Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Helende Composities

<< Vorige - Volgende >>


Testkit Helende Combinaties


Testkit Helende Combinaties
Testkit: een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om deze 10 verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.
Zo test je het uit:
Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?" Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?" Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.
Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.
In deze kit zit:
MOEDER AARDE Om je optimaal te gronden met moeder aarde en je eigen basis waardoor je je gedragen en geborgen voelt. Je kunt beter presteren, dieper slapen en je bent weerbader tegen alle dagelijkse beslommeringen. 
CLEAN ENERGY Voor het reinigen van leefomgeving, praktijk en aura. Een goede reiniging zorgt voor een rustige aura die goed is verbonden met de aarde. Hierdoor kun je in je eigen kracht blijven staan ook als situaties lastiger worden. 
KOORDEN Voor het verbreken van energetische belemmerende verbindingen. Deze verbindingen lopen naar personen maar ook naar gebeurtenissen. Ze kunnen je het leven zuur maken. Onderzoek welke verbinding verbroken mag worden en gebruik deze geur om je te ondersteunen. 
INNER CHILD Innerlijke kind stukken houden je van een volwaardig leven af. Bij situaties dat het kind wordt geraakt reageert het ook als zodanig. Dat is in veel gevallen niet handig en gepast. Om je innerlijke kindstukken te helen kun je deze geurfrequentie gebruiken. 
INNERLIJKE RUST Innerlijke rust, geeft rust omdat de dualiteit minder ver uit elkaar komt te liggen. Het ontspant omdat we niet meer zo hard ons best hoeven te doen om de dualiteiten te overbruggen. 
DOLFIJNEN Bij rouwverwerking, verlies van geliefde, gezondheid of baan. Een persoonlijk stuk wordt aangesproken en is gekwetst. Dolfijnen olie helpt je om je te verbinden met overledenen, ze te ervaren. Ook geeft het ruimte om de situatie waarin je zit in een groter perspectief te zien en zo vertrouwen te krijgen dat het ook weer beter zal gaan. 
SPRAAK WATERVAL Mensen kletsen vaak 5 kwartier in 1 uur maar zeggen niets. Als je je eigen waarheid niet kunt uiten of durft te uiten. Als je om de hete brei blijft heen draaien, dan is spraakwaterval iets om te gebruiken. Kom tot je eigen kern en durf die te delen met je omgeving. 
TRANSFORMATIE Transformatie processen gaan vaak gepaard met verschillende klachten. Om je te ondersteunen tijdens deze fasen kun je gebruik maken van Transformatie. Je zult minder last ondervinden van transformatie porcessen. 
AURA RESCUE Om schrik momenten energetische te verzachten. De aura krijgt door grote schrik heel wat te voortduren. Om je te helpen om het energetische systeem te kalmeren en te gronden. De gebeurtenis kan makkelijker verwerkt worden. 
ABUNDANCE Om je te verbinden met welvaart. Vind je jezelf het waard om welvaart te ontvangen, in iedere vorm? Veel mensen hebben overtuigingen die welvaart beperkend zijn. Wat zijn jouw overtuigingen of belemmeringen om welvaart te ontvangen?
€ 34.95

Aantal