Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Van harte welkom!

Valérie’s Aroma-atelier is een webwinkel voor Aura-Soma, Aromatherapie & Etherische oliën, Edelstenen, LichtWesen, Online cursussen & Workshops, Bloesems & Aurasprays van De Groene Linde

Verder kan je ook vele spirituele goederen kopen zoals Himalaya zoutlampen, feng shui kristallen, wierook, kaarsen, ...

Ik ben Valérie, zaakvoerder van deze online winkel en heb vele jaren ervaring met alle artikelen, therapieën en producten die op deze website te vinden zijn. Ik ben van opleiding aromatherapeute, bloesemtherapeute, Aura-Soma Registerd Practitioner en heb 7 jaar opleiding gedaan van Keltisch Sjamanisme en nog veel meer.

GRATIS VERZENDING VANAF 58.00€ (BE) & vanaf 75.00€ (NL)

Verzenddagen zijn: Maandag, dinsdag & donderdag. Voor 16u besteld, dezelfde dag nog verstuurd (indien in voorraad) Zo kan u steeds uw bestelling snel ontvangen!

Betalen met Payconiq:

Hoe werkt het?

Scan deze QR code met de app, GEEF ZELF HET BEDRAG IN en betaal onmiddellijk


Ik kan in mijn handelaars portaal zien dat de betaling gelukt is en kan hierdoor je bestelling spoedig versturen.De fysieke winkel te Broechem bezoeken

Dit is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag na afspraak. Je bent dus van harte welkom na een seintje. Dit komt omdat ik ook consulten & Aura-Soma consulten doe en tijdens een consult geen klanten kan verder helpen. Wil je graag je edelstenen of andere spullen zelf uitkiezen of heb je graag wat uitleg bij je aankopen, ben je altijd van harte welkom in de winkel!

Ook bestellingen kunnen afgehaald worden als je graag de verzendingskosten wil uitsparen of wenst kennis te maken. Er is een optie bij verzendmethode voorzien waar je kan kiezen voor : "Afhalen te Broechem"

Liever wat tijd om vragen te stellen of voor een meer persoonlijke kennismaking? Neem dan even contact op en dan kiezen we samen een moment.

U kan een afspraak maken via e-mail (info@aroma-atelier.be) of via het GSM-nummer 0494/055.200

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag tussen ca 10u & 17u en op vrijdag tot 15.00u.


Via e-mail of WhatsApp ben ik altijd bereikbaar en krijg je steeds een antwoord binnen 24h.

Valérie's Aroma-atelier
Oelegemsesteenweg 25
2520 Broechem (Ranst)

Telefoon of WhatsApp: 0032(0)494/055.200

Omdat het voor mij zéér belangrijk is producten aan te bieden waar ik zelf ervaring mee heb of de goede werking van het product kan bevestigen, worden alle producten en/of therapieën zeer grondig getest en onderzocht voor dat deze aangeboden worden in onze website winkel.

Het is voor mij dus zeer belangrijk dat alle producten die je bij Valérie's Aroma-atelier kan kopen, degelijke en betrouwbare producten zijn.
Door mijn kennis en kritisch oordeel kan ik mijn klanten geruststellen dat ze met een gerust hart zich mogen openstellen voor de goede werking van alle producten die je op deze website kan terugvinden.

Ikzelf ben zéér enthousiast over deze producten & therapievormen en nodig je dan ook uit om ze te proberen, je zal aangenaam verrast zijn!
Ik wens u veel plezier op uw ontdekkingsreis, Valérie.

Advies
Heb je graag wat advies bij een artikel dat je wenst aan te kopen? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar : info@aroma-atelier.be en ik help je graag verder!
GRATIS VERZENDING VANAF 58.00€ (BE) & vanaf 75.00€ (NL)

Verzenddagen zijn: Maandag, dinsdag & donderdag. Voor 16u besteld, dezelfde dag nog verstuurd (indien in voorraad) Zo kan u steeds uw bestelling snel ontvangen!
Levering in een postpunt of pakjesautomaat (voor maar 4,80€) is een handige alternatief voor een levering aan huis. Met deze dienst ontvangt u uw aankopen 24 uur op 24, 7 dagen op 7.