Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Lekker Slapen

<< Vorige


Testkit Lekker Slapen


Testkit Lekker Slapen
In de testkit zitten alle frequenties van de lekker slapen lijn en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit met je eigen lichaam:

Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht.
Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?"
Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan.
Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?"
Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

Je kunt de olie in de buisjes natuurlijk gebruiken, maar daarvoor is de testset niet bedoeld.
Je kunt zonder het flesje te openen gebruik maken van de energie door het buisje bij je te dragen.

Dit zit er in de testkit:

SLAAP KINDJE Voor de allerkleinsten maar ook geschikt voor ouderen. Een zachte geur om te ontspannen en om vrolijk te maken. Mandarijn werkt ook tegen angst 
FIJNE DROMEN Voor kinderen die in de nachtmerrie fase zitten De scharlei werkt ontspannend en verzacht enge dromen en de emoties die daar bij gepaard gaan. 
ZONDER ZORGEN Door zorgen kan er veel angst ontstaan dat zit uit in het niet goed in slaap vallen. Het hartchakra wordt dicht geknepen en een gevoel van benauwdheid heeft je in de greep. Deze geurfrequentie ontkrampt het hartchakra zodat angst kan kan plaats maken voor liefde en vertrouwen. 
MEVROUWTJE OVERGANG Voor vrouwen die met hormoon schommelingen te maken hebben. Ook PMS klachten kunnen worden ondersteund. Pubermeisjes zijn ook gebaad bij deze geurfrequentie. Vooral een voetmassage en een voetbad zijn goede manieren om met deze geurfrequentie te werken. 
SCHAAPJE 14 Voor mensen die niet in slaap kunnen vallen omdat ze te druk zijn in het hoofd. Brengt je in je basis en waardoor het rustig wordt in het hoofd. De lavendel is goed om in slaap te vallen. Ook een goede geurfrequentie om te gebruiken bij mensen die heel druk zijn in hun hoofd en zo niet goed in de gronding zitten. 
PILLOWMIST Een spray die je in je bed kunt sprayen, kalmeren en heerlijk om mee in slaap te vallen. 
MONSTERTJES SPRAY Tegen enge monsters, vertel je kind een verhaal waar hij/zij de held is. Laat het kind zelf de enge monsters wegspuiten. Ook heel geschikt voor angstige dementen of mensen met een geestelijke beperking.
€ 24.95

Aantal