Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Helende Composities

<< Vorige


Testkit Spirituele regulatie


Testkit Spirituele regulatie
In de testkit zitten 13 frequenties van de Spirituele regulatie lijn.  Bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit:
Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?" Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?" Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen. 

In deze kit zit:

Balans: Vind je balans tussen lichaam en geest maar ook balans tussen de dualiteiten.

Bescherming: Beschermt je aura tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook kinderen hebben veel baat bij deze Geurfrequentie.

Eigenliefde: Eigenliefde de sleutel naar zelfverwezelijking. Hou van jezelf dan kun je onvoorwaardelijke liefde laten stromen.

Entiteiten Loshalen: Maak los wat niet bij je hoort en stuur het met liefde en licht naar de bron.

Faalangst: Met de geurfrequentie Faalangst als geuranker zal alles wat moeilijk is makkelijker worden!

Incarnatie: Als je het gevoel hebt dat je hier niet hoort of je leven kan geen vorm krijgen. Ben je wel goed genoeg geïncarneerd?

Intuïtie: Werken aan je Intuïtie kan je ondersteunen met deze geurfrequentie, ze helpt je aansluiten en leert je vertrouwen op je gevoel.

Kracht: Als je denkt dat er niets meer in zit kun je met deze geurfrequentie je kracht vinden en de volgende stappen gaan maken.

Levenspad: Het pad dat je mag bewandelen is niet altijd helder en zichtbaar, of je bent de route even kwijt. Laat Levenspad je ondersteunen inzicht te krijgen.

Loslaten: Moet je gewoon loslaten, hoor je heel vaak roepen. Niet heel makkelijk. Laat je ondersteunen door de geurfrequentie Loslaten!

Veiligheid: Als je basisveiligheid je is ontnomen is het van belang dat je deze weer opbouwd. De geurfrequentie Veiligheid is een hulpmiddel om je daarbij te ondersteunen.

Zelfvertrouwen: Zelfvertrouwen helpt je om je zelfvertrouwen op te bouwen. De geurfrequentie ondersteunt je met het nemen van voor jou dappere stappen.€ 34.95

Aantal