Aura-Soma: Colour-Care-System

aura-soma


Aura-Soma: You are the colours you choose

 
Aura Soma Aura-Soma is een Colour-Care-System, een holistische methode om lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen.  
Het woord "Aura" staat voor de kleuren van het elektromagnetisch veld die het lichaam omringen en het woord "Soma" is het Griekse woord voor lichaam.
Kleuren zijn van groot belang in ons leven, werken met kleuren heeft dan ook een zeer groot effect op onze geest, psyche en lichaam.

Het is belangrijk om weten dat Aura-Soma een 'non-intrusive, self-selective soul system' is.


aura-soma
Hoe komt dit juist?
Elke kleur heeft haar eigen resonantie (trilling) en energie, deze trillingsenergie heeft invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen.
Zo brengt ze je op een zachte manier in contact met jezelf, waardoor levensvragen kunnen worden beantwoord.

Aura-Soma verkrijgt haar kleuren op basis van bloemen, planten, mineralen, kruiden, edelstenen, etherische oliën, kristallen, ...
Door hun gemeenschappelijke kleuren te combineren tot een synergie, zal deze synergie krachtiger zijn dan van de individuele werking.

Dus alle kleurrijke producten van Aura-Soma helpen ons op een zachte & liefdevolle manier op ons pad naar persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording.
Door het gebruik van Aura-Soma zal je eigen zelfgenezende kracht worden geactiveerd en waardoor je meer innerlijke balans zal ervaren.


Waar komt het vandaan?
Aura-Soma is ontwikkeld door de Engelse Vicky Wall. In 1983 ontstond Aura-Soma, dat Vicky creëerde door haar innerlijk gevoel en visie.
Vicky Wall, ‘herontdekte’ de kracht van kleuren en dankzij haar werd het mogelijk om de waardevolle kracht van Aura-Soma te kunnen ervaren.
Ze was apothekeres en geneeskundig therapeute.


Prijzen: zie webshop


Equilibrium Balans oliën

De equilibrium flessen zijn balansoliën. Die de energieën van verschillende planten, kruiden, kristallen en edelstenen die steeds voor de prachtige kleuren zorgen, in een mengsel van water en olie.

aura-soma
De kleuren die bestaan uit een water en een olie deel, blijven zo gescheiden.
In het olie deel zowel als in het water deel zitten steeds een unieke mengeling van kruiden, mineralen, essentiële oliën en bloem extracten.
Elk van deze mengelingen zijn hierdoor zeer energetisch krachtig.

Door deze op het lichaam aan te brengen, herstel je jouw eigen evenwicht.

Ondertussen zijn er 116 verschillende kleur combinatie flessen, die allemaal hun eigen en unieke energetische werking hebben.
Wat een zeer mooie hulp en ondersteuning kan bieden voor elk van ons.


Een leuk weetje: In elke fles zit rozenkwarts en deze steensoort staat voor ongeconditioneerde liefde.
De glazen flessen van 50 ml zelf zijn van hoogwaardig glas om de energieën zo goed mogelijk te beschermen en tonen.aura-somaPomanders

De pomanders zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de aura. Ze zijn specifiek werkzaam op en versterken het elektromagnetische veld dat zich dicht om ons fysieke lichaam bevindt.
Onze Aura kan, zoals ons lichaam, op vele manieren worden beschadigd. Een pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren.

Geregeld gebruik van een pomander beschermt tegen schadelijke vibraties. Kirlian fotografie toont na gebruik, de positieve resultaten.

De Pomanders bevatten de energieën van kleuren, kruiden en kristallen en een combinatie van 49 kruiden en essentiële oliën.
Elke pomander bevat 7 verschillende kruiden via hun kleur verbonden met de 7 chakras. Elke pomander bevat dus 49 kruiden waarin de kleuren van de specifieke geselecteerde chakra dominant zijn.


Gebruik de Pomander wanneer je zelf wil of aanvoelt dat je hem nodig hebt. Ook zeer nuttig bij meditatie.

Hoe gebruik je de pomanders.
Drie druppeltjes in uw linkerhandpalm dan de handen lichtjes over elkaar wrijven.
De handen naar boven openen en de energie aan de wereld aanbieden. De handen met soepele bewegingen, voor uw lichaam, over alle Chakras bewegen. De kleurenergie zal u volledig omringen.
Een moment van rust voor de hart Chakra dan lager naar de Solar Plexus, de hara en de basis chakra tot aan Moeder Aarde.

Dan de handen in een kom vormen en 3 maal diep inademen.

Alle pomanders zijn eveneens verkrijgbaar in airconditioneers (roomspray) en wierrookstokjes.aura-somaQuintessences

De krachtige, heilzame pastelkleurige quintessence lichtstralen, zijn er om je geest te verlichten. Deze quintessences bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en meer duidelijkheid te krijgen over specifieke kwaliteiten en thema’s die je in je leven en in jezelf tegen komt. Ze bieden de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren.

De quintessences zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bvb wanneer je met grote trauma's of problemen worstelt. Maar ook wanneer je grote veranderingen in je leven meemaakt. Ze werken met elk aspect van je wezen, op de meest subtiele niveaus.

Bij de geboorte van de quintessences, was Vicky Wall, de oprichtster van Aura Soma, verbaasd te bemerken dat de kleurenenergieën depersonaliseert waren en dat de namen, die zij ontving, in verband stonden met de namen, die door de eerste theosofen zoals Helena Blavatsky, Sennit en anderen aan de grote spirituele meesters gegeven werden. Ze sprak over deze reeks als “een directe telefoonverbinding met de hemel”. De geboorte van de quintessences schiep nieuwe en andere energieën binnen Aura Soma, die aangeven dat we voldoende geëvolueerd zijn in onze spirituele ontwikkeling om persoonlijk met de Meester energieën te werken.

Gebruik: de Quintessences kunnen je meditaties verbeteren. Maar je kan ze gebruiken wanneer je zelf wenst of aanvoelt dat je ze nodig hebt.
Neemt 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols.

Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld.
Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Dan breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden.

De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam.

Alle quintessences zijn eveneens verkrijgbaar in airconditioneers (roomspray) en wierrookstokjes.
aura-somaPocket rescue

Bij de Equilibrium balansoliën worden bepaalde flessen aangeduid als rescue fles, ze zijn dus van toepassing in tijden waar er onmiddellijke behoefte is aan het brengen van balans. Hierin zitten B1, B3, B4,B11, B20, B26, B87, B89, B100,

Pocket Rescue flesjes zijn dus de Eerste-hulp-flessen uit de equilibrium flessen maar op zakformaat. Het betreft de 9 Aura-Soma Rescues en zijn qua inhoud identiek aan de Equilibrium Rescue flessen. Het verschil is dat ze verpakt zitten in een stevig plastic flesje (25ml). Ideaal om altijd bij je te dragen.

De flessen kunnen gemakkelijk in uw zak meegenomen worden en kunnen dus altijd gebruikt worden in noodsituaties. In tegenstelling met de Equilibriums in de glazen flessen, kunnen ze ook gebruikt worden met andere mensen.

De flessen gebruik je hetzelfde als de Balansoliën. Ze worden geschud en rechtstreeks op het lichaam aangebracht en ingemasseerd.

Airconditioners

aura-soma
De airconditioners van Aura-Soma zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.

Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Ze zijn bestemt om het proces dat de pomanders, quintessences, ... brengen, te ondersteunen op energetisch niveau. Ze dragen de potentiële energieën van de pomanders & quintessences en worden versterkt door gebruik in de omgeving.


Ze kunnen gebruikt en geïnhaleerd worden in vertrouwen en het weten dat ze unieke componenten bevatten en natuurlijke, biologische en biodynamische ingrediënten en dus geen enkel synthetische stof bevatten die kan irriteren. Hun specifieke kwaliteit is dezelfde als die van de pomanders & quintessences.

Er zijn ook airconditioners van de aartsengelen. Deze brengen je in contact met de energie van de engelen.
Elk van deze magische sprays is uniek en kan gebruikt worden om de energieën van de aartsengelen in te roepen en zo een heilige ruimte te scheppen.
Dit kan op persoonlijk niveau, om de resonantie met de engelenwereld te vergemakkelijken tijdens een meditatie of door ze te gebruiken als aanwezige energieën in elk domein van het leven of door ze in de omgeving te gebruiken.


De airconditioners van Aura-Soma worden geleverd in violette glazen flessen van 100ml met verstuiver.
Gebruiksaanwijzing : Verstuif in de richting van het plafond en laat de nevel opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte.Prijzen: zie webshop 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005