Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Rhodoniet obelisk

34.50
+

Een obelisk is een krachtige vorm, ook wel lichtzuil genoemd en staat o.a. symbool voor wederopstanding. Plaats ter decoratie in een woon- of werkruimte, het vergroot de feng shui in die ruimte.

Deze Rhodoniet uit Pakistan bevordert liefde en mededogen en is volgens overlevering een krachtige genezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Helpt het hoofd koel te houden tijdens ingrijpende gebeurtenissen. (*)

Rhodoniet is een zeer krachtige genezer voor emotionele fysieke wonden. Daarom is hij een zeer goede steen als eerste hulp bij ongevallen. Hij kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen. Maar ook bij gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Rhodoniet kan een grote hulp zijn bij ruzie en conflict. Dit omdat hij helpt om te vergeven en stimuleert de verzoening, het wederzijds begrip en vriendschap. Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens sterk verminderd.

Bij psychische wonden verzacht deze steen en heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling. Op fysiek niveau geneest rhodoniet wonden en vermindert littekens. Maar hij heeft ook een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en auto-immuunziekten.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
Dit is een natuurproduct, maat en kleur kunnen variëren. Het genoemde gewicht is ter indicatie en kan dus ook meer of minder zijn, afhankelijk van de afmeting van de geleverde obelisk.