Massage & Welness

<< Vorige - Volgende >>


Flowee  accupressuurmat


Flowee accupressuurmat
De Flowee mat is een trendy acupressuurmat met lotusvormige accupressuurpuntjes. De Flowee mat brengt je in balans en is op verschillende  manieren te gebruiken. 

De 3 meest gebruikte posities zijn de rug, de nek en voeten. 
Deze zijn eenvoudig toe te passen en hebben ook het grootste effect.

Door het gebruik van de Flowee accupressuurmat ervaar je o.a. meer energie, goede ontspanning, innerlijke rust, een betere nachtrust en vermindering van hoofd- en spierpijn. 

De geweldige werking van de acupressuurmat heeft zijn oorsprong in India. De bekende spijkerbedden uit dit land zijn de inspiratiebron geweest voor de ontwikkeling van deze matten. 

Door de meer dan 5000 ‘lotuspuntjes’ op de mat worden de zenuwuiteinden en bloedsomloop van het lichaam gestimuleerd. Het lichaam maakt hierdoor zelf de ‘feel good’ hormonen oxytocine en endorfine aan. Deze hormonen zorgen voor ontspanning, pijnverlichting en een gevoel van euforie. Een goede doorstroming van energie is de basis van onze gezondheid, het houdt ons lichaam en geest in balans.

Tips voor een langere levensduur van Flowee:  handwas of binnenste buiten wassen op kort programma met maximaal 30 graden (verwijder de foamlaag)
Niet in de droger; niet in de felle zon leggen; bewaar op een droge plaats; niet met schoenen op de mat staan; geen zware voorwerpen op gevouwen mat zetten; lucht de mat regelmatig.
 
Het gebruik van Flowee is niet aan te raden in geval van:  bij bloedstollingproblemen, hartproblemen en/of gebruik van bloed verdunnende middelen; bij huidproblemen op de plekken waar de Flowee gebruikt wordt; bij zwangerschap: raadpleeg een arts/verloskundige alvorens gebruik te maken van de Flowee.  Vermijd contact met bijvoorbeeld grote moedervlekken en/of huidontstekingen, pas op bij het omdraaien vanwege de scherpe lotuspuntjes.
 
Bij twijfel, raadpleeg altijd een arts voordat je de Flowee mat gebruikt!


            
€ 49.00

Aantal