Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Baby & Kinderen

<< Vorige - Volgende >>


Leeuwenkracht


Leeuwenkracht


10 ml of roomspray: geef uw keuze door bij mededeling!Kom maar op! Je kunt het!

Ingrediënten: Den, Petitgrain, Vanille, Dille, Bergamot, Patchouli, Vetiver.
Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar.

Kindjes die het moeilijk vinden om nieuwe dingen aan te gaan. Je ziet ze twijfelen en kijken. Ze overwegen of ze dit nieuwe aan zullen gaan. Het onderliggende is zelfvertrouwen. Kan ik het wel? 
Leeuwenkracht geeft je kindje wat meer daadkracht omdat het op een vriendelijke manier op de grond wordt gezet. De energie komt beter in het lichaam te zitten, vooral in het onderlichaam waar de eerste twee chakra's zorgen voor actie en daadkracht. 

Gebruik: Geef je kindje een massage of een voetmassage om beter te centreren. Beter op de grond te zetten. Ook het verdampen van deze mix is een mogelijkheid. 
Maar de ulitme manier is om het kindje een Roll on te geven en als ze zelf vinden dat ze het nodig hebben kunnen ze het op de polsen rollen. Dat gaaft Leeuwen Kracht!!!

Verkrijgbaar als roomspray of  als 10 ml essence. 

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of zelf een roller flesje maken.  
roomspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. 
 
€ 14.95

Aantal