Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Van harte welkom bij Valérie’s Aroma-atelier webwinkel.

Hier krijg je de mogelijkheid om vele spirituele goederen te kopen die je zullen helpen bij je energetische en lichamelijke genezing, zoals vele aromatische producten, bloesems, edelstenen, chakra-oliën, lichtWesen essences, Aroma-Soma, geurfrequentie auraspray's ...

Ik ben Valérie, zaakvoerder van deze online winkel en heb vele jaren ervaring met alle artikelen, therapieën en producten die op deze website te vinden zijn. Ik ben van opleiding aromatherapeute, bloesemtherapeute, ...

Omdat het voor mij zéér belangrijk is producten aan te bieden waar ik zelf ervaring mee heb of de goede werking van het product kan bevestigen, worden alle producten en/of therapieën zeer grondig getest en onderzocht voor dat deze aangeboden worden in onze website winkel.

Het is voor mij dus zeer belangrijk dat alle producten die u bij Valérie's Aroma-atelier kan kopen, degelijke en betrouwbare producten zijn.
Door mijn kennis en kritisch oordeel kan ik mijn klanten geruststellen dat ze met een gerust hart zich mogen openstellen voor de goede werking van alle producten die je op deze website kan terugvinden.

Ikzelf ben zéér enthousiast over deze producten & therapievormen en nodig u dan ook uit om ze te proberen, u zal aangenaam verrast zijn!

Ik wens u veel plezier op uw ontdekkingsreis,

Valérie.

Ps: Heb je graag wat advies bij een artikel dat je wenst aan te kopen?

Geen probleem. Stuur even een mailtje naar : info@aroma-atelier.be en ik help je graag verder!

GRATIS VERZENDING VANAF 75.00€ (BE) & vanaf 95.00€ (NL)

Verzenddagen zijn: Maandag, dinsdag & donderdag. Zo kan u steeds uw bestelling snel ontvangen!
Levering in een postpunt of pakjesautomaat (voor maar 4,30€) is een handige alternatief voor een levering aan huis. Met deze dienst ontvangt u uw aankopen 24 uur op 24, 7 dagen op 7.
Gratis verzending is van toepassing voor verzendmethode: Verzenden naar België of Verzenden naar Nederland.
Deze is niet van toepassing op de verzendmethode: postpunt of pakjesautomaat.


Bezoekje aan de winkel of iets afhalen

Van harte welkom na een seintje
Wil je graag je edelstenen of andere spullen zelf uitkiezen of heb je graag wat uitleg bij je aankopen, ben je altijd van harte welkom in de winkel!
Ook bestellingen kunnen afgehaald worden als je graag de verzendingskosten wil uitsparen of wenst kennis te maken.
Momenteel zijn er geen vaste openingsuren of vaste afhaaluren voorzien. Dit komt omdat ik even over en weer rij om mijn zoontje van school te halen.
Maar langkomen kan op maandag, dinsdag of donderdag tussen tussen 10.00u en 17.00u
Mag ik je daarom vriendelijk vragen om steeds eerst even een seintje te geven (een afspraak te maken) voor u langskomt, aub.
Alvast erg bedankt voor je begrip!
Een afspraak maken kan:
via e-mail : info@aroma-atelier.be
of via het GSM-nummer 0494/055.200
Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen ca 10.00u & 17.00u.
Ben ik op cursus of in gesprek met een andere klant zal u de mailbox horen, gelieve dan later eens opnieuw te proberen of stuur een e-mail.
Via e-mail ben ik altijd bereikbaar en u krijgt steeds een antwoord binnen 24h.
Adres:
Valérie's Aroma-atelier
Oelegemsesteenweg 25
2520 Broechem (Ranst)