Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Pyriet Obelisk

22.50
+

Pyriet is een steen die helpt om stevig geworteld te zijn en ondersteunt bij het verkrijgen van een beter inzicht in persoonlijke drijfveren en overtuigingen. Het helpt het zelfvertrouwen te vergroten en stevig op eigen benen te staan, waardoor je je doelen kunt verwezenlijken. *

Pyriet is een positieve steen die inspireert en u de kracht geeft uw ideën uit te werken.
Hij vergroot het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde en is een prima steen bij het overwinnen van een minderwaardigheidscomplex.
Deze steen geeft energie aan het lichaam en helpt het vermoeidheid overwinnen door energielekkages te dichten.
Pyriet is goed voor de botten, het spijsverteringskanaal, de luchtwegen en voegt meer zuurstof aan het bloed toe. Verlicht astma en bronchitis.

Maar Pyriet is ook een sterk inzicht gevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen.

Een obelisk is een krachtige vorm, ook wel lichtzuil genoemd en staat o.a. symbool voor wederopstanding. Plaats ter decoratie in een woon- of werkruimte, het vergroot de feng shui in die ruimte.

Opgelet: Dit is een natuurproduct, maat en kleur kunnen variëren. Het genoemde gewicht is ter indicatie en kan dus ook meer of minder zijn, afhankelijk van de afmeting van de geleverde obelisk.