Edelstenen

 | 

Edelsteenwater

<< Vorige - Volgende >>


Edelsteenwater set: Rozekwarts


Edelsteenwater set: Rozekwarts
Zakje van ca 90 gr rozekwarts stenen + handleiding.

Edelsteenwater:
Rozenkwartswater brengt zachtheid en liefde, pure emoties. Het brengt vrede, liefde en gezelligheid.
Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozekwartswater leer je van jezelf en van de ander te houden. Ook zorgt water van rozekwartsdat je minder pijn hebt,  beter slaapt en helpt je om meer in balans en tot rust te komen.  Rozekwartswater stimuleert je een vredevol leven met kracht en harmonie te leven.

De steen in het algemeen:
Rozekwarts bevordert liefde en romantiek. Zorgt voor vitaliteit en stimuleert de daadkracht.
Rozekwarts verzacht de pijn van een gebroken hart en brengt nieuwe liefde en vriendschap in je leven. Gebruik in een emotioneel moeilijke periodes, bvb bij een scheiding of verdriet, rozenkwarts.
Rozenkwarts herstelt het evenwicht in het hartchakra en brengt orde en rust. Geeft liefde en vertrouwen terug, ook voor jezelf. Helpt moeilijkheden overwinnen.
Rozenkwarts is ook zeer goed voor kinderen, het bevordert de geestelijke groei. Het mineraal versterkt de creativiteit en het scheppend vermogen. Opent, bij kinderen en volwassenen, het gevoel voor liefde.
Rozenkwarts water drinken bij o.a.: heimwee, verbittering, angst, ontevredenheid.

Rozenkwarts bevordert een diepe, rustige slaap. Drink voor het slapen gaan een beetje rozekwarts water en leg een stuk rozenkwarts onder uw kussen en geniet van een ongestoorde nachtrust. Rozenkwarts heeft dus een ontspannende werking en gaat daarom slapeloosheid tegen. Met een rozenkwarts kunt u ook hartzeer en verdriet uit het verleden loslaten. 
€ 9.90

Aantal