Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Seleniet theelicht 900 gr

18.75
+

Waxinelichthouder Seleniet 900 gr

Seleniet is een zeer spirituele steen. Hij werkt beschermend en inzichtgevend. Daarom is het nuttig om deze steen te dragen bij spiritueel werk. Seleniet bevordert het contact met engelen & gidsen en vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie en allerlei soorten gaven. Hij werkt aardend als met hogere energieën gewerkt wordt en beschermt en reinigt de aura. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Hij bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Seleniet is, net als Coelestien, een Engelensteen.

Hij brengt je Engelen dichterbij en maakt je ontvankelijk voor hun leiding. Seleniet is een kalme steen die rust geeft, hij stabiliseert grillige emoties en heft verwarring op. Seleniet staat in directe verbinding met de Akasha Kronieken en geeft daarmee een heldere toegang tot kennis van mens, dier en planeet. Hij geeft bewust inzicht in wat er op onderbewust niveau is gebeurd en wijst op oplossingen wat betreft lessen waaraan gewerkt wordt. Seleniet geeft een zuivere bescherming en kan gebruikt worden om ongewenste energieën of entiteiten uit de aura of een ruimte te halen.

Seleniet kan niet gereinigd worden met water. Seleniet lost op bij contact met water. Nuttig om weten is dat seleniet niet vaak gereinigd en opgeladen hoeft te worden. Dit komt omdat seleniet zelfreinigende eigenschappen bezit. Maar seleniet kan kracht opdoen door in het maanlicht te liggen aangezien ze genoemd is naar Selene, de Griekse godin van de maan.