Bloesems

 | 

Californische bloesems


De Flower Essence Services (F.E.S.) is in 1979 door Richard Katz opgericht en wordt sinds 1980 gezamenlijk geleid door Richard Katz en Patricia Kaminski. Gehoor gevend aan de noden van onze tijd, heeft de Flower Essence Services zichzelf gewijd aan de taak om een nieuwe wetenschappelijke methode te ontwikkelen om het subtiele plantenrijk te onderzoeken en om te leren begrijpen hoe bloesem remedies werken in het lichaam en de ziel van de mens.

Het proces om de kwaliteiten van bloesem-remedies te onderzoeken omvat observatie van de fysieke vorm van de plant, van de patro­nen van groei, van de natuurlijke groeiplaats, als ook van een innerlijk beeld van de kwaliteiten van de plant dat ontwikkeld wordt door een meditatieve afstemming. Maar ook kennis van -en onderzoek naar- het historisch gebruik als kruid en de oude wetenschap verschaffen belangrijke aanwijzingen en toevoegingen aan het oorspronkelijke inzicht. Het volgende stadium van onderzoek van nieuwe remedies omvat het vergelijken van het "beeld" van de bloem met beschrijvingen van menselijke eigenschappen.

Andere wetenschappelijke studies die op gang zijn gebracht omvatten een studie naar de kosmische invloeden in de plant die bewezen worden door specifieke geometrische vormen en hun verband met bepaalde etherische eigenschappen van de plant. Succesvol professioneel gebruik van bloesem-remedies sluit ook een levend begrip van de Natuur in en het vermogen om sensitief met de menselijke ziel te werken. Daarom bestaat het programma van de F.E.S. niet alleen uit het prepareren en distribueren van bloesem-remedies van de hoogste kwaliteit en zuiverheid, maar ook uit studie-programma's, veldwerk met planten, artistieke en wetenschappelijke oefeningen en uitgebreid werken met communicatie- en begeleidingsvaardigheden.

Hoe te gebruiken en hoeveel?

Methode 1:
Doe 2 tot 3 maal per dag 1 druppel van elk bloesemflesje in een beetje water en drink dit mengsel sloksgewijs op.
Doe dit bvb 's ochtends, als je thuis komt van je werk en voor je gaat slapen.

Methode 2:
Maak een gebruiksklaar flesje. Neem een pipetflesje van bvb 30 ml en doe daar een beetje alcohol(cognac) in en vul verder aan met water(uit een fles, niet van de kraan). Doe er dan van elk bloesemflesje 3 druppels bij. Neem hiervan 4 x 6 druppels elke dag.

Tip: Bij diepe klachten of trauma’s is 1 flesje meestal niet voldoende. Als je 1ste flesje leeg is zal je zelf wel voelen of je een 2de flesje nodig hebt of niet.
Meestal worden blokkades opgelost in verschillende stappen. Maar de diepte alsook het tempo van de bevrijding van de klachten bepaal je geheel zelf.
Het is belangrijk dat je deze therapie uit eigen vrije wil volgt en dat jij de uiteindelijke leiding hebt over jouw genezingsproces. 


1 2 3 4 Volgende


Corn

Corn    


€ 10.50


Dill

Dill    


€ 10.501 2 3 4 Volgende