.Rose Pink Pomander - Roos Roze pomander Nieuw

33.00
+

Op zaterdag 14/10 is deze prachtige Rose Pink Pomander geboren

Deze Rose Pink Pomander is jouw toegangspoort tot een reis van onvoorwaardelijke liefde en aardse verbinding.

Voel je je niet verbonden? Overweldigd door de ups en downs van het leven? De Rose Pink Pomander is jouw elixer om de liefde te herstellen, niet alleen voor anderen, maar vooral voor jezelf.

Onvoorwaardelijke liefde - Dompel jezelf onder in zelfliefde, laat je schuldgevoelens varen en omarm je authentieke zelf. Het helpt je voorbij maatschappelijke oordelen te komen en de persoon die je bent volledig te accepteren.

Aardse verbinding - Of je nu in een bruisende stad of een sereen bos bent, de Rose Pink Pomander brengt je energieën opnieuw in lijn om je weer te verbinden met moeder aarde.

Exquise geur - Gemaakt met rozen uit de Aura-Soma Tetford-tuin, de geur is een hemelse mix van oude Engelse rozen, Tuba-roos, Palma-roos en een vleugje wierook. Een waar genot voor uw zintuigen.

Kristalenergieën - Doordrenkt met de trillingen van verschillende edelstenen en planten, aardt het je niet alleen, maar verheft het ook je geest.

Volledig natuurlijke ingrediënten - Het bestaat uit een breed scala aan rozen en zorgvuldig geselecteerde kruiden en is een mix van alles wat verzorgend en genezend is.

Als je moeilijke tijden doormaakt, dient de Rose Pink Pomander als je schild en biedt emotionele en spirituele steun.

Maak opnieuw verbinding met je ware doel en geniet van de schoonheid van evenwichtige liefde met deze nieuwe Pomander.


Extra informatie van Mike Booth:

ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

Met de geboorte van de Rose Pink Pomander heb ik nagedacht over enkele woorden van Vicky over Rose Pink en eigenliefde in ongunstige omstandigheden.

‘Als term hier denk ik dat het passend is in verband met het moment in het leven waarop Deep tot diep roept, wanneer het leven lijkt te verraden, en liefde, vriendschap en loyaliteit slechts holle woorden zijn. Alle traumatische situaties die ons gedurende dit leven kunnen overvallen – kinderloosheid, echtscheiding, rouw, ziekte, de vernedering van werkloosheid, waar echt talent en verlangen om te werken aanwezig zijn – al deze denigrerende omstandigheden kunnen leiden tot een opeenhoping van haat, bitterheid en Wrok die het probleem nooit oplost, maar alleen de ziel pijn doet. Op zulke momenten verdwijnen zelfliefde, respect en overtuigingen. Er sluipt een stille natuurlijke reactie binnen, zoals het geheime schuldgevoel, hoe terecht ook, en de voortdurende vraag van de gehavende geest is: 'Zou ik dat moeten doen?' “Zou ik dat kunnen hebben?”

Hoe het komt dat we onszelf kunnen accepteren op de diepste niveaus van onszelf, hoe we leren van onszelf te houden, zelfs de delen die we zien die minder dan lieflijk zijn, mededogen jegens onszelf als basis van de manier waarop we onszelf door filters bekijken van oordeel. Hoe het gebeurt, door de Roze energie en vooral de Rose Pink, zijn we in staat om voorbij deze filters te gaan en de dingen meer te zien zoals ze zijn. Het betekent niet dat er ook niet de polariteit is om de dingen als het ware vanuit het standpunt van ‘door een roze bril’ te bekijken, maar het betekent dat er bij deze Rose Pink typisch een diepe liefde, de mogelijkheid om onszelf te accepteren

“Rust dan uit op de Rose Pink, kind van liefde; voel opnieuw de warmte van de goddelijke onvoorwaardelijke liefde die je nooit zal verlaten. Laat je hele wezen zinken in de tederheid en zachtheid van de Roze, zoek voor het echte zelf de realiteit van je lot. Weet van binnen dat er een kruisiging is die naar de opstanding leidt, het begin van een leven met een waar doel. Het essentiële is om weer van jezelf te leren houden, alle schuldgedachten van je af te zetten, jezelf boven de situatie te verheffen en je lichaam, geest en ziel te verheffen. Dan wordt het staal van het zwaard van de geest getemperd.

AARDSE VERBINDING

Rose Pink verschijnt in zijn pure vorm in Equilibrium 23, Rose Pink over Pink en ook in Equilibrium 104 als Iridescent Rose Pink over Magenta. Deze flessen helpen ons het concept van onvoorwaardelijke liefde te begrijpen en hoe we door een beetje zorgzamer te zijn met dieren Met bloemen, met planten kunnen we beginnen die liefde buiten onszelf en naar anderen uit te breiden.

De Rose Pink Pomander komt op een moment dat het nodig is dat mensen hun relatie met het wezen van de aarde begrijpen. Als we in een stad zijn, is onze verbinding met de aarde onder onze voeten via beton of asfalt, dus er is een scheiding tussen ons en het wezen van de aarde. Vanuit het hart hebben we de verbinding met het wezen van de aarde nodig. De Rose Pink Pomander helpt ons om ons te verbinden met het wezen van de Aarde en om haar te laten voelen dat onze zorgzaamheid, warmte, onze liefde aansluit bij wat het wezen van de Aarde ons als kans biedt. Elke ziel die naar de aarde komt, bevat de karmische zaden die deel uitmaken van het bestaansplan, hun bestemming. Roze Roos bevestigt dat we ontdekken wat voor ons bedoeld is, waarom we hier zijn en waarvoor we zijn, en vooral in relatie tot het wezen van de aarde.

Rose Pink verhoogt niet alleen de liefde, de zorgzaamheid en de warmte, maar ook het gevoel van onthechting dat nodig is om effectiever lief te kunnen hebben. Als we ons te veel identificeren, als we een beetje meer opgaan in het idee van liefde of hoe het komt dat zorgzaamheid en warmte zijn wat we willen uiten, dan ontstaat er ook een gevoel van hoe het komt dat we onszelf kunnen verliezen. Een van de meest positieve aspecten van het zijn is ons vermogen om lief te hebben en dit is ook het punt waarop we de verbinding met onszelf kunnen verliezen. Het idee van liefde, het gevoel van liefde, het gevoel van liefde door de Rose Pink Pomander is iets dat ons terugbrengt naar onszelf en ons helpt om positiever afstandelijk te zijn in onze relaties met elkaar, om ons te helpen herinneren dat we van onszelf moeten houden want het is dat we op dit moment vooruitgang moeten boeken in die relatie met onszelf. De Rose Pink is heel erg mooi. De energieën van de kristallen en edelstenen, de energieën van de planten en de verschillende aspecten van de Roos die in deze formulering zitten, brengen ons de mogelijkheid om ons nu te helpen, met het aarden, met het aarden, maar op een heel zachte en toch diepgaande manier . De Rose Pink Pomander geeft ons een gevoel van onze gelijkmoedigheid, onze balans in een heel ander begrip van onszelf.

ALLE INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG

De geur van de Rose Pink Pomander is werkelijk voortreffelijk, het is een combinatie van rozen van de variëteiten die Vicky heeft geselecteerd voor Aura-Soma en die we hebben vermeerderd en gekweekt op onze basis in Tetford. Het is iets dat een genot is om te ervaren. In deze betoverende mix zitten veel verschillende soorten rozen. Naast de oud-Engelse variëteiten die we zelf kweken, maken ook tuberoos, palmarosa en een vleugje wierook deel uit van de formule. Als ik deze overweeg met de opname van de kristalcombinaties; Rozenkwarts, opaal, helder kwarts, rubelliet, watermeloentoermalijn en meer, ik denk dat deze pomander buitengewoon ondersteunend zal zijn voor iedereen die moeilijkheden ondervindt of zich om welke reden dan ook aangevallen voelt.