Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

In Maart 20 % korting op Lekker Slapen DGL

01/03/2021
door Valérie Truyts Truyts

Een goede nachtrust zorgt voor een beter vermogen tot concentreren, het eenvoudiger oplossen van problemen en het makkelijker opnemen van nieuwe informatie. Daarnaast zorgt het ervoor dat je scherper en alerter bent.

Piekeren, angst, stress, … liggen vaak aan de basis van slaapstoornissen. De sprays uit de Lekker Slapen – lijn van DGL zijn een 100% zuivere en fijne manier om je denken en je gedachten tot rust te brengen. Ook op angsten (zoals bij volwassenen als kinderen) werken ze zeer goed. Er zijn verschillende soorten sprays, voor elke situatie ééntje.

Tijdens de maand maart kan je deze sprays eens uitproberen met maar liefst 20% korting!

Kom snel eens kijken op de webshop en ontdek de verschillende soorten: https://www.aroma-atelier.be/webwinkel/aurasprays-and-geurfrequenties/lekker-slapen/

Veel liefs, Valérie

FEBRUARI: 20% KORTING OP YOGA- LIJN van DGL

02/02/2021
door Valérie Truyts Truyts

FEBRUARI 2021: 20% KORTING OP “YOGA- PRODUCTEN van DGL”

De maand februari staat in het teken van de Yoga lijn. Een prachtige geurlijn met vijf fantastische blends.

Deze geuren zijn kan je gebruiken tijdens alle vormen van yoga-oefeningen (thuis of bij een yoga studio), tijdens ontspanningsmomenten of na een drukke en/of stressvolle dag.

Maar zijn ook heel fijn om dagelijks te gebruiken. Het brengt je in de energie en de mindset zoals je zou ervaren als je yoga doet.

NIEUW 5D frequenty lijn DGL

15/01/2021
door Valérie Truyts Truyts

Een nieuwe 5D lijn van De Groene Linde ... 11 prachtige energieën...

5D Light Frequency aurasprays DGL
In deze tijd is het voor veel mensen niet bij te houden, de frequentie verhogingen die we in een rap tempo maken. We zitten in een collectieve overgang vanuit verschillende lagen van bewustzijn. De vrouwelijke energie zal toe gaan nemen en de frequentie van de energie om ons heen wordt hoger. Een dimensie is de staat van bewustzijn, de frequentie waar jij je nu fysiek in bevindt.
Op 21 december 2020 werd een belangrijke energie poort geopend, de drievoudige conjunctie van Saturnus, Jupiter en Pluto. Hierdoor is de energie van de aarde veranderd, met daarbij ons bewustzijn van de realiteit. Dit is het moment geweest dat deze nieuwe geurfrequenties zijn ontstaan.
De 5D Light Frequency lijn is gemaakt om je te ondersteunen tijdens deze periode van frequentie-verhoging. In deze periode op aarde kan je je makkelijker verbinden met het licht en de positieve energie daarvan. Tegelijkertijd merk je dat de lagere frequenties aan je blijven trekken. Het is als een slechte gewoonte die je moet afleren. Je blijft telkens terug vallen in die lagere trilling. Vooral angst, veroordelen en denken in tekorten zijn emoties en gewoontes die ons in die lage trilling houden. Terwijl mededogen, dankbaarheid en liefde je helpen je energetische trilling te verhogen.

In de stockbottle van deze geurlijn zijn verschillende kristallen en remedies verwerkt. Ook de combinatie van kristallen was al zo krachtig om vast te houden! In de geurmengsels zijn ook een heleboel nieuwe etherische oliën gekomen.

Je kan deze terugvinden onder de menuklop Auraspray Geurfrequentie DGL -> 5D Light Frequenty

Veel liefs, Valérie

Nieuwste fles B119 Aura-Soma nu hier verkrijgbaar!!

14/01/2021
door Valérie Truyts Truyts

B119 - Ceres:

Het getal 20 is zeer belangrijk geweest dit jaar, in Aura-Soma is de fles 20 het Sterrenkind. In zekere zin vertegenwoordigt deze fles de moeilijkheden van het kind, de schok, de trauma's, alle moeilijkheden op de tijdlijn, voorouderlijke en in relaties. Als we kijken naar het Sterrenkind (B20), dan beschouwen we ook Sandalphon (B98) als de terugkeer-reis van de 20 en de omgekeerde van Echo (B118) ; er is een gevoel dat in Ceres iets heel belangrijks het potentieel heeft om onderste boven gekeerd te worden. De Rood/Violet B19 doet me altijd denken aan George Harrison's lied, "Leven in de materiële wereld". Het is bijna alsof iedereen op de planeet hiertoe wordt uitgedaagd. Hoe leven we in 2020 in de materiële wereld ? Onze hele kritische beschouwing is veranderd en getart.

Er is ook de ‘fysieke redding’ (physical rescue) binnen de 19, de 1, die ons toont wat er moet gebeuren, hoe het is dat als we iets anders willen, we verantwoordelijkheid moeten nemen, hetzij binnen de lichamelijkheid of in wat we kiezen om te manifesteren.

Laten we ook even kort kijken naar de 11/89 waarmee duidelijk een relatie is op kleurniveau (Rood/Diep Magenta), deze heet de 'Energy Rescue' en ongetwijfeld zal Ceres ook wel de 'Shock Rescue' worden genoemd. Laat ons eens bekijken hoe deze nuttig zou kunnen zijn met betrekking tot heling van de tijdlijn, zowel voor onszelf in dit leven alsook de oorzakelijke factoren zowel genetisch als voorouderlijk, die ons gebracht hebben waar we nu zijn, die opnieuw moeten geëvalueerd worden.

De zaden die geplant werden in het verleden, die ons geleid hebben naar de situatie waarmee we nu geconfronteerd worden. Deze fles geeft ons een enorme mogelijkheid van genezing van het trauma en de shock, niet alleen voor het incarneren in deze tijd, maar ook door de mogelijkheid om de zaden van licht en gelukzaligheid te kunnen planten voor diegenen die nog komen. De 11 is altijd een deuropening, de reeks die zich heeft ontplooid met de 11 vooraan van 110 tot 119 biedt ons deuropeningen. De 119 moet een dieper niveau van meditatie (B9) zijn, van mindfulness en bezinning om inzichten te verwerven door oefening. Om ons eigenste zelf te redden terwijl een wekker afgaat op de tijdlijn. De meditaties die we tijdens de afgelopen maanden gedeeld hebben in het netwerk van Aura-Soma moeten een bijdrage zijn, hoe klein ook, naar de oplossing. Het potentieel door het verkrijgen van inzicht is dat dit een bron wordt voor het licht dat binnenin aanwezig is. Omdat de 119 gerelateerd is met de 10-Ster geeft dit aan dat deze te maken heeft met de diepere aspecten van ons Wezen, waarnaar we zouden kunnen verwijzen als naar het derde lichaam. Wat voorbij het denken (9 Ster) en het voelen (11 Ster) ligt, is ons Zijn. De 10-Ster spreekt ook over de oorzakelijke aard, "zoals we planten, zo zullen we oogsten. " Dit is zo'n sterk thema met Ceres, zij is de Godin van de Oogst en de verzorging en het planten van het zaad.

Elke gedachte en elk gevoel draagt een frequentie, een zaad voor iets dat er is om uit te stralen in de wereld, hoe het is dat we met onze intentie de planten kunnen laten groeien die we echt willen, liever dan de onbewuste manipulatieve neigingen.

Ceres is binnen de Romeinse mythologie bekend om de liefde van de moeder, het verzorgende van de moeder. Hoe we door de komst van Ceres de relatie met de moeder zouden kunnen helen, waarbij de moeder zowel onze fysieke moeder kan zijn als het wezen van de Aarde, Gaia. Deze relatie is van het grootste belang voor de toekomst en hoe het is dat het allerdiepste geluk (Oranje) kan ontstaan als we die relatie begrijpen, wat ze van ons vraagt. De Diep Magenta in de basis is ook een indicatie van hoe kritiek de situatie is op dit moment in de tijd, de Diep Magenta bevat alle kleuren, de liefde van boven en de liefde in de kleine dingen, terwijl die ons de mogelijkheid geeft om dat alles tot de volheid van Oranje te brengen.

Laat ons ook zeggen dat we in de 119 een ander aspect van de 20 kunnen zien als de spirituele redding (0) van de Godin (2), dit is zo specifiek met Ceres, hoe we onszelf in de eerste plaats moeten koesteren om de moederlijke liefde in onszelf en voor onszelf te vinden, om het moederlijke zaad te vinden om datgene in onszelf te voeden dat niet geliefd is geweest.

Er is een licht op het einde van de tunnel waar onze relatie met de tijd verandert wanneer we het moment ingaan zonder aarzeling. In wezen is ieder moment vrij, en het is alleen wat we inbrengen in het moment, van conditionering of de geesten van het verleden, dat de energie van het moment bederft. Ceres biedt ons de mogelijkheid om los te laten en troost te vinden bij Uriel (de Terugkeer-reis van de 19, de 97) om duidelijkheid te krijgen over de wijsheid die vanbinnen ligt.

Ceres, de dochter van Saturnus en Ops, die Titanen waren, en gelijkwaardig aan Demeter in de Griekse mythologie, was één van zes van de eerste Goden, samen met Pluto (of in de Griekse mythologie, Hades), Vesta (Hestia), Neptunus (Poseidon), Juno (Hera), Jupiter (Zeus), haar broers en zussen.

Het beroemdste verhaal met betrekking tot Ceres gaat over haar dochter, Prosperpina, die door Pluto gestolen werd naar de onderwereld. Ceres, die helemaal kapot was door het verlies van haar dochter, zocht onvermoeibaar terwijl ze haar 'plichten' verwaarloosde wat leidde tot droogte en hongersnood. Toen ze vernam dat haar dochter in de Onderwereld was, smeekte ze om haar vrij te laten, Pluto gaf toe doch slechts voor 6 maanden per jaar. Dit compromis resulteert in onze seizoenen, de wintermaanden zijnde de tijd dat Prosperpina in de Onderwereld is en Ceres naar haar dochter verlangt en de glorieuze, vruchtbare zomermaanden vertegenwoordigen Ceres die bulkt van vreugde omdat ze herenigd is met haar geliefde dochter.

Ceres beschermt de overgangen van vrouwen, van meisje naar vrouw-zijn, van ongehuwd leven naar gehuwd leven en moederschap. Ceres kan ook herkend worden om de overledene bij te staan in diens overgang naar het hiernamaals wanneer passende riten geboden worden.

De etymologie van 'Ceres' wordt beschouwd als 'kerh' wat betekent 'grootbrengen, verzadigen of voeden'.

Net nieuw binnen!

08/12/2020
door Valérie Truyts Truyts

Nieuw binnen gekomen: kaartensets, boeken, bloesems en geursteentjes, ... Misschien zit er wel iets tussen als geschenkje voor jezelf, je vriendin of familielid.

Veel liefs, Valérie

winkel & webshop update

30/11/2020
door Valérie Truyts Truyts

Vanaf dinsdag 1 december mag ik jullie weer met veel plezier en enthousiasme verwelkomen in de winkel (op afspraak).

De voorbije weken kon het even niet maar nu kan je weer terug langskomen in de winkel voor al je vragen, aankopen én kerstcadeautjes.
Een prachtige steen/armband, aura-soma pomander of flesje of een helende auraspray schenken aan een geliefde of aan jezelf is een mooie manier om dit bijzondere en transformerende jaar af te sluiten. Zo kan je jezelf of de ontvanger van je geschenk een krachtige start geven om 2021 goed in te zetten.
Ook via de webshop gaat het nog steeds vlot en kunnen de bestellingen nog snel verstuurd worden. En uiteraard ben ik er altijd om je te helpen als je graag wat hulp wenst tijdens het kiezen.
Veel liefs, Valérie

Pink pomander & Zonder Zorgen

02/11/2020
door Valérie Truyts Truyts

Door je eigen licht hoog te houden en dit dan vanuit je hart te laten schijnen help je iedere ziel in je omgeving ...

De pink pomander brengt onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en anderen. De Pink pomander brengt ook ontspanning op alle niveaus en harmoniseert groepen en groepsprocessen.
Werkt zeer ondersteunend op momenten waarop je kwetsbaar bent en helpt te zorgen voor je zelf.
De zonder zorgen geurfrequentie DGL helpt als angst en piekeren je overheerst. Overdag of als angst je uit je slaap houdt.
Soms komen we moeilijke momenten in het leven tegen en zijn er spanningen en angsten die je erg kunnen belasten of zelfs uit je slaap kunnen houden.
Je kan de slaap niet vatten of je schrikt midden in de nacht wakker en kan je niet meer in slaap vallen door de angst die je rond je hart voelt. Op elk moment van de dag of nacht nemen de gedachten de overhand en de angst groeit. Om je te helpen met ontspannen is deze rijke geurfrequentie ontwikkeld.
Ze werkt ontkrampend vooral in het hart gebied. De emoties en angsten worden op een zachte manier verwerkt en je ziet een uitweg. En door een goede nachtrust kan je de uitdagingen van het leven beter aan.
Vertrouwen in jezelf zullen zorgen dat je de daadkracht kan vinden om de problemen te overwinnen.
Ik wens iedereen van harte veel innerlijke rust, vertrouwen, hoop, moed en warmte toe in deze periode.
De fysieke winkel moet even gesloten blijven, maar de webshop blijft actief. Wie vragen heeft of hulp bij het uitzoeken van het juiste middel voor jouw klacht of probleem stuurt gerust een mailtje, ik help je graag.

Veel liefs, Valérie

NIEUW! B118 equilibrium van Aura-Soma

27/05/2020
door Valérie Truyts Truyts

Licht Koraal / Licht Violet. En is geboren op 14 Mei 2020 om 12:00 pm BST

In het kielzog van deze turbulente, onzekere tijden kan de komst van Echo ons ondersteunen om het goud binnenin onszelf te vinden, onszelf lief te hebben en onze angsten los te laten

Zie volledige uitleg van deze fles bij Aura-Soma -> Equilibrium - > 4de pagina fles 118

Ondersteuning tijdens Corona

03/04/2020
door Valérie Truyts Truyts

Omdat persoonlijk contact tijdens consulten of workshops niet meer kan, is het misschien nuttig of leuk om eens te kijken in het aanbod online cursussen (zoals aromatherapie, edelstenen, bloesemtherapie, Je trilling verhogen en zelf een Lichtwerker worden, kruiden, ...) Of kijk eens tussen de Do It Yourself Meditatie & Rituelen (DIY) doosjes. Dit zijn kant en klare doosjes (die je dan thuis gestuurd krijgt) met een meditatie ritueel voor een specifiek thema. Bvb Gronden, loslaten, afstemming & bescherming, trauma losmaken & helen, en zo veel meer (er zijn er wel 19 verschillende!)

Je zal je misschien afvragen waarom deze nuttig zijn? Wel voor een deel scheppen we zelf vaak de omstandigheden in ons leven. Dit met bewuste & onbewuste gedachten, overtuigingen en handelingen. Er is een sterke verbinding tussen wat we geloven en de omstandigheden die zich manifesteren in ons leven. Daarom kan zo een meditatie ritueel een goede methode zijn om zelf weer controle te nemen en je leven positief te beïnvloeden door je geestkracht (je gedachten) te gebruiken en te leren sturen. Nu meer dan ooit (omdat we geen sociaal contact kunnen hebben met anderen) is het belangrijk om zelf in je eigen innerlijke kracht te gaan staan.

Ik heb een aantal meditatie rituelen geschreven en samengesteld om je de mogelijkheid te geven om zelf met een stap voor stap handleiding en alle nodige attributen aan de slag te gaan. Dit op een duidelijke en praktische en zeer diepgaande manier. Zo kan je zelf een bepaald thema positief beïnvloeden & helen. Deze oefeningen kunnen je helpen om je onderbewustzijn te "her-programmeren".
Gedachten zijn zeer krachtig. Het is dan ook via deze gedachten, handelingen en her-programmatie dat je je onderbewustzijn zal kunnen "overtuigen" dat je voldoende gedaan hebt om deze verandering te verwezenlijken. Hierbij combineer ik in de DIY (dit doe je zelf thuis) boxen steeds de oefening met natuurzuivere wierook, de energie van edelstenen en de energie van etherische oliën, geurfrequenties, bloesems (via het roller flesje dat aanwezig is) om de oefening de nodige kracht en ondersteuning bij te zetten.

Wil je graag zelf iets doen om je leven in eigen handen te nemen en zo je leven op een positieve manier veranderen?

Wil je graag al het positieve aantrekken?
Deze meditatie rituelen kunnen je hier zeer goed bij kunnen helpen. De online cursussen kunnen je dan weer de nodige kennis geven om zelf aan de slag te gaan met etherische oliën, huis zuivering, edelstenen, kruiden, bloesems ...
Zorg goed voor jezelf en je naasten,

Veel liefs, Valérie

Tips in deze moeilijke tijd - De webshop blijft open!

25/03/2020
door Valérie Truyts Truyts
Lieve mensen,
In deze tijd van onzekerheid, angst, onrust en trauma is het belangrijk om jezelf en je gelieven een beetje energetisch te ondersteunen.
Nu we dagelijks met het gezin thuis zijn is het zeker niet onbelangrijk om regelmatig je huis energetisch te zuiveren. Dit kan je doen met de Clean energy spay of Salie spray van DGL of White pomander airco spray. Dit zal alles wat in de lucht hangt van spanning, ruzie tussen de kinderen of partners, angst, ... weghalen. Je zal merken dat de energie in huis onmiddellijk een stuk lichter zal aanvoelen.
Ook de pink pomander, Lady Nada Quintessence of de Eigenliefde auraspray DGL zijn nu van bijzondere waarde. Pink pomander kan de harmonie in een ruimte of groep brengen en een zachte en een liefdevolle houding naar jezelf of iemand anders ondersteunen.
Voor wie shock of trauma ervaart in deze moeilijke tijd kan gebruik maken van de orange pomander of de aura rescue spray of roll-on. Zij hebben hun waarde al duidelijk laten zien de voorbije weken!
Geel is dan weer zeer bijzonder om te gebruiken bij angst. De gele pomander zal je hier ondersteunen en weer naar een meer positieve mindset brengen.
De Gold pomander zal je naar je eigen innerlijke wijsheid brengen en je begeleiden om al het nieuws dat je te verwerken krijgt op een wijze manier op te nemen.

De webshop blijft actief en je kan al je benodigdheden nog steeds bestellen via de shop.

Blijf gezond (ook mentaal & emotioneel) en veilig!
Veel liefs,

Valérie