Van harte welkom!

Valérie’s Aroma-atelier is een winkel voor Aura-Soma, Aromatherapie & Etherische oliën, Edelstenen, LichtWesen, Online cursussen & Workshops, Bloesems & Aurasprays van De Groene Linde

Verder kan je ook vele spirituele goederen kopen zoals Himalaya zoutlampen, edelstenen & kristallen, wierook, kaarsen, ...

Ik ben Valérie, zaakvoerder van deze winkel & Energetische praktijk en heb vele jaren ervaring met alle artikelen, therapieën en producten die op deze website te vinden zijn. Ik ben van opleiding aromatherapeute, bloesemtherapeute, Aura-Soma Registerd Practitioner en heb 7 jaar opleiding gedaan van Keltisch Sjamanisme en nog veel meer.

GRATIS VERZENDING VANAF 75.00€ (BE) & vanaf 95.00€ (NL)

Verzenddagen zijn: Maandag, dinsdag & donderdag. Voor 16u besteld, dezelfde dag nog verstuurd (indien in voorraad) Zo kan u steeds uw bestelling snel ontvangen!

Betalen met Payconiq:

Hoe werkt het?

Scan deze QR code met de app, GEEF ZELF HET BEDRAG IN en betaal onmiddellijk


Ik kan in mijn handelaars portaal zien dat de betaling gelukt is en kan hierdoor je bestelling spoedig versturen.De fysieke winkel te Broechem bezoeken

Wil je graag de pomanders, aurasprays, … eens ruiken of uitproberen? Of wil je graag je edelsteen of kristal persoonlijk uitkiezen? Kom dan gerust eens langs de fysieke winkel te Broechem.

Je bent altijd van harte welkom na een seintje. Dan kunnen we samen afstemmen en een goed moment uitkiezen. Een winkelbezoek is hier een luxe ervaring!

Heb je een vraag of is er een emotioneel, spiritueel of energetisch probleem? Ik maak graag tijd voor een babbeltje en een persoonlijke kennismaking, zo kunnen we samen tot de juiste ondersteuning komen.

Je kan me bereiken via e-mail info@aroma-atelier.be of vtruyts@gmail.com

Ook via het GSM-nummer 0032(0)494/055.200 kan je met bellen of stuur gerust een sms of WhatsApp. Ik bel of stuur je zo snel mogelijk terug.

Ik ben telefonisch bereikbaar tussen ca 10u & 17u, maar als ik een healing of consult aan het doen ben, bel of stuur ik je daarna met veel plezier terug.

Via e-mail of WhatsApp ben ik altijd bereikbaar en krijg je steeds een antwoord binnen 24h.

Valérie's Aroma-atelier
Oelegemsesteenweg 25
2520 Broechem (Ranst)

Telefoon of WhatsApp: 0032(0)494/055.200

Omdat het voor mij zéér belangrijk is producten aan te bieden waar ik zelf ervaring mee heb of de goede werking van het product kan bevestigen, worden alle producten en/of therapieën zeer grondig getest en onderzocht voor dat deze aangeboden worden in onze website winkel.

Het is voor mij dus zeer belangrijk dat alle producten die je bij Valérie's Aroma-atelier kan kopen, degelijke en betrouwbare producten zijn.
Door mijn kennis en kritisch oordeel kan ik mijn klanten geruststellen dat ze met een gerust hart zich mogen openstellen voor de goede werking van alle producten die je op deze website kan terugvinden.

Ikzelf ben zéér enthousiast over deze producten & therapievormen en nodig je dan ook uit om ze te proberen, je zal aangenaam verrast zijn!
Ik wens u veel plezier op uw ontdekkingsreis, Valérie.

Advies
Heb je graag wat advies bij een artikel dat je wenst aan te kopen? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar : info@aroma-atelier.be en ik help je graag verder!
GRATIS VERZENDING VANAF 75.00€ (BE) & vanaf 95.00€ (NL)

Verzenddagen zijn: Maandag, dinsdag & donderdag. Voor 16u besteld, dezelfde dag nog verstuurd (indien in voorraad) Zo kan u steeds uw bestelling snel ontvangen!
Levering in een postpunt of pakjesautomaat (voor maar 4,80€) is een handige alternatief voor een levering aan huis. Met deze dienst ontvangt u uw aankopen 24 uur op 24, 7 dagen op 7.