Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

2023 Healing sessie voor Voorspoed & Wensvervulling

20/01/2023
door Valérie Truyts Truyts

Dit is een healing – consult voor het aantrekken van geluk, voorspoed, overvloed, liefde, innerlijke kracht, wijsheid, wensvervulling.

Je kan kiezen om ter plaatste (Te Broechem) te komen of dit op afstand te laten doen.

Eerst gaan we de obstakels en karma zuiveren en weghalen die in de weg zitten. Dan komt er een diepgaande healing waar ik werk met de energie van Green Tara* (dit doe ik bij healing voor wensen en voorspoed).

Tijdens deze healing maak ik gebruik van een Tingsha bellen (met 8 voorspoedsymbolen), klankschalen, klankbuizen, stemvorken, LichtWesen Elohim kristallen en LichtWesen scheppingsstralen en de Maglite kristallamp van LichtWesen en ook met verschillende Aura-Soma flesjes, pomanders en quintessences .

Ten slotte gebruik edelsteen generators om wat blokkeert weg te halen en ruimte te maken voor positieve nieuwe wensvervulling.

Dan sluit ik af door 3 kaarten te trekken van de kaartenset ‘De Wijsheid Van Het Gouden Pad’

Deze kaarten laten je dan zien wat je na deze healing mag verwachten ten opzichte van de wensen die je hebt opgeschreven.

Op elke kaart staan er affirmaties. Deze doe je dan (van alle 3 de kaarten) dagelijks gedurende 21 dagen thuis. Dit zetten de healing nog kracht bij.

Keuze:

Ter plaatse: Te Broechem (Antwerpen)

Je afspraak kan je telefonisch of per mail (0494/055.200 of info@aroma-atelier.be) maken of je kan dit consult aankopen via de shop en afrekenen. Na afspraak kom je dan naar Broechem voor je healing consult.

Adres: oelegemsesteenweg 25, 2520 Broechem.

Op afstand:

Dan stuur je een handgeschreven brief met jouw naam en geboortedatum en jouw wensen. Ook stuur je dan een lokje haar mee. Als je wil mag je ook een foto meesturen waar je alleen opstaat, maar dat is niet echt nodig.

Van zodra ik dit ontvangen heb, werk ik op jouw DNA (je haarlok & de handgeschreven brief) via de unified field ofwel quantumveld (de theorie dat alles met elkaar verbonden is). Dit werkt absoluut even sterk.

Als je consult klaar is stuur ik je een mail met de uitleg van wat ik specifiek gedaan heb en wat ik gebruikt heb van flesjes, kristallen.

In bijlage kan je een aantal foto’s terugvinden van de healing en van de getrokken kaarten die je laten zien wat je nu, na deze healing mag verwachten ten opzichte van de wensen die je hebt opgeschreven.

Op elke kaart staan er affirmaties. Deze doe je dan (van alle 3 de kaarten) dagelijks gedurende 21 dagen thuis. Dit zetten de healing nog kracht bij.

*Green Tara

Green Tara staat voor barmhartigheid & mededogen.

Ze is de goddelijke moeder en de universele vrouwelijke energie. Ze is in staat om je naar verlichting te leiden.
Tara is in het boeddhisme een vrouwelijke manifestatie van verlichtende wijsheid.

Er zijn 21 verschillende gedaanten die allen Tara heten. In alle kleuren van de regenboog, die ieder hun specifieke betekenis hebben.
In sommige culturen, waaronder de Tibetaanse, wordt groen beschouwd als de kleur die alle andere kleuren omvat.

Groen staat voor voorspoed en geluk.

Dit is de mantra van de Groene Tara, de moeder van de Boeddha’s.
Zij helpt ons om onze angsten te overwinnen, neemt alle lijden weg, neemt de grote 8 angsten weg en brengt geluk.


Green Tara Mantra:

OM = Tara’s heilige lichaam, woord en geest
TARE = bevrijding van alle onvrede
TUTARE = bevrijding van de acht onvolkomenheden en/of angsten, de externe gevaren, de interne gevaren en het onheil.
TURE = bevrijding van dualiteit; de ware beëindiging van verwarring

SOHA = mag de betekening van de mantra wortelen in mijn geest

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling