Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Van harte welkom! Valérie’s Aroma-atelier is een webwinkel voor Aura-Soma, Aromatherapie, Edelstenen, LichtWesen, Online cursussen & Workshops, Bloesems & Geurfrequentie aurasprays van DGL

Verder kan je ook vele spirituele goederen kopen zoals Himalaya zoutlampen, feng shui kristallen, wierook, kaarsen, ...

Ik ben Valérie, zaakvoerder van deze online winkel en heb vele jaren ervaring met alle artikelen, therapieën en producten die op deze website te vinden zijn. Ik ben van opleiding aromatherapeute, bloesemtherapeute, Aura-Soma Registerd Practitioner , ...

De fysieke winkel te Broechem bezoeken

Dit is mogelijk op maandag - dinsdag, donderdag of vrijdag na afspraak. Je bent dus van harte welkom na een seintje. Dit komt omdat ik ook consulten & Aura-Soma consulten doe en tijdens een consult geen klanten kan verder helpen.

Wil je graag je edelstenen of andere spullen zelf uitkiezen of heb je graag wat uitleg bij je aankopen, ben je altijd van harte welkom in de winkel!


Ook bestellingen kunnen afgehaald worden als je graag de verzendingskosten wil uitsparen of wenst kennis te maken. Er is een optie bij verzendmethode voorzien waar je kan kiezen voor : "Afhalen te Broechem"

Liever wat tijd om vragen te stellen of voor een meer persoonlijke kennismaking? Neem dan even contact op en dan kiezen we samen een moment.

U kan een afspraak maken via e-mail (info@aroma-atelier.be) of via het GSM-nummer 0494/055.200

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag tussen ca 10u & 17u en op vrijdag tot 15.00u.


Via e-mail ben ik altijd bereikbaar en u krijgt steeds een antwoord binnen 24h.

Valérie's Aroma-atelier
Oelegemsesteenweg 25
2520 Broechem (Ranst)

Telefoon: 0032(0)494/055.200

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag tussen ca 10u & 17u en op vrijdag tot 15.00u.


Aura-Soma Consult bij Valérie's Aroma-atelier

Mijn grote liefde voor Aura-Soma (dat ik bij mezelf al meer dan 20 jaar toepas) heeft me aangezet om de opleidingen te volgen om Aura-Soma Practitioner te worden en mensen te begeleiden op hun pad van kleur & licht. Want de kleurcombinaties die je kiest tijdens een Aura-Soma consult, laten jouw talenten & gaven zien en geven ook een dieper inzicht in eventuele aspecten waar je nog bewuster mee kan leren omgaan. Ook kom je te weten welke blokkades of emoties nog wat ondersteuning kunnen gebruiken. En wat hier dan kan helpen. Zeer boeiend allemaal!

Via een Aura-Soma consult kom je in contact met wat er op zielsniveau speelt en wat je Zielenopdracht is op dit moment. Het is écht een bijzondere ervaring en grote ondersteuning.

Omdat het voor mij zéér belangrijk is producten aan te bieden waar ik zelf ervaring mee heb of de goede werking van het product kan bevestigen, worden alle producten en/of therapieën zeer grondig getest en onderzocht voor dat deze aangeboden worden in onze website winkel.

Het is voor mij dus zeer belangrijk dat alle producten die u bij Valérie's Aroma-atelier kan kopen, degelijke en betrouwbare producten zijn.
Door mijn kennis en kritisch oordeel kan ik mijn klanten geruststellen dat ze met een gerust hart zich mogen openstellen voor de goede werking van alle producten die je op deze website kan terugvinden.

Ikzelf ben zéér enthousiast over deze producten & therapievormen en nodig u dan ook uit om ze te proberen, u zal aangenaam verrast zijn!

Ik wens u veel plezier op uw ontdekkingsreis,

Valérie.

Ps: Heb je graag wat advies bij een artikel dat je wenst aan te kopen?

Geen probleem. Stuur even een mailtje naar : info@aroma-atelier.be en ik help je graag verder!

GRATIS VERZENDING VANAF 75.00€ (BE) & vanaf 95.00€ (NL)

Verzenddagen zijn: Maandag, dinsdag & donderdag. Zo kan u steeds uw bestelling snel ontvangen!
Levering in een postpunt of pakjesautomaat (voor maar 4,50€) is een handige alternatief voor een levering aan huis. Met deze dienst ontvangt u uw aankopen 24 uur op 24, 7 dagen op 7.
Gratis verzending is van toepassing voor verzendmethode: Verzenden naar België of Verzenden naar Nederland.
Deze is niet van toepassing op de verzendmethode: postpunt of pakjesautomaat.

Sfeerbeeld fysieke winkel te Broechem