Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Nieuwe etherische oliën ladrome: Roos Damascus, Neroli en Vetiver

05/03/2021
door Valérie Truyts Truyts

ladrôme heeft een aantal nieuwe etherische oliën in het gamma opgenomen. De fantastische Roos Damascus, Neroli en Vetiver.

Dit zijn échte pareltjes in de aromatherapie.
Roos brengt genezing voor de hartchakra en laat de liefdesenergie naar buiten uitstralen. Dit is een heel liefdevolle olie. Maar je kan roos inzetten voor de heiligbeenchakra, het centrum van scheppingsdrang, seksualiteit en conceptie.
De roos brengt rust voor mensen die geestelijk overspannen zijn door stress en/of depressie. ook pept ze het zelfvertrouwen op en brengt het gevoel van geluk en vrede. Roos schept een harmonieuze en vredige sfeer. De geur van roos ondersteunt het loslaten. Deze olie opent je voor de liefde naar de wereld én de liefde naar jezelf. Roos werkt verzachtend bij emotionele irritaties en verdriet.
Neroli brengt je weer in contact met het hogere zelf. Deze olie heeft dan ook een diep kalmerende en ontspannende uitwerking, op zowel het fysieke lichaam als op het denken. Gebruik neroli in baden voor rituele reiniging, in de aromaverstuiver voor de zuivering van plaatsen waar zal worden gemediteerd of waar een genezingssessie gaat plaatsvinden of gebruik een zakdoekje om jezelf tot rust te brengen of om opnieuw verbonden te zijn met het hogere zelf.
Neroli heeft een affiniteit met de achtste chakra en vergemakkelijkt al het spirituele werk. Neroli kan bewust maken van de verbondenheid met het hogere zelf. Dit vermogen kan ook dienen tot het spiritueel maken van seksuele relaties en lichaam & ziel tot een eenheid maken. Neroli helpt ook zeer effectief bij alle emotionele problemen. Het is dan ook een goed "eerste hulpmiddel" bij shock, angst en emotionele uitputting.
Vetiver geeft emotioneel & mentaal rust en brengt balans bij stress, bij spanning en mentale uitputting. Verder werkt vetiver aardend doordat je weer met beide benen op de grond komt. Deze olie versterkt het zelfbewustzijn.
Spiritueel - Energetisch heeft vetiver een harmoniserend effect op de chakra's. Deze olie brengt de energieën van de hoofdchakra's met elkaar in evenwicht en stemt ze op elkaar af.
Op de wortelchakra heeft vetiver een kalmerende en aardende werking. En deze etherische olie beschermt de zonnevlecht tegen overgevoeligheid.

Het zijn zeer fijne oliën om in het aromatische huisapotheek te hebben. Het zijn echt prachtige oliën om mee te werken.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling