Aurasprays & geurfrequenties

 | 

HSP - Hooggevoelig

<< Vorige


HSP Speak Geurfrequentie


HSP Speak Geurfrequentie


10 ml of auraspray: geef uw keuze door bij mededeling!Spreek! Vertel over wat je bezig houdt en laat het niet tot een ontploffing komen.

Als je niet spreekt over wat je bezig houdt, wat je meemaakt en wat je voelt kunnen emoties zich opkroppen en later om een kleinigheid als een explosie worden geuit. Dit is natuurlijk nooit je bedoeling en je voelt je schuldig dat het is gebeurt. Vooral kinderen kunnen heel onverwacht exploderen en om ze kunnen achteraf niet vertellen wat er nou precies aan de hand was. 
Deze geurfrequentie geeft je de kracht om voor jezelf op te komen en je uit te spreken zodat jouw energie kan stromen en je in harmonie met je omgeving kan functioneren.

Verkrijgbaar als auraspray l of  als 10 ml essence. 
10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. 
Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. 
€ 14.95

Aantal