Aura-Soma

 | 

Pomanders

<< Vorige - Volgende >>


Olijf Groene Pomander P09


Olijf Groene Pomander P09


Airconditioner - fles 100 mlZuivert en brengt frisheid in onze ruimte. Helpt bij het loslaten van angsten en ontgoocheling, die samenhangen met gevoelens van jaloezie. Aangeraden voor personen die op het punt staan beslissingen te nemen en voor een dilemma staan.

Olijf brengt de wijsheid naar het hart, helpt bij het loslaten van angst, bij het vinden van je eigen weg. Verbetert het geheugen. Helpt in confronterende situaties en moeilijkheden met andere mensen. 
Is uitstekend voor therapeuten om hun praktijkruimte te zuiveren tussen twee klanten door. 
Hij helpt wanneer je je geblokkeerd voelt en niet weet welke kant je op wilt. 
De twee groene Pomanders gaan recht op hun doel af en zijn daardoor zeer goed bij emotionele situaties. 

Olijfgroen helpt tegen vrees en angsten, tegen emotionele teleurstellingen zoals jaloezie en afgunst; Aanbevolen voor personen die zich op een kruispunt bevinden voor een belangrijke levensbeslissing.

Airconditioner:
Airconditioners zijn ontworpen om de atmosfeer te energetiseren en te verfrissen. 
Ze bieden de mogelijkheid de omgevingsenergieën te transformeren.  En dit met de specifieke energie van elke pomander.
Deze sprays bieden de mogelijkheid een nieuwe energie te scheppen in een ruimte waarin het proces van bewustwording zich kan ontwikkelen.
Het is zeer fijn om het gebruik van een quintessence (die je in je eigen energieveld gebruikt) te combineren met de airconditioner.  Dit omdat je dan ook je huis, kamer of ruimte waar je vaak in verblijft mee kan afstemmen op de trillingsfrequentie van de pomander waar je op dat moment mee werkt. 

Gebruiksaanwijzing: Verstuif in de richting van het plafond en laat de essences opgaan in het geheel van de ruimte. Ook te gebruiken in elke hoek van de kamer of rondom een specifieke ruimte. Je kan de sprays ook over je heen spuiten (met gesloten ogen) en deze als aura-spray gebruiken.
€ 29.50

Aantal