Bloesems

 | 

Pacific essences

<< Vorige - Volgende >>


Pacific essences KIDS' STUFF


Pacific essences KIDS' STUFF
KIDS' STUFF - de kindertijd

Voor al de angsten (ingebeelde en/of echte),trauma's uit de kindertijd, als je 's avonds niet naar bed kunt gaan voordat je er zeker van bent dat er niets of niemand onder het bed of in de kast zit.
Als kinderen denken dat het hun fout is wanneer mama en papa ruzie maken, één van de ouders ziek wordt of er iets verschrikkelijks gebeurt.
Herstelt onschuld en harmonie en "acceptatie van wat is" met kalme onthechting en opgewektheid. Ook voor conflicten in de kindertijd en rivaliteit tussen familieleden. Herstelt onschuld. Versterkt spontaniteit. Voedt innerlijke zekerheid en zelfreflectie. *Uiteraard is deze remedie ook zeer geschikt voor volwassenen.*

L Je hart plezier geven.
E Plezier en verrukking.
M Verdrijft ernst.
S Helpt je om je ziel in jezelf te erkennen.

Welke Pacific essences zijn hier gebruikt:
Alum Root Bevordert zachtheid voor jezelf en anderen.
Dolphin Je de pure expressie van de geest herinneren en deze uitdrukken, wie je bent, wat je wilt, de waarheid van wie je bent niet laten overschaduwen door de ervaringen in je leven.
Lily of the Valley De magie van "kijken door de ogen van een kind" en voelen met het hart van een kind voordat je "geprogrammeerd" bent.
Poplar Je verbinding met de geest in stand houden terwijl je leeft op het aardse niveau en in het fysieke lichaam, de herinnering aan en de troost vanuit je ware thuis. Deze remedie schenkt troost en zekerheid aan kinderen. Kan gebruikt worden bij ziekte om de geest te voeden en te herstellen en je veilig te voelen in tijden van verandering en transformatie. 

25ml per flesje
€ 15.75

Aantal