Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

De werking van ​amethist, violet & Saint Germain

08/03/2021
door Valérie Truyts Truyts

Ken je de kracht van deze 3 mooie energieën al?

Amethist werkt zeer efficiënt om je auraveld te zuiveren en in harmonie te brengen. Hij maakt alle pijn los uit je lichaam, geest en emoties die vastzit door stress en spanning. Ook kan amethist blokkades losmaken op elk niveau. Het is een zeer spirituele steen die je bewustzijn en je trillingsfrequentie verhoogt.

Hoe bekom je deze werking? Draag een steen bij je op zak of als hanger aan je nek. Een ruwe steen kan je op je nachtkastje leggen of in een kamer waar je graag bent. Je kan ook een steen in beide handen houden en zo een tijdje stil te blijven zitten. Je voelt de energie van de stenen dan echt pulseren in je handen.

De kracht en trilling van amethist komt ook voor in de Saint Germain quintessence en de Violette pomander van Aura-Soma.

Saint Germain is écht een meester heler en verbonden met de energie van het Merlin (Merlijn) bewustzijn. Je kan via deze "violette vlam" energie jezelf en je aura makkelijk zuiveren en helen. Hij helpt om negatieve gevoelens te transformeren in een meer positieve, bruikbare en spirituele energie.

Deze energie (in een flesje) brengt genezing en transformatie.

Het bevrijdt ons van emotionele, onopgeloste problemen.

Saint Germain helpt om los te komen en om de energieën beter te laten doorstromen. Hij geeft toegang tot hogere kennis en via die kennis overzicht over het heden, het verleden en de toekomst.

De Violette (pomander van Aura-Soma) bevat allerlei planten, kruiden en stenen die resoneren met de kleur violet. Violet pomander brengt rust en kalmte. Goed in alle situaties om te kalmeren. Hij helpt het proces van transformatie.

De Violette Pomander opent je waarnemingsvermogen en bewustzijn voor de spirituele niveaus.

Het helpt je contact te maken met je opdracht en je doel, het kan dagelijkse waarneming en bewustzijn vergroten. Kalmeert en verzorgt, zeer nuttig voor een meditatie. Deze pomander opent onze perceptie, helpt ons onze missie, ons doel te herkennen.

Hij opent voor ons de toegang tot nieuwe niveaus van ervaring, hij overbrugt de begrenzing van de tijd.

Hij helpt ons rust in onszelf te vinden en geeft ons zelfrespect terug wanneer we ons voor onszelf te klein maken.

Helpt bij spanning in het hoofd.

Pomanders van Aura-Soma zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de aura.

Een pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren. De quintessences (zoals bvb Saint Germain) bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en meer duidelijkheid te krijgen over specifieke kwaliteiten en thema’s die je in je leven en in jezelf tegen komt. Ze bieden de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren.

Veel liefs, Valérie


Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling