Bloesems

 | 

Pacific essences

<< Vorige - Volgende >>


Pacific essences OPTIMAL LEARNING


Pacific essences OPTIMAL LEARNING
OPTIMAL LEARNING - optimaal studeren

Gemakkelijk toegang hebben tot informatie en die gemakkelijk interpreteren. Versterkt het vermogen van de hersenen om op een holistische manier te functioneren en om toegang te verkrijgen tot meer vermogens. Helpt vanuit praktisch oogpunt bij leerstoornissen zoals dyslexie en ADHD en op een breder vlak kan het diegenen helpen die steeds maar weer dezelfde fouten maken. Een optimaal gebruik van de hersenen. Optimaal gebruik maken van je ervaring. Optimaal functionerende zintuigen.

L Versterkt heelheid en integratie in de hersenen.
E Vernietigt angst en herstelt zelfvertrouwen.
M Versterkt mentale scherpzinnigheid en waarneming.
S Herinnert je eraan dat de ziel hier is om te leren.

Welke Pacific essences zijn hier gebruikt:
Blue Camas Verbindt en integreert vooral de linker en rechter hersenhelft. On-dersteunt het optimale functioneren van het corpus callosum, de bundel zenuw-cellen die informatie tussen de linker en rechter hersenhelft overbrengt. Zorgt voor een optimale werking van de logische en intuïtieve functies van het brein.
Blue Lupin Versterkt en ondersteunt aandacht en gerichtheid, wanneer je op een punt gericht bent bij je inspanningen ben je in staat om je taken gemakke-lijker en soepeler uit te voeren. Vooral goed voor mensen die de neiging hebben om teveel tegelijk te doen en die moeite hebben om projecten af te maken.
Rainbow Kelp Brengt de rationele vermogens van de voorkant van de hersenen in evenwicht met de meer emotionele reacties en vermogens van het brein. 

25ml per flesje
€ 15.75

Aantal