Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Nieuwe Equilibrium B120 - Helder op Oranje

27/05/2021
door Valérie Truyts Truyts

In de nasleep van de ‘Blood Moon Eclipse in Sagittarius', is er een nieuwe Aura-Soma equilibrium fles, Persephone, bijgekomen! ⁠

Een prachtige fles met helder op oranje kleuren!

⁠Ze brengt ons ondersteuning om tot een hoger niveau van communicatie binnen onszelf te komen, waardoor Persephone de vermogens van onze “hogere geest” (higher mind) kan verruimen.

⁠Geboren als B120 - Persephone

Op 27.05.21 - 8.00 uur BST⁠

⁠Persephone brengt ons tot een groter gevoel van vrijheid en vervulling.

Weer een prachtexemplaar met een zeer bijzondere kracht en een bijzondere synchronisatie met huidige thema's!


De werking van ​amethist, violet & Saint Germain

08/03/2021
door Valérie Truyts Truyts

Ken je de kracht van deze 3 mooie energieën al?

Amethist werkt zeer efficiënt om je auraveld te zuiveren en in harmonie te brengen. Hij maakt alle pijn los uit je lichaam, geest en emoties die vastzit door stress en spanning. Ook kan amethist blokkades losmaken op elk niveau. Het is een zeer spirituele steen die je bewustzijn en je trillingsfrequentie verhoogt.

Hoe bekom je deze werking? Draag een steen bij je op zak of als hanger aan je nek. Een ruwe steen kan je op je nachtkastje leggen of in een kamer waar je graag bent. Je kan ook een steen in beide handen houden en zo een tijdje stil te blijven zitten. Je voelt de energie van de stenen dan echt pulseren in je handen.

De kracht en trilling van amethist komt ook voor in de Saint Germain quintessence en de Violette pomander van Aura-Soma.

Saint Germain is écht een meester heler en verbonden met de energie van het Merlin (Merlijn) bewustzijn. Je kan via deze "violette vlam" energie jezelf en je aura makkelijk zuiveren en helen. Hij helpt om negatieve gevoelens te transformeren in een meer positieve, bruikbare en spirituele energie.

Deze energie (in een flesje) brengt genezing en transformatie.

Het bevrijdt ons van emotionele, onopgeloste problemen.

Saint Germain helpt om los te komen en om de energieën beter te laten doorstromen. Hij geeft toegang tot hogere kennis en via die kennis overzicht over het heden, het verleden en de toekomst.

De Violette (pomander van Aura-Soma) bevat allerlei planten, kruiden en stenen die resoneren met de kleur violet. Violet pomander brengt rust en kalmte. Goed in alle situaties om te kalmeren. Hij helpt het proces van transformatie.

De Violette Pomander opent je waarnemingsvermogen en bewustzijn voor de spirituele niveaus.

Het helpt je contact te maken met je opdracht en je doel, het kan dagelijkse waarneming en bewustzijn vergroten. Kalmeert en verzorgt, zeer nuttig voor een meditatie. Deze pomander opent onze perceptie, helpt ons onze missie, ons doel te herkennen.

Hij opent voor ons de toegang tot nieuwe niveaus van ervaring, hij overbrugt de begrenzing van de tijd.

Hij helpt ons rust in onszelf te vinden en geeft ons zelfrespect terug wanneer we ons voor onszelf te klein maken.

Helpt bij spanning in het hoofd.

Pomanders van Aura-Soma zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de aura.

Een pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren. De quintessences (zoals bvb Saint Germain) bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en meer duidelijkheid te krijgen over specifieke kwaliteiten en thema’s die je in je leven en in jezelf tegen komt. Ze bieden de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren.

Veel liefs, Valérie


Nieuwe etherische oliën ladrome: Roos Damascus, Neroli en Vetiver

05/03/2021
door Valérie Truyts Truyts

ladrôme heeft een aantal nieuwe etherische oliën in het gamma opgenomen. De fantastische Roos Damascus, Neroli en Vetiver.

Dit zijn échte pareltjes in de aromatherapie.
Roos brengt genezing voor de hartchakra en laat de liefdesenergie naar buiten uitstralen. Dit is een heel liefdevolle olie. Maar je kan roos inzetten voor de heiligbeenchakra, het centrum van scheppingsdrang, seksualiteit en conceptie.
De roos brengt rust voor mensen die geestelijk overspannen zijn door stress en/of depressie. ook pept ze het zelfvertrouwen op en brengt het gevoel van geluk en vrede. Roos schept een harmonieuze en vredige sfeer. De geur van roos ondersteunt het loslaten. Deze olie opent je voor de liefde naar de wereld én de liefde naar jezelf. Roos werkt verzachtend bij emotionele irritaties en verdriet.
Neroli brengt je weer in contact met het hogere zelf. Deze olie heeft dan ook een diep kalmerende en ontspannende uitwerking, op zowel het fysieke lichaam als op het denken. Gebruik neroli in baden voor rituele reiniging, in de aromaverstuiver voor de zuivering van plaatsen waar zal worden gemediteerd of waar een genezingssessie gaat plaatsvinden of gebruik een zakdoekje om jezelf tot rust te brengen of om opnieuw verbonden te zijn met het hogere zelf.
Neroli heeft een affiniteit met de achtste chakra en vergemakkelijkt al het spirituele werk. Neroli kan bewust maken van de verbondenheid met het hogere zelf. Dit vermogen kan ook dienen tot het spiritueel maken van seksuele relaties en lichaam & ziel tot een eenheid maken. Neroli helpt ook zeer effectief bij alle emotionele problemen. Het is dan ook een goed "eerste hulpmiddel" bij shock, angst en emotionele uitputting.
Vetiver geeft emotioneel & mentaal rust en brengt balans bij stress, bij spanning en mentale uitputting. Verder werkt vetiver aardend doordat je weer met beide benen op de grond komt. Deze olie versterkt het zelfbewustzijn.
Spiritueel - Energetisch heeft vetiver een harmoniserend effect op de chakra's. Deze olie brengt de energieën van de hoofdchakra's met elkaar in evenwicht en stemt ze op elkaar af.
Op de wortelchakra heeft vetiver een kalmerende en aardende werking. En deze etherische olie beschermt de zonnevlecht tegen overgevoeligheid.

Het zijn zeer fijne oliën om in het aromatische huisapotheek te hebben. Het zijn echt prachtige oliën om mee te werken.

In Maart 20 % korting op Lekker Slapen DGL

01/03/2021
door Valérie Truyts Truyts

Een goede nachtrust zorgt voor een beter vermogen tot concentreren, het eenvoudiger oplossen van problemen en het makkelijker opnemen van nieuwe informatie. Daarnaast zorgt het ervoor dat je scherper en alerter bent.

Piekeren, angst, stress, … liggen vaak aan de basis van slaapstoornissen. De sprays uit de Lekker Slapen – lijn van DGL zijn een 100% zuivere en fijne manier om je denken en je gedachten tot rust te brengen. Ook op angsten (zoals bij volwassenen als kinderen) werken ze zeer goed. Er zijn verschillende soorten sprays, voor elke situatie ééntje.

Tijdens de maand maart kan je deze sprays eens uitproberen met maar liefst 20% korting!

Kom snel eens kijken op de webshop en ontdek de verschillende soorten: https://www.aroma-atelier.be/webwinkel/aurasprays-and-geurfrequenties/lekker-slapen/

Veel liefs, Valérie

FEBRUARI: 20% KORTING OP YOGA- LIJN van DGL

02/02/2021
door Valérie Truyts Truyts

FEBRUARI 2021: 20% KORTING OP “YOGA- PRODUCTEN van DGL”

De maand februari staat in het teken van de Yoga lijn. Een prachtige geurlijn met vijf fantastische blends.

Deze geuren zijn kan je gebruiken tijdens alle vormen van yoga-oefeningen (thuis of bij een yoga studio), tijdens ontspanningsmomenten of na een drukke en/of stressvolle dag.

Maar zijn ook heel fijn om dagelijks te gebruiken. Het brengt je in de energie en de mindset zoals je zou ervaren als je yoga doet.

NIEUW 5D frequenty lijn DGL

15/01/2021
door Valérie Truyts Truyts

Een nieuwe 5D lijn van De Groene Linde ... 11 prachtige energieën...

5D Light Frequency aurasprays DGL
In deze tijd is het voor veel mensen niet bij te houden, de frequentie verhogingen die we in een rap tempo maken. We zitten in een collectieve overgang vanuit verschillende lagen van bewustzijn. De vrouwelijke energie zal toe gaan nemen en de frequentie van de energie om ons heen wordt hoger. Een dimensie is de staat van bewustzijn, de frequentie waar jij je nu fysiek in bevindt.
Op 21 december 2020 werd een belangrijke energie poort geopend, de drievoudige conjunctie van Saturnus, Jupiter en Pluto. Hierdoor is de energie van de aarde veranderd, met daarbij ons bewustzijn van de realiteit. Dit is het moment geweest dat deze nieuwe geurfrequenties zijn ontstaan.
De 5D Light Frequency lijn is gemaakt om je te ondersteunen tijdens deze periode van frequentie-verhoging. In deze periode op aarde kan je je makkelijker verbinden met het licht en de positieve energie daarvan. Tegelijkertijd merk je dat de lagere frequenties aan je blijven trekken. Het is als een slechte gewoonte die je moet afleren. Je blijft telkens terug vallen in die lagere trilling. Vooral angst, veroordelen en denken in tekorten zijn emoties en gewoontes die ons in die lage trilling houden. Terwijl mededogen, dankbaarheid en liefde je helpen je energetische trilling te verhogen.

In de stockbottle van deze geurlijn zijn verschillende kristallen en remedies verwerkt. Ook de combinatie van kristallen was al zo krachtig om vast te houden! In de geurmengsels zijn ook een heleboel nieuwe etherische oliën gekomen.

Je kan deze terugvinden onder de menuklop Auraspray Geurfrequentie DGL -> 5D Light Frequenty

Veel liefs, Valérie

Nieuwste fles B119 Aura-Soma nu hier verkrijgbaar!!

14/01/2021
door Valérie Truyts Truyts

B119 - Ceres:

Het getal 20 is zeer belangrijk geweest dit jaar, in Aura-Soma is de fles 20 het Sterrenkind. In zekere zin vertegenwoordigt deze fles de moeilijkheden van het kind, de schok, de trauma's, alle moeilijkheden op de tijdlijn, voorouderlijke en in relaties. Als we kijken naar het Sterrenkind (B20), dan beschouwen we ook Sandalphon (B98) als de terugkeer-reis van de 20 en de omgekeerde van Echo (B118) ; er is een gevoel dat in Ceres iets heel belangrijks het potentieel heeft om onderste boven gekeerd te worden. De Rood/Violet B19 doet me altijd denken aan George Harrison's lied, "Leven in de materiële wereld". Het is bijna alsof iedereen op de planeet hiertoe wordt uitgedaagd. Hoe leven we in 2020 in de materiële wereld ? Onze hele kritische beschouwing is veranderd en getart.

Er is ook de ‘fysieke redding’ (physical rescue) binnen de 19, de 1, die ons toont wat er moet gebeuren, hoe het is dat als we iets anders willen, we verantwoordelijkheid moeten nemen, hetzij binnen de lichamelijkheid of in wat we kiezen om te manifesteren.

Laten we ook even kort kijken naar de 11/89 waarmee duidelijk een relatie is op kleurniveau (Rood/Diep Magenta), deze heet de 'Energy Rescue' en ongetwijfeld zal Ceres ook wel de 'Shock Rescue' worden genoemd. Laat ons eens bekijken hoe deze nuttig zou kunnen zijn met betrekking tot heling van de tijdlijn, zowel voor onszelf in dit leven alsook de oorzakelijke factoren zowel genetisch als voorouderlijk, die ons gebracht hebben waar we nu zijn, die opnieuw moeten geëvalueerd worden.

De zaden die geplant werden in het verleden, die ons geleid hebben naar de situatie waarmee we nu geconfronteerd worden. Deze fles geeft ons een enorme mogelijkheid van genezing van het trauma en de shock, niet alleen voor het incarneren in deze tijd, maar ook door de mogelijkheid om de zaden van licht en gelukzaligheid te kunnen planten voor diegenen die nog komen. De 11 is altijd een deuropening, de reeks die zich heeft ontplooid met de 11 vooraan van 110 tot 119 biedt ons deuropeningen. De 119 moet een dieper niveau van meditatie (B9) zijn, van mindfulness en bezinning om inzichten te verwerven door oefening. Om ons eigenste zelf te redden terwijl een wekker afgaat op de tijdlijn. De meditaties die we tijdens de afgelopen maanden gedeeld hebben in het netwerk van Aura-Soma moeten een bijdrage zijn, hoe klein ook, naar de oplossing. Het potentieel door het verkrijgen van inzicht is dat dit een bron wordt voor het licht dat binnenin aanwezig is. Omdat de 119 gerelateerd is met de 10-Ster geeft dit aan dat deze te maken heeft met de diepere aspecten van ons Wezen, waarnaar we zouden kunnen verwijzen als naar het derde lichaam. Wat voorbij het denken (9 Ster) en het voelen (11 Ster) ligt, is ons Zijn. De 10-Ster spreekt ook over de oorzakelijke aard, "zoals we planten, zo zullen we oogsten. " Dit is zo'n sterk thema met Ceres, zij is de Godin van de Oogst en de verzorging en het planten van het zaad.

Elke gedachte en elk gevoel draagt een frequentie, een zaad voor iets dat er is om uit te stralen in de wereld, hoe het is dat we met onze intentie de planten kunnen laten groeien die we echt willen, liever dan de onbewuste manipulatieve neigingen.

Ceres is binnen de Romeinse mythologie bekend om de liefde van de moeder, het verzorgende van de moeder. Hoe we door de komst van Ceres de relatie met de moeder zouden kunnen helen, waarbij de moeder zowel onze fysieke moeder kan zijn als het wezen van de Aarde, Gaia. Deze relatie is van het grootste belang voor de toekomst en hoe het is dat het allerdiepste geluk (Oranje) kan ontstaan als we die relatie begrijpen, wat ze van ons vraagt. De Diep Magenta in de basis is ook een indicatie van hoe kritiek de situatie is op dit moment in de tijd, de Diep Magenta bevat alle kleuren, de liefde van boven en de liefde in de kleine dingen, terwijl die ons de mogelijkheid geeft om dat alles tot de volheid van Oranje te brengen.

Laat ons ook zeggen dat we in de 119 een ander aspect van de 20 kunnen zien als de spirituele redding (0) van de Godin (2), dit is zo specifiek met Ceres, hoe we onszelf in de eerste plaats moeten koesteren om de moederlijke liefde in onszelf en voor onszelf te vinden, om het moederlijke zaad te vinden om datgene in onszelf te voeden dat niet geliefd is geweest.

Er is een licht op het einde van de tunnel waar onze relatie met de tijd verandert wanneer we het moment ingaan zonder aarzeling. In wezen is ieder moment vrij, en het is alleen wat we inbrengen in het moment, van conditionering of de geesten van het verleden, dat de energie van het moment bederft. Ceres biedt ons de mogelijkheid om los te laten en troost te vinden bij Uriel (de Terugkeer-reis van de 19, de 97) om duidelijkheid te krijgen over de wijsheid die vanbinnen ligt.

Ceres, de dochter van Saturnus en Ops, die Titanen waren, en gelijkwaardig aan Demeter in de Griekse mythologie, was één van zes van de eerste Goden, samen met Pluto (of in de Griekse mythologie, Hades), Vesta (Hestia), Neptunus (Poseidon), Juno (Hera), Jupiter (Zeus), haar broers en zussen.

Het beroemdste verhaal met betrekking tot Ceres gaat over haar dochter, Prosperpina, die door Pluto gestolen werd naar de onderwereld. Ceres, die helemaal kapot was door het verlies van haar dochter, zocht onvermoeibaar terwijl ze haar 'plichten' verwaarloosde wat leidde tot droogte en hongersnood. Toen ze vernam dat haar dochter in de Onderwereld was, smeekte ze om haar vrij te laten, Pluto gaf toe doch slechts voor 6 maanden per jaar. Dit compromis resulteert in onze seizoenen, de wintermaanden zijnde de tijd dat Prosperpina in de Onderwereld is en Ceres naar haar dochter verlangt en de glorieuze, vruchtbare zomermaanden vertegenwoordigen Ceres die bulkt van vreugde omdat ze herenigd is met haar geliefde dochter.

Ceres beschermt de overgangen van vrouwen, van meisje naar vrouw-zijn, van ongehuwd leven naar gehuwd leven en moederschap. Ceres kan ook herkend worden om de overledene bij te staan in diens overgang naar het hiernamaals wanneer passende riten geboden worden.

De etymologie van 'Ceres' wordt beschouwd als 'kerh' wat betekent 'grootbrengen, verzadigen of voeden'.

Net nieuw binnen!

08/12/2020
door Valérie Truyts Truyts

Nieuw binnen gekomen: kaartensets, boeken, bloesems en geursteentjes, ... Misschien zit er wel iets tussen als geschenkje voor jezelf, je vriendin of familielid.

Veel liefs, Valérie

winkel & webshop update

30/11/2020
door Valérie Truyts Truyts

Vanaf dinsdag 1 december mag ik jullie weer met veel plezier en enthousiasme verwelkomen in de winkel (op afspraak).

De voorbije weken kon het even niet maar nu kan je weer terug langskomen in de winkel voor al je vragen, aankopen én kerstcadeautjes.
Een prachtige steen/armband, aura-soma pomander of flesje of een helende auraspray schenken aan een geliefde of aan jezelf is een mooie manier om dit bijzondere en transformerende jaar af te sluiten. Zo kan je jezelf of de ontvanger van je geschenk een krachtige start geven om 2021 goed in te zetten.
Ook via de webshop gaat het nog steeds vlot en kunnen de bestellingen nog snel verstuurd worden. En uiteraard ben ik er altijd om je te helpen als je graag wat hulp wenst tijdens het kiezen.
Veel liefs, Valérie

Pink pomander & Zonder Zorgen

02/11/2020
door Valérie Truyts Truyts

Door je eigen licht hoog te houden en dit dan vanuit je hart te laten schijnen help je iedere ziel in je omgeving ...

De pink pomander brengt onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf en anderen. De Pink pomander brengt ook ontspanning op alle niveaus en harmoniseert groepen en groepsprocessen.
Werkt zeer ondersteunend op momenten waarop je kwetsbaar bent en helpt te zorgen voor je zelf.
De zonder zorgen geurfrequentie DGL helpt als angst en piekeren je overheerst. Overdag of als angst je uit je slaap houdt.
Soms komen we moeilijke momenten in het leven tegen en zijn er spanningen en angsten die je erg kunnen belasten of zelfs uit je slaap kunnen houden.
Je kan de slaap niet vatten of je schrikt midden in de nacht wakker en kan je niet meer in slaap vallen door de angst die je rond je hart voelt. Op elk moment van de dag of nacht nemen de gedachten de overhand en de angst groeit. Om je te helpen met ontspannen is deze rijke geurfrequentie ontwikkeld.
Ze werkt ontkrampend vooral in het hart gebied. De emoties en angsten worden op een zachte manier verwerkt en je ziet een uitweg. En door een goede nachtrust kan je de uitdagingen van het leven beter aan.
Vertrouwen in jezelf zullen zorgen dat je de daadkracht kan vinden om de problemen te overwinnen.
Ik wens iedereen van harte veel innerlijke rust, vertrouwen, hoop, moed en warmte toe in deze periode.
De fysieke winkel moet even gesloten blijven, maar de webshop blijft actief. Wie vragen heeft of hulp bij het uitzoeken van het juiste middel voor jouw klacht of probleem stuurt gerust een mailtje, ik help je graag.

Veel liefs, Valérie