Edelsteen symbool, ruwe  & therapie edelstenen
Edelsteen symbool, ruwe & therapie edelstenen
Het is nodig om sieraden met edelstenen regelmatig te ontladen van de opgenomen negatieve energie en daarna terug op te laden.  

Meer weten?  Klik hier:


Stenen ontladen & opladen

Nu: -10% korting op heel het gamma, bij aankoop vanaf 50.00€

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts
.Apofyliet ruw: De spirituele steen.

agaat natuur

Prijs: 12.00€

Apofyliet is een zeer effectieve hulp bij het bestrijden van stress.  Ook neemt hij mentale blokkades & negatieve denkpatronen weg.

Spiritueel en psychisch heeft deze steen een kalmerende en aardende werking op de geest. Apofyliet is een zeer spirituele steen en brengt een gevoel dat u zich prettig in uw lichaam voelt.

Apofyliet is een grote hulp bij Healing. Hij maakt het gemakkijker om in een diepere staat van ontspanning en ontvankelijkheid te komen.

Apofyliet brengt in je balans en werk bevrijdend. Hij helpt je om je ware ik te ontdekken en om deze ook naar buiten te laten komen. Deze steen werkt kalmerend en geeft innerlijke rust en een tevreden gevoel.
Zo verminderen gevoelens van angst, stress, zorgen, onzekerheid en vermindert druk, blokkades en ongezonde gedrags en denkpatronen.

Apofyliet is ook een hele spirituele steen. Het helpt bij de geleiding van energiëen en kan daarom heel goed gebruikt worden bij alle soorten healing.
Mediteren met deze steen geeft spirituele inzichten en kennis.
Hij werkt aardend bij astraal reizen. Ook brengt Apofyliet universele liefde in het besluitvormingsproces, zodat de geest op de ziel wordt afgestemd.

Op fysiek niveau heeft Apofyliet een positieve werking op astma en het ademhalingsstelsel, de slijmvliezen, de huid, de zenuwen en op allergieën.   Ook is het een zeer goede hulp bij klachten van spieren en zenuwen.

Verder maakt apofyliet het reizen buiten het lichaam gemakkelijker en bij meditiatie met deze steen zal je spirituele visioenen kunnen krijgen.
Dit komt door zijn band met de Akasha-kronieken en daardoor maakt hij het reizen in vorige levens gemakkelijker.

Emotioneel bevrijdt Apofyliet onderdrukte emoties. Hij overwint angst en bezorgdheid, neemt ongerustheid weg en zorgt ervoor dat onzekerheid wordt geaccepteerd.

Apatiet ruw    1.50€

Formaat: ca. 20 - 40 gram per brokje

apatietApatiet verzacht stress en zenuwspanningen en sterkt het immuunsysteem.
Goed tegen de griep, griepachtige infecties, verkoudheden, snuffen, hoesten en heesheid.

Ook goed voor jonge kinderen, tegen stotteren.

Apatiet neutraliseert aardstralen.

Apatiet werkt op de dunne darm, activeert een betere opname van voeding in het bloed.   Mensen met overgewicht hebben baat bij een Apatiet in de broekzak dragen.

Apatiet stimuleert ook de communicatie en zelfexpressie en bevordert geestelijke, lichamelijk en spirituele groei en ontwikkeling.

Deze steen maakt open, sociaal, extravert, levendig en werkt motiverend en activerend.
Hiermee gaat hij apathie, uitputting, lusteloosheid, agressie, zorgen en prikkelbaarheid tegen.
Spiritueel bevordert apatiet spirituele vaardigheden en meditatie.
Maar ook fysiek werkt de steen vitaliserend en stimuleert het celgroei, groei van kraakbeen, botten en tanden en de calcium opname. Hierdoor heeft het een positieve werking op artritis, artrose, gewrichtsklachten en botbreuken.  Apatiet versterkt en harmoniseert ook het spierstelsel en het spierweefsel.Gyrasol of girasol ruw    1.50€

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje

gyrasol
Gyrasol werkt op heel de spijsvertering en de darmen. Hij is de beste steen tegen alle buikklachten.


De gyrasol steen helpt het verborgen bewustzijn naar boven te halen en geeft rust & vrede. Hij werkt op het hoofd en maakt dit helderder.  Het bevordert het zicht vermogen en kan spanningen ontstaan uit sleur verminderen.
Deze steen werkt eveneens op ons lymfe systeem hij reinigt het en zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen.

Gyrasol onthult oplossingen, verborgen gevoelens en helpt diepere oorzaken van onvrede te onderkennen en versterkt paranormale grenzen. Hij is een emotioneel rustgever.

Girasol is een uitstekende steen voor het stimuleren van creativiteit en schept een rustige ruimte om in te werken en te mediteren .

Gyrasol helpt mensen te veranderen als zij zich in een sleur gevangen voelen. Gyrasol geeft je het gevoel dat je nooit te oud bent voor nieuwe ervaringen of nieuwe vrienden.
Amazoniet ruw    1.50€

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje

amazonietAmazoniet brengt balans en is een sterke beschermer tegen negatieve energie, elektromagnetische straling (mobiele telefoons, computers, magnetrons, etc.) en de schadelijke invloeden van milieuvervuiling en wateraders.

Daarnaast werkt deze steen kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw.
Hij versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt.
Op fysiek niveau werkt amazoniet ontkrampend en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort.
Maar amazoniet heeft ook een regenererende werking op huid, haar en slijmvliezen.
Hij helpt zeer goed bij acné, pukkels, puistjes, eczeem, kleine oppervlakkige wondjes, schimmels, droge en gesprongen lippen.
Amazoniet voorkomt én heelt littekens. Hij heeft ook een gunstige werking op de zenuwwerking. En werkt zeer goed bij chronische hoofdpijnen.Rookkwarts ruw    1.50€

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje

rookkwartsRookkwarts is een uiterst sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen van lichaam, ziel & geest.
Hij is zeer geschikt om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. Deze steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt ervoor dat je je geestelijke veerkracht kan bewaren.

Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op angst (zeker faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit.
Deze steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie.
rookkwartsRookkwarts beschermt tegen negatieve (elektromagnetische) straling (van bijvoorbeeld computers, mobiele telefoons en tv toestellen) en andere negatieve invloeden uit de omgeving (wateraders, milieuvervuiling, etc.) en helpt bij het mediteren.
Hij is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden.

Op fysiek niveau werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, buik, heupen, bekken, benen, hoofdpijn, restless legs syndroom en de geslachtsorganen.
Hij kan ook helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

Verder kalmeert rookkwarts wanneer men zich opgejaagd voelt en verminderd nervositeit.
hij is een goede talisman tegen negatieve energieën.
Versterkt de concentratie, hart en nieren.
Verder vergroot hij op fysiek vlak de vruchtbaarheid en beïnvloedt het onderlichaam en voortplantingsorganen.

Hij voert negatieve energie af, geeft kracht om wensen en dromen waar te maken, helpt te verbinden met de aarde, beschermt tegen ondoordacht handelen, versterkt het verantwoordelijkheidsgevoel.Jaspis rood ruw    1.50€

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje

jaspisJaspis werkt zeer aardend & beschermend. Deze steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Hij maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens volledig voor te gaan.
Jaspis helpt je ook voor jezelf op te komen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten.
Hij maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. Deze steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie.
Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling.
Hij maakt astraal reizen makkelijker.
Op fysiek niveau heeft deze steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen. Werkt positief in op de lever, gal en nieren. Helpt bij blaasaandoeningen, epilepsie, maagkwalen, gebrek aan wilskracht en werkt uitstekend tegen galstenen. Verlicht de bevalling en zwangerschapsbraken.
Maar ook werkt jaspis uiterst beschermend in de eerste 3 maanden van de zwangerschap.
Hij verhoogt de verdraagzaamheid en verdrijft negatieve gedachten.
Beschermt tegen beroertes en het boze oog en is bekend als gelukssteen. Het is de beste steen om te aarden. Er zijn verschillende soorten jaspis, de werking is bijna gelijk voor alle soorten.

Carneool ruw    1.50€ 

Formaat: mini ca. 5 - 10 gram per brokje
U ontvangt een zakje van ca 6 brokjes voor 1.50€


carneoolCarneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. Deze steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen.  Hierdoor heeft hj een positief effect op depressies, apathie en verwarring.
Hij maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen.
Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen.
Deze steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie.
Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Hij zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor.
Carneool helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.  Hij bevordert de bloeddoorstroming, helpt bij infecties, bevordert de spijsvertering, versterkt het zenuwstelsel. Ook geeft hij geestelijke rust en verheldert het denken.
Carneool geeft levensmoed en ondernemingslust.Deze steen is een hele positieve steen die voor velen geschikt is.  Goede tegen krampen, bij koorts, bij infectie, suikerziekte, zenuwpijn, bloedvergiftiging, te lage bloeddruk, koppigheid; werkt goed om nachtmerries te verdrijven en fijne dromen te bevorderen.

Agaat mos ruw    1.50€

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje

agaatMosagaat werkt aardend en stabiliserend. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus.
 
Mosagaat is dus heel geschikt om bij je te dragen ter ondersteuning van herstel na ziekte, om tot rust te komen na een periode met veel emotionele onrust of om weer tot jezelf te komen. De steen geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. Het laat je de kern en wat écht belangrijk is om je heen en in jezelf zien. Oppervlakkigheden, vooroordelen en zaken die afleiden van de essentie vallen hierbij weg. De steen helpt angsten, stress en zorgen loslaten en helpt je ontspannen. Het versterkt je verbinding met de natuur en de aarde. Fysiek heeft mosagaat een positieve werking op de weerstand en het immuunsysteem, hart en bloedvaten, de longen, griep en verkoudheid, hyperventilatie en stressgerelateerde klachten. Het dragen van de steen tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de foetus. Mosagaat is een doorzichtige chalcedoon kwarts met insluitingen van bruine en groene hoornblende, ijzer en mangaanoxiden en helpt bij vermindering van de gevoeligheid bij het aanvoelen van milieuvervuiling en het weer.

Mosagaat bevordert een vlotte bevalling het vermindert de pijn. Mosagaat is een optimistische steen die behulpzaam kan zijn voor een ieder die depressief is door bepaalde levensomstandigheden of onbalans in de hersenen heeft. Als elixer op de huid aanbrengen werkt het tegen schimmelinfecties en huidinfecties.

Mosagaat laat je één worden met de natuur en ondanks de naam mosagaat bevat het niks van organische stoffen. Mosagaat versterkt ons eigen vertrouwen en laat opgekropte emoties los.
Op geestelijk niveau bevordert mosagaat de communicatie en zelfexpressie en het vermindert angst en stress.Jade ruw    1.50€

Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje
Vindplaats: China

jadeJade helpt bij nier- en blaasklachten (nierstenen, blaasstenen, kolieken en ontstekingen).
Reiniging, bescherming en een positieve werking op de nieren.
Verhoogt de vruchtbaarheid. Een goede steen tijdens de zwangerschap, beschermt tegen miskramen en helpt vocht afdrijven.

Werkt tegen migraine door teveel indrukken.

Maakt barmhartig en gul.

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel) en zorgt voor harmonie en evenwicht.

Deze steen helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hartchakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.

Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam.   En heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel.

Agaat natuur ruw: De beschermende steen.

agaat natuur

Prijs: 9.75€

Agaat is zeer een aardende, stabiliserende maar ook een zeer beschermende steen.
Deze steen bevordert innerlijke rust,  kalmte en nuchtere houding.


agaat natuurHij stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken.

 Agaat bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Daarom is agaat een nuttige steen in de studeerkamer en op je bureau.

Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Op fysiek niveau is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft.
Agaat heeft een positieve invloed op maag, blaas (bij bijvoorbeeld een blaasontsteking), ogen, bloedvaten en stimuleert de stofwisseling.  Dit kan je dan best doen door de ruwe steen te combineren met een hanger.

Boji-stenen (set van 1 vrouwelijke en 1 mannelijke steen) : De harmoniserende steen.


boji stenen

Prijs: 35.00€ (set van 1 vrouwelijke en 1 mannelijke steen)

Deze stenen zijn natuurlijk gevormde stenen met een ronde vorm. Ze hebben een wisselende samenstelling maar zijn rijk aan pyriet of limoniet. Ze worden gebruikt in paren van een vrouwelijke (glad) en een mannelijke steen (ruwer).

Boji-stenen hebben een zeer sterke harmoniserende werking.
Ze stimuleren de stroming van levensenergie en helpen om alle eventuele blokkades te doorbreken. Ook de chakra’s worden hierdoor gereinigd, in balans gebracht en opgeladen.
Deze speciale stenen werken zeer aardend en zijn een zeer grote hulp om je te ankeren in deze huidige incarnatie en hierdoor optimaal in je kracht te komen.
Boji stenen bevorderen helderheid van geest en zelfinzicht, ze verbeteren het geheugen en ze bevorderen weefsel herstel.
Spiritueel zijn boji stenen van grote waarde bij sjamanistisch reizen, ze vergemakkelijken de reis naar de sjamanistische benedenwereld.


Let op: deze stenen mogen niet met water gereinigd worden.

Worden verkocht in een mooi houten kistje, incl beschrijving.

Moqui marble stenen : Shaman stones.

boji stenen
Prijs: 22.50€ (set van 1 vrouwelijke en 1 mannelijke steen)

Moqui marbles of shaman stones, bestaan uit een kern van zandsteen omgeven door een metalen laagje met een hoog ijzergehalte. Deze stenen worden samen gebruikt in een set van een vrouwelijke (glad) en een mannelijke steen (iets ruwer).

Moqui marbles brengen rust, vrede en overredingskracht in een gestrest leven.  Zeker bij hen die er overgevoelig voor zijn.
Ze blokkeren ook negatieve invloeden door anderen. Moqui Marbles helpen bij blokkades in het lichaam, de geest en de ziel.  Ze herstellen je aura en versterken je eigenwaarde en je levenszin.

Om de energie van de Moqui Marbles te ervaren kan je best de stenen in je handen nemen, 1 in elke hand.
Maar je kan deze speciale stenen ook zeer goed gebruiken bij slaapproblemen, leg beide stenen onder je kussen.
Deze bijzondere stenen zijn sterk aardend.   Ze maken positief, vrolijk en geven een gevoel van geluk en gaan hiermee depressie en neerslachtigheid tegen.
Moqui marble stenen brengen balans in lichaam, geest en ziel. Ze helpen je te ontspannen en zijn daarom zeer geschikt bij slaapproblemen.
Deze moqui marbles stenen beschermen en helpen je in je kracht te staa.  Ook worden ze in de Indiaanse traditie gebruikt bij oa astraal reizen en vision quests.   

Let op: deze stenen mogen niet met water gereinigd worden.

Worden verkocht in een mooi houten kistje, incl beschrijving.


Pyriet : De krachtgevende steen.

pyriet

Prijs: 2.00€ / stuk

Geweldig mooie Pyriet uit Mexico
Stukken zijn ca 3-5 cm in doorsnede.

Pyriet is een positieve steen die inspireert en u de kracht geeft uw ideën uit te werken.  Op het bureau of op de tafel geeft het energie aan de omgeving en bevordert planning van grote zakelijke projecten.  (je kan best kiezen om 3 brokjes bij elkaar te combineren)

Pyriet vergroot het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde en is een prima steen bij het overwinnen van een minderwaardigheidscomplex.

Pyriet geeft energie aan het lichaam en helpt het vermoeidheid overwinnen door energielekkages te dichten.
Pyriet is goed voor de botten, het spijsverteringskanaal, de luchtwegen en voegt meer zuurstof aan het bloed toe.Verlicht astma en bronchitis.

Maar Pyriet
is ook een sterk inzichtgevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen.

Tip: leg verschillende brokjes in huis.  Dit in kamers waar je het meest verblijft.

Bergkristal Geode klein.

bergkristal geode

Prijs: 4.50€


bergkristal geode Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk.

Deze steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie.
Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Hij beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.
Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend.

Geodes zijn zeer geschikt om als uitstralingskristal te gebruiken.  Dit komt omdat de binnenkant van het kristal voor een sterke uitstraling zorgt en alle kristallen in harmonie samenwerken.  
Deze bergkristal geodes zijn daarom zeer geschikt om in huis te plaatsen.  


Lemurisch bergkristal.

amethist

Prijs per stuk: 6.50€

Lemurische bergkristallen zijn krachtige stenen met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen.

Het Lemurisch kristal bestaat uit zeer helder kwarts en het lijkt net of het bevroren is (ijskristal).
Deze stenen bevatten lemurische energie (ze zijn door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen).

Deze energie is bijzonder liefdevol...

De stenen helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. Ze kalmeren je gedachten en zijn goed bij hoofdpijn. Lemurisch bergkristal verzacht lichamelijke klachten en pijn.
Kristallen werden ook gebruikt in de genezingstempels van Lemurië.

Deze  Lemurische bergkristallen dragen niet alleen de kennis van Lemurië, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Door je te verbinden met hun kennis wordt je onderwezen in hun geavanceerde genezingskunst.
Wanneer je met deze kristallen werkt, dan gaat je eigen energie enorm in vibratie stijgen.

lemurisch kristal
Lemurische kristal
len
zijn zeer nuttig om de chakra's mee te reinigen en in balans te brengen. Het kristal helpt bij het verwijderen van aan het lichaam gehechte entiteiten, karmisch afval en andere negatieve energie die in het lichaam huist.
lemurisch kristal
Ook verwijdert het eigen energie die niet meer goed voor je is, zoals oud verdriet en boosheid.
Hierdoor kan het oude en negatieve gedragspatronen verminderen.

Het gebruiken van lemurisch bergkristal brengt inzicht en helpt contact maken met engelen en gidsen.
Deze kristallen openen je voor allerlei spirituele dimensies, kennis en inzichten op gebied van vorige levens, reïncarnatie, het grote geheel en het openen van oude (verloren) kennis.Lemurisch gekristalliseerde punten:  3  - 4 cm lang : 2.00€

De lemurische punten zijn bijzondere kristallen, hun energie kan door hun vorm als een soort energiebundel naar één bepaald punt geprojecteerd worden.  
Wat hen zeer geschikt maakt voor healing.
Calciet ruw: de steen van hoop & moed.

calciet

Prijs: 4.00€

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling.

Hij werkt ook als een krachtige versterker en reiniger van energie. In een kamer verwijdert calciet negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het uw energieniveau.

In het lichaam verwijdert hij stagnerende energie.   Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Calciet verbindt de emoties met het intellect en creëert zodoende emotionele intelligentie.

Calciet heeft een positief effect op iemand die geen hoop of motivatie meer heeft.
Op het geestelijke vlak kalmeert Calciet de geest, zorgt het voor analytisch onderscheidingsvermogen en versterkt het het geheugen.   Hij verenigt gevoel & verstand.  Kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.   Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan.

Deze stabiliserende steen vergroot het zelfvertrouwen en het vermogen om tegenslagen te verwerken.
Door calciet op energetisch niveau te gebruiken, worden alle chakra’s gereinigd, in balans gebracht en van energie voorzien. Calciet reinigt de uitscheidende organen, stimuleert calciumopname in de botten en versterkt het skelet en de gewrichten.
Calciet is een sterk energetiserende en reinigende steen, vooral voor de lagere chakra’s. Het brengt de emoties in balans, verjaagt angst en overwint depressies. Het lost problemen op en maximaliseert potentieel. Hij heeft het vermogen om angst los te laten.  Deze steen werkt motiverend.  Bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid.  

calciet Naast deze algemene eigenschappen heeft de kleur van de steen nog aanvullende eigenschappen:
Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeterend. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. Op fysiek niveau heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, darmen en galblaas.
Rode calciet geeft energie en wilskracht. Het vermindert angst en blokkades en heeft een positieve werking op de heupen en benen.
Witte calciet werkt kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie.


Dumorteriet ruw: de steen met een positieve invloed.

calciet
Prijs: 10.00€

Dumortieriet brengt kalmte en helpt mensen om de kracht te vinden hun leven in eigen handen te nemen als men chaotisch en/of slecht georganiseerd handelt.

Deze steen heeft een positieve invloed op plankenkoorts, verlegenheid, stress, fobieën, slapeloosheid, paniekaanvallen, angst, depressie, geduld, zelfdiscipline, mentale helderheid, koppigheid, cellulair geheugen, zonnebrand, overgevoeligheid, slechte stoelgang, epilepsie, hoofdpijn, misselijkheid, braken, krampen, kolieken, diarree, hartkloppingen.

Dumortieriet is zeer nuttig om de onderliggende patronen van verslavingen en/of dwangimpulsen in het bewuste te brengen.  Dit geeft als resultaat dat een herprogrammering van het cellulaire geheugen kan plaatsvinden.

Dumortieriet neemt u mee naar het begin van de zielen- reis om afspraken en overeenkomsten uit vroegere tijden te bekijken en maakt het mogelijk om aanpassingen te doen en helpt je om te zien wat niet langer nuttig is en welke overeenkomsten mogen verwijdert worden.

Geplaatst op het somachakra of vroeger-levenchakra stimuleert Dumortieriet regressie en herinneringen, helpt u bij het verbreken van oude, niet langer nuttige banden en bevordert herroeping van beloften.   Deze steen is dus zeer geschikt voor identificatie en verwijdering van oorzaken of ongemakken uit vorige levens, en voor moeilijke omstandigheden of relaties in dit bestaan.Lapis Lazuli ruw: de spirituele steen.

amethist

Prijs: 15.50€

Lapis Lazuli opent het derde oog en schept evenwicht in het keelchakra. Hij stimuleert verlichting en bevordert het werken met dromen en paranormale vermogens.

Lapis Lazuli verlicht stress en zorgt voor diepe vrede en is de sleutel tot spirituele verworvenheden. Het is een beschermende steen die psychische aanvallen herkent, afkaatst en de energie terugstuurt naar de bron.

Lapis Lazuli leert je de kracht van het gesproken woord en moedigt je aan je leven in eigen hand te nemen. Als onderdrukte angst voor blokkades zorgt lost lapis Lazuli ze op.
Het is een krachtige versterker van gedachten en maakt een eind aan martelaarschap.
Hij verlicht migraine en als elixer heft hij emotionele gebondenheid op.

De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren.
Hij helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.

Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede.


Obsidiaan Sneeuwvlok ruw: de ontnuchterende steen.


obsidiaan sneeuwvlok
Prijs brokje van 2 tot 7 cm in grootte: 2.00€

Sneeuwvlok Obsidiaan een goede steen voor bange, ongeduldige, nerveuze en introverte mensen & kinderen.
Deze steen is een zuivere steen die evenwicht schept in lichaam, geest en ziel. Het leert je stressvolle mentale patronen te herkennen en los te laten. Geeft kalmte. Met hulp van deze steen worden isolement en eenzaamheid versterkt en kun je makkelijker in meditatie opgaan.

Deze steen doorbreekt oude gewoonten & angsten, waardoor bepaalde situaties en/of personen gemakkelijker kunnen los gelaten worden.

Dit is een echte ondersteunende steen, die helpt bij het afvallen, het stoppen met roken en het doorbreken van verslavingen.
Gelijktijdig zorgt hij ervoor dat je geaard blijft. Deze steen staat voor verjonging van binnen en van buiten.

Sneeuwvlok obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Hij helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht.   Sneeuwvolk obsidiaan versterkt de creativiteit en het doorzettingsvemogen.
 

Als meditatiesteen kan hij confronterend zijn, maar het is wel de waarheid die hij je laat zien. Hij voelt als een nieuwe frisse wind die door je systeem waait.
Hij helpt om minder te piekeren en is zeer goed bij hoofdpijn. De sneeuwvlokobsidiaan stimuleert lichaam en geest.

Amethist ruw: de ontnuchterende steen.


amethist

Prijs stuk van ca 4-5 cm: 5.30€
Prijs stuk van ca 7-9 cm: 6.50€

Amethist kalmeert en stimuleert de geest. De steen komt van pas wanneer slapeloosheid wordt veroorzaakt door een overactieve geest en beschermt tegen nachtmerries.
Leg deze ruwe amethist bij uw bed of op het nachtkastje.

Amethist stimuleert ook het geheugen en verbetert de motivatie zodat u beter in staat bent realistische doelen te stellen. De steen verlicht hoofdpijn bij spanning.


Amethist verlicht vele soorten hoofdpijn (vooral spanningshoofdpijn en hoofdpijn door een verkeerde houding). Werkt bij problemen met in- en doorslapen, en bij nachtmerries.

Is goed voor de ogen. Stimuleert de spijsvertering, en vooral de alvleesklier (suikerziekte).
Vermindert zenuwachtigheid en stress, en vergroot de concentratie. Helpt negatieve ideeën los te laten. Verbetert bloed, bloedsamenstelling, bloedsomloop en hart en vaten. Vermindert huid- en haarklachten. Vermindert het vasthouden van vocht (oedeemvorming).

Leg een ruwe amethist in je slaapkamer, woonkamer of in je werkruimte om een goede, rustige en kalme sfeer te behouden.
Amethist ruw brokjes

amethist Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje

Prijs per brokje: 2.50€Amethist kalmeert en stimuleert de geest. De steen komt van pas wanneer slapeloosheid wordt veroorzaakt door een overactieve geest en beschermt tegen nachtmerries.
Leg deze ruwe amethist bij uw bed of op het nachtkastje.

Amethist stimuleert ook het geheugen en verbetert de motivatie zodat u beter in staat bent realistische doelen te stellen. De steen verlicht hoofdpijn bij spanning.


Amethist verlicht vele soorten hoofdpijn (vooral spanningshoofdpijn en hoofdpijn door een verkeerde houding). Werkt bij problemen met in- en doorslapen, en bij nachtmerries.

Is goed voor de ogen. Stimuleert de spijsvertering, en vooral de alvleesklier (suikerziekte).
Vermindert zenuwachtigheid en stress, en vergroot de concentratie. Helpt negatieve ideeën los te laten. Verbetert bloed, bloedsamenstelling, bloedsomloop en hart en vaten. Vermindert huid- en haarklachten. Vermindert het vasthouden van vocht (oedeemvorming).

Leg een ruwe amethist in je slaapkamer, woonkamer of in je werkruimte om een goede, rustige en kalme sfeer te behouden.


Celestien/Coelestien ruw: de engelensteen.

celestien

Prijs: groot: 12.50€
Prijs: klein: 3.50€


Celestien legt een verbinding met het engelenrijk en de engelen zelf. Het is écht een heel prachtige steen met een heel zachte en heldere energie.

Celestien heeft deze gave van de engelen zelf gekregen, om bewustwording op aarde te stimuleren...


Het is een perfecte steen om te gebruiken bij problemen.
Leg een celestien steen ruw in een kamer (bvb een kinderkamer) waar angst, onrust zou kunnen optreden. Het beschermt ook tegen angst, onrust en een negatieve sfeer.
celestien


Het is ook heel nuttig om een ruwe celestien te plaatsen in ruimten waar veel emotionele energie is en/of waar zelf een negatieve sfeer heerst.
Je kan een celestien dus op veel verschillende manieren gebruiken, voor kindjes die bang zijn als ze moeten gaan slapen, in een praktijkruimte waar patiënten komen, in een wachtruimte, in een leefruimte waar soms ruzie gemaakt wordt, ...


klein = gewicht tussen de 50 gr & 80 gr


Bergkristal ruw: de steen van zelfvertrouwen.


bergkristalruw

Prijs stuk van 4-5 cm: 4.00€
Prijs stuk van 7-9 cm: 6.00€


Bergkristal is de steen van het geduld, geestelijk evenwicht en bevordert het zelfvertrouwen. Het is een steen die de zelfgenezende kracht van het lichaam versterkt.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt voor healing en/of energetisch werk.
Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Bergkristal is een soort spiritueel en energitisch "USB-stick" ...

Bergkristal beschermt het aura tegen straling, reinigt chakra’s en brengt ze in balans.
Het kristal brengt concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen.

Bergkristal werkt op alle kwalen en aandoeningen, versterkt het zelfgenezend vermogen. Helpt bij alle klachten die met huid, haar, botten, tanden en nagels te maken hebben, zoals botbreuken, huidkwalen, puistjes, acné, kleine wondjes, eczeem, slecht gebit, brokkelige nagels, bros haar, dof haar, haaruitval, overdadige transpiratie, lijflucht en zweetvoeten.

Werkt zeer goed bij evenwichtsstoornissen, misselijkheid, reisziekte en zeeziekte.

Het is een zuiverende (en zuivere) steen...
Bergkristal ruw brokjes

amethist Formaat: ca. 40 - 60 gram per brokje

Prijs per brokje: 2.00€Bergkristal is de steen van het geduld, geestelijk evenwicht en bevordert het zelfvertrouwen. Het is een steen die de zelfgenezende kracht van het lichaam versterkt.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en zeer geschikt voor healing en/of energetisch werk.
Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Bergkristal is een soort spiritueel en energitisch "USB-stick" ...

Bergkristal beschermt het aura tegen straling, reinigt chakra’s en brengt ze in balans.
Het kristal brengt concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen.

Bergkristal werkt op alle kwalen en aandoeningen, versterkt het zelfgenezend vermogen. Helpt bij alle klachten die met huid, haar, botten, tanden en nagels te maken hebben, zoals botbreuken, huidkwalen, puistjes, acné, kleine wondjes, eczeem, slecht gebit, brokkelige nagels, bros haar, dof haar, haaruitval, overdadige transpiratie, lijflucht en zweetvoeten.

Werkt zeer goed bij evenwichtsstoornissen, misselijkheid, reisziekte en zeeziekte.

Het is een zuiverende (en zuivere) steen...

Tourmalijn zwart ruw: de beschermende steen.Prijs: 4.80€ / brokje van ca 4 - 5 cm


amethistToermalijn bezit een buitengewoon sterke beschermende werking.
Deze steen beschremt tegen van buitenaf komende negatieve energieën zoals wantrouwen, jaloezie, haat, woede, ontrouw, ...
Maar hij is ook bijzonder nuttig om je te beschermen tegen electrosmog, restspanning en stralingen van allerlei electrische apparaten.

Het is een echte anti-straling steen.

Gebruik tourmalijn tegen computer en energiestraling, bij negatieve gedachten, stress en zware belasting. Helpt bij het oplossen van blokkades door straling, werkt ontspannend en geeft doorzettingsvermogen.


Gebruik: leg een toermalijnsteen onder je bed om de aard en waterstralen te neutraliseren.  Of wanneer er electriciteitsdraden (bvb voor een nachtlampje) onder je bed doorlopen.  
Leg een toermalijnsteen bij elk elektrisch apparaat zoals TV, computer, microgolfoven, wekker, ... dat je wenst te ontstoren.  
Tourmalijnkwarts ruw:  kwarts met zwarte toermalijn

Toermalijnkwarts is een combinatie van de eigenschappen van kwarts en toermalijn.

Prijs: 3.80€ / brokje van ca 4 - 5 cm

amethist
Toermalijnkwarts verandert negatieve gedachten en energieën in positieve en laat spanningen verdwijnen. Hij harmoniseert de meridianen, de verfijnde lichamen en de chakra's .

Op het psychische niveau integreert en geneest hij schaduwenergieën. Tourmalijnkwarts kan je het best bij je dragen of plaatsen want hij lost effectief problemen op.
Deze steen helpt bij rouwverwerking & groeiprocessen. Maar ook bij mentale emotionele processen.
Je kan tourmalijnkwarts gebruiken om hyperventilatie te bestrijden.

Het is een aardende steen die het energieveld van het lichaam versterkt tegen “aanvallen” van buitenaf.  

Hij helpt tegen zenuwachtigheid en overspannenheid en is een goede hulp om eerlijk & helder te communiceren. Toermalijnkwarts is 'de' steen die je kan helpen


Rozenkwarts ruw: de steen van het hart.


Prijs brokje van ca 6 cm: 3.50€
Prijs brokje van ca 4 cm: 2.50€
 

amethistRozenkwarts is de steen van het hart. Deze steen wekt liefde en levensvreugde op en kan uw gevoelsleven diepgaand beïnvloeden.

Is een lieve en zachte steen. Zeer geschikt voor kinderen. Het helpt om hun kindersfeer niet te verstoren en helpt ook om zichzelf te blijven.

Ruwe rozenkwarts is zeer nuttig om naast je bed te leggen om beter te kunnen slapen. Ruwe rozenkwarts gebruik je bij TV, computer, microgolfoven, … om negatieve stralingen weg te nemen. Samen met een brokje ruwe Tourmalijn werkt dit nog krachtiger!

Knuffelsteen hart.


Prijs: 4.50€

amethistHarten staan symbool voor ons leven, we dragen ons hart altijd mee, voelen en beleven ons eigen zijn ermee. Door deze harten kunt u uw liefde voor uzelf koesteren, of een hart weggeven als geschenk: 'Je zit in mijn hart', 'ik denk aan je' of 'je bent veel waard'.

Verkrijgbaar in:
Rozenkwarts
Amethist
Bergkristal
Labradoriet

Afmeting van knuffelsteen hart: 2,5 cm x 3 cm


Edelsteen Pendel.


amethistPrijs: 11.00€

De pendel bestaat al heel lang. Al vele eeuwen vraagt men aan hun onderbewuste om raad. Het onderbewuste van de mens vangt en verwerkt meer informatie dan we denken.  
Dus via het pendelen leggen we een brug tussen onze bewuste en onderbewuste.

De pendel hou je vast tussen duim en wijsvinger en je zorgt ervoor dat je hem stil houd.
Vraag nu hardop of in gedachten aan de pendel om het signaal te geven voor "ja". De pendel zal dan een richting opgaan of draaien.
Onthoud dit, want dit is dus de beweging die het gaat maken als het straks "ja" als antwoord geeft.

Het kan soms even duren voordat de pendel gaat bewegen.

Hou de pendel weer stil en vraag nu wat het signaal is voor "nee". Dit zal dan een andere beweging zijn.
Hetzelfde vraag je voor als het geen antwoord weet. Je hebt nu dus drie bewegingen als uitgangspunten voor het beantwoorden van je vragen.

De vragen die je gaat stellen zijn dus vragen aan je onderbewuste. Dit deel van onze hersenen vangt zoveel meer informatie en signalen op als we bewust zijn. Dit betekent dat je hele persoonlijke vragen of dingen die je vergeten bent via pendelen kan vragen.

Zorg er wel voor dat je de vragen goed formuleert zodat er altijd een ja of nee antwoord als enige optie mogelijk is.


Verkrijgbaar in volgende soorten:

amethistAmethist
Rookkwarts
Bergkristal
Maansteen
Rozekwarts
Woestijnroos : De rustgevende steen.

woestijnroos

Prijs: 5.00€


Deze roos van steen wordt gevormd in de woestijnen uit gipskristallen die in het losse zand ongehinderd alle kanten op kunnen groeien. Zand dat zich vastzet tussen de kristallen geeft deze woestijnrozen hun mooie kleur.

De woestijnroos is al heel lang een geliefd object. Er werden reeds examplaren gevonden in het graf van Toetanchamon.

Woestijnroos is een soort Seleniet. Seleniet is een steen die diepe rust geeft en heel geschikt is voor meditatie of spirituele activiteiten. Seleniet vergamakkelijkt meditatie en bevordert balans en vrede in jezelf en je omgeving. Een stuk seleniet in huis zorgt voor een vredige atmosfeer.

Woestijnroos in het bijzonder zou beschermen tegen verschillende soorten straling en een versterkende en stabiliserende werking hebben.
In tijden van psychische onrust, brengt de woestijnroos helende kracht als je hem een tijdje vast neemt.

amethist


Pijn oplossen met edelstenen: Pain relief crystal


Prijs: 14.00€

De vorm van deze steen is hol om tegen bijvoorbeeld het voorhoofd of een ander deel van je lichaam te houden. 
De achterzijde is fijn vast te houden.

Het is aan te raken om de steen ca 15 minuten op de pijnlijke plaats te houden.  Daarna dient de steen zeer goed gereinigd en weer opgeladen te worden, zodat hij klaar is voor het volgende gebruik.

Je kan deze steen op alle plaatsen van het lichaam gebruiken, maar werkt bijzonder goed bij hoofdpijn, migraine, spierpijn, nekpijn, schouderpijn, RSI-pijnen, kniepijn, ... en alle andere klachten van pijn die afkomstig zijn van overbelasting & stress.

Maat crystal: Circa 4 cm doorsnee
Verkrijgbaar in Amethist, rozekwarts en bergkristal.

amethist

Seleniet


amethist

Seleniet is een zeer spirituele steen.  Hij werkt beschermend en inzichtgevend.
Daarom is het nuttig om deze steen te dragen bij spiritueel werk.
Seleniet bevordert het contact met engelen & gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie en allerlei soorten gaven. Hij werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura.
Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Hij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.

Fysiek heeft seleniet een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Seleniet kan niet gereinigd worden met water. Seleniet lost opbij contact met water.
Nuttig om weten is dat seleniet niet vaak gereinigd en opgeladen hoeft te worden.  Dit komt omdat seleniet zelfreinigende eigenschappen bezit.
Maar seleniet kan kracht opdoen door in het maanlicht te liggen aangezien ze genoemd is naar Selene, de Griekse godin van de maan.
amethist Seleniet staafjes ruw: 3.00€
Afmetingen:
± 
8 cm lang en ± 2 cm dik


Seleniet ijsberg: 6.00€

Afmetingen: cira 8 cm hoog

Seleniet hanger ovaal (gepolijst) aan waxkoord: 7.95€
Afmetingen:
± 3 x 2 cm
Edelsteenstaven


Prijs: 12.00€

Prachtige edelsteenstaven van 10 cm lang en 1.8 cm breed.  
Nuttig als massagestaaf, maar ook zeer geschikt om pijnpunten en/of meridiaanpunten te behandelen op het lichaam.

Keuze uit volgende steensoorten: bergkristal, hematiet, labradoriet, amethist,  rozekwarts, chinese jade

 Hematiet: haalt negatieve energieën weg, geeft kracht, verdrijft futloosheid, depressies en vermoeidheid. Geeft zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en strijdlust. Hij geeft energie, moed, doorzettingsvermogen.
Helpt bij ritmestoringen van het hart, bij futloosheid, geeft kracht en positiviteit bij depressies, werkt besmettingen en ontstekingen tegen.

Bergkristal (prijs 20.00€): Heeft een poitieve invloed op het zelfvertrouwen en zorgt voor innerlijke rust.  Herstelt de energiestroom. Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op. Bevat silicium dat belangrijk is voor de algemene toestand van iemand. 
Bergkristal verdrijft depressies, angsten, evenwichtsstoornissen, reinigt (bvb na ziekte), geeft energie en bevordert helder denken.
Geeft verlichting bij artritis en artrose.  Bergkristal is een ideale steen bij rugklachten en heeft een goede invloed op het skelet.

Rozekwarts: vervangt negatieve energie, heelt emotionele wonden. Rozenkwarts herstelt het evenwicht in het lichaam en brengt orde en rust.
Het mineraal versterkt het scheppend vermogen van het lichaam. Opent het gevoel voor liefde en werkt zeer goed op de hartchakra.
Rozenkwarts opleggen bij o.a.: heimwee, verbittering, angst, ontevredenheid. Rozenkwarts bevordert een diepe, rustige slaap

Labradoriet: Werkt goed op lever, nieren en pancreas. Helpt bij oververmoeidheid.
Labradoriet is een heel belangrijke steen om het aura te beschermen én te reinigen. Veel mensen hebben in deze drukke en veeleisende maatschappij behoefte aan bescherming van hun aura.
Labradoriet geeft zelfvertrouwen en beschermt tegen en reinigt negatieve invloeden van buitenaf. Het is een goede steen voor gevoelige mensen.
Labradoriet helpt ook bij botontkalking, osteoporose, groeistoornissen, opvliegers en overspannenheid.
Stimuleert verder de organen die bij de meeste van ons nog slapende zijn. Is dus de steen om paranormale gaven te ontwikkelen. Het geeft zelfvertrouwen en helpt een drugs- en alcohol verslaving te overwinnen. het is de steen bij uitstek bij negatieviteit en helpt een realistische kijk op het leven te geven. Draag Labradoriet bij: opvliegers in de overgang, osteoporose, slaapproblemen door stress.

Chinese Jade: werkt sterk ontspannend en verhelpt nervositeit en onrust.  Zeer geschikt voor mensen die erg veel stress hebben.
Deze steen stimuleert de uitscheiding afvalstoffen via de nieren, darmen en huid.
Ondersteunt werking van de geslachtsorganen.
Zeer nuttige steen om de chakra's uit te lijen en verbind deze met elkaar. Versterkt je hartchakra.

Mookaiet: Deze steen brengt evenwicht.  Mookaiet heeft een helende en activerende werking op de huid. Hij versterkt de huid tegen zonnestralen en infecties.
Het is een zeer nuttige steen tegen eczeem en andere huidaandoeningen.
Werkt zeer goed bij verkoudheden en andere aandoeningen aan de neusholtes en keel.

Mookaiet brengt harmonie tussen lichaam & ziel en hij behoedt voor negatieve en belastende invloeden.
Omdat Mookaiet bezit een aantal eigenschappen van de Jaspis (dezelfde familie), daarom werkt de Mookaiet aardend en kan je deze massagestaaf gebruiken om wortelchakra klachten te verminderen. Als je mookaiet regelmatig gebruikt maakt hij je avontuurlijk, hij stimuleert de behoefte naar verandering & afwisseling.
Deze steen wijst de weg naar het maken van de juiste keuze.Ovale stenen


Prijs: 12.00€

Prachtig geslepen stenen van 4 cm x 6 cm en 2 cm dik.  Deze stenen wegen ca 100 gr per steen.
Ze zijn superglad gepolijst en daarom zeer geschikt voor edelsteenmassage en om de steen op pijnpunten te leggen op het lichaam.
Zeer handig in combinatie met de edelsteenstaven.

Keuze uit volgende steensoorten: bergkristal, ametist, hematiet, labradoriet, rozekwarts, chinese jade


Hematiet: haalt negatieve energieën weg, geeft kracht, verdrijft futloosheid, depressies en vermoeidheid. Geeft zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en strijdlust. Hij geeft energie, moed, doorzettingsvermogen.
Helpt bij ritmestoringen van het hart, bij futloosheid, geeft kracht en positiviteit bij depressies, werkt besmettingen en ontstekingen tegen.


 Bergkristal: Heeft een poitieve invloed op het zelfvertrouwen en zorgt voor innerlijke rust.  Herstelt de energiestroom. Bergkristal brengt inzicht en helderheid, heft geestelijke blokkades op. Bevat silicium dat belangrijk is voor de algemene toestand van iemand. 
Bergkristal verdrijft depressies, angsten, evenwichtsstoornissen, reinigt (bvb na ziekte), geeft energie en bevordert helder denken.
Geeft verlichting bij artritis en artrose.  Bergkristal is een ideale steen bij rugklachten en heeft een goede invloed op het skelet.


Rozekwarts: vervangt negatieve energie, heelt emotionele wonden. Rozenkwarts herstelt het evenwicht in het lichaam en brengt orde en rust.
Het mineraal versterkt het scheppend vermogen van het lichaam. Opent het gevoel voor liefde en werkt zeer goed op de hartchakra.
Rozenkwarts opleggen bij o.a.: heimwee, verbittering, angst, ontevredenheid. Rozenkwarts bevordert een diepe, rustige slaap


Amethist: zorgt voor optimale ontspanning.  Amethist helpt bij krachteloosheid, verbetert het geheugen, werkt goed tegen slapeloosheid en migraine. Vermindert angst, verdriet, haat of heimwee.  Amethist is de steen van de hoogste geestelijke macht en hoort bij het zevende chakra.
Amethist werkt zeer ontspannend in het algemeen. Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, lichaam.  Is de beste steensoort tegen spanningshoofdpijn & spanningsmaagpijn, bevordert de bloedsomloop en ontspant de nekspieren en de schouderbladen.


Labradoriet: Werkt goed op lever, nieren en pancreas. Helpt bij oververmoeidheid.
Labradoriet is een heel belangrijke steen om het aura te beschermen én te reinigen. Veel mensen hebben in deze drukke en veeleisende maatschappij behoefte aan bescherming van hun aura.
Labradoriet geeft zelfvertrouwen en beschermt tegen en reinigt negatieve invloeden van buitenaf. Het is een goede steen voor gevoelige mensen.
Labradoriet helpt ook bij botontkalking, osteoporose, groeistoornissen, opvliegers en overspannenheid.
Stimuleert verder de organen die bij de meeste van ons nog slapende zijn. Is dus de steen om paranormale gaven te ontwikkelen. Het geeft zelfvertrouwen en helpt een drugs- en alcohol verslaving te overwinnen. het is de steen bij uitstek bij negatieviteit en helpt een realistische kijk op het leven te geven. Draag Labradoriet bij: opvliegers in de overgang, osteoporose, slaapproblemen door stress.

Chinese Jade: werkt sterk ontspannend en verhelpt nervositeit en onrust.  Zeer geschikt voor mensen die erg veel stress hebben.
Deze steen stimuleert de uitscheiding afvalstoffen via de nieren, darmen en huid.
Ondersteunt werking van de geslachtsorganen.
Zeer nuttige steen om de chakra's uit te lijen en verbind deze met elkaar. Versterkt je hartchakra.

Mookaiet: Deze steen brengt evenwicht.  Mookaiet heeft een helende en activerende werking op de huid. Hij versterkt de huid tegen zonnestralen en infecties.
Het is een zeer nuttige steen tegen eczeem en andere huidaandoeningen.
Werkt zeer goed bij verkoudheden en andere aandoeningen aan de neusholtes en keel.

Mookaiet brengt harmonie tussen lichaam & ziel en hij behoedt voor negatieve en belastende invloeden.
Omdat Mookaiet bezit een aantal eigenschappen van de Jaspis (dezelfde familie), daarom werkt de Mookaiet aardend en kan je deze massagestaaf gebruiken om wortelchakra klachten te verminderen. Als je mookaiet regelmatig gebruikt maakt hij je avontuurlijk, hij stimuleert de behoefte naar verandering & afwisseling.
Deze steen wijst de weg naar het maken van de juiste keuze.

 

Aartsengel symbool stenenamethistEr zijn 4 verschillende aartsengelsymbolen. Deze symbolen staan voor de aartsengelen Michaël beschermer van het Zuiden, Raphaël beschermer van het Oosten, Gabriël beschermer van het Westen en Uri ë l beschermer van het Noorden. De Aartsengel symboolstenen zijn geschikt voor mediteren en om te ondersteunen in hetgeen waar men nood aan heeft.

De Aartsengelen symbolen zijn een soort talisman die men het beste dicht bij je draagt. Ze werken ondersteunend & beschermend.

Aartsengel symbool stenen Verkoopprijs
Prijs per set van 4 35.00€


 


Chakra piramide - edelstenen set 17.00€


chakra

Set van 7 piramidevormige stenen in de chakrakleuren - in fluwelen tasje

Edelstenen in piramide vorm: piramides zijn energiecentrales.
Ze werken als antenne naar de kosmos en verbinden dus hemel en aarde. Een antenne die energie bundelt en doorgeeft aan de chakra die eronder ligt.

De steensoorten zijn:

rode jaspis
perzik aventurijn
goud kwarts
groene aventurijn
sodaliet
amethist
lapis lazuli

Afmetingen:   ca 2,5 cm x 2,5 cm per piramide steen
Chakra symbooledelstenen set

chakra

Prijs: Chakra symbooledelstenen set: 18.90€


Deze chakrastenen zijn mooie, ronde, platte trommelstenen en worden speciaal uitgekozen voor chakraleggingen.
Elke steen is voorzien van een chakra symbool om de stenen volledig af te stemmen op de chakra-energie en deze trillingen. Daarom is er voor elke chakra een specifieke steensoort gekozen.

Om de chakra symboolstenen set goed op te bergen wordt deze set geleverd in een mooi zwart fluwelen zakje.

Met deze chakra edelstenen set kan een een edelstenen legging doen om je chakra systeem te ontdoen van negatieve spanningen en blokkades. En je chakra's terug in harmonie te brengen.

Je ontvangt een uitgebreide gebruiksaanwijzing om op de juiste manier de stenen te gebruiken.

Chakra staven set 16.60€

chakra


Set van 7 stenen staafjes in de chakrakleuren - in fluwelen tasjeDeze chakrastaven zijn mooie staven en zijn elk 5,5 cm lang en worden speciaal uitgekozen voor chakraleggingen.

De steensoorten zijn: rode jaspis, perzik aventurijn, goud kwarts, groene aventurijn, sodaliet, amethist, lapis lazuli.

Met deze chakra staven set kan je een edelstenen legging doen om je chakra systeem te ontdoen van negatieve spanningen en blokkades. En je chakra's terug in harmonie te brengen.

Je ontvangt een uitgebreide gebruiksaanwijzing om op de juiste manier de stenen te gebruiken.

Chakra edelstenen set klein: 5.00€

chakraBevat 1 chakra set met de volgende trommelsteentjes:

  • Amethist
  • Calciet oranje
  • Jaspis geel
  • Obsidiaan
  • Roze kwarts
  • Sodaliet
  • Turquereniet

Compleet met zwarte fluwelen buidel en productinformatie.

Tip: Deze wegen ca 30 – 40 gr per set en kan als brievenbus zending verstuurd worden.


Edelsteen runenstenenrunenRunen symbolen werden door Noorse en Germaanse stammen gebruikt voor lotsvoorspellingen en het aanroepen van hogere machten die het geluk van de mensen zouden kunnen beïnvloeden.
Nu worden ze onder andere gebruikt als hulpmiddel bij het nemen van belangrijke beslissingen in het leven.

Deze set Runenstenen is van oranje-gele Calciet gemaakt, vlak geslepen en gematteerd. De Runen tekens zijn erin gegraveerd en vervolgens met donkerbruine verf ingekleurd. De set wordt compleet met een beschrijving van de symbolen geleverd.

klik hier voor een grote foto:

Edelsteen runenstenen Verkoopprijs
Volledige set + gebruiksaanwijzing 25.00€Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts

 
De wijsheid van stenen: 39.95€

Dit boek is het meest complete en uitgebreide overzicht van de fascinerende wereld van edelstenen, kristallen en mineralen en van hun metafysische werking.
Er worden meer dan driehonderd verschillende soorten in beschreven, elk met een overzicht van de werking en herkomst, en geïllustreerd met kleurenfoto's.

Nooit eerder werd een zo duidelijk overzicht gepresenteerd van de wereld van de stenen en hun gebruik bij heling en spiritueel ontwaken.
De wijsheid van stenen leert je alles over de wetenschappelijke componenten van stenen en mineralen, over hun geschiedenis en herkomst, elementaire energie, corresponderende chakra's en de gelukkigste combinaties.

Of je nu een beginner bent of een geoefend gebruiker, dit indrukwekkende boek is een naslagwerk dat je keer op keer duidelijke en toegankelijke informatie zal verschaffen. Het maakt je deelgenoot van de schoonheid en positieve eigenschappen van het stenenrijk en vormt een steun en toeverlaat op het spirituele pad.
Het register maakt het bovendien mogelijk een steen op maat te zoeken voor een grote verscheidenheid aan fysieke, emotionele en spirituele aandachtspunten.

Van meer dan 300 edelstenen, mineralen en kristallen worden zeer uitgebreide beschrijvingen gegeven op het gebied van vindplaats, samenstelling en herkomst van de naam. Vervolgens geven de beide auteurs een beschrijving van de metafysische werking van de steen. Bij de tweede auteur (Naisha Ahsian) staat steeds uitgelicht wat de steen betekent op spiritueel, emotioneel en lichamelijk gebied. Afgesloten wordt met een affirmatie. Van alle stenen zijn een of meer kleurenfoto's voorzien.


Lichtwerk met kristallen: 24.50€ Lichtwerk met kristallen neemt je mee op reis door de wonderschone innerlijke en uiterlijke wereld van kristallen, (half)edelstenen en mineralen.
Er wordt een nieuwe, verdiepender wereld van de kristalrijken voor je geopend, waarbij ook het hoger bewustzijn van de kristalrijken nader tot je zal kunnen spreken. De tijd waarin kristallen enkel als amulet of gezondheidssteentje werden gezien, is verleden tijd...

Je krijgt inzicht en opheldering in diverse lichtwerktechnieken, samenwerkingsmogelijkheden, krachten en healing met behulp van kristallen, volledig afgestemd op de energieën en bewustwording in deze tijd waarin ascensie een belangrijke rol speelt.

Wanneer we het hebben over lichtwerk met kristallen, hebben we het namelijk letterlijk over licht-werk: werken met licht, werken aan het creëren van licht en bewustzijn...

Het boek reikt diverse healingtechnieken en -methodes aan, die afgestemd zijn op de veranderde energieën van het Aquariustijdperk; het belicht de mogelijkheden tot communicatie met kristallen en hun kristalwezens.
Het besteedt aandacht aan diverse bijzondere kristallen en meesterkristallen die speciaal voor deze tijd weer ontwaken, en hoe deze in te zetten zijn in een wereld die gekenmerkt wordt door verandering, groei en bewustwording; en het belicht de hogere wezenslagen van de kristallen, verbindingen met lichtmeesters en andere grote bewustzijnsvelden.
Dit boek, dat geschreven is vanuit het hart, kan nieuwe poorten voor en in je openen, kan je hart raken, opdat jij je ook opnieuw de eenheid en verbondenheid met al wat is, inclusief de kristalrijken, weer zult kunnen herinneren.
Dit is écht een prachtig boek met zeer nuttige en belangrijke informatie ...
De kristallengids deel 1: 14.95€

De complete gids over kristallen.

Judy Hall

Dit boek beschrijft alle belangrijke kristallen die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief de vele minder bekende, onlangs ontdekte exemplaren. In deze prachtig geïllustreerde gids worden de vormen, kleuren en toepassingen van meer dan tweehonderd kristallen beschreven.

In het gedeelte met beschrijvingen kunt u een bekend kristal meteen vinden of een onbekend kristal gemakkelijk identificeren. De beschrijvingen omvatten de praktische en esoterische kenmerken van elk kristal, inclusief de spirituele, geestelijke, psychische, emotionele en fysieke eigenschappen: tevens wordt het gebruik bij kristalgenezing vermeld.

Dit is een onmisbaar naslagwerk voor alle liefhebbers van kristallen dat traditonele en eigentijdse kennis van kristallen bevat, gebaseerd op de ervaring die de auteur in ruim dertig jaar heeft opgebouwd.

Extra info:
De auteur werkt reeds meer dan dertig jaar met (half)edelstenen en heeft, vooral door haar intuitieve benadering, een grote kennis van kristallen opgebouwd. Haar inzichten heeft zij vastgelegd in een drietal boeken.
Deze 'kristallenbijbel' is een praktische en handige gids en informeert de lezer over bekende edelstenen, maar ook over minder bekende 'Nieuwe Tijds'-kristallen, die met hun zeer hoge vibraties helpen communicatie met andere dimensies te bevorderen. Hall gaat in op de achtergrond en vorming van kristallen, hun decoratieve eigenschappen, geneeskrachtige werking hoe kristallen te kiezen en te verzorgen, de diverse vormen, de samenhang tussen kristallen en de dierenriemtekens, het lichaam, de aura ... maar het grootste deel ruimt zij in voor het beschrijven van ruim tweehonderd kristallen.
Ook daar valt de overzichtelijke indeling op: naam, foto, ingekaderde informatie over kleur, uiterlijk, zeldzaamheid en vindplaats, waarna kenmerken (praktisch en esoterisch), genezing en positie aan de orde komen. Een goed in de hand liggende gids, verzorgd, helder taalgebruik, schitterende illustraties, brede informatie, aantrekkelijke kaft en zeker door het bespreken van 'nieuwe' kristallen de moeite waard voor geinteresseerde leken en therapeuten.

De kristallengids deel 2: 14.95€

Met beschrijving van meer dan 200 kristallen.

Judy HallDit tweede deel van de Kristallengids bevat meer dan 200 nieuwe kristallen, zoals stenen met hoge vibratie voor spirituele alchemie en de recent ontdekte Groenlandse stenen.

Het is een prachtig geïllustreerde, complete gids van bijzondere kristallen en hun geneeskrachtige werkingen en hun effecten op de omgeving en op karma.

Hij bevat onder andere beschrijvingen van kristallen voor energieversterking en reiniging van ruimten en het kristal-medicijnwiel.


Extra info:
In de alternatieve geneeskunde worden kristallen door veel therapeuten gebruikt als ondersteuning van een genezingsproces bij lichamelijke zowel als bij psychische problemen.
In dit boek wordt in een inleidend gedeelte verteld wat de edelstenen voor de mens kunnen betekenen en hoe hiermee gewerkt kan worden. Vervolgens worden meer dan tweehonderd kristallen afzonderlijk behandeld (inclusief een duidelijke kleurenfoto) met omschrijving van werkingsgebied en toepassingsadvies.
De stenen worden ruw of gepolijst gebruikt en zelfs als tinctuur ingezet bij kwalen. Tot slot een verklarende woordenlijst en register in zeer kleine letter. Dit naslagwerk is geschikt voor praktische toepassing door therapeuten die bekend zijn met de kristallentherapie.
In deel 1* zijn honderden andere kristallen beschreven.

De kristallengids deel 3: 14.95€

Met meer dan 250 nieuwe, zeldzame en esoterische stenen met hoge vibratie voor healing en transformatie.

Judy Hall

Meer dan 250 nieuwe, zeldzame en esoterische stenen met hoge vibratie voor healing en transformatie.

De Kristallengids is het populairste handboek van kristallen ter wereld geworden. Er zijn meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. In de gids kunt u een bekend kristal snel opzoeken of een onbekend kristal identificeren.

Dit derde deel bevat meer dan 250 nieuwe, zeldzame en esoterische stenen met hoge vibratie voor healing en transformatie. Het boek bevat een beschrijving van de praktische en esoterische eigenschappen van elke steen, inclusief zijn spirituele, mentale, psychologische, emotionele en fysieke effecten, plus zijn toepassing in kristalhealing. Judy Hall heeft 45 jaar ervaring op het gebied van traditionele en eigentijdse kennis van kristallen. Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor alle liefhebbers van kristallen.
Het is nodig om sieraden met edelstenen regelmatig te ontladen van de opgenomen negatieve energie en daarna terug op te laden.  

Meer weten?  Klik hier:


Stenen ontladen & opladen


Al deze edelstenen zijn van zéér goede kwaliteit en hebben een goede verzorging nodig.

 
Copyright © Valérie's Aroma-atielier 2004 - 2005