Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

P02 Rose Pink Pomander - Nieuw

31.50
+

Op zaterdag 14/10 is deze prachtige Rose Pink Pomander geboren

Deze Rose Pink Pomander is jouw toegangspoort tot een reis van onvoorwaardelijke liefde en aardse verbinding.

Voel je je niet verbonden? Overweldigd door de ups en downs van het leven? De Rose Pink Pomander is jouw elixer om de liefde te herstellen, niet alleen voor anderen, maar vooral voor jezelf.

Onvoorwaardelijke liefde - Dompel jezelf onder in zelfliefde, laat je schuldgevoelens varen en omarm je authentieke zelf. Het helpt je voorbij maatschappelijke oordelen te komen en de persoon die je bent volledig te accepteren.

Aardse verbinding - Of je nu in een bruisende stad of een sereen bos bent, de Rose Pink Pomander brengt je energieën opnieuw in lijn om je weer te verbinden met moeder aarde.

Exquise geur - Gemaakt met rozen uit de Aura-Soma Tetford-tuin, de geur is een hemelse mix van oude Engelse rozen, Tuba-roos, Palma-roos en een vleugje wierook. Een waar genot voor uw zintuigen.

Kristalenergieën - Doordrenkt met de trillingen van verschillende edelstenen en planten, aardt het je niet alleen, maar verheft het ook je geest.

Volledig natuurlijke ingrediënten - Het bestaat uit een breed scala aan rozen en zorgvuldig geselecteerde kruiden en is een mix van alles wat verzorgend en genezend is.

Als je moeilijke tijden doormaakt, dient de Rose Pink Pomander als je schild en biedt emotionele en spirituele steun.

Maak opnieuw verbinding met je ware doel en geniet van de schoonheid van evenwichtige liefde met deze nieuwe Pomander.