden. 

Vele mensen ervaren reeds na enkele malen luisteren een weldadige rust die zich op den duur over de hele dag uitbreidt (geen subliminalen).
Genezende Waterval: Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

In deze begeleide fantasie, die je als een hoorspel kunt meemaken, ga je in een glazen bol op reis naar een prachtig land, waar je uiteindelijk terechtkomt bij een magische waterval, die het hele innerlijk schoon spoelt.

Een psychische reiniging die iedereen als een weldaad ervaart.

Deze visualisatie is een van de meest geliefde uit de serie (geen subliminalen)!


Relaxperience:

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter. 

Dit is een unieke combinatie van verschillende technieken en middelen voor ontspanning in één sessie van 40 minuten. Een zo diepe ontspanning dat het iedere keer weer een ongekende ervaring wordt. De energiestroom wordt vanuit het hoofd naar beneden in je lichaam gevoerd (dus ook gunstig bij spanningshoofdpijn!). 

Ontspannende watergeluiden en zachte pianomuziek maken deze cd tot een zeer diepe meditatie. Uit een wetenschappelijke test kwamen tien mensen met hoge bloeddruk alle tien binnen drie weken op normaal niveau. De rest van de cd bevat alleen de rustgevende watergeluiden en muziek; totale speelduur meer dan een uur!


Genees Jezelf:


Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Momenteel wordt door iedereen, ook door artsen, aangenomen dat de psychische houding en innerlijke levensovertuiging een onmiskenbare invloed heeft op het verloop en genezing van een ziekte.

Door de krachtige visualisaties op deze cd wordt een stevige basis opgebouwd om zoveel mogelijk ziekten te voorkomen én te genezen.
Gebaseerd op de eerdere Oasis-tape

Volledige genezing van binnenuit is deze cd aanzienlijk opgewaardeerd, met als nieuwe delen een krachtige visualisatie van genezende energietoevoer naar alle lichaamsdelen en herhaal-affirmaties.
De cd kan uiteraard toegepast worden bij ziekte en zwakte, maar ook heel goed ter voorkoming ervan!Zelfwaardering: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter. 

Zelfwaardering en zelfrespect staan aan de basis van ons mens-zijn en werken scheppend. 

Een uitgebreide handleiding plus de indringende programmering van deze cd zorgen ervoor dat je de negatieve beeldvorming over jezelf kunt transformeren, zodat je echt kunt veranderen, groeien en meer mens zijn. 

Een uitermate positieve cd, die tot de bestsellers in deze reeks behoort!
Succes in alles wat je doet: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter. 

Op deze succesvolle cd wordt eerst ingegaan op de patronen en overtuigingen die de achtergrond vormen van ons eigen leven. 

Daarna geeft Dick aan hoe we deze kunnen veranderen en ompolen in een positieve, stuwende kracht die ons succes brengt. In alles wat we doen! 

Dus niet alleen op financieel gebied. Op de tweede track staat een begeleide ontspanning met succesbevestigingen. 

Eerst hardop, verderop subliminaal achter zeegeluiden. Dan volgt er nog een korte track met opgewekte muziek en hardop gesproken bevestigingen, om overdag te beluisteren.
Stoppen met roken: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter. 

Dit is het enige programma dat je ooit nodig zult hebben als je wilt stoppen met roken. 

Moeiteloos! Op eigen houtje lukt het vaak niet. Door dit krachtige programma kun je dagelijks werken aan een nieuwe werkelijkheid van leven als niet-roker. 

Je lichaam én je omgeving zullen je er dankbaar voor zijn!
Mediteren - Mindfulness in de praktijk: 

Compositie en spraak - Dick de Ruiter.
Begeleidende klanken - Danny Becher (klankschalen en andere akoestische instrumenten) .

Meditatie is heel iets anders dan alleen maar ontspannen.
Bij ontspanning val je uiteindelijk in slaap; bij meditatie gaat het er juist om dat je heel aandachtig en bewust in het moment van Nu aanwezig kunt zijn. Momenteel gebruikt men hiervoor de term mindfulness, oftewel met je volledige aandacht in het hier en nu zijn. Mediteren is eigenlijk heel gemakkelijk. Dat leer je wel met deze cd. Hoewel deze meditaties in eerste instantie bedoeld zijn voor beginnelingen - en dus eigenlijk kennismakingen zijn met diverse vormen van meditatie - zal het ook verrassend blijken voor ervaren mediterenden hoe simpel en aangenaam een meditatie eigenlijk kan zijn.

Zeven eenvoudige meditatietechnieken voor beginners. De meditaties hebben geen religieuze kleuring en zijn dus voor iedereen bruikbaar.
1 ADEM relax - 2 LICHAAMSBEWUSTZIJN chakra's - 3 AARDING energiestroom - 4 MANTRA bekrachtiging - 5 WANDELMEDITATIE genieten - 6 GEDACHTEMOLEN STOPZETTEN zen - 7 IN HET OOG VAN DE STORM stilte in jezelf.Sta in je Kracht - ontdek jouw eigen Secret: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter. Compositie begeleidende klanken - Peter Smith.

De klanken die Peter gebruikt zijn voor een deel afkomstig van akoestische instrumenten en natuurgeluiden, daarnaast worden ook andere harmonische klanken toegepast.
Veel mensen in deze tijd staan niet meer in contact met hun eigen creatieve kracht. Hierdoor zetten ze zelf de wet van aantrekking buiten werking - of ze liften mee op de energie van iemand anders - en dan blijft er uiteindelijk alleen maar een negatief gevoel over.
Deze cd begeleidt je door een proces waardoor je op een heel eenvoudige en praktische manier jouw 'meestersleutel' kunt gebruiken om weer te kunnen/mogen ontvangen vanuit je hart.
Ieder mens heeft grotere of kleinere psychische blokkades (van welke aard dan ook) waardoor de creatieve stroom van het leven niet meer kan doorstromen. Ieder mens heeft ook grotere of kleinere wensen en doelen, die door deze blokkades steeds maar een droom blijven en niet verwezenlijkt worden. 

Je leert deze blokkades te herkennen, op te lossen en zelf je leven weer in eigen hand te nemen.

De tracks zijn:
1. Inleidende ontspanning - 2. Opruimen van blokkades - 3. Zelfwaardering - 4. Loslaten van negativiteit /werktrack - 5. Visualiseer jouw droom (1)(werktrack) - 6. Bijbehorende affirmatie sessie - 7. Visualiseer jouw droom (2)/slaapprogrammering - 8. Inslapen met jouw droom.
Beter slapen: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Deze cd is een van de meest gevraagde uit de serie, omdat er zoveel mensen kampen met slaapproblemen. De meeste mensen hebben het eind van deze cd niet bewust meegemaakt!!

Door een zeer diepe ontspanning door woord en neurosonische klanken wordt je geest opnieuw geprogrammeerd, zodat je binnen afzienbare tijd heerlijk inslaapt, ook doorslaapt en uitgerust weer wakker wordt. Vernietig je gezondheid niet door slapeloze nachten of slaaptabletten. 
Dit is een natuurlijke, moeiteloze manier, die prima werkt. 

Met aan het begin een track met eenvoudige lichaams- en ademoefeningen om al rustig en kalm te worden voordat je in bed stapt.Van Harte Jong:

Deze cd is erop gericht om via herprogrammering en bewustwording van onze HART-ENERGIE – Liefde met een grote L – te komen tot een toestand waarin wij ons jong en goed voelen.
We zullen dan merken dat dit niet alleen op hartniveau werkt, maar dat de positieve effecten in alle facetten van ons leven doorwerken. Zowel onze fysieke als mentale veerkracht neemt toe.
De opzet van dit luisterprogramma is het mobiliseren van de eigen innerlijke kracht die iedereen bij de geboorte heeft meegekregen.
Leven in het hier en nu, vanuit je hart, houdt lichaam en geest jong tot op hoge leeftijd.

Het is heel belangrijk om de door Dick de Ruiter ingesproken teksten met regelmaat te beluisteren en te beoefenen. Hierdoor kunnen gezondheid, mindfulness, liefdevolle gevoelens en eigenwaarde snel toenemen en tot blijvende positieve veranderingen leiden.

Tracks:
1 ER IS ALLEEN MAAR NU Ochtendprogramma
2 FLEXIBILITEIT Oerboom
3 QUANTUM GENEZING
Overgave en doorstromen – Hartenergie
4 JEUGDIGHEID & ENERGIE
Liefdevol omgaan met jezelf
5 AFFIRMATIES Om te herhalen
6 LEVEN Avondprogramma
7 SUBLIMINALEN
Totale tijd: 73’46”


Prijzen kan je terugvinden op de webshop

Gelukkig leven, een overvloed aan geluk:

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Als vervolg op cd 11022 (Succes) geeft deze cd nog meer waardevolle adviezen hoe we ons leven gelukkiger kunnen maken. Niet alleen op maatschappelijk gebied, maar juist binnenin onszelf.
Hoe we door deze inzichten en de herprogrammering boven onze angsten kunnen uitstijgen en leren onvoorwaardelijke liefde en licht uit te stralen.
Wil je werkelijk van je leven genieten en jou en de jouwen meer geluk en liefde geven, dan is deze cd een fantastische start!
 


Leven zonder hoofdpijn: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Meer dan 70% van de bevolking heeft regelmatig last van hoofdpijn of migraine. Vaak wordt dan alleen maar de pijn bestreden (onderdrukt dus) met een reeks pillen.

Omdat hoofdpijn zoveel verschillende oorzaken kan hebben staan er op deze cd maar liefst vier verschillende delen, om voor, tijdens en na een hoofdpijnaanval te beluisteren.
Zeer bijzonder is een klankmassage van de hersenen.
Speciaal mensen met spanningshoofdpijn en migraine kunnen verlichting vinden met deze zorgvuldig samengestelde opname.
En niet alleen wanneer je al hoofdpijn hebt, maar ook als dagelijks programma ter voorkoming ervan!Leven zonder angst:  

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.
Bewuste of onbewuste angsten werken verlammend op onze levenslust. De bijzondere combinatie van methoden op de cd beïnvloedt in positieve zin de verschillende lagen van je persoonlijkheid, zodat je angsten hun lading verliezen en plaatsmaken voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het loslaten van angst betekent gelukkig en succesvol leven. Goed aarden is hierbij ook een onderdeel.
De opname is ook geschikt bij (bijvoorbeeld) faalangst en minderwaardigheidsgevoelens, en kan ook in combinatie met de cd's 4 Zelfwaardering en 20 Sta in je Kracht gebruikt worden.
Deze cd behoort tot de absolute bestsellers van de serie.


 


Voel je beter: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Deze cd is voor iedereen die zijn of haar levenskracht wil versterken en minder vatbaar voor ziekten wil worden.

Twee sublieme visualisaties (een Atlantische en een Egyptische), met al even sublieme klankbegeleiding maken deze cd tot een van de uitschieters in de serie, en zeer geliefd bij yogamensen.

Werkt ook heel goed bij depressiviteit en een zwak immuunstelsel!Beter zien: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Deze heruitgave van de vroegere succesvolle Oasis Tape bestaat uit een compleet trainingsprogramma voor een beter (in)zicht! Je geest heeft het vermogen om elk deel van je lichaam te beïnvloeden; op deze cd gaat het om je gezichtsvermogen.
Zowel een hele reeks fysieke oogoefeningen als ook doeltreffende visualisaties en affirmaties maken je ogen weer krachtig en onafhankelijk van bril of lenzen.

Bij de cd komt een zeer uitgebreide handleiding van 16 pagina's, compleet met 2 oogtraining-kaarten die je kunt vergroten om aan de muur te hangen en gebruiken bij je dagelijkse training. Jouw ideale lichaamsgewicht: 

Met ontspanningsmuziek, visualisaties en meditaties van Dick de Ruiter.

Uiteindelijk wordt de vorming van lichaamsomvang voornamelijk bepaald door patronen in het onderbewustzijn, die al op jonge leeftijd zijn 'vervormd'. Ook het 'idee fixe' dat je van veel eten dik wordt is daar ontstaan en kan dus omgevormd worden.
Dit programma heeft zijn waarde al talloze malen bewezen: het werkt echt! In de tijd dat deze titel (Oasis Tape 10) alleen nog maar als bandje verkrijgbaar was zijn er al zoveel verzoeken binnengekomen voor een cd dat dit een welkome aanwinst is, die uit de schappen vliegt!

Een aantal delen zijn opnieuw opgenomen en verbeterd. Er is een ochtendprogramma toegevoegd; ook een track met herhaal-affirmaties. 


Helende muziek: spirituele CD's 


 
Laat je betoveren door de muziek van de engelen, elfjes, feeën, sjamanen, ... Deze CD's en CD-kaarten bevatten prachtige muziek van Paradise Music.
Beroemde artiesten hebben hun composities gedeeld met de New Age music producent Llwewllyn. De muziek is te vinden op een normale cd maar natuurlijk kun je de engelen, elfjes, feeën ... melodiën ook op een cdkaart terug vinden.

Prachtige muziek die ontspanning & healing brengt. Ga rustig liggen en laat gedachten voor wat ze zijn, sluit je ogen en sta open voor de genezende kracht van muziek, klanken en melodieën.

TIP: Je kan de CD's & CD-kaarten beluisteren.
Klik hiervoor op "beluisteren of Listen". Daarna klik je op het pijltje "terug" in de menubalk om terug te keren naar deze website.  
Prijzen kan je terugvinden op de webshop


reiki

Celtic Fire:

by Chris Conway & Llewellyn
Celtic Fire features breathtaking performances on real celtic instruments including tin and low whistles, violins, bodhran, guitars and vocals.
1

Queen of the May - The Congress

LISTEN 

2

Celtic Fire

LISTEN 

3

The Kesh - Morrisons Jig

LISTEN 

4

Spancil Hill

LISTEN 

5

Colliers Reel

LISTEN 

6

Debhair the Dancer - The Kid on the Mountain

LISTEN 

7

Weaving a Spell

LISTEN 

8

Wheelans Jig

LISTEN 

9

Thunderhead

LISTEN 

10

The Gathering

LISTEN 

11

Cúnla

LISTEN 

12

Bobby Caseys - The Rising Tide

LISTEN 

13

Dakar To Dublin - Mickey the Moulder - Stan Chapmans Jig

LISTEN 

14

Ritual of the Celtic Fire

LISTEN 


Helende muziek: geschenkkaarten met CD inclusief 


 
Deze cd kaarten hebben schitterende afbeeldingen op de omslag en de muziek wordt gemaakt door beroemde musici zoals Llewellyn en Juliana, of artiesten die enthousiast meewerken aan dit label.

Elke cd brengt je naar een staat van vreugde, ontspanning en geeft een gevoel van ontstressen en helemaal tot rust komen .

De cd kaarten bezitten een zeer hoge kwaliteit en een prachtige uitvoering.

Wanneer je deze kaarten verstuurd is dat niet alleen een groet die je ontvangt maar tevens een cd met ontspannende muziek waar je lang van genieten kunt. Elke cd is speciaal samengesteld en biedt de hoogtepunten van alle nummers van het assortiment van Paradise Music.

Afmeting van de kaart: 13,5 x 13,5 cm met envelop.


TIP: Je kan de CD's & CD-kaarten beluisteren.  
Klik hiervoor op "beluisteren of Listen". Daarna klik je op het pijltje "terug" in de menubalk om terug te keren naar deze website.  cd

CD geschenkkaart Native american 1: 

by NiallRelaxing Inspirational Native American Music by Niall.1
The Calling by Niall from Spirit of the Shaman PMCD0086 LISTEN
2
The Journey Begins by Niall from Reiki River PMCD0106 LISTEN
3
The Gathering by Niall from Spirit of the Shaman PMCD0086 LISTEN 
4
The Day Awakes by Niall from Reiki River PMCD0106 LISTEN
5
The Wolf by Niall from Power Animals PMCD0111 LISTEN 
6
Angels Gather on High by Niall from Calling My Angels PMCD0110 LISTEN   
7
Water Meadows by Niall from Reiki River PMCD0106 LISTEN   
8
Birdsong by the Stream by Niall from Birdsong by the Stream PMCD0106 LISTEN 

cd

CD geschenkkaart Dolphin 1: 
Relaxing Inspirational Native American Music by Niall.

1

Paradise Island - by France Ellul from Spirits of the Sea

LISTEN   

2

Spirits of the Moon - by France Ellul from Spirits of the Moon

LISTEN   

3

The Deep - by France Ellul from Spirits of the Sea

LISTEN   

4

Mooncircle Dance - by France Ellul from Spirits of the Moon

LISTEN   

5

Siren song - by France Ellul from Spirits of the Sea

LISTEN   

6

Luna Mandala - by France Ellul from Spirits of the Moon

LISTEN   

7

Ocean Mind - by Aramara from Spa Gold

LISTEN   

8

Dolphins - by Llewellyn from Natural Sounds Gold

LISTEN   


cd

CD geschenkkaart Egypt 1: 
Specially selected music by ANDREAS From the Spiritual Journeys of the world albums, Egypt, Bali and Mediterranean Islands.  1

Pharaoh's Sanctuary by Andreas from Egypt - Spiritual Journeys of the world PMCD0104

LISTEN   

2

Spirit of Wisdom by Andreas from Bali - Spiritual Journeys of the world PMCD0094

LISTEN   

3

Gift of the Nile by Andreas from Egypt - Spiritual Journeys of the world PMCD0104

LISTEN   

4

The Enchanted Water Front by Andreas from Bali - Spiritual Journeys of the world PMCD0094

LISTEN   

5

Mystify by Andreas from Mediterranean Islands - Spiritual Journeys of the world PMCD0076

LISTEN   

6

The Floating Temple by Andreas from Bali - Spiritual Journeys of the world PMCD0094

LISTEN   

7

Water Voices by Andreas from Mediterranean Islands - Spiritual Journeys of the world PMCD0076

LISTEN   

8

Through the Eyes of Bedouin by Andreas from Egypt - Spiritual Journeys of the world PMCD0104

LISTEN   

cd

CD geschenkkaart Buddha 2: 
Relaxation Music and Natural Sounds by Llewellyn

1

Wisdom and Calm

LISTEN 

2

The Secret Waterfall

LISTEN 

3

Watch my Footsteps

LISTEN 

4

Our Secret Place

LISTEN 

5

Discover the Unicorn

LISTEN 

6

How will I live

LISTEN 

7

Singer in the stream (lite mix)

LISTEN 


Prijzen kan je terugvinden op de webshop

 Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005