Consulten & Lichtwerk

 Energetische behandelingen, Consulten, Healing & Lichtwerk 

Lichtwerk is een zuivere manier om vanuit je innerlijke Licht & onvoorwaardelijke Liefde te leven.


valerie
Ik ben Valérie en werk al 'heel' mijn leven aan mijn persoonlijke, spirituele en energetische ontwikkeling. Mijn persoonlijke reis naar bewustwording & zielsontwikkeling heeft mij naar vele waardevolle en mooie opleidingen, cursussen & workshops gebracht.

Mijn talent is het zien en versterken van iemands kracht & gave.
En mijn eigen innerlijke wijsheid delen en openstellen om aan te voelen waar er blokkades zijn en hoe deze kunnen worden los gelaten.
Een ander bekrachtigen en helpen om opnieuw in contact te komen met zijn/haar eigen creatieve kracht is mijn zielsopdracht.

Hier kan je verschillende consulten & Lichtwerk vinden waar ik je mee kan ondersteunen en helpen om je Ware Zelf te hervinden en je pad van bewustwording wat makkelijker en lichter te maken.


Leven vanuit 'de beste versie van jezelf' is een groot geschenk. Het zal je synchroniciteit, balans, innerlijke rust en een verhoging van je trilling brengen. Dit kan je dan weer gebruiken om de dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden en in je kracht te blijven.


Als je vragen hebt, kom dan gerust eens langs de winkel (na een seintje) of neem contact via telefoon of e-mail. Ik vertel je er graag alles over!

0494/055.200 of info@aroma-atelier.be


       Prijzen kan je terugvinden op de webshop


quantum healing Energetische Healing Behandeling - Open je bewustzijn & Heel je Licht Lichaam

Deze behandeling opent je bewustzijn en helpt je herinneren wie je werkelijk bent. Heelt je licht lichaam en brengt je weer in verbinding met de wijsheid van je multidimensionale wezen (ziel).

Losmaken van oude patronen, overtuigingen
Losmaken van blokkades & (oude) pijn
Mindfulness denken herstellen
Quantum healing via activatie codes & Healing Mantra energie
Healing van de tijdlijn
Energetische massage van je energiebanden & klankschaal healing
Verbinding maken en boodschappen ontvangen van je gidsen
Aura-Soma Healing via kleurentherapie

Deze behandeling neemt je mee op een reis naar bewustwording, healing en energetische groei.


De eerste afspraak is langer omdat we de eerste grondige verdieping maken in waar de blokkades zich juist bevinden. Dit vraagt wat meer tijd en daarom duurt de eerste afspraak langer.

Maar in één sessie is het niet mogelijk om alles te herstellen, helen en weer te laten stromen. Daarom zijn er (als je dat wil) opvolg en verdiepingsafspraken mogelijk. Deze zijn korter (1.5u) en via deze opvolgafspraken kunnen verdere verdieping brengen in het healing proces dat we gestart zijn tijdens de eerste sessie.


aura-somaAura-Soma geur & kleur consult

Je bent de kleuren die je kiest en deze laten zien wat je ziel nodig heeft.

Aura-Soma is een mooi hulpmiddel om met kleur & geur je lichaam, ziel & geest weer in balans te brengen. Want 'Je bent de kleuren die je kiest en deze laten zien wat je ziel nodig heeft'.

Kleuren en geuren hebben een onmiddellijke impact op je humeur, denk maar aan de kleuren en geuren van bloemen in een weide.

Dit komt omdat elke kleur en elke geur haar eigen resonantie (trilling) en energie heeft en als je deze dan in je eigen energieveld brengt, ervaar je snel een positieve verandering.
Zo heeft elke kleur haar eigen specifieke thema van ondersteuning en helpt ze je op je pad naar persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording.

Deze kleuren en geuren zijn 100% natuurlijk en zijn op basis van bloemen, planten, mineralen, kruiden, edelstenen, etherische oliën, kristallen, ...
Door deze te combineren tot een synergie krijg je een zeer bijzondere kracht.Wat is nu juist een Aura-Soma consult?

Bij een Aura-Soma consult kies je 4 equilibrium flesjes uit de hele reeks. De positie van elk flesje en de specifieke kleurcombinatie van de flesjes vertelt ons een heel verhaal.
Dit geeft ons de mogelijkheid om te ontdekken wat jouw ziel je graag wil vertellen.

Door de flesjes te kiezen die jou op dat moment aantrekken of in het oog springen kunnen we de taal van de kleuren zien en kan ik als erkend Aura-Soma Practitioner helpen om dit voor je te vertalen.


De kleuren, die jij zelf gekozen hebt, vertellen een prachtig verhaal en dit verhaal geeft een zeer persoonlijk & helder overzicht van wat er in je bewuste
en onderbewuste speelt.De kleurcombinaties van de door jou gekozen flesjes laten jouw talenten & gaven zien en geven ook een dieper inzicht in eventuele aspecten waar je nog bewuster mee kan leren omgaan.
En welke blokkades of emoties nog wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Elk flesje heeft ook een nummer en de combinatie van deze nummers geven jouw 'kleurencode in de tijd' weer. Ook dit kan ik voor je vertalen en toegankelijk maken.

Via een consult kunnen samen ontdekken welke fles, pomander, ... jou de meeste en beste hulp & ondersteuning kan bieden op dat huidige moment.aura-soma


Zo kan je dan een persoonlijk pad bewandelen waar je naar de boodschappen van je ziel leert luisteren.
Wie het pad van zijn ziel bewandelt kan de weg naar innerlijke wijsheid, bewustzijn en vreugde makkelijker vinden.

Jouw persoonlijk gekozen fles, pomander, quintessence, ... zullen je hierbij dus zeer goed kunnen ondersteunen.

Heb je zin om eens langs te komen voor een Aura-Soma consult, wees dan van harte welkom na een afspraak.
Deze kan je maken via info@aroma-atelier.be of stuur een berichtje naar 0494/055.200

Door de flesjes te kiezen die jou op dat moment aantrekken of in het oog springen kunnen we de taal van de kleuren zien en kan ik als
Registerd Aura-Soma Practitioner
helpen om dit voor je te vertalen.

Er is ook een mogelijkheid om een Aura-Soma consult te combineren met een korte zuivering van je energetisch veld.  Dit helpt enorm om de juiste flessen te kiezen en de ware boodschap van je ziel te ervaren.

energetische massage Energetische massage

Energetische massage is een vorm van massage waar je je kledij mag aanhouden.

We gaan je elektromagnetisch veld en alle auralagen rondom je lichaam behandelen. Hierbij raak ik je lichaam net niet aan.

Het doel van deze behandeling is om de energie van alle auralagen weer te doen stromen. We halen energetische blokkades weg en brengen weer balans in lichaam & geest.

Welke klachten kunnen ontstaan als er energieblokkades zitten in je aura?

Stress
Gebrek aan innerlijke rust
Angsten, zorgen maken & piekeren
Het gevoel dat je de wereld op je schouders draagt
Emotionele disbalans
Vermoeidheid & gebrek aan energie zonder fysieke reden
Je hebt al vele therapieën gedaan en niets werkt
Voor wie is deze behandeling geschikt?

Iedereen. Ook kinderen kunnen veel ondersteuning halen uit deze behandeling.

Extra informatie:

Een behandeling duurt 45 minuten
Een behandeling voor (jonge) kinderen duurt 30 minuten en kost 30.00€
Het is een massage voor je energieveld, dus niet rechtstreeks op het lichaam
Je hoeft enkel je schoenen uit te doen
Er zal gebruik gemaakt worden van zachte geurige flesjes en zachte rust brengende geluiden
Je ligt onder een dekentje en zal veel rust en ontspanning ervaren

voorspoed Healing voor het aantrekken van Voorspoed & wensvervulling

Dit is een healing – consult voor het aantrekken van geluk, voorspoed, overvloed, liefde, innerlijke kracht, wijsheid, wensvervulling.

Je kan kiezen om ter plaatste (Te Broechem) te komen of dit op afstand te laten doen.

Eerst gaan we de obstakels en karma zuiveren en weghalen die in de weg zitten. Dan komt er een diepgaande healing waar ik werk met de energie van Green Tara* (dit doe ik bij healing voor wensen en voorspoed).

Tijdens deze healing maak ik gebruik van Tingsha bellen (met 8 voorspoedsymbolen), klankschalen, klankbuizen, stemvorken, LichtWesen Elohim kristallen en LichtWesen scheppingsstralen en de Maglite kristallamp van LichtWesen en ook met verschillende Aura-Soma flesjes, pomanders en quintessences .

Ten slotte gebruik edelsteen generators om wat blokkeert weg te halen en ruimte te maken voor positieve nieuwe wensvervulling.

tarotDan sluit ik af door 3 kaarten te trekken van de kaartenset ‘De Wijsheid Van Het Gouden Pad’

Deze kaarten laten je dan zien wat je na deze healing mag verwachten ten opzichte van de wensen die je hebt opgeschreven.

Op elke kaart staan er affirmaties. Deze doe je dan (van alle 3 de kaarten) dagelijks gedurende 21 dagen thuis. Dit zetten de healing nog kracht bij.

Keuze:

Ter plaatse: Te Broechem (Antwerpen)

Je afspraak kan je telefonisch of per mail (0494/055.200 of info@aroma-atelier.be) maken of je kan dit consult aankopen via de shop en afrekenen. Na afspraak kom je dan naar Broechem voor je healing consult.

Adres: oelegemsesteenweg 25, 2520 Broechem.

Op afstand:

healing op afstandDan stuur je een handgeschreven brief met jouw naam en geboortedatum en jouw wensen. Ook stuur je dan een lokje haar mee. Als je wil mag je ook een foto meesturen waar je alleen opstaat, maar dat is niet echt nodig.
Van zodra ik dit ontvangen heb, werk ik op jouw DNA (je haarlok & de handgeschreven brief) via de unified field ofwel quantumveld (de theorie dat alles met elkaar verbonden is). Dit werkt absoluut even sterk.

Als je consult klaar is stuur ik je een mail met de uitleg van wat ik specifiek gedaan heb en wat ik gebruikt heb van flesjes, kristallen.

In bijlage kan je een aantal foto’s terugvinden van de healing en van de getrokken kaarten die je laten zien wat je nu, na deze healing mag verwachten ten opzichte van de wensen die je hebt opgeschreven.

Op elke kaart staan er affirmaties. Deze doe je dan (van alle 3 de kaarten) dagelijks gedurende 21 dagen thuis. Dit zetten de healing nog kracht bij.

*Green Tara

Green Tara staat voor barmhartigheid & mededogen.

Ze is de goddelijke moeder en de universele vrouwelijke energie. Ze is in staat om je naar verlichting te leiden. Tara is in het boeddhisme een vrouwelijke manifestatie van verlichtende wijsheid.

Er zijn 21 verschillende gedaanten die allen Tara heten. In alle kleuren van de regenboog, die ieder hun specifieke betekenis hebben.
In sommige culturen, waaronder de Tibetaanse, wordt groen beschouwd als de kleur die alle andere kleuren omvat.

Groen staat voor voorspoed en geluk.

Dit is de mantra van de Groene Tara, de moeder van de Boeddha’s.
Zij helpt ons om onze angsten te overwinnen, neemt alle lijden weg, neemt de grote 8 angsten weg en brengt geluk.

Green Tara Mantra:

OM = Tara’s heilige lichaam, woord en geest
TARE = bevrijding van alle onvrede
TUTARE = bevrijding van de acht onvolkomenheden en/of angsten, de externe gevaren, de interne gevaren en het onheil.
TURE = bevrijding van dualiteit; de ware beëindiging van verwarring

SOHA = mag de betekening van de mantra wortelen in mijn geest


            Prijzen kan je terugvinden op de webshop
Healing met Klank, Kleur, Licht & Trilling

healing met klankschaalZet je energieveld weer helemaal in balans van allerlei oude en niet meer nuttige energieën.

We werken met klank via klankschalen, stemvorken, trilling, geuren en kleuren om jezelf weer helemaal te zuiveren, gronden en te helen van oud trauma, karma, verdriet, stress, disbalans, ...

Tijdens deze healing maak ik gebruik van een Tingsha bellen (met 8 voorspoedsymbolen), klankschalen, klankbuizen, stemvorken, LichtWesen Elohim kristallen en LichtWesen scheppingsstralen en de Maglite kristallamp van LichtWesen en ook met verschillende Aura-Soma flesjes, pomanders en quintessences.
Ten slotte gebruik edelsteen generators om wat blokkeert weg te halen.

Via de LichtWesen Maglite kristallamp straal ik dan Elohim en/of scheppingsstraal-licht in je energieveld om wat zuiver gemaakt is weer op te vullen met positieve en helende energie. Zo kunnen we je energieveld verzegelen met hoog kristallicht.

De keuze van lichtstraal, pomanders, quintessences, scheppingsstraal of Elohim kristal is telkens anders en zal worden gekozen aan de hand van het thema waar de aan werken.Elke sessie is dus uniek en de werking zal steeds ontstaan vanuit jouw noden.

Je doet je verhaal en aan de hand daarvan gaan we intuïtief werken om alle blokkades en disbalansen weg te werken en iets moois en bekrachtigend in de plaats te brengen.

Je zal je weer helemaal herboren voelen.Spiritueel Energetisch Coach Consulten


aura-soma
'Reconnecting with your Inner Light, Love and Happiness.'

Bij energetisch spirituele coaching gaan we samen op zoek naar wat jou er van weerhoudt om je eigen positief scheppend vermogen en innerlijke kracht te gebruiken in je dagelijks leven.
We hebben allemaal scheppend vermogen. Want we scheppen elke dag de omstandigheden waarin we leven. Dit doen we met onze gedachten, onze overtuigingen en onze handelingen (of het gebruik aan handelen).
Want ‘Gedachten zijn krachten’.
Dwz dat waar je van overtuigt bent zal je aantrekken (scheppen) in je leven.
Dit komt omdat elke gedachte en elke overtuiging (die ook onbewust kan zijn) een frequentie (een trilling) heeft.
Dus alles wat je denkt over jezelf en over je levensomstandigheden stuur je via je hoofd (de trillingsfrequentie van je brein) en via je hart (de motor achter je overtuigingen) uit. De wereld in. En van zelf trek je ervaringen en mensen aan op je pad met dezelfde trilling. Het is dus belangrijk dat je denken & gedachten en je (onbewuste) overtuigingen positief en van hoge trilling zijn. Want deze zijn de basis van je levensomstandigheden. Denk maar aan het gezegde: “Wat je zaait zal je oogsten.” Tijdens dit consult gaan we kijken waar er ongezonde gedachten, patronen en overtuigingen aanwezig zijn (welke thema’s) en wat we er dan concreet kunnen aan doen om deze te veranderen.
Om zo vanzelf in je eigen kracht te komen en je eigen scheppend vermogen te volle te benutten. Waardoor je van zelf positieve levensomstandigheden zal gaan ervaren (oogsten).
Dit komt omdat gedachten zeer krachtig zijn. We denken de hele dag door. Elke seconde zijn er vele onbewuste en bewuste gedachten die door ons hoofd gaan. Daarom is het belangrijk je onderbewustzijn (de gedachten waar je geen onmiddellijke controle over hebt) te "overtuigen" dat je voldoende gedaan hebt om deze verandering te verwezenlijken.

Via dit consult kan je makkelijk werken aan je spirituele ontwikkeling en energetische gezondheid.

Het is wel steeds de bedoeling om te leren hoe je zelf kan creëren vanuit je hart & met JOUW Liefde en Licht en dit voor jouw “hoogste goed”.

Want, alles wat je doet komt weer bij je terug, niet alleen de positieve dingen maar ook de negatieve dingen.

Dit coaching consult kan je gebruiken als sleutel naar een gelukkig leven. Je kan deze sleutel gebruiken om volgende thema’s mee om te polen (omzetten van een negatieve staat van zijn naar een positieve staat van zijn).

Enkele voorbeelden:

Hsp omzetten naar innerlijke kracht
innerlijke kracht terugvinden
Entiteiten en/of koorden losmaken
Energetische onafhankelijkheid bekomen
Spirituele ontwikkeling
Trilling verhogen
Leven vanuit positiviteit
Overvloed aantrekken
Eigenliefde leren ervaren en aantrekken
Leren loslaten
Energetisch afschermen
Jezelf weer waardig voelen
Leven vanuit zelfvertrouwen
Jouw eigen creatieve impuls vinden
Jouw persoonlijke talenten ontdekken
Innerlijk vertrouwen vinden
Innerlijke vrede vinden

EFT consult


aura-somaEFT - Tapping
EFT = Emotional Freedom Technique

EFT is een bijzonder nuttige en goede methode om jezelf te ondersteunen voor verschillende emoties en negatieve ervaringen los te laten.

Maar EFT ofwel tapping kan je ook gebruiken om jezelf beter te leren kennen en de eventuele weerstand dat je bewust of onbewust ervaart rond dit thema op te lossen.

Ik ga eerst wat basis informatie geven over EFT en tapping om je wat vertrouwt te maken met deze methode. Ikzelf werk met de methode waar je na het lostikken van negatieve energie deze ‘opening’ op te vullen met er een positieve overtuiging in de plaats te zetten via dezelfde methode. Ikzelf gebruik deze methode al meer dan 15 jaar. Je kan deze echt voor ontzettend veel emotionele en fysieke klachten inzetten.

Hoe werkt EFT - Tapping?

EFT ofwel Emotional Freedom Techniques is een eenvoudige methode die bestaat uit het tappen (tikken) op een aantal specifieke acupunctuur punten op je gezicht, hoofd en lichaam. Tijdens het tappen ga je je dan eerst focussen op een negatieve emotie terwijl je deze dan kan benoemen.

Hierdoor kan de geblokkeerde energie die in deze punten vast zit weer vrij te stromen. Na een “rondje” tappen op de negatieve emotie gaan we opnieuw alle punten tappen maar dan met een positieve invullen van het thema of emotie waar je op tapt. Zo verdwijnt de emotionele lading en zet je een meer positieve lading in de plaats.

Het tikken of tappen doe je met 2 vingers (maakt niet uit met welke hand of op welke kant je dit doet) en er zijn 8 acupunctuur punten en je tikt per punt enkele keren voor je naar het volgende punt gaat.

EFT is een heel goede methode om makkelijk en snel verlichting te ervaren in veel verschillende klachten zoals stress, zorgen, emotionele pijn, … Met EFT breng je je energie weer aan het stromen en tik (tapping) je jezelf weer emotioneel gezond. Met EFT (Emotional Freedom Technique) kan je stap voor stap en op een zachte maar verrassend eenvoudige manier energieblokkades opheffen.

Door te kloppen op bepaalde plaatsen op de hoofdmeridianen en specifieke acupressuur punten in het lichaam en door tegelijkertijd mentale boodschappen aan jezelf te geven, worden de emotionele blokkades snel en effectief opgeruimd.
Consult duurt 1 uur.

            Prijzen kan je terugvinden op de webshop

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005