Kaarten & orakelkaarten

Kaarten & orakelkaarten


Deze kaarten kunnen gebruikt worden om je te helpen een antwoord te vinden op al uw vragen of om inzicht te krijgen in een situatie in je leven op dit moment...
Meestal ontvang je hulp om u te helpen uw doel te bereiken en/of hindernissen te overwinnen of te voorkomen.

Al deze kaartensets kunnen gebruikt worden als leidraad om inzichten te krijgen voor allerlei onderwerpen in uw leven.  Maar zeker kan je ze ook gebruiken als steun & troost op uw pad en uw spirituele zoektocht... 

Prijzen kan je terugvinden op de webshop
De kracht van Magische Spreuken:


Gebruik de magische spreuken in deze doos om je aangeboren magische krachten te ondersteunen en te activeren.
Ze helpen je om een authentieker, welvarender en gelukkiger leven te leiden.

Lucy Cavendish is een gerespecteerde heks die al meer dan 30 jaar met magische spreuken werkt.
Met behulp van deze kaarten en bijbehorend boekje geeft ze inzicht in een aantal van haar meest effectieve en betrouwbare magische spreuken, die ook jou zullen helpen bij het vinden van een partner, het versterken van je intuïtie, het vergaren van rijkdom, het verbeteren van je gezondheid, het leren loslaten van dingen, het uitbouwen van een succesvolle carrière en het opbouwen van warme vriendschappen.

Neem snel de kaarten ter hand en laat de magische spreuken liefde en helende magie brengen in jouw leven en dat van de mensen die je lief hebt.
Begeleiding vanuit de Bron:


Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk.
Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding, aan begrip van wat er gebeurt in ons leven, of willen weten welke richting we op moeten gaan.

Deze prachtige kaarten spreken rechtstreeks tot het hart van de lezer, en bieden zinvolle, bruikbare begeleiding.
Ze helpen ons om onze intuïtie en onze persoonlijke band met onze Gidsen te ontwikkelen en te versterken.

Begeleiding vanuit de Bron is een vervolg op De Weg van de Ziel, van dezelfde schrijfster.Moeder Aarde:


Spirituele lessen uit Indiaanse traditie.

​Volgens de Amerikaans-indiaanse spirituele traditie herstelt het medicijn het contact tussen de mens en de levende natuur.
Van de harmonie die dan ontstaat gaat een genezende werking uit, zowel in fysiek als in mentaal opzicht - de natuur als bakermat van wijsheid en helende kracht.

De 44 schitterend geïllustreerde kaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.
De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Hart & Ziel - Orakelkaarten:


Deze prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno willen je begeleiden op je zoektocht naar persoonlijke groei.
Ze geven je antwoord op al je vragen over de liefde, het leven en ons bestaan hier op aarde om je lichaam en geest te voeden en te inspireren.

Ze moedigen je aan om diep in je hart te kijken. Dat is immers de plek waar de zaadjes van het buitengewone ontkiemen alvorens tot bloei te komen in je dagelijks leven.
Het orakel van de Eenhoorns - kaartenset + boek:


Eenhoorns zijn magische, liefhebbende wezens die ons aanmoedigen om ons leven in eigen handen te nemen en er alles uit te halen.
Ze willen ons de kracht geven om uit te zoeken hoe we echt in elkaar zitten en willen dat we ontdekken dat we de magie in ons hebben om wonderen te verrichten en bergen te verzetten.

Deze orakelkaarten met bijbehorend boekje helpen je om in contact te treden met deze unieke wezens vervuld van onvoorwaardelijke liefde en het zuiverste licht.
Laat je inspireren door de boodschappen van de eenhoorns en leid een leven vol vreugde, liefde, vrede en voorspoed.


De Tarot van het Goede - kaartenset + boek: 


De klassieke tarot krijgt een moderne twist in dit prachtige spel, dat geworteld is in de positieve psychologie en persoonlijke transformatie. De reeksen vertegenwoordigen de vier elementen - Lucht, Water, Aarde en Vuur - en de 78 kaarten worden gelezen als archetypische aspecten van de menselijke ervaring die we kunnen tegenkomen in onszelf of de wereld.

Anders dan bij de meeste tarotspellen zijn de boodschappen van de kaarten geen voorspellingen of waarschuwingen, maar positieve affirmaties in het 'nu', zodat je hun energie onmiddellijk en persoonlijk kunt voelen. Liefhebbers van de traditionele tarot kunnen dit spel ook gebruiken voor hun favoriete leggingen.

De tarot van de voorspoed komt vooral van pas wanneer je je verloren voelt en je zorgen maakt over de keuzes die je hebt gemaakt of op zoek bent naar een beter begrip van je situatie.
Het gaat om het herkennen van de vele vormen van waarheid en om het zien van het licht dat de schaduw vergezelt, zodat je het licht kunt helpen om feller te schitteren.Het orakel van de Feeën - kaartenset + boek: 


Deze orakelkaarten zijn jouw toegang tot het magische rijk van de feeën.
In elk van deze prachtig geïllustreerde kaarten zitten geheimen, inzichten en wijsheden van deze mysterieuze wezens van het licht vervat.
Neem ze ter hand en vind de liefdevolle begeleiding die je zoekt. Het bijbehorende boekje onthult de geheime kennis uit het feeënrijk en laat je zien hoe je contact legt met de feeën.

Ook ontdek je op welke manier je een diepgaande relatie kunt aangaan met jouw persoonlijke gidsen en bondgenoten.
Kom meer te weten over de verschillende leggingen en de boodschappen die de feeën jou willen geven en vertrek op een inspirerende reis vol diepgang en vreugde.

De magie van Elfen - kaartenset + boek: 


Met magisch elfenboek en 52 kaarten om de toekomst te voorspellen.

Vertrouw op de wijsheid van magische elfen om een antwoord te vinden op uw levensvragen.
Dit aantrekkelijke doosje bevat een kleurrijk boekje en 52 prachtig geïllustreerde kaarten met unieke elfenboodschappen. Het boekje onthult u elfenwijsheden, vertelt over eeuwenoude elfenrituelen en neemt u mee naar Elfenland.

Bovendien ontdekt u hoe u de elfenkaarten moet leggen om uw toekomst te zien of een antwoord te krijgen op uw vragen over liefde, uw werk of uw toekomst.
De kaarten vormen echter niet alleen een orakel, u kunt ze ook gebruiken als een dagelijkse spreuk voor een vleugje elfenmagie.

Zullen uw wensen in vervulling gaan? Wat hebben de vier jaargetijden voor u in petto? Hoe zal uw toekomst eruitzien? Ontdek het met deze magische elfen…

Gillian Kemp is een internationaal gewaardeerd schrijfster en helderziende. Ze schrijft boeken over magie, toverspreuken en toekomst voorspellen en werkt voor diverse tijdschriften. Ze maakt vaak verre reizen waarop ze traditionele magie leert van de plaatselijke bevolking.
De genevende kracht van Ho'oponopono - kaartenset + boek: 


De spirituele levenswijsheid uit Hawaï.

Volgens de eeuwenoude filosofie van Ho’oponopono zijn het onze herinneringen die ons leven sturen zonder dat we dit beseffen.
Om ons van de negatieve herinneringen en gedachten te bevrijden moeten wij ze kunnen loslaten.
De kaarten in deze doos zijn bedacht om jou de kans te geven Ho’oponopono op een vanzelfsprekende manier toe te passen in het dagelijkse leven.

Op elke kaart staat één van de sleutelzinnen die de essentie van de Ho’oponopono-methode weergeven. Door regelmatig een beroep te doen op deze zinnen zullen ze verweven worden met ons leven.
Alleen zo kunnen we de rust en het evenwicht in onze werkelijkheid herstellen.
Aartsengel Rafaël Orakelkaarten: 
Met deze schitterende nieuwe kaarten van Doreen Virtue, met de afbeeldingen van Aartsengel Rafaël, kun je nauwkeurige liefdevolle en helende readings geven voor jezelf, of voor anderen.

Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen voor een veilige en krachtige reading over je eigen gezondheid en/of de gezondheid van geliefden en cliënten.
Naast de betekenis van elke kaart geeft het boekje specifieke details die je meer duidelijkheid geven en die je helpen om op je intuïtie te vertrouwen.
Of je nu heling wilt voor jezelf of voor iemand anders, of dat je je bewust wilt worden van je eigen natuurlijke, helende kracht, Aartsengel Rafaël geeft je wonderbaarlijke en betrouwbare leiding.

Alles wat je hoeft te doen is vragen.


Lessen voor de Ziel Orakelkaarten: 


 De 63 orakelkaarten zijn ontworpen om een antwoord te vinden op deze wezenlijke vragen. Elke kaart gaat over een aspect van de levensreis van je ziel.
De kaart laat je zien welke les je nodig hebt om het doel van je levensreis te bereiken. Aanvaard de begeleiding van de kaarten en bereik je bestemming in kleine, beheersbare stappen.
Zo kom je iedere dag op een hoger spiritueel niveau. Tijdens dit proces leer je om jezelf niet meer in de weg te staan. Je zult je eigen succes ervaren en de voldoening vinden waarnaar je op zoek bent.

De kaarten zijn bedoeld voor iedereen die de belemmeringen in zijn leven onder ogen durft te zien. Belemmeringen die je innerlijke vrede en spirituele groei in de weg staan en die je op wilt ruimen. De kaarten werpen een helder licht op je schaduwkanten en blinde vlekken. Elke kaart laat zien hoe je de illusies van je ego achter je kunt laten. Hierdoor kun je jezelf dieper verbinden met het goddelijke en de scheppende Geest.
Ontvang de bijzondere en uitdagende boodschappen in blijdschap. Als er veel van je wordt gevraagd, toont dit aan dat je bereid bent om uit te groeien tot je volle spirituele volwassenheid.

Ervaar het succes, de kracht, voorspoed en innerlijke vrede die de kaarten je brengen.
Levensdoel Orakelkaarten:
Als je je levensdoel kent, dan zal je in harmonie en overvloed leven.

Met deze kaartenset van Doreen Virtue kun je een betrouwbare en accurate reading doen om je carrière te doorgronden en je spirituele pad te ontdekken.
Elk van de 44 prachtig geïllustreerde kaarten bevat een verlichte boodschap van de engelen, passend bij je levensdoel. In de bijgevoegde handleiding vind je een algemene uitleg en specifieke details die je meer helderheid geven. Of je nu antwoorden voor jezelf, je geliefden of cliënten zoekt, de kaarten bieden je waardevolle inzichten.

De engelen begeleiden je met veel plezier bij elk aspect van je levensdoel!

Het mystieke elfenorakel Orakelkaarten: 


 De Mystieke Elfen kunnen je de weg wijzen en je net dat zetje geven om tot actie over te gaan, of in je kracht te komen. Jij pakt met jouw energie de kaart die je op dat moment nodig hebt.

De uitgebreidere, bijbehorende tekst staat in de handleiding. Je kunt de kaarten gebruiken voor een legging voor jezelf of voor een legging voor anderen. Je kunt een legging doen met drie kaarten, waarbij de eerste kaart staat voor het verleden, de tweede voor het heden en de derde voor de toekomst. Laat je leiden door je intuïtie. De leggingen leiden je naar jouw kern. Elke kaart heeft zijn eigen verhoogde trilling.

De teksten zijn via het hoger zelf doorgegeven. Ervaar de diepte van de illustratie en de tekst en laat deze als een rode draad door je leven lopen.

Aartsengel Gabriël Orakelkaarten: 
Aartsengel Gabriël is de geliefde engel uit de Bijbel die zei "Jullie hoeven niet bang te zijn, want ik breng jullie goed nieuws.
Het hele volk zal daar blij mee zijn! 'Gabriël geeft ons voortdurend blijde boodschappen in aanvulling op de boodschappen die we ook krijgen van onder andere schrijvers, artiesten, musici, leraren en journalisten.

Gabriël kondigt ook blije boodschappen aan aan ouders en degenen die voor kinderen zorgen, en ondersteunt hen ook. Met deze mooie kaarten van Doreen Virtue ontvang je zorg, bemoediging en leiding.
Dit helpt je vooral wanneer je creatief bent en anderen iets probeert te leren. Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding met een positieve boodschap.

De handleiding vertelt je hoe je een accurate Engelenkaartreading kunt doen voor jezelf of voor anderen en geeft tevens de uitgebreide betekenis van de kaarten. .

De Wet van Aantrekking Orakelkaarten: 


 Deze kaarten zullen je eraan herinneren dat je zelf controle hebt over je ervaringen in het leven!
Je bent altijd al omgeven geweest door duidelijke bewijzen van de Wet van Aantrekking.

Het gebruik van deze prachtige kaarten, en de ervaringen die je ermee opdoet, zal je echter bewust maken van deze krachtige Wet. Je bewuste controle over je ervaringen zal beduidend groter worden.
We weten dat het de bedoeling is dat je een blij leven leidt. We weten ook dat bewust en gericht in je eigen kracht staan essentieel is om zo'n leven te kunnen leven.
Deze kaarten zullen je eraan herinneren dat je zelf controle hebt over je ervaringen in het leven!


Dryaden, de boomgeesten met helende krachten: 
Op een kleine open plek in het bos, die zich vol liefde overgeeft aan de beschermende omarming van het woud, wacht een vuur om te worden aangestoken.
Dat vuur is heilig, en de rook die dansend opstijgt in de avondhemel, is reinigend, en draagt onze boodschappen en gebeden naar de werelden van licht …
De geest van een boom is zijn vrouwelijke bewaker: zijn geheime "toegangspoort" …

De set bevat 44 prachtig getekende kaarten en een boek. In het boek vind je een uitgebreide uitleg van de kaarten en hoe deze te gebruiken.De grote energiekaarten: 


 Deze kaarten zullen je ondersteunen in je transformatieproces. Als je de beelden echt tot je wezen laat doordringen, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren.

De afzonderlijke afbeeldingen en motieven dragen vaak een bepaalde energie in zich, die al in de naam tot uitdrukking komt, en die beschikbaar is voor alles wat leeft.
Jijzelf bepaalt de intensiteit van de werking van die energie in je leven.

Door het trekken van een kaart wordt de vraag, die je jezelf hebt gesteld, beantwoord en krijg je een antwoord of een oplossing aangereikt.

Deze krachtige energiekaarten kun je iedere dag gebruiken. De kaarten helpen je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen. 

Ze stimuleren je om de uitdagingen in je leven aan te gaan. Gebruik de energie die je van de kaarten ontvangt, om jouw persoonlijke doelen te bereiken. 
lVOl Engelen Energiekaarten: 
Met de bijzondere mooie Energiekaarten van de Engelen heeft IVOI vorm gegeven aan de schoonheid van de verheven wereld van de engelen!
Engelen zijn boodschappers, gestalten van lichtenergie.

Tot nu toe is het niemand beter gelukt om deze zachte, en tegelijkertijd zo machtige wezens uit hogere sferen, kunstzinnig af te beelden.
Iedere Energiekaart opent een deur naar het rijk van de engelen!

Iedere Energiekaart werpt een lichtstraal uit hogere sferen op de aarde.

Iedere Energiekaart begeleidt je op de weg door het leven van alledag - een onzichtbare engel aan je zijde.

Een geschenk van de engelen voor de mensen.

Engelen & Heiligen Orakelkaarten: 44 kaarten + handleiding (Doreen Virtue)

Ontvang boodschappen en leiding van Moeder Teresa, Bernadette, Cecilia of één van jouw favoriete heiligen.

Doreen Virtue heeft deze kaarten ontworpen voor mensen met verschillende spirituele en religieuze achtergronden. De 44 kaarten bevatten schitterende afbeeldingen van God, de Heilige Geest, Jezus, heiligen, aartsengelen en beschermengelen. Zij geven je goede raad en antwoorden op je vragen.

In de handleiding staat de boodschap van elke kaart beschreven. Je kunt lezen op welke manieren je, nu en in de toekomst, raad kunt krijgen. Lees ook hoe je een accurate reading voor een ander kunt doen. Je zult de Engelen en Heiligen kaarten met plezier gebruiken!

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.
Helen met de Elfen orakelkaarten:  44 kaarten + handleiding (Doreen Virtue)

Elfen zijn overal! Ze zijn in je tuin, in het park, bij je huisdieren en overal waar bloemen groeien. 
Omdat elfen zo dicht bij de aarde staan, kunnen zij je praktische aanwijzingen en hulp bieden voor de dingen van alledag, zoals voor relaties, gezondheidsvragen, financiele aangelegenheden enzovoort. 

Elfen weten hoe je moet werken met de energie van de planeet op een veilige, liefdevolle en magische manier!
Deze etherische wezens worden echter soms verkeerd begrepen. Al zijn zij liefdevolle, welwillende schepsels Gods, elfen hebben ook ego`s (net als de mensen). 

En dientengevolge kunnen zowel Elfen als mensen oordelend zijn. Maar anders dan bij de mensen zijn de oordelen van de elfen uitgesproken duidelijk en op de man af. 
Zij helpen de degenen die goed zijn voor het milieu en de dieren, en zijn onthouden hun hulp en communicatie aan diegenen die de planeet en zijn bewoners niet goed behandelen.
De elfen verwachten niet dat je volmaakt bent in je milieubewustzijn of in recycling. Ze willen alleen dat je het eerlijk probeert, zo goed je kunt. 

Als je dat doet dan zullen de elfen alles doen om je te helpen. En hun hulp is betrouwbaar, veilig en heel magisch!
Prijzen kan je terugvinden op de webshop
Resonantiekaarten: 


 De resonantiekaarten dienen als spiegels die je laten zien wat er op dit moment in jou leeft. Ze kunnen je helpen tot inzichten te komen of zelfs antwoorden te krijgen die op onbewust niveau al in je aanwezig zijn, maar waar je op bewust niveau nog geen toegang toe hebt, en kunnen je bewust maken van belangrijke themas in jouw leven. Bovendien kunnen ze je ondersteunen bij het bewust creëren en zenden van specifieke positieve gedachten en gevoelens waar een krachtige werking van uit gaat, waardoor je meer liefde, overvloed, succes, geluk, vertrouwen, welzijn en gezondheid in je leven kunt realiseren.

Benut de kaarten om tot inzichten te komen en je te ondersteunen bij het opbouwen van krachtige, positieve resonantievelden. Word je bewust van de enorme scheppingskracht die je hebt en ontdek dat het tot op zeer grote hoogte aan jou is te bepalen wat je uitzendt en "daarmee" wat je ontvangt.

Stel je open voor de overvloed van het universum en laat je verrassen door de kracht van de Wet van Resonantie.

32 kaarten
Je vorige leven kaarten: 
Wie was jij in een Vorig Leven?

Je eeuwige ziel heeft nog andere levens geleid, die je huidige carrière, je gezondheid, relaties, je familie en je levenslessen beïnvloeden. Doreen Virtue en Brian L. Weiss hebben samen deze orakelkaarten gecreëerd om op een gemakkelijke, veilige en vriendelijke manier boodschappen uit en over je vorige leven te onthullen. Deze mooie kaarten met handleiding zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.

44 kaarten + boek.


Denk Positief! kaarten: 


 Positieve gedachten hebben een grote invloed op de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je de wereld ervaart. Ze creëren een massa aan positieve energie en geven je een blij gevoel.
In dit doosje vind je 52 kleurrijke inspiratiekaartjes boordevol optimistische inzichten en gedachten. Doe het snel open en dompel je onder in positieve vibes!

52 kaarten


De geheime boodschappen van dieren kaarten: 
Deze kaarten laten u kennismaken met de geheime boodschappen van de dieren.

Ooit waren onze wegen nauw verweven met het ritme van de natuurlijke wereld. Men zocht de antwoorden op grote levensvragen niet in boeken maar in ingetogen contact met Moeder Aarde. Van de reusachtige walvis tot de kleine bij; elk dier werd beschouwd als onderdeel van een heilige familie en gerespecteerd voor wat ze voor ons betekenen in het grote geheel.

Dankzij deze kaartenset kun u weer in contact komen met de wijsheid van de natuur via een handvol unieke dieren. Neem de kaarten ter hand, kies een legging die aansluit bij uw vragen en ontdek in het bijbehorende boekje welke machtige boodschappen de dieren met u willen delen.

44 kaarten + boek.Edelstenen & Beschermengelen kaarten: 


 Door Margaret Ann Lembo, 44 kaarten + handleiding.

Edelstenen zijn een krachtig middel om meer over jezelf te gaan begrijpen. De kleuren en de vormen van de stenen geven je boodschappen die je motiveren en je op veel manieren helen. Deze 44 kaarten maken je vertrouwd met 44 edelstenen.

Door gebruik te maken van de kaarten kun je boodschappen van de edelstenen en de engelen ontvangen die je helpen meer bewust te worden van jezelf. De edelsteen en de bijbehorende boodschap aan de voorkant vertellen je iets.

De bijpassende engel op de andere kant van de kaart geeft je een positieve affirmatie om je te helpen jouw werkelijkheid te transformeren. Wanneer je de kaarten regelmatig gebruikt krijg je inzichten en leiding van de edelstenen en de engelen.

52 kaarten
Magische wegwijzers orakelkaarten: 
Door Colette Baron-Reid. 54 kaarten met handleiding.

Stel je voor... tussen het zichtbare en het ontzichtbare is er een leidende kracht die sommingen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn. Deze kaarten brengen je in contact met dat grotere Bewustzijn en leiden je op je levensreis. De thema's van deze kaarten laten een aantal plaatsen zien die je zult bezoeken, gebeurtenissen die je kunt tegenkomen en de bondgenoten en uitdagingen die je zult ontmoeten wanneer je op deze figuurlijke kaart van je leven reist.

De bijgesloten handleiding helpt je de juiste vragen te stellen en de boodschappen bij je readings te interpreteren. Deze 54 kaarten werden gemaakt om het verhaal van je lot, je bestemming en je vrije wil beter te kunne begrijpen. Ze stellen je in staat om een reis te beginnen die een diep doel aan je leven geeft, en leidt tot ware voorspoed en opwindende liefde.
Paranormale kracht van Tarot: 


 Boek en orakelkaarten

In deze doos vindt u 65 prachtig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Hierdoor kunt u putten uit krachtige inzichten op alle gebieden van uw leven, of het nu gaat om liefde en relaties of besluiten in verband met zaken en carrière. In de begeleidende gids laat spiritueel medium John Holland u kennismaken met de technieken die hij in zijn workshops gebruikt, zoals de betekenis van de kleuren, vormen en woorden; symboliek; kaartleggingen; numerologie, chakra's en verbeelding. Door het gebruik van de kaarten bent u in staat om al deze aspecten te verenigen als u een spirituele tarotreading doet voor uzelf of anderen.

ISBN: 9789044744248, 112 blz., maart 2016
Formaat: 17,4 (h) x 12,8 (b) x 4,8 (d) cm.
Gewicht: 617 gram.

52 kaarten
De wijsheid van de levensbloem kaarten:
De Levensbloem bevat de kern van alle mogelijkheden, de essentie van alle wensen.

Ze geeft u de kans om in verbinding te treden met de hogere wijsheid en wijst u de weg naar de ultieme zelfkennis. Dankzij deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang tot de krachten van dit bijzondere symbool en zult u in contact komen met uw persoonlijke capaciteiten en wensen. De individuele boodschap van elke afzonderlijke kaart in combinatie met die van de kaarten eromheen, zullen u verschillende perspectieven aanreiken om uw vraag te benaderen en u inzicht te verschaffen. Luister naar de boodschappen van uw hogere zelf en maak uw potentieel volledig waar.De wijsheid van de drakenfeeën kaarten: 


 Deze kaarten laten u kennismaken met het mysterie en de wijsheid van de drakenfeeen.

In een niet zo ver verleden leefde en werkten we nauw samen met deze elementaire wezens. We haalden het maximum uit ons leven en zaten vol energie. Maar toen de tijd en dimensies verdeeld werden door valse overtuigingen en angsten, werden wij losgescheurd vanonze sterkte en beschermende verwanten.

Dankzij deze kaartenset kunt u weer in contact komen met de drakenfeeen en aan hen vragen om u te helpen uzelf te helen en aansluiting te vinden bij de ware wijsheid en vrijheid. Neem de kaaten ter hand, kies een legging die aansluit bij uw vragen en ontdek in het bijbehorend boekje welke machtige boodschappen deze magische feeen u willen geven.


Aartsengel Michaël orakelkaarten: 
Doreen Virtue. 44 kaarten + handleiding.

Aartsengel Michaël is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen. En net als alle andere engelen respecteert hij je vrije wil.

Deze 44 kaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je helderheid en aanwijzingen hieromtrent geven. Het begeleidende boekje geeft je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.Kruidenwijsheid - 66 affirmatie- en actiekaarten: 


 De 66 Kruidenwijsheidkaarten geven je handreikingen om het wezen van de verschillende kruiden in jezelf te ontdekken. Hierdoor komt er bewustwording tot stand en doe je een beroep op je zelfhelend vermogen, zowel fysiek als geestelijk. Kruidenvakvrouw Marjanne Huising geeft op elke kaart de Latijnse en de Nederlandse naam van een kruid, een beschrijving van zijn kern, een affirmatie en een actie. De kernbeschrijving spiegelt en verwoordt jouw vraag of behoefte.

De affirmatie activeert de kracht van het kruid en jouw eigen kracht. De actie lokt je uit om het kruid daadwerkelijk te beleven door iets voor jezelf te doen wat een grote uitwerking heeft op dat wat je wilt veranderen of hoe je iets wilt zien. Affirmatie en actie: verinnerlijken en verankeren. Je kunt een kaart trekken voor de energie van de dag of de week. Daarnaast kun je de kaarten gebruiken in verschillende leggingen en opstellingen (zie de extra werkvormenkaarten).


Chakra wijsheid kaarten: 
Stap binnen in de wereld van de chakra's en krijg inzicht in hoe uw huidige situatie, gedachten en keuzes de zeven energiecentra in uw lichaam beïnvloeden.

Alles wat zich afspeelt in uw leven, weerspiegelt zich namelijk in uw chakra's. Het in balans brengen van uw energiecentra is daarom niet alleen essentieel voor uw algemeen welzijn, het is ook een manier om uw ziel af te stemmen op de wijsheid van het universum. In deze doos vindt u 49 kaarten en een boekje met boodschappen die u helpen uit te zoeken welke energiecentra uit evenwicht zijn. De boodschappen sporen u aan om na te denken over blokkades in de energiestromen en helpen u om uw chakra's te genezen.
Zo kunt u de eerste stappen zetten op de weg naar innerlijke balans en een persoonlijke transformatie.

Door: Caryn Sangster
ISBN: 9789044739503
Bladzijden: 144


Levensboompaden kaartenset + boek: 


 Met deze kaartenset kun je jezelf vragen stellen voor meer richting en helderheid in je leven. De kaarten zijn aan beide zijden in full colour gedrukt op stevig karton en zitten in een mooi bedrukte doos, waar ook het boekje in zit.

Het boek bestaat uit 3 delen; in het eerste deel kun je iets over de theoretische achtergronden lezen van de Kabbala en de verschillende onderdelen van de Levensboom. In het tweede deel vind je een toelichting over hoe je kaarten kunt leggen op zes verschillende manieren, gevolgd door een uitgebreide beschrijving van de 66 paden. Op iedere kaart zelf kun je de beknopte kern van het pad lezen. In het boek vind je per pad eerst een kort overzicht van het pad, een stukje achtergrond van waar het pad zich bevindt in de Levensboom en wat dat jou te zeggen heeft, dan de reden waarom deze kaart op dit moment bij jou verschijnt, een drietal vragen om over na te denken en die tot meer inzicht kunnen leiden en een bevestiging om jezelf te ‘herprogrammeren’.

Het derde deel van het boek is bedoeld als naslagwerk. Je vindt er een woordenlijst, een schematisch overzicht over het ontstaan van de Kabbala en een tijdslijn van grote kabbalisten.
Als je met deze kaartenset meer helderheid krijgt over je te volgen pad in het leven en je je goed voelt over jezelf, dan is mijn wens in vervulling gegaan. Ik wens je heel veel plezier en succes op je reis!


Tekst achterkant boek:
In onze drukke samenleving verlies je soms het contact met jezelf en blijven je vragen onbeantwoord. Met deze kaartenset kun je zelf actief aan de slag gaan en daadwerkelijk iets doen aan je verdieping en bewustwording. Vind nu de antwoorden op je vragen via dit systeem van 66 kaarten, gebaseerd op de oeroude wijsheid van de Kabbala. Concentreer je op je vraag en kijk welke van de 66 paden jou op dit moment ‘toevalt’ en hoe dit pad jou helpt op weg naar innerlijke rijkdom, meer begrip en verdieping. Waarom nog langer wachten? Als je geen vraag stelt, krijg je ook geen antwoord. Als je alles blijft doen zoals je altijd deed, verandert er niets. Durf te veranderen en stel jezelf onbevangen een wezenlijke vraag. Je zult verbaasd staan over wat dat je oplevert.

“De Kaarten van Esther schudden je wakker. Je levensboom ontvouwt zich.” Geert Kimpen, auteur De Kabbalist
“Esther is een coach en mentor die de richting aangeeft. Zij heeft de gave om je zelf je pad te laten kiezen voor verdieping en kennis.” Janka Koch
“Nooit eerder kreeg je zo'n eeuwenoude, mystieke en motiverende kick in the butt, als in dit boek.” Christine Pannebakker, schrijfster Wie ben ik, Vrouwenpower en De week

Esther van Blijdesteijn verdiept zich al jaren in een holistische aanpak van gezondheidsklachten en bestudeerde vele vormen van energetische geneeswijzen, oosterse filosofie en Kabbala. Zij past deze kennis nu ruim 25 jaar toe in haar praktijk Via Pura bij het geven van consulten en trainingen. In deze kaartenset heeft zij al haar ervaring en kennis gebundeld.
Mindfulness kaarten: 
Een prachtig uitgevoerd doosje met 52 inspirerende meditatiekaarten, met spreuken en meditaties over wijsheid, liefde en het leven. De binnenzijde van het deksel doet dienst als kaartenhouder, een soort fotolijstje met mooi versierde rand.

Leuk als cadeau.

Met illustraties in kleur
Nederlands - Vertaald uit het EngelsEngelen kaarten:


 Vraag raad aan de engelen - kaarten

Bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wilt? Open dan snel dit magische doosje en vraag raad aan de engelen.

De magie van Elfen Boek + Kaartenset: 
Met magisch elfenboek en 52 kaarten om de toekomst te voorspellen

Vertrouw op de wijsheid van magische elfen om een antwoord te vinden op uw levensvragen. Dit aantrekkelijke doosje bevat een kleurrijk boekje en 52 prachtig geïllustreerde kaarten met unieke elfenboodschappen. Het boekje onthult u elfenwijsheden, vertelt over eeuwenoude elfenrituelen en neemt u mee naar Elfenland.

Bovendien ontdekt u hoe u de elfenkaarten moet leggen om uw toekomst te zien of een antwoord te krijgen op uw vragen over liefde, uw werk of uw toekomst. De kaarten vormen echter niet alleen een orakel, u kunt ze ook gebruiken als een dagelijkse spreuk voor een vleugje elfenmagie. Zullen uw wensen in vervulling gaan? Wat hebben de vier jaargetijden voor u in petto? Hoe zal uw toekomst eruitzien? Ontdek het met deze magische elfen...

Gillian Kemp is een internationaal gewaardeerd schrijfster en helderziende. Ze schrijft boeken over magie, toverspreuken en toekomst voorspellen en werkt voor diverse tijdschriften. Ze maakt vaak verre reizen waarop ze traditionele magie leert van de plaatselijke bevolking.
Kaartenset: "Wat heplt mij": 


 Deze kaartenset biedt:
• 85 levensthema’s en innerlijke kwaliteiten
• Beschrijving van de 12 Elohimstralen, de 12 Scheppingsstralen, van 21 Opgestegen Meesters, 9 Aartsengelen, 7 Aardengelen, 12 kleuren en andere ondersteunende krachten
• Vragen die helpen om je eigen situatie beter te begrijpen, innerlijke weerstand te ontdekken en op te lossen
• Oefeningen bij ieder thema, om de innerlijke kwaliteit te versterken
• Aanwijzingen bij de LichtWesen producten

Deze kaartenset helpt je ook de ondersteunende LichtWesen energie te vinden.

Inhoud kaartenset:
• Handboek 220 bladzijden
• 100 kaarten in een aparte doos

Prijzen kan je terugvinden op de webshop

 
 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005