Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

.Het orakel van de kristallen kaarten

32.50
+

Deltas het orakel van kristallen boek & kaarten

Doe een beroep op de magie en wijsheid van kristallen met deze prachtig vormgegeven doos met orakelkaarten. Vind de antwoorden die je zoekt met behulp van de unieke eigenschappen van 44 helende stenen.

In het bijbehorende boekje ontdek je hun bijzondere kenmerken en boodschappen en lees je hoe je de kaarten kan leggen om jezelf te aarden in de natuur, de balans in je hart te vinden en je ware potentieel te ontwikkelen.

Sinds mensenheugenis gaat men ervan uit dat kristallen magische, spirituele of helende eigenschappen hebben. Ze zijn dragers van het goddelijke, zenders en ontvangers van levensenergie.

• Ontdek de bijzondere kenmerken en boodschappen van 44 helende stenen
• Met prachtige illustraties van Laila Savolainen, winnares van prestigieuze kunstprijzen en wereldwijd geliefd om haar schilderijen en tekeningen

Auteur: Toni Carmine Salerno

Over de auteur:
Toni Carmine Salerno is een internationaal geroemde artiest en bestsellerauteur op het gebied van spiritualiteit. Zijn kunstwerken worden over de hele wereld verzameld en zijn boeken en kaartensets zijn vertaald in veel talen.