Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Pyriet Obelisk

22.50
+

Obelisk 7.5cm +- 10 cm

Pyriet is een steen die helpt om stevig geworteld te zijn en ondersteunt bij het verkrijgen van een beter inzicht in persoonlijke drijfveren en overtuigingen. Het helpt het zelfvertrouwen te vergroten en stevig op eigen benen te staan, waardoor je je doelen kunt verwezenlijken. *

Een obelisk is een krachtige vorm, ook wel lichtzuil genoemd en staat o.a. symbool voor wederopstanding. Plaats ter decoratie in een woon- of werkruimte, het vergroot de feng shui in die ruimte.

Attentie: Dit is een natuurproduct, maat en kleur kunnen variëren. Het genoemde gewicht is ter indicatie en kan dus ook meer of minder zijn, afhankelijk van de afmeting van de geleverde obelisk.

Feng Shui
Feng Shui is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe omgevingsfactoren ons welzijn beïnvloeden en hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Chi (levensenergie) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk, etc.

*De kenmerken van alle mineralen en edelstenen op onze website zijn niet wetenschappelijk bewezen; ze zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers en edelsteentherapeuten. De geschetste heilzame eigenschappen zijn op geen enkele wijze bedoeld om de diagnose of behandeling door een gekwalificeerde therapeut of arts te vervangen. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg dan een arts.