Go4Balance Kruidendruppels: Flora Protect


 

Go4Balance Kruidendruppels: Flora Protect

go4balance
Trust, Enjoy, Empower, Focus, Protect plus en Flora protect  druppels vormen samen GO4BALANCE, in de fytotherapie gebaseerd op de vier elementenleer.


Ik ondersteun de darmflora en bevorder de spijsvertering.


De unieke samenstelling van Flora Protect kruidendruppels draagt bij tot de natuurlijke balans van de darmflora.

Flora Protect kruidendruppels bieden een waardevolle aanvulling voor mensen die regelmatig last hebben van spijsverteringsklachten, van een opgeblazen gevoel na de maaltijd en van winderigheid.
Ze worden ook aangeraden voor mensen die kampen met spijsverteringsongemakken ten gevolge van stress. En voor mensen met een wisselende en slechte stoelgang.

In een menselijk lichaam leven zo'n 40 miljard bacteriën, waarvan de meeste zich in je darmen bevinden. Ze staan beter bekend als je darmflora en spelen een heel belangrijke rol in je gezondheid.

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat er een directe relatie bestaat tussen de conditie van de darmen en de hersenen.
Bv. ten tijde van stress ervaart uw buikklachten. Een gezonde darmflora begint bij een gezonde levensstijl en daar hoort natuurlijk ook een gezonde voeding -en voldoende ontspanning bij.

Een goed werkende darmflora is een must voor een goede lichamelijke als mentale gezondheid.

Prijzen: zie webshop

 Flora Protect Kruidendruppels: Ik ondersteun de darmflora en bevorder de spijsvertering.


Flora Protect kruidendruppels bieden een waardevolle aanvulling voor mensen die regelmatig last hebben van spijsverteringsklachten, van een opgeblazen gevoel na de maaltijd en van winderigheid.
Ze worden ook aangeraden voor mensen die kampen met spijsverteringsongemakken ten gevolge van stress. En voor mensen met een wisselende en slechte stoelgang.


Samenstelling:
Echte heemst gebruikt men vooral omwille van zijn hoge gehalte aan slijmstoffen. Slijmstoffen hebben altijd een verzachtende werking en kunnen dus goed gebruikt worden bij spijsverteringsproblemen wegens de verzachtende invloed op de slijmvliezen.
Roomse Kamille is erg goed voor de spijsvertering en voor alle problemen door een trage spijsvertering, winderigheid, een opgeblazen gevoel. Daarnaast heeft dit kruid een rustgevende werking bij angst en onrust.
Stinkende ballote is goed voor de psyche en voor de darmen. Dit kruid werkt zowel op ons brein en als op het buikbrein. Ballote sterkt de zenuwen en het herstelt de balans op psychisch gebied. Het werkt rustgevend en angstwerend en werkt ondersteunend naar darmkrampen toe, en bij moeilijke spijsvertering door nervositeit.
Grote Engelwortel heeft antibacteriële en antischimmel eigenschappen.Dit kruid wordt met succes ingezet bij spijsverteringsproblemen zoals maagkrampen, constipatie, indigestie en flatulentie.
Pepermunt bevordert o.a. de stroom van gal en doet onze maagspieren ontspannen. Verder vermindert pepermunt maag- en darmklachten en heeft positieve effecten bij het prikkelbare darmsyndroom en is een natuurlijke oppepper voor ons centraal zenuwstelsel.


Gebruik:
Neem 7á10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit 2 tot 3 keer per dag indien nodig.


Wanneer te gebruiken?
Een disbalans in de darmflora laat zich kenmerken door:
  • Spijsverteringsklachten 
  • Opgeblazen gevoel 
  • Winderigheid 
  • Wisselende en slechte stoelgang 
  • Constipatie Diarree 
  • Darmproblemen ten tijde van stress 
  • Angst en nerveuze onrust
Combinaties:
Twee verschillende flesjes combineren is toegestaan en vaak zelfs aangewezen, echter niet gelijktijdig. 
Tussen de inname van het ene flesje (bvb. Trust ) en het andere (bvb. Enjoy ) dient een tijdsverschil van 3u gerespecteerd te worden.


Trust, Trust Mild, Enjoy, Enjoy45+: kan overdag of 's avonds voor het slapen gaan gebruikt worden.
Empower & Focus: kan overdag.  Deze druppels zijn energiegegevend en daarom niet aangewezen voor gebruik na 16u, dit om een goede nachtrust te vrijwaren.
Enjoy45+: voor vrouwen tijdens de menopauze.


Attentie:
Voorzichtigheid is geboden: wanneer men lijdt aan medische aandoeningen, in combinatie met andere medicijnen, tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding.
Combineer deze kruidendruppels niet met alcohol.
Bij twijfel raadplaag je huisarts of dokter.

Let op: Flora Protect word aangeraden voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Flora Protect kan niet samen met het gebruik van anticoagulantia (orale antistollingsmiddelen).  Zinvolle en veelvoorkomende combinaties van kruidendruppels.
Afkomstig van Lieve, de bezieler van de Go4Balance druppels.


1) Overdag EMPOWER - ’s avonds TRUST druppels
2) Overdag FOCUS - ’s avonds TRUST druppels of ENJOY
3) Overdag ENJOY - ’s avonds TRUST druppels
4) Overdag ENJOY 45 PLUS - ’s avonds TRUST druppels


1) Overdag EMPOWER druppels- ’s avonds TRUST druppels

OVERDAG EMPOWER DRUPPELS als energieverhoger ideaal nu tijdens de herfst en wintermaanden of als detoxkuur in voorjaar en najaar.
Wanneer ontgiften? Ontgiften is zeer heilzaam als men last heeft van volgende disbalansen:
Ik denk aan allergie,ontregelde stoelgang, ontregeld slaappatroon,over- en ondergewicht, problemen met de menstruatiecyclus en onvruchtbaarheid
Maar ook bij een suikerspiegel die uit balans is , bij te hoge cholesterol, vermoeidheid, acne, eczeem, migraine en hoofdpijn,...
Door te ontgiften vindt er vernieuwing plaats die onze gezondheid optimaliseert en onze immuniteit verstrekt.
Ook het emotioneel LOSLATEN van ballast resulteert in een een vrijer gevoel, meer vitaliteit en energie. Emotioneel brengt het een helder gevoel in het hoofd, een beter emotioneel evenwicht en een gezondere nachtrust.

VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: bij mensen die erg moe zijn en moeilijk kunnen inslapen of doorslapen. Of last hebben van piekeren, angst, hyperactiviteit en onrust.
Maar ook voor mensen die pijnklachten ervaren ( ik denk aan reuma, jicht, artrose) kunnen de Trust druppels verlichting brengen. De stinkende gouwe, grote engelwortel en agrimonie doen hier uitstekend hun werking).


2) Overdag FOCUS druppels- ’s avonds TRUST druppels of ENJOY druppels

OVERDAG FOCUS DRUPPELS bij concentratieproblemen bij kinderen, volwassenen, oudere mensen

Wist je dat één op de vijf schoolkinderen en één op drie oudere mensen concentratieproblemen ervaren?
Concentratieproblemen zijn vaak een onderliggend symptoom van stress en/of een slechte cerebrale doorbloeding. Spanningen en stress beïnvloeden je concentratie en je humeur.
Focus druppels dragen bij tot een beter concentratievermogen en hebben een positieve invloed op jouw leervermogen en je humeur. Verder brengen ze je overzicht en een scherp bewustzijn wanneer je de rode draad van je leven kwijt bent. Ik denk bv ten tijde van stress, echtscheiding, rouwverwerking, .. door deze ‘life events’ kunnen we zo overspoeld zijn dat we geen geestelijke helderheid ervaren. De oplossing: FOCUS DRUPPELS

VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: bij mensen die erg moe zijn en moeilijk kunnen inslapen of doorslapen. Of last hebben van piekeren, angst, hyperactiviteit en onrust. Ook voor studenten tijdens de blok die geestelijk tot rust willen komen en hun slaapkwaliteit wensen te verbeteren.

BIJ HET AVONDETEN EN VOOR HET SLAPENGAAN ENJOY DRUPPELS : bij mensen die zeer gevoelig zijn, hoogsensitief, stemmingwisselingen ervaren of een dip ( depressie) ervaren.


3) Overdag ENJOY druppels- ’s avonds TRUST druppels

IDEALE SYMERGIE bij DEPRESSIE ( zowel endogeen als exogeen)

OVERDAG ENJOY DRUPPELS: wanneer men last heeft van depressie, dipje, humeurschommelingen, hooggevoeligheid, moeilijk levensfase heeft en nood heeft aan een emotionele trooster

‘S AVONDS OF VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: wanneer men angstig is, moeilijk kan slapen, voortdurende piekert en zorgen maakt


4) Overdag ENJOY 45 PLUS druppels- ’s avonds TRUST druppels

OVERDAG ENJOY 45 PLUS DRUPPELS : wanneer men klachten ervaart van de menopauze
 ‘S AVONDS OF VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: wanneer men niet goed slaapt, veel piekert er angst is en men moeilijk controle kan loslaten...


Disclaimer: Go4Balance kruidendruppels  nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen ze nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.


 Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005