Salie & Palo Santo - Ontstoren van huis en aura

<< Vorige - Volgende >>


Auric Protection - Creating Safe Boundaries


Auric Protection - Creating Safe Boundaries
Aurabescherming, veilige grenzen stellen
Crystal Herbs

Indicatie: Overgevoeligheid, gevoel van overgelaten zijn aan andermans emoties en ideeën.
In gezelschap wordt energie weggezogen, vooral in grote groepen.

Gevoel aangevallen te worden door andermans gedachtevormen, of geen onderscheid kunnen maken tussen eigen emoties en die van anderen.
Zwakke energetische afscherming.
Overgevoeligheid is een belangrijk patroon voor velen en heeft vaak te maken met onderbewuste overtuigingen over onze grenzen naar anderen toe en naar de wereld om ons heen.
Veel mensen hebben onderbewuste overtuigingen dat het veiliger is als zij geen scherpe grenzen stellen, terwijl anderen een verwrongen beeld hebben van zich dienstbaar opstellen, waardoor zij onbewust geen gezonde grenzen kunnen neerzetten.
Dit patroon kan ook verband houden met oude ervaringen van misbruik of situaties waarbij we ons onder druk gezet voelen als we in onze eigen kracht staan.
Het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor onze eigen ruimte is een belangrijke eerste stap in het werken met dit patroon.

De Auric Protection Essence heeft veel mensen geholpen bij het herkennen en bepalen van hun eigen energie, ten opzichte van die van anderen.
Vaak is dit de eerste keer dat zij dit onderscheid kunnen maken en dat komt dan als een openbaring en opluchting om te weten dat zij hun eigen energieruimte mogen hebben.
De aura kan ook verzwakt raken door een shock, trauma, en door alcohol- of drugsmisbruik, en ook door ziekte of uitzonderlijk grote emotionele behoefte.

Samenstelling: Duizendblad, bergamot, stauroliet (mineraal), magnetiet, larimar (mineraal).

Gebruik: 
Neem 3 of 4 keer per dag 4 druppels direct uit het flesje, zolang het nodig is om verandering teweeg te brengen in de energie of het patroon waaraan je werkt. 
De hoeveelheid tijd die hiervoor nodig is kan variëren van een paar dagen tot een week of meer, afhankelijk van de omstandigheden. Wij hebben zelf ervaren dat het niet ongewoon is om een heel flesje op te maken voordat de hele transformatie als compleet wordt ervaren.
Daarbij kan elk van de Essences in deze set kortstondig gebruikt worden om een snelle verandering in energie aan te brengen, in een patroon waarmee je aan het werk bent. 

Inhoud: 10 ml
€ 9.60

Aantal