Edelstenen

 | 

Hangers

<< Vorige - Volgende >>


Chalsedoon hanger


Chalsedoon hanger
Chalsodoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Zowel op het vermogen om te luisteren als op de welbespraaktheid, het vermogen om je goed te kunnen uiten, diplomatie en het taalvermogen.
Deze steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen.
Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Hij heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens.
Op fysiek niveau werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddruk verlagend en bevordert het immuunsysteem. Deze steen heeft een positieve invloed op de longen, verkoudheid, ademhaling, het lymfestelsel, het bloed en de doorbloeding, vochtophoping en op de insuline productie en dus diabetes.
Hij versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie bij borstvoeding.
Chalsedoon geneest geestelijke wonden, pijn en verdriet. Helpt bij ademhalingsproblemen, is gunstig voor de huid, artrose, gewrichten en luchtwegen.
Het is een rustige en zachte steen, die rust & kalmte brengt en emoties in evenwicht brengt. Een goede steen voor mensen die gauw gekwetst, prikkelbaar of driftig zijn.
Ook voor kinderen is dit een steen die goed bij de geestelijke ontwikkeling pas.
Beschermt tegen beroerten, tegen vergiftigingen, helpt lichamelijke en geestelijke wonden sneller genezen.
Brengt troost, maakt rustig bij overspanning & stress. Werkt goed tegen winterhanden en voeten.

Let op: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen edelstenen & mineralen nooit een dokter vervangen. 
Gebruik edelstenen en mineralen dus enkel ter ondersteuning en dus niet ter behandeling van een milde klacht en ga altijd naar een dokter voor de gepaste medische hulp.
€ 4.50

Aantal