Aurasprays & geurfrequenties

 | 

Bewustwording

<< Vorige - Volgende >>


Aurasspray Rosslyn


Aurasspray Rosslyn


Vrouwelijke energie, gronding en activiteit.Ontdek de kracht van de leylijn die loopt door het gebied van Rosslyn Chapel.

De Groene Linde: "Tijdens mijn reisje naar Edinburgh om de geurfrequenties in Schotland te introduceren hebben we een bezoek gebracht aan Rosslyn Chapel. Deze prachtige kerk is op een uitzonderlijke krachtplek gebouwd. 
De energie is zo hoog omdat er een krachtige Leylijn loopt. Ik was verbaasd over de kracht van deze leylijn. Ik verdween met mijn hele energie naar beneden, diep de aarde in. Het voelde heel vrouwelijk en warm.
Thuis ben ik meteen aan de slag gegaan om deze energie die ik heb ervaren om te zetten in een auraspray. Een het resultaat is weer geweldig!
Waar deze geurfequentie voor staat voor vrouwelijke energie, gronding en activiteit. "

Hier zijn wat reacties van mensen die de spray intussen hebben gebruikt: "Ik wil gaan, direct". "Ik heb de hele dag met veel focus kunnen werken en er zijn dingen afgekomen waar ik anders erg tegen op zag om aan te beginnen". "Ze brengt me naar de aarde, diep naar binnen waar ik voel dat ik wordt opgeladen".

Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence. 

10 ml essence: kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, 
je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie) of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad. 
Auraspray: werken vooral in op het energetische lichaam. Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving. 
€ 14.95


Aantal