Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Malachiet hanger


Malachiet hanger
Malachiet is een zeer goede steen om trauma’s te verwerken en beperkende gedrags- en denkpatronen te doorbreken. Dit komt omdat Malachiet remmingen en schaamte vermindert waardoor onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte kunnen komen.
Deze steen bevordert de intuïtie en het vermogen te visualiseren. Maar is ook zeer nuttig om abstract te leren denken en versnelt de informatieverwerking en het denken.

Malachiet versterkt vriendschappen en het inlevingsvermogen & inzicht in wat er omgaat in andere mensen.
malachietDeze steen absorbeert negatieve energie en beschermt tegen straling.
Hij reinigt chakra’s en brengt ze in balans. Malachiet hoort bij alle chakra’s, maar vooral bij de basischakra, de bij de zonnevlecht-, hart- en keelchakra’s.

Malachiet helpt bij angsten, nachtmerries en fobieën. Fysiek helpt malachiet bij seksuele problemen, vooral met een psychologische oorzaak.
Ook stimuleert hij de waterhuishouding dus de nieren en de blaas gaan beter werken.
Malachiet werkt ontgiftend, bloeddrukverlagend en krampopheffend en heeft een positieve werking op astma, artritis en artrose, lever, epilepsie, botbreuken, wagenziekte, duizeligheid en dyslexie.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 6.00

Aantal