Go4Balance Kruidendruppels: Trust Plus


 

Go4Balance Kruidendruppels: Trust Plus

go4balance
Trust, Enjoy, Empower, Focus, Protect plus en Flora protect  druppels vormen samen GO4BALANCE, in de fytotherapie gebaseerd op de vier elementenleer.


Ik versterk de levenskracht.


Trust Plus is een synergie van vijf kruiden.
Een fytotherapeutisch tonicum waarvan de ingrediënten bijdragen tot rust en vitaliteit voor lichaam en geest.

Veel mensen ervaren stress en gevoelens van rusteloosheid. Langdurige onrust en stress zijn niet gezond is voor lichaam en geest.

Prijzen: zie webshop

 Trust Plus Kruidendruppels: Ik versterk de levenskracht.


Samenstelling:
Rozebottel is een waardevol tonicum, een aansterkend middel en een goede weerstandsverbeteraar. Rozebottel bevat een veelheid fytonutriënten waaronder Vitamine C, flavonoïden en vitaminen B1, B2, B3, B5, K, E en de mineralen calcium, kalium, fosfor, ijzer, boron, chloor, chroom, koper, magnesium, silicium, zwavel en zink .
In Marjolein zitten zeker 20 verschillende soorten etherische oliën en deze plant is zeer goed voor het zenuwstelsel, ze stimuleert het parasympatisch zenwustelsel waardoor ze versterkend en ontspannend op de zenuwen werkt. Marjolein is een natuurlijk antidepressivum.
Schisandra een topper voor meer lichaamsenergie en scherpte van geest. Schisandra is een adaptogeen. Dat wil zeggen dat deze plant het aanpassingsvermogen van de mens vergroot op stressfactoren en de stressbestendigheid aansterkt. Het is een tonicum; een algemeen versterkend middel wat de lichaamsprocessen ondersteunt en zowel het mentale als het fysieke prestatievermogen vergroot.
Haver, behalve als waardevol voedingsmiddel is haver ook bekend vanwege zijn werking op het zenuwstelsel. Haver staat bekend als mild kalmeringsmiddel bij slapeloosheid, nerveuze hartkloppingen, verminderd concentratievermogen en neurasthenie (nerveuze uitputting o.a. gepaard gaande met slapeloosheid en prikkelbaarheid).
Brandnetel barst van voedingsnutriënten en is een zeer goede plant om aan te sterken. Het werkt remineraliserend omdat het ijzer, silicium, calcium, kalium, boron, natrium, koper, magnesium, zink, zwavel, mangaan, chroom en nitraten bevat. Verder is het goed voor haar en huid.


Fysieke uitwerking:
Klachten zoals: vermoeidheid, hartkloppingen, spanningshoofdpijn, hoge bloeddru, burn out, lage stressbestendigheid, hyperactiviteit, concentratieproblemen, slaapproblemen, depressieve gevoelens, ...Gebruik:
Volwassenen: 3x7 tot 3x10 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.
Kinderen > 12 jaar: 3x5 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.
Kinderen > 6 jaar: 3x3 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.


Wanneer te gebruiken?
  • Bij perioden van onrust en stress 
  • Bij kortstondige vermoeidheid 
  • Tijdens voorjaarskuren voor extra mineralen 
  • Bij het herstel na operatie of ziekte
  • Bij preventie van ouderdomsverschijnselen

Combinaties:

Twee verschillende flesjes combineren is toegestaan en vaak zelfs aangewezen, echter niet gelijktijdig. 
Tussen de inname van het ene flesje (bvb. Trust ) en het andere (bvb. Enjoy ) dient een tijdsverschil van 3u gerespecteerd te worden.

Trust, Trust Mild, Enjoy, Enjoy45+: kan overdag of 's avonds voor het slapen gaan gebruikt worden.
Empower & Focus: kan overdag.  Deze druppels zijn energiegegevend en daarom niet aangewezen voor gebruik na 16u, dit om een goede nachtrust te vrijwaren.
Enjoy45+: voor vrouwen tijdens de menopauze.


Attentie:
Voorzichtigheid is geboden: wanneer men lijdt aan medische aandoeningen, in combinatie met andere medicijnen, tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding.
Combineer deze kruidendruppels niet met alcohol.
Bij twijfel raadplaag je huisarts of dokter.

Let op: Trust Plus word aangeraden voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen. Trust Plus kan niet samen met het gebruik van anticoagulantia (orale antistollingsmiddelen).Zinvolle en veelvoorkomende combinaties van kruidendruppels.
Afkomstig van Lieve, de bezieler van de Go4Balance druppels.


1) Overdag EMPOWER - ’s avonds TRUST druppels
2) Overdag FOCUS - ’s avonds TRUST druppels of ENJOY
3) Overdag ENJOY - ’s avonds TRUST druppels
4) Overdag ENJOY 45 PLUS - ’s avonds TRUST druppels


1) Overdag EMPOWER druppels- ’s avonds TRUST druppels

OVERDAG EMPOWER DRUPPELS als energieverhoger ideaal nu tijdens de herfst en wintermaanden of als detoxkuur in voorjaar en najaar.
Wanneer ontgiften? Ontgiften is zeer heilzaam als men last heeft van volgende disbalansen:
Ik denk aan allergie,ontregelde stoelgang, ontregeld slaappatroon,over- en ondergewicht, problemen met de menstruatiecyclus en onvruchtbaarheid
Maar ook bij een suikerspiegel die uit balans is , bij te hoge cholesterol, vermoeidheid, acne, eczeem, migraine en hoofdpijn,...
Door te ontgiften vindt er vernieuwing plaats die onze gezondheid optimaliseert en onze immuniteit verstrekt.
Ook het emotioneel LOSLATEN van ballast resulteert in een een vrijer gevoel, meer vitaliteit en energie. Emotioneel brengt het een helder gevoel in het hoofd, een beter emotioneel evenwicht en een gezondere nachtrust.

VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: bij mensen die erg moe zijn en moeilijk kunnen inslapen of doorslapen. Of last hebben van piekeren, angst, hyperactiviteit en onrust.
Maar ook voor mensen die pijnklachten ervaren ( ik denk aan reuma, jicht, artrose) kunnen de Trust druppels verlichting brengen. De stinkende gouwe, grote engelwortel en agrimonie doen hier uitstekend hun werking).


2) Overdag FOCUS druppels- ’s avonds TRUST druppels of ENJOY druppels

OVERDAG FOCUS DRUPPELS bij concentratieproblemen bij kinderen, volwassenen, oudere mensen

Wist je dat één op de vijf schoolkinderen en één op drie oudere mensen concentratieproblemen ervaren?
Concentratieproblemen zijn vaak een onderliggend symptoom van stress en/of een slechte cerebrale doorbloeding. Spanningen en stress beïnvloeden je concentratie en je humeur.
Focus druppels dragen bij tot een beter concentratievermogen en hebben een positieve invloed op jouw leervermogen en je humeur. Verder brengen ze je overzicht en een scherp bewustzijn wanneer je de rode draad van je leven kwijt bent. Ik denk bv ten tijde van stress, echtscheiding, rouwverwerking, .. door deze ‘life events’ kunnen we zo overspoeld zijn dat we geen geestelijke helderheid ervaren. De oplossing: FOCUS DRUPPELS

VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: bij mensen die erg moe zijn en moeilijk kunnen inslapen of doorslapen. Of last hebben van piekeren, angst, hyperactiviteit en onrust. Ook voor studenten tijdens de blok die geestelijk tot rust willen komen en hun slaapkwaliteit wensen te verbeteren.

BIJ HET AVONDETEN EN VOOR HET SLAPENGAAN ENJOY DRUPPELS : bij mensen die zeer gevoelig zijn, hoogsensitief, stemmingwisselingen ervaren of een dip ( depressie) ervaren.


3) Overdag ENJOY druppels- ’s avonds TRUST druppels

IDEALE SYMERGIE bij DEPRESSIE ( zowel endogeen als exogeen)

OVERDAG ENJOY DRUPPELS: wanneer men last heeft van depressie, dipje, humeurschommelingen, hooggevoeligheid, moeilijk levensfase heeft en nood heeft aan een emotionele trooster

‘S AVONDS OF VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: wanneer men angstig is, moeilijk kan slapen, voortdurende piekert en zorgen maakt


4) Overdag ENJOY 45 PLUS druppels- ’s avonds TRUST druppels

OVERDAG ENJOY 45 PLUS DRUPPELS : wanneer men klachten ervaart van de menopauze
 ‘S AVONDS OF VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: wanneer men niet goed slaapt, veel piekert er angst is en men moeilijk controle kan loslaten...


Disclaimer: Go4Balance kruidendruppels  nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen ze nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.


 Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005