Aromatherapie - Etherische oliën

 | 

Ladrôme

Volgende >>


Ladrôme Balsemspar


Ladrôme Balsemspar
Balsemspar - Abies balsamea

Balsemspar olie kan gebruikt worden voor oa: pijnlijke en vermoeide spieren, rugpijn, gewrichtspijn, pijnlijke pezen, wonden, infectiese aan de luchtwegen o.a. astma, bronchitis, chronische hoest, catarre, keelpijn, infecties aan de urinewegen, depressiviteit, nervositeit, spanningen en stress. 

Balsemspar heeft een diepe ontspannende werking, verdamp 6-10 druppels in de aromalamp.
Verdampen werkt ontsmettend op de leefomgeving.
Bij verkoudheid kan je 3 druppels Balsemspar, 2 druppels Citroen en 2 druppels Eucalyptus vedampen in een aromalamp of verstuiver.

Balsemspar olie kan in sterke verdunningen bij mentale stress ook voor huisdieren worden gebruikt, niet geschikt voor katten.

Emotioneel: Balsemspar olie werkt zuiverend en rustgevend. Goed voor humeurige mensen.  Het brengt emotioneel evenwicht tussen lichaam en geest door het uitlijnen van hart- en sacrale chakra`s.
Vooral bij mentale stress heeft de olie een diepe ontspannende werking. 

10 ml

De informatie over de werking van deze olie is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de aromatherapie, de publicaties van therapeuten, homeopatische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.
Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.
€ 7.65

Aantal