Gezondheidsproducten, vitamines & KruidenpreparatenGezondheidsproducten, vitamines & kruidenpreparaten
 

Stress, slaap, rust & humeur
Dormafleur Extra Forte : 13.95€

Dormafleur Extra Forte van Bloem bevat een combinatie van verschillende kruiden die een gunstige invloed hebben op de nachtrust.
Hierdoor bevorderen deze capsules een gezonde, natuurlijke nachtrust en hebben ze een ontspannende werking.
Dormafleur Extra Forte bevat droogextracten van het slaapmutsje, valeriaan en de stinkende balotte. Maar daarnaast bevat het ook melatonine, L-Tryptofaan en extra magnesium.

Ingrediënten:

Droogextracten van kruiden, magnesiumoxide, capsulehuls (gelatine), L-Tryptofaan, Melatonine, vulstof (natuurlijke cellulose).

Werkzame stoffen per capsule:

Droogextracten van:
Stinkende ballote (Ballota nigra) 225 mg
Slaapmutsje (Eschscholzia californica) 225 mg
Valeriaan (Valeriana officinalis) 150 mg

Mineraal:
Magnesium (als magnesiumoxide) 60 mg 16%

Aminozuur:
L-Tryptofaan 25 mg

En:
Melatonine 0,3 mg

Dosering :
30 min voor het slapen gaan 1 capsule innemen met voldoende water.
Ingeval van moeilijk slikken, kunnen de 2 helften van de capsule gemakkelijk van elkaar worden genomen en kan de inhoud met voldoende water worden ingenomen.

Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.

Inhoud:
30 caps
Rhodiola Extra Forte : 22.95€

Rhodiola Extra Forte geeft meer geestelijke energie en helpt in stresssituaties te ontspannen. Rhodiola helpt bij vermoeidheid en is evenwichtig in stresssituaties. Rhodiola Extra Forte bevat o.a. een extract van het Siberische struikgewas Rhodiola.

Rhodiola Extra Forte van Bloem bevat een veelzijdig en krachtig kruidenextract van het Siberische struikgewas Rhodiola rosea.

Rhodiola is een van de weinige kruiden met adaptogene eigenschappen, d.w.z. dat men rhodiola kan gebruiken bij (tijdelijke) stress om te helpen ontspannen, maar men kan het ook gebruiken bij gevoelens van lusteloosheid, om zich opnieuw vitaal te voelen.
Rhodiola Extra Forte helpt ook goed bij mensen die zich neerslachtig, moedeloos en somber voelen. Het is namelijk goed voor de geestelijke veerkracht.


Dus: Rhodiola kan in stresssituaties helpen evenwichtig te blijven. Het helpt de geestelijke prestaties te verbeteren en is zeer goed voor het zenuwstelsel & is zeer nuttig bij vermoeidheid.

Ingrediënten:
Plantenextract van worteldelen van de gouden wortelstruik 100 mg  (Rhodiola rosea rhizoma)
Knopig helmkruid (Scrophularia nodosa) 10 mg

1 capsule bevat een gestandaardiseerd extract 1% salidroside, gelijk aan 5000 mg verse wortel van de gouden wortelstruik.


Dosering :
Als gezondheidskuur: 2 tot 3 maal daags 1 capsule met water innemen, tenzij anders is geadviseerd.
Als onderhoudsdosering: 1 tot 2 maal daags 1 capsule innemen.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
100 caps
B-Complex : 6.75€

Vitamine B1, B2, B3, B6 en B12 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. Biover B-complex wordt aangeraden bij kortstondige stress. 

Ingrediënten:
vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; nicotinamide; bevochtigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose; cholinebitartraat; calciumpantothenaat;
antiklontermiddel: siliciumdioxide; PABA; inositol; geleermiddel: polyvinylpyrrolidon; pyridoxine HCl; glansmiddelen: schellak, polydextrose,  hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat; thiaminemononitraat; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide; riboflavine; cyanocobalamine; gefractioneerde kokosolie; pteroylmonoglutaminezuur; biotine.

1 tablet bevat :

Vitamine B1  4,2 mg
Vitamine B2  4,8 mg
Vitamine B3  36 mg
Vitamine B5  18 mg
Vitamine B6  6 mg
Vitamine B12  3 µg
Biotine  0,15 mg
Foliumzuur  400 µg
Inositol 10 mg
PABA   15 mg


Dosering :
Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet per dag.
Te nemen bij de maaltijd met wat water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 tabletten
Diprecum Forte : 10.45€

Zeer nuttig bij drukte, stress, een veeleisend leven en voor hen die zich regelmatig zorgen maken.

Diprecum forte met sint-janskruid en vitamine B5 draagt bij tot het behoud van een goede gemoedstoestand. Vitamine B5 is nodig voor de instandhouding van normale mentale prestaties en voor de vermindering van vermoeidheid.

De eerste effecten treden op na 2 tot 3 weken. 

Ingrediënten:
hypericumextract (24,9%); valeriaanextract (21,6%); geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose; ginsengextract (10,8%); vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddel: magnesiumstearaat; calciumpantothenaat; kleurstoffen: titaandioxide, koperchlorofylline.

2 capsules bevatten:

Hypericum perforatum extr. 230 mg
Panax ginseng extr. 100 mg
Valeriana officinalis extr. 200 mg
Vitamine B5 
6 mg

Dosering :
Volwassenen: 2 x 1 capsule per dag.
Te nemen met wat water of vruchtensap.
Een kuur duurt 2 tot 3 maanden. 


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Sint-janskruid kan de werking van bepaalde geneesmiddelen beïnvloeden. Bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen steeds uw arts en/of apotheker informeren. Niet gebruiken bij chemoterapie. Vermijd intensief en langdurig zonnebaden tijdens de kuur.

Inhoud:
45 capsEnergie, vitaliteit & weerstand
Multiple Energy Booster : 24.95€

Multiple Energy Balans is een multivitamine & mineralencomplex, waaraan kruiden, Taurine, Guarana en Koninginnengelei zijn toegevoegd.
De toegevoegde Ginseng vergroot het uithoudingsvermogen en helpt prestaties te verbeteren. Daarnaast ondersteunen de B-vitamines de energiestofwisseling, helpen Foliumzuur en IJzer in Multiple Energy Balans bij vermoeidheid en moeheid en is Rhodiola evenwichtig in stresssituaties.

Ginseng:
Geeft meer energie
Helpt prestaties te verbeteren
Vergroot het uithoudingsvermogen

B-Vitamines 1, 2, 3, 5, 6 en 12:
Ondersteunen de energiestofwisseling

Foliumzuur en IJzer:
Helpen bij vermoeidheid

Rhodiola:
Evenwichtig in stresssituaties


Ingrediënten:
Kruidenextracten, taurine, vitamines, mineralen, capsulehuls (gelatine), vulstof (microkristallijne cellulose), Koninginnengelei. Dit product bevat van nature cafeïne

1 capsule bevat :

Vitamine A 1192 IE/358 μg
Vitamine B1 5 mg
Vitamine B2 5,5 mg
Vitamine B3 18 mg
Vitamine B5 6 mg
Vitamine B6 6 mg
Vitamine B12 1 μg
Vitamine C 60 mg
Vitamine D 100 IE/2,5 μg
Vitamine E 22 IE/15 mg
Biotine 150 μg
Foliumzuur 200 μg
Mineralen:  
Calcium 60 mg
Koper 1,25 mg
Magnesium 30 mg
Mangaan 3,75 mg
Selenium (uit gist) 66,5 μg
IJzer 7 mg
Zink 7,5 mg
Aminozuur:  
Taurine 100 mg
Kruiden:  
Gouden wortel
(Rhodiola rosea)
75 mg
 
Guarana zaad
(Paullinia cupana)
70 mg
 
Ginseng wortel
(Panax ginseng)
50 mg
 
Overig:  
Koninginnengelei 20 mg


Dosering :
Dagdosering: 1 maal daags 1 capsule bij de maaltijd, met voldoende water innemen. Dit voedingssupplement is uitsluitend geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
60 caps
Vital Green Chlorella : 200 tabl: 14.95€

Vital green Chlorella biedt een compleet gezondheidspakket. Het bevat een drietal bijzondere ingrediënten die helpen om kuurmatig uw energie op te bouwen en om uw vitaliteit te verhogen.
Vital Green Chlorella maakt het lichaam energieker is reinigend en zuiverend bouwt het energieniveau op en houdt u fit, actief en vitaal.

Vital green Chlorella bevat het hoogste percentage chlorofyl (bladgroen) van alle planten op aarde. Deze groene ééncellige alg bevat naast chlorofyl meer nuttige voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en aminozuren. Deze zeer nuttige voedingsstof heeft een reinigende invloed op het lichaam. Het geeft een fitter gevoel, verhoogt de weerstand en bevordert de darmwerking. Voorts is deze stof bloedzuiverend, ondersteunt het de zuurstofcirculatie in het lichaam en bevordert de opname van ijzer in het bloed.Chlorella bevat 3% DNA en 10% RNA. Deze biomoleculen stellen uit aminozuren menselijk eiwit samen. Dit zijn de bouwstenen van uw lichaam. Het plantaardige DNA en RNA in Chlorella beschermen zodoende bij verouderingsverschijnselen en houden uw uiterlijk fris én jeugdig.

De Chlorella Groei Factor (CGF) in Vital Green Chlorella is er verantwoordelijk voor dat dit ééncellige algje zichzelf iedere 20 uur verviervoudigt. Chlorella bestaat voor 3 procent uit de unieke voedingsstof Chlorella Groei Factor. Deze complexe stof speelt een belangrijke rol in het verhogen van het energieniveau in uw lichaam, het verbeteren van uw uithoudingsvermogen en het bevorderen van het herstel na inspanning.


Gebruik:

Als onderhoudsdosering: 3 maal daags 2 tabletten voor de maaltijd met water innemen.
Als dosering tijdens een herstelperiode: Neem de eerste dag 3 x 2 tabletten voor de maaltijd, de tweede dag 3 x 3 tabletten, de derde dag 3 x 4 tabletten. Voer zo geleidelijk de dosering op naar 3 maal daags 6 tabletten en gebruik deze dosering net zo lang tot dat u zich weer fit voelt. Daarna kunt u de dosering per dag weer afbouwen tot een dagelijks gebruik van 3 maal daags 2 tabletten.

Voor kinderen tot ± 10 jaar volstaan 3 tabletten per dag. Voor kleine huisdieren volstaan eveneens 3 tabletten per dag. Voor grotere huisdieren kan een hogere dosering worden toegepast. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

    
Ingrediënten:

Algenconcentraat - Chlorella pyrenoïdosa (gebroken celwand) 200 mg
Bevat van nature o.a. de volgende voedingsstoffen: Chlorofyl (bladgroen) 5,46 mg. Chlorella groeifactor, Plantaardig DNA en RNA.    
Vitamines: Betacaroteen, Vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, E, Foliumzuur
Mineralen: Calcium, Fosfor, Jodium, Magnesium, Kalium, Natrium, IJzer
Aminozuren: Essentieel: Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Treonine, Tryptofaan, Valine. NIet essentiëel: Alanine, Arginine, Asparaginezuur, Cystine, Glycine, Glutaminezuur, Histidine, Ornithine, Proline, Serine, Tyrosine


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
200 tabletten
Vitaliteit : 10.95€

Biover Vitaliteit is ideaal te gebruiken bij tijdelijke stress en/of vermoeidheid. Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. *Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en tot een normaal energieleverend metabolisme.


Ingrediënten:
ginsengextract (25,3%); magnesiumoxide; extract van Siberische ginseng (16,9%); geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose; d-alfatocoferylacetaat; vulstof: cellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddel: magnesiumstearaat; kleurstoffen: titaandioxide, koperchlorofylline.

Samenstelling per 2 capsules:

Panax ginseng extr. 300 mg
Eleutherococcus senticosus extr. 200 mg
Vitamine E  30 mg
Magnesium  150 mg


Dosering :
Volwassenen: 2 capsules per dag.
Kinderen vanaf 6 jaar: 1 capsule per dag.
Te nemen met water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 caps

Co Enzyme Q10 : 9.95€

Co-enzym Q10 is een noodzakelijk element voor het lichaam. Daarbij draagt vitamine E bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatie en draagt vitamine B12 bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Biover gebruikt enkel natuurlijk gefermenteerde Q10 die door het lichaam gemakkelijk wordt herkend en opgenomen.


Ingrediënten:
zonnebloemolie; gelatine; geleermiddel: glycerine; co-enzym Q10 (6,8%); d-alfatocoferol (3,4%); verdikkingsmiddel: bijenwas; kleurstoffen: ijzeroxide (geel), titaandioxide, ijzeroxide (rood), cyanocobalamine.


Samenstelling per 3 capsules:

Co-enzym Q10
90 mg
Vitamine E 
30 mg
Vitamine B12  1,25 µg

Dosering :
Volwassenen: 1 à 3 capsules per dag met wat water of fruitsap innemen.
Bij kamertemperatuur, droog en donker bewaren.  


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
40 caps
Jodium : 6.95€

Met Laminaria digitata, natuurlijke bron van jodium. Laminaria digitata of vingerwier is een eetbaar bruinwier dat vooral voorkomt op rotsen van Noord-Atlantische kusten.

Het is een bron van jodium. Jodium is een mineraal dat bijdraagt tot de productie van schildklierhormoon en tot de normale werking van de schildklier.
Het draagt eveneens bij tot een normaal energiemetabolisme en is noodzakelijk voor een normale werking van het zenuwstelsel.


Ingrediënten:
vulstoffen: cellulose, magnesiumstearaat; extract van gladgesteeld vingerwier (Laminaria digitata 4,4%); antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, inuline, talk, gehydrogeneerde katoenzaadolie, capryl-caprinezuurtriglyceride.

Samenstelling per tablet:

Laminaria digitata
waarvan jodium 
36 mg
150 μg


Dosering :
1 tablet per dag nuchter innemen met wat water.  


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 tabletten
Oesterextract: 10.95€

Oesterextract wordt gebruikt om zijn positieve invloed op het uithoudingsvermogen en de energie. Het kan bijdragen tot het welbevinden als koppel en wordt geapprecieerd in geval van verhoogde fysieke of geestelijke inspanning.

Ingrediënten:
vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat, maltodextrine; oesterextractpoeder; taurine; antiklontermiddel: siliciumdioxide; zinkcitraat; glansmiddelen: magnesiumstearaat, schellak, hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose; gefractioneerde kokosolie;
kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide; L-methionine.

Samenstelling per 4 tabletten:

Oesterextract 400 mg
Taurine 300 mg
Zink  10 mg
L-methionine 4 mg


Dosering :
Volwassenen: 4 tabletten per dag.
Te nemen met wat water of vruchtensap. 


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 tabletten
Spirulina : 6.85€

Spirulina is een blauwalg die een enorme rijkdom aan vitale bouwstoffen bevat. Spirulina is ideaal bij zware lichamelijke en geestelijke inspanningen, bij tijdelijke vermoeidheid en als ondersteuning bij het afslanken.

Ingrediënten:
spirulina, schelp van sint-jakobsschelp, raapzaadolie


Samenstelling per 6 tabletten:

Spirulina 2350 mg


Dosering :
Volwassenen: 3 x 2 tabletten per dag.
Kinderen vanaf 6 jaar: 3 x 1 tablet per dag.
Te nemen met water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.
Kan sporen van vis, schaal- en weekdieren bevatten.

Inhoud:
100 tabletten
Echinacea Forte : 10.95€

Echinacea forte is een extra sterk complex op basis van echinacea, vitamine C, zink en selenium dat de weerstand van het lichaam versterkt en het een natuurlijke bescherming geeft. Vitamine C en selenium dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Samen met zink dragen ze bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 

Ingrediënten:
geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose; vulstoffen: cellulose; calciumfosfaat; ascorbinezuur; echinacea-extract (Echinacea purpurea 9,7%); echinaceaperssap (Echinacea purpurea 9,7%); astragalusextract (Astragalus membranaceus 9,7%); propolis; zetmeel; zinkcitraat; seleniumgist; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddel: magnesiumstearaat; kleurstoffen: titaandioxide, koperchlorofylline.

Samenstelling per 3 capsules:

Vitamine C  180 mg
Zink   7,5 mg
Selenium  35 mg
Echinacea purpurea extr. 150 mg
Echinacea purpurea succ. sicc. 150 mg
Astragalus membranaceus extr. 150 mg
Propolis extr.
150 mg


Dosering :
Volwassenen: 3 x 1 capsule per dag.
Kinderen vanaf 6 jaar: 1 capsule per dag.
Te nemen bij de maaltijd met wat water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 capsWeerstand : 10.95€

Uncaria of katsklauw is een houtachtige klimplant uit de Peruviaanse regenwouden. Enkel het binnenste deel van de bast wordt gebruikt. De plantenwortel wordt door de Peruviaanse overheid beschermd om uitsterven tegen te gaan. Zink draagt bij tot een normale functie van het imuunsysteem. 

Ingrediënten:
katsklauwextract (55%); geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose; vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; zinkcitraat; antiklontermiddel: siliciumdioxide; maltodextrine; vernet natriumcarboxymethylcellulose; glansmiddel: magnesiumstearaat; kleurstoffen: titaandioxide, koperchlorofylline.


Samenstelling per 2 capsules:

Uncaria tomentosa extr. 600 mg
Zink (50%*)
5 mg


Dosering :
Volwassenen: 2 x 1 capsule per dag.
Te nemen met wat water of vruchtensap. 


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 caps
Detox, lever, darmen & spijsvertering

DarmCare Balans : 19.95€

Rhodiola Extra Forte geeft meer geestelijke energie en helpt in stresssituaties te ontspannen. Rhodiola helpt bij vermoeidheid en is evenwichtig in stresssituaties. Rhodiola Extra Forte bevat o.a. een extract van het Siberische struikgewas Rhodiola.

Rhodiola Extra Forte van Bloem bevat een veelzijdig en krachtig kruidenextract van het Siberische struikgewas Rhodiola rosea.

Rhodiola is een van de weinige kruiden met adaptogene eigenschappen, d.w.z. dat men rhodiola kan gebruiken bij (tijdelijke) stress om te helpen ontspannen, maar men kan het ook gebruiken bij gevoelens van lusteloosheid, om zich opnieuw vitaal te voelen.
Rhodiola Extra Forte helpt ook goed bij mensen die zich neerslachtig, moedeloos en somber voelen. Het is namelijk goed voor de geestelijke veerkracht.


Dus: Rhodiola kan in stresssituaties helpen evenwichtig te blijven. Het helpt de geestelijke prestaties te verbeteren en is zeer goed voor het zenuwstelsel & is zeer nuttig bij vermoeidheid.

Ingrediënten:
Arabinogalactan, Lactospore®, vulstof (mannitol), zoetstof (sorbitol), smaakstof (room), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat).


Samenstelling per kauwtablet:

Prebioticum 400 mg  
Plantaardige vezel Arabinogalactaan (uit Lariksbast)
Probioticum 140 mg  
Lactospore® Lactobacillen (7 miljard gezonde melkzuurbacteriën)


Dosering :
1 tot 2 kauwtabletten per dag na de maaltijd innemen. De aanbevolden dosering niet overschrijden.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
60 kauwtabletten

Superschoon : 10.95€

SuperSchoon van Bloem is een reinigingskuur voor het lichaam. Het bevat een compleet complex van kruidenextracten en Lactospore. Deze bestanddelen helpen onder meer de darmwerking te bevorderen en de lever en spijsvertering te ondersteunen.

Ingrediënten:
Kruidenextracten, capsulehuls (gelatine), citroenzuur (acidum citricum anhydricum), lactospore.

 
Hydroxyanthraceenderivaten uit Cascara:
Helpen het lichaam te reinigen

Kurkuma:
Is goed voor de lever
Bevordert de spijsvertering

Hydroxyanthraceenderivaten uit Vuilboom en Aloë:
Bevorderen de darmwerking


Werkstoffen per dagdosering van 3 capsules:

Kruidenextracten:  
Koemis koetjing-blad (Orthosiphon stamineus) 450 mg
Vuilboom-bast (Rhamnus frangula cortex)          375 mg
Guldenroede-extract (Solidago virgaurea)         300 mg
Cascara-bast (Rhamnus purshiana cortex)       225 mg
Kurkumawortel-extract (Curcuma rhizoma)       150 mg
Mariadistel-extract (Silybum marianum)             150 mg
Aloë (Aloe capensis)                                             90 mg

Overig: 
Citroenzuur (acidum citricum anhydricum)         225 mg
Lactospore                                                          60 mg


Dosering :
Dagdosering: 3x daags 1 capsule innemen met ruim water.

Waarschuwingen :
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en niet langer dan tien dagen achtereen gebruiken. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
15 caps

AquaFleur Extra Forte : 14.95€

AquaFleur Extra Forte is een formule dat naast Koemis koetjing, Kleine brandnetel en Jeneverbes, ook het mineraal Kalium bevat.

Brandnetel en Jeneverbes:

Kleine brandnetel ondersteunt de reiniging van het lichaam en het zuiveren van het bloed. Jeneverbes in AquaFleur Extra Forte ondersteunt de nierfunctie.


Ingrediënten:
Kruidenextracten (Koemis koetjing, kleine brandnetel en jeneverbes), verstevigingsmiddel (cellulose), mineraal (kaliumchloride).
Dit product bevat uitsluitend plantaardige en minerale grondstoffen, dus ook geschikt voor vegetariërs.


Kleine brandnetel:
Reinigt het lichaam
Zuivert het bloed

Jeneverbes:
Ondersteunt de nierfunctie


Samenstelling per 3 capsules:

Kruidenextracten:    
Koemis koetjing-extract
(Orthosiphon stamineus)
675 mg
 
 
Kleine brandnetel-extract (Urtica urens) 300 mg  
Jeneverbes-extract
(Juniperus communis)
225 mg
 
 
Mineraal:    
Kalium (als kaliumchloride) 39 mg 2%
Dosering :
3 maal daags 1 capsule tijdens de maaltijd innemen.
Het is aan te bevelen om de capsules met voldoende water (minimaal 1 glas) in te nemen.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
60 caps

Spijsvertering : 10.95€

Biover Spijsvertering heeft een gunstige invloed op de spijsvertering. Calcium draagt bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen. Ideaal na een (te) zware maaltijd, bij een vollemaaggevoel. Zowel thuis als op reis.

Ingrediënten:
artisjokextract (25%); calciumcitraat; vulstoffen: cellulose, polydextrose; extract van mariadistel (7,5%); paardenbloemextract (6%); boldo-extract; rozemarijnextract; glansmiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, schellak, talk; bindmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, koperchlorofylline; gefractioneerde kokosolie


Werkstoffen per  3 tabletten:

Cynara scolymus extr. 600 mg
Silybum marianum extr. 180 mg
Peumus boldus extr. 150 mg
Taraxacum officinale extr. 150 mg
Rosmarinus officinalis extr. 150 mg
Calcium 
120 mg


Dosering :
Volwassenen: 3 x 1 tablet per dag.
Te nemen met wat water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en niet langer dan tien dagen achtereen gebruiken. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 tabletten


Vitamines & mineralen

B-Complex : 6.75€

Vitamine B1, B2, B3, B6 en B12 dragen bij tot de normale werking van het zenuwstelsel. Biover B-complex wordt aangeraden bij kortstondige stress. 

Ingrediënten:
vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; nicotinamide; bevochtigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose; cholinebitartraat; calciumpantothenaat;
antiklontermiddel: siliciumdioxide; PABA; inositol; geleermiddel: polyvinylpyrrolidon; pyridoxine HCl; glansmiddelen: schellak, polydextrose,  hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumstearaat; thiaminemononitraat; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide; riboflavine; cyanocobalamine; gefractioneerde kokosolie; pteroylmonoglutaminezuur; biotine.

1 tablet bevat :

Vitamine B1  4,2 mg
Vitamine B2  4,8 mg
Vitamine B3  36 mg
Vitamine B5  18 mg
Vitamine B6  6 mg
Vitamine B12  3 µg
Biotine  0,15 mg
Foliumzuur  400 µg
Inositol 10 mg
PABA   15 mg


Dosering :
Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet per dag.
Te nemen bij de maaltijd met wat water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 tabletten

Pro Zink Plus : 7.45€

Zink draagt bij tot een normale werking van onze weerstand en speelt een rol in het celdelingsproces.
Het beschermt onze cellen tegen oxidatieve schade.
Pro zink plus bevat organische zinkverbindingen die in tegenstelling tot andere verbindingen uitstekend opgenomen worden.

Ingrediënten:
ascorbinezuur; vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; zinkgluconaat; zinkcitraat; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose, shellak,
magnesiumstearaat; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide; antiklontermiddel: siliciumdioxide; gefractioneerde kokosolie.


Samenstelling per tablet:

Zink  22,5 mg
Vitamine C 
180 mg


Dosering :
Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 1 tablet per dag.
Te nemen met wat water of vruchtensap bij de maaltijd.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en niet langer dan tien dagen achtereen gebruiken. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 tabletten
Ferro Plus : 7.45€

IJzer draagt bij tot het zuurstoftransport in ons lichaam. De chelaatvorm (eiwitvorm) van ijzer wordt beter geabsorbeerd. Bovendien bevordert vitamine C de absorptie van ijzer.

Ingrediënten:
vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; ijzerbisglycinaat, ascorbinezuur; d-alfatocoferylacetaat; glansmiddelen: magnesiumstearaat, polydextrose, hydroxypropylmethylcellulose, schellak; gemodificeerd zetmeel; lactoferrine; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide; antiklontermiddel: siliciumdioxide;
cyanocobalamine; gefractioneerde kokosolie; pteroylmonoglutaminezuur.
Bevat lactose en melkproteïnen. 

Samenstelling per tablet:

IJzer (200%*) 28 mg
Vitamine C (150%*) 120 mg
Vitamine E (83%*) 10 mg
Foliumzuur (200%*) 400 µg
Vitamine B12 (120%) 3 µg
Lactoferrine
7 mg

Dosering :
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
1 tablet per dag met wat water of fruitsap innemen. Te nemen in kuurvorm.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar en niet langer dan tien dagen achtereen gebruiken. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.
Bevat lactose en melkproteïnen.

Inhoud:
45 tablettenMultivitamine (Basic Vitamine) : 8.45€  

Multivitamine voorziet het organisme van een verantwoorde aanvulling van 12 vitamines en 8 mineralen. 


Ingrediënten:
ascorbinezuur; magnesiumoxide; tocoferylacetaat; ijzerlactaat; zinkcitraat; magnesiumcitraat; nicotinamide; bètacaroteen; calciumpantothenaat; vulstoffen: polydextrose, cellulose; selenomethionine; mangaancitraat; bindmiddelen: hydroxypropylcellulose, ethylcellulose; pyridoxine HCl;  glansmiddelen: schellak, magnesiumstearaat, polydextrose, hydroxypropylmethylcellulose; thiaminenitraat; bevochtigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide; riboflavine; retinylacetaat; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide; cholecalciferol; cyanocobalamine; gefractioneerde kokosolie; chroomchloride; kaliumjodide; natriummolybdaat; pteroylmonoglutaminezuur; biotine. 


Samenstelling per tablet:

Vitamine A (150%*) 1200 µg
Vitamine B1 (382%*) 4,2 mg
Vitamine B2 (343%*) 4,8 mg
Vitamine B3 (225%*) 36 mg
Vitamine B5 (300%*) 18 mg
Vitamine B6 (429%*) 6 mg
Vitamine B12 (120%*) 3 µg
Vitamine C (150%*) 120 mg
Vitamine D (150%*) 7,5 µg
Vitamine E (250%*) 30 mg
Biotine (300%*) 0,15 mg
Foliumzuur (100%*) 200 µg
Magnesium (20%*) 75 mg
IJzer (100%*) 14 mg
Zink (150%*) 15 mg
Molybdeen (300%*) 150 µg
Selenium (127%*) 70 µg
Jood (100%*) 150 µg
Chroom (100%*) 40 µg
Mangaan (175%*)   3,5 mgDosering :
Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar:
1 tablet per dag.
Te nemen met wat water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 tabletten
Vitamine C citrus : 6.75€

Vitamine C speelt een rol bij de normale werking van het immuunsysteem. Bovendien draagt vitamine C bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.


Ingrediënten:
zoetstoffen: sorbitol, xylitol, sucralose; ascorbinezuur; vulstof: cellulose; sinaasappelaroma; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddel: magnesiumstearaat.


Samenstelling per tablet:

Vitamine C (225%*) 180 mgDosering :
1 zuigtablet per dag.
Bij voorkeur op een koele en droge plaats bewaren. 


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
70 zuigtabletten
Magnesium Balans : 9.95€

Magnesium Balans is rijk aan Magnesium en Calcium. Deze mineralen zijn goed voor het lichaam, want zij leveren onder andere een belangrijke bijdrage aan de spierfunctie en aan een normale werking van het zenuwstelsel.
De mineralen zorgen voor het behoud van soepele en sterke spieren. Daarnaast ondersteunen ze de botten en tanden.
Ook draagt het mineraal Magnesium bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Ingrediënten:
Mineralen, verdikkingsmiddelen (gemodificeerd zetmeel, natriumcroscarmellose), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, titaandioxide, glycerine).


Calcium en Magnesium:
Zijn van belang voor de spierfunctie
Zijn van belang voor het zenuwstelsel
Voor het behoud van soepele en sterke spieren
Ondersteunen de botten en tanden

Magnesium:
Helpt vermoeidheid te verminderenSamenstelling per 2 tabletten:

Magnesium (als magnesiumoxide) 600 mg 160%
Calcium (calciumcarbonaat) 300 mg 37,5%Dosering :
2 tabletten met voldoende water bij de avondmaaltijd innemen.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
60 tabletten
Calcium Forte : 6.75€

Calcium en vitamine D zijn nodig voor de instandhouding van normale beenderen en tanden. Ook voor kinderen zijn calcium en vitamine D nodig voor een normale groei en de ontwikkeling van het beendergestel. Vitamine D draagt bij tot de normale opname van calcium.

Ingrediënten:
calciumcitraat; vulstoffen: sorbitol, sacharose; geleermiddel: methylcellulose; antiklontermiddelen: siliciumdioxide, natriumcarboxymethylcellulose; glansmiddel: magnesiumstearaat; cholecalciferol. 

Samenstelling per 6 tabletten:

Calcium (100%*) 
800 mg
Vitamine D (150%*)
7,5 µgDosering :
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
6 tabletten per dag; 3 's middags en 3 's avonds.
Te nemen met wat water of vruchtensap bij de maaltijd. 


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
75 tabletten
Vitamine D3 : 6.75€

Vitamine D draagt bij tot de normale opname/het normale gebruik van calcium en fosfor en draagt bij tot de instandhouding van normale botten. Daarnaast draagt vitamine D bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

Ingrediënten:
maisolie; gelatine; geleermiddel: glycerine; water; cholecalciferol.


Samenstelling per capsule:

Vitamine D3 (130%*) 6,5 µgDosering :
1 capsule per dag met wat water innemen.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. .
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 caps

Spieren & gewrichtenFlexio balans : 22.95€

De Flexio Balans Tabletten van Bloem dragen bij aan soepele spieren, pezen, kraakbeen en gewrichten. Het kan gebruikt worden in periodes van herstel. Het dient als de dagelijkse verzorging van het in stand houden van een gezond bewegingsapparaat.

Flexio Balans is een voedingssupplement dat ingredienten bevat zoals glucosamine, chondroïtine en collageen type II. Het laatste bevat van nature onder andere hyaluronzuur en Cartilage Matrix Glycoprotein (CMGP). Een van de belangrijkste kruidenextracten in Flexio Balans is Boswellia serrata, dit draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten.

Eén van de belangrijkste kruidenextracten in Flexio Balans is Boswellia serrata, dit draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten.Ingrediënten:
Glucosaminesulfaat 2 KCl (schaaldier), chondroïtinesulfaat (haaienkraakbeen), vulstof (microkristallijne cellulose), MSM, kruidenextracten, Collageen type II, gedroogde visolie concentraat, natuurlijke kleurstoffen (titaandioxide, ijzeroxide), antiklontermiddelen (stearinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat), verdikkingsmiddel (hydroxypropylcellulose).

Samenstelling per 3 tabletten:

Glucosamine
(als glucosaminesulfaat 2KCl)
uit schaaldierpantser, komt overeen met 888 mg pure glucosamine
  1500 mg


 
Chondroïtine (als chondroïtinesulfaat)
uit haaienkraakbeen
  1200 mg
 
MSM (Methylsulfonylmethaan)   600 mg
Collageen type II
uit pluimvee kraakbeen
  150 mg
 
  Gehydrolyseerd collageen type II,      tenminste 60% 90 mg
 
 
  Chondroïtinesulfaat,  tenminste 20% 30 mg  
  Hyaluronzuur, tenminste 10% 15 mg  
Gedroogde visolie concentraat   150 mg
  Totaal Omega 3, tenminste 50% 75 mg  
  EPA (eicosapentaeenzuur),
  tenminste 8%
13,5 mg
 
 
  DHA (docosahexaeenzuur),
  tenminste 6%
9 mg
 
 
Kruidenextracten:    
Wierook hars (Boswellia serrata)
gestandaardiseerd op 65% boswellinezuren
  180 mg

 
Kattenklauw-extract
(Uncaria tomentosa)
gestandaardiseerd op 3% alkaloïden
  180 mg

 
Wilgenschors (Salix alba)
gestandaardiseerd op 25% salicine
  48 mg
 
Geelwortel (Curcuma longa)
gestandaardiseerd op 95% curcuminoïden
  48 mgDosering :
Neem 3 maal daags 1 tablet bij de maaltijd met ruim water.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.
Bevat schaaldier en vis.

Inhoud:
60 tabletten


Spieren en gewrichten : 10.95€

Biover Spieren & gewrichten bevat hoogwaardige plantenextracten en vitamine C en D. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale werking van de spieren. De gunstige werking van Biover Spieren & gewrichten wordt versterkt door voldoende lichaamsbeweging en warme baden.

Ingrediënten:
duivelsklauwextract (Harpagophytum procumbens 32%); wilgextract (Salix alba 21%); vulstoffen: cellulose, zetmeel, polydextrose; druivenpitextract (Vitis vinifera); ascorbinezuur;bevochtigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddelen: magnesiumstearaat, schellak, talk; bindmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, gefractioneerde kokosolie; kleurstoffen: titaandioxide.


Samenstelling per 3 tabletten:

Harpagophytum procumbens extr. 825 mg
Salix alba extr. 550 mg
Vitamine C (225%*) 180 mg
Vitis vinifera extr. (OPC) 317 mg
Vitamine D (50%*)
2,5 µg


Dosering :
Volwassenen: 2 à 3 tabletten per dag.
Te nemen 's morgens en 's avonds voor de maaltijd met wat water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
45 tabletten
Magnesium Balans : 9.95€

Magnesium Balans is rijk aan Magnesium en Calcium. Deze mineralen zijn goed voor het lichaam, want zij leveren onder andere een belangrijke bijdrage aan de spierfunctie en aan een normale werking van het zenuwstelsel.
De mineralen zorgen voor het behoud van soepele en sterke spieren. Daarnaast ondersteunen ze de botten en tanden.
Ook draagt het mineraal Magnesium bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Ingrediënten:
Mineralen, verdikkingsmiddelen (gemodificeerd zetmeel, natriumcroscarmellose), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, titaandioxide, glycerine).


Calcium en Magnesium:
Zijn van belang voor de spierfunctie
Zijn van belang voor het zenuwstelsel
Voor het behoud van soepele en sterke spieren
Ondersteunen de botten en tanden

Magnesium:
Helpt vermoeidheid te verminderenSamenstelling per 2 tabletten:

Magnesium (als magnesiumoxide) 600 mg 160%
Calcium (calciumcarbonaat) 300 mg 37,5%Dosering :
2 tabletten met voldoende water bij de avondmaaltijd innemen.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
60 tabletten
Glucosamine Xtra : 13.95€

Glucosamine Xtra bevat essentiële bouwstoffen voor het onderhouden van de goede conditie van het bewegingsapparaat. Met de jaren komt er wat sleet op de gewrichten en het kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot normale collageenvorming voor een goede werking van de botten en het kraakbeen. Kan in combinatie gebruikt worden met het product "Spieren en gewrichten".

Ingrediënten:
glucosaminesulfaat 2KCl (49,8%),chondroïtinesulfaat; vulstoffen: cellulose, polyvinylpyrrolidone,hydroxypropylcellulose; heermoesextract, ascorbinezuur;bevochtigingsmiddel: vernet natriumcarboxymethylcellulose;druivenpitextract, antiklontermiddel: siliciumdioxide;glansmiddelen: schellak, talk, gehydrogeneerdekatoenzaadolie. (Kan sporen bevatten van vis, schaal- enweekdieren.) 


Samenstelling per 4 tabletten:

Vitamine C (225%*)
180 mg
Chondroïtinesulfaat 1200 mg
Glucosaminesulfaat
      waarvan glucosamine
1500 mg
1185 mg
Equisetum arvense extr.
7% SiO2
200 mg
Vitis vinifera 73 mgDosering :
Volwassenen: 2 x 2 tabletten per dag, bij de maaltijd met wat water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.
Afgeraden voor personen met allergie voor schaaldieren.
Bij diabetes eerst een arts raadplegen.

Inhoud:
45 tabletten

Figuur
Superslank : 20.95€

SuperSlank bevat naast een aantal kruidenextracten tevens Blaasjeswier dat helpt bij het afslanken en het verzadigingsgevoel ondersteunt. Daarnaast zorgt het tevens voor een vol gevoel. Ook is SuperSlank rijk aan het mineraal Chroom, dat zowel bijdraagt tot de instandhouding van een normaal bloedsuikergehalte als tot een normale stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten.


Ingrediënten:
Kruidenextracten, algenconcentraat, chroompicolinaat, gelatine (capsulehuls) en lactose (vulstof).
Dit product bevat van nature cafeïne.

Blaasjeswier:
Helpt bij het afslanken
Zorgt voor een vol gevoel
Ondersteunt het verzadigingsgevoel

Chroom:
Helpt het bloedsuikergehalte normaal te houden


Werkstoffen per dagdosering van 3 capsules:

Kruidenextracten:    
Groene Thee extract
(Camellia sinensis)
301,5 mg
 
 
Meidoorn extract
(Crataegus oxyacantha)
232,5 mg
 
 
Garcinia extract (Garcinia cambogia) 156 mg  
Blaasjeswier (Fucus vesiculosus) 150 mg  
Mosterdzaad (Sinapis species semen) 150 mg  
Schisandra extract
(Schisandra chinensis)
135 mg
 
 
Matee extract (Ilex paraguariensis) 52,5 mg  
Algenconcentraat:    
Chlorella pyrenoïdosa 180 mg  
Mineraal:    
Chroom (als chroompicolinaat) 30 µg 75%Dosering :
Neem ‘s morgens een half uur voor de maaltijd 1 capsule en ‘s middags een half uur voor de maaltijd 2 capsules met voldoende water in.
Neem ‘s avonds voor de maaltijd of voor het slapen gaan geen capsule in!
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.
Dit product is uitsluitend geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar.
Bevat lactose en mosterd.

Inhoud:
100 caps

Platte buik : 11.99€

Biover iSlim Platte buik werd specifiek samengesteld voor wie streeft naar een strakkere, plattere buik. Cichorei wordt traditioneel gebruikt in afslankingskuren. Venkel en cichorei verzachten daarnaast het opgeblazen, ongemakkelijke gevoel ter hoogte van de buik.

Ingrediënten:
vulstoffen: cellulose, hydroxypropylmethylcellulose; bonenpeul (28%); cichorei (17%); venkel (16%); bindmiddel: hydroxypropylcellulose; bevochtigingsmiddel: vernet natriumcarboxymethylcellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddelen: magnesiumstearaat, schellak, talk.


Samenstelling per 2 tabletten:

Phaseolus vulgaris extr. 500 mg
Cichorium intybus extr. 300 mg
Foeniculum vulgare extr. 
290 mg


Dosering:
Volwassenen: 1 tablet een halfuur voor het middagmaal en 1 tablet een
halfuur voor het avondmaal innemen met wat water of vruchtensap


Waarschuwingen :
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.
Dit product is uitsluitend geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar.
Niet geschikt voor diabetici. 

Inhoud:
30 tabletten

la drôme etherische olie

iSlim kruidenbuiltjes : 5.45€


Biover ontwikkelde voor u een biologische kruidensamenstelling, heerlijk lekker en zacht van smaak, op basis van groene thee, zwarte bes en berk.
Een ideale ondersteuning bij het afslanken.
De zuiverende eigenschappen van groene thee worden versterkt door zwarte bes, terwijl berk instaat voor een goede vochtbalans

Gebruik:

Kokend water op het kruidenbuiltje gieten en 5 minuten laten trekken. Tot 6 tassen per dag.

Suggestie: de infusie kan ook gedronken worden met een schijfje citroen of sinaasappel.


Ingrediënten:
zwarte bes (40%)*; groene thee (30%)*; berk*; lemongrass*
* biologische teelt

Inhoud:
20 zakjes 

Huid, haar & nagels
Huid, haar en nagels : 10.95€

Biover Huid, haar & nagels bevat natuurlijke voedende bestanddelen zoals biotine en zink die bijdragen tot de instandhouding van een gezonde huid en gezonde haren. Bovendien draagt zink bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade. Vitamine B6 draagt bij tot een normaal eiwitmetabolisme. Wordt aanbevolen in periodes van  haaruitval en bij kwetsbaar, broos en dof geworden haar.


Ingrediënten:
L-methionine; heermoes (18%); geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose; L-cystine; L-cysteïne HCl; lithothamnium (6%); zinkcitraat; antiklontermiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide; glansmiddel: magnesiumstearaat; nicotinamide; vulstoffen: cellulose, calciumfosfaat; calciumpantothenaat; kleurstoffen: titaandioxide, koperchlorofylline; pyridoxine HCl; thiaminenitraat; riboflavine; cyanocobalamine; pteroylmonoglutaminezuur; biotine. (Kan sporen bevatten van vis, schaal- en weekdieren.) 


Samenstelling per 3 capsules:

Equisetum arvense extr. 300 mg
Lithothamnium calcareum 100 mg
L-cystine 200 mg
L-cysteïne 100 mg
L-methionine 450 mg
Vitamine B1 (127%*) 1,4 mg
Vitamine B2 (114%*) 1,6 mg
Vitamine B3 (112,5%*) 18 mg
Vitamine B5 (100%*) 6 mg
Vitamine B6 (143%*) 2 mg
Vitamine B12 (40%*) 1 µg
Biotine (300%*) 150 µg
Zink (150%*) 15 mg
Foliumzuur (100%*)
200 µgDosering :
Volwassenen: 2 à 3 capsules per dag.
Te nemen met wat water of vruchtensap. 

Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.
Kan sporen bevatten van vis, schaal- en weekdieren.

Inhoud:
45 capsWelzijn Geheugen : 10.95€

Biover Geheugen heeft een gunstige invloed op het geheugen en de concentratie. Vitamine B1, B2, B3, B6, B12 en vitamine C dragen bij tot een normale werking van het zenuwstelsel. Ze dragen ook bij tot een normaal energieleverend metabolisme. Vitamine C draagt bovendien bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Biover Geheugen wordt gebruikt om uw prestaties, zowel op het werk, thuis als op school, te ondersteunen. 


Ingrediënten:
ascorbylpalmitaat; geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose; taurine; L-methionine; vulstof: cellulose; ginkgo-extract (Ginkgo biloba 7,5%); zinkcitraat; maltodextrine; verstevigingsmiddel: ethylcellulose; antiklontermiddel: siliciumdioxide; glansmiddel: magnesiumstearaat; pyridoxine HCl; thiaminemononitraat; riboflavine; kleurstoffen: titaandioxide, koperchlorofylline; cyanocobalamine; pteroylmonoglutaminezuur.


Samenstelling per 2 capsules:

Ginkgo biloba extr. 75 mg
Taurine 150 mg
L-methionine 150 mg
Zink (150%*) 15 mg
Vitamine B1 (382%*) 4,2 mg
Vitamine B2 (343%*) 4,8 mg
Vitamine B6 (429%*) 6 mg
Vitamine B12 (120%*) 3 µg
Vitamine C (112,5%*) 90 mg
Foliumzuur (200%*)
400 µgDosering :
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
2 x 1 capsule per dag gedurende 4 à 6 weken tijdens periodes van verhoogde intellectuele activiteit (bv. examens).
Oudere mensen: dagelijks gebruik wordt aanbevolen.
Te nemen met wat water of vruchtensap. 


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.
Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen.

Inhoud:
45 caps

EPA Omega 3 : 9.45€

Visolie is rijk aan de polyonverzadigde omega 3-vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). * Deze vetzuren dragen bij tot een normale werking van het hart. DHA draagt ook bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de instandhouding van een normale hersenfunctie**. 

**Het effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Omega 3-vetzuren worden ook aanbevolen tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Ingrediënten:
visolie; gelatine; geleermiddel: glycerine; water; d-alfatocoferol.


Samenstelling per 6 capsules:

Visolie
                                             EPA
                                             DHA
                                             ALA

3000 mg
33%
22%
0,5%

Vitamine E (250%*) 30 mg
Dosering :
Volwassenen: 3 à 6 capsules per dag.
Kinderen vanaf 3 jaar: 2 à 4 capsules per dag.
Te nemen tijdens de maaltijd met wat water of vruchtensap.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts. 

Getest op dioxines, dioxineachtige pcb's en zware metalen. 

Inhoud:
80 caps

AquaFleur Extra Forte : 14.95€

AquaFleur Extra Forte is een formule dat naast Koemis koetjing, Kleine brandnetel en Jeneverbes, ook het mineraal Kalium bevat.

Brandnetel en Jeneverbes:

Kleine brandnetel ondersteunt de reiniging van het lichaam en het zuiveren van het bloed. Jeneverbes in AquaFleur Extra Forte ondersteunt de nierfunctie.


Ingrediënten:
Kruidenextracten (Koemis koetjing, kleine brandnetel en jeneverbes), verstevigingsmiddel (cellulose), mineraal (kaliumchloride).
Dit product bevat uitsluitend plantaardige en minerale grondstoffen, dus ook geschikt voor vegetariërs.


Kleine brandnetel:
Reinigt het lichaam
Zuivert het bloed

Jeneverbes:
Ondersteunt de nierfunctie


Samenstelling per 3 capsules:

Kruidenextracten:    
Koemis koetjing-extract
(Orthosiphon stamineus)
675 mg
 
 
Kleine brandnetel-extract (Urtica urens) 300 mg  
Jeneverbes-extract
(Juniperus communis)
225 mg
 
 
Mineraal:    
Kalium (als kaliumchloride) 39 mg 2%
Dosering :
3 maal daags 1 capsule tijdens de maaltijd innemen.
Het is aan te bevelen om de capsules met voldoende water (minimaal 1 glas) in te nemen.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
60 caps

ProstaFleur Extra Forte : 20.95€

ProstaFleur Extra Forte is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor de man.

Het bevat een kruidencombinatie van Zaagpalm extract, Sterkalabas en Wilgenroosje. Wilgenroosje is goed voor de urinewegen.

Naast kruidenextracten bevatten de capsules ook Béta-sitosterol, mineralen, Vitamine E en Lycopeen. Vitamine E, Selenium en Zink dragen bij tot het behoud van gezonde cellen en weefsels.Ingrediënten:
Kruidenextracten, gelatine (capsulehuls), Bèta-sitosterol, mineralen, vitamine E (D-alfa-tocoferol) en lycopeen.

Wilgenroosje:
Goed voor de urinewegen 

Vitamine E, Selenium en Zink:
Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels


Samenstelling per 4 capsules:

Kruidenextracten:    
Zaagpalm extact
(Serenoa repens,
sabal serrulatum extract 4:1)
(verkregen uit 320 mg gedroogde zaagpalm-vruchten)
160 mg 
 
Sterkalabas-zaden
(Cucurbita pepo semen)
(gestandaardiseerd op basis van 10:1)
160 mg


 
 
Wilgenroosje-kruid
(Epilobium parviflorum)
(gestandaardiseerd op basis van 10:1)
160 mg


 
 
Fytosterol:    
Béta-sitosterol 200 mg  
Mineralen:    
Selenium
(als L-Selenomethionine 50 mg)
200 µg
 
364%
 
Zink (als zinksulfaat) 60 mg 600%
Vitamine:    
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 90 IE/60 mg 500%
Carotenoïde:    
Lycopeen 8 mg  
Dosering :
2 maal daags 2 capsules bij de maaltijd innemen.
Het is aan te bevelen om de capsules met voldoende water (minimaal 1 glas) in te nemen.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.


Waarschuwingen :
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts.


Inhoud:
100 caps

 
 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005