Overzicht schriftelijke cursussen

Thuis studeren via schriftelijke cursussen.Kies hier:  Cursus Aromatherapie     Cursus Chakratherapie    Cursus Bloesemtherapie    Cursus Kruiden  

Cursus Edelstenen    Cursus-Workshop Zuiveren - Gronden & Beschermen  

 
 Cursus Energetische healing & spiritueel werk - Zelf een Lichtwerker worden  
bach


Via deze website kan je schriftelijke cursussen volgen over de volgende onderwerpen:
aromatherapie, bach bloesems, kruiden, edelstenen, chakratherapie, Energetisch Werk: een Lichtwerker worden, ...
 
De cursussen zijn detailrijk, duidelijk en heel uitgebreid, zodat je na afloop een uitgebreide kennis hebt om er verantwoord mee te werken.

Al deze cursussen zijn geschreven door mezelf (Valérie). Deze cursussen zijn dan ook het resultaat van al mijn kennis, ervaring en studie die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan.
Alle onderwerpen die aan bod komen heb ik zelf zéér uitvoerig getest en bestudeerd.
Kortom, je mag er dus gerust van zijn dat de informatie die je krijgt via de cursussen juist, helder en zéér interessant zal zijn!

Je zal jezelf misschien de vraag stellen, waarom je zou kiezen voor een schriftelijke cursus. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel logisch.
De dag van vandaag is het leven zeer druk. Tussen je werk en je priveleven schiet er soms nog maar weinig tijd over voor jezelf en voor je eigen interesses.
Daarom zijn de schriftelijke cursussen die je van thuis uit kan volgen de ideale oplossing. Want thuis studeren biedt heel wat voordelen: je hoeft niet te reizen, dus geen reiskosten & geen verlies van je kostbare tijd. Verder is het leuk dat je zelf het tijdstip kan bepalen om de cursus of het wekelijkse lesdeel door te nemen zodat jijzelf bepaalt wanneer je de cursus volgt ipv degene die de cursus geeft.


Bij elk lesdeel heb je de mogelijkheid om al je vragen en bedenkingen (via e-mail) te stellen, dit zorgt ervoor dat je een goede studieondersteuning en dus een goede studiehulp krijgt gedurende de volledige cursus.
Op het einde van de cursus ontvang je dan een schriftelijk examen dat je ook thuis kan afleggen. Dit examen is zo opgesteld dat je antwoorden een duidelijk beeld geven of je het lesmateriaal begrepen hebt.

Het is namelijk zo dat de onderwerpen die je hier kan studeren geen exacte wetenschap zijn. Je eigen interpretatie en je eigen inzichten zijn daarom zéér belangrijk. Als je bij elk lesdeel vragen (huiswerk) zou krijgen, dan zou je jezelf (onbewust) enkel openstellen voor de informatie die relevant is voor het beantwoorden van deze vragen. Ik heb er dus zéér bewust voor gekozen om je te ondersteunen via vragen die jij mij kan stellen over het studiemateriaal en pas examenvragen door te sturen op het einde van de cursus. Zo zal je geest veel meer opnemen en je zal zelf sneller verbanden en inzichten hebben over de materie. Wat ten slotte heel belangrijk is voor dit soort studiemateriaal.

Via deze manier krijg je wel een goede basis én een belangrijke studieondersteuning zonder jezelf te beperken.

TIP: Je ontvangt na het volgen van een cursus steeds een certificaat.


Hoe gaat het in zijn werk:


Via e-mail:
emailDit is een schriftelijke cursus. Dwz dat je kan starten wanneer je de cursus hebt aangekocht.

Je krijgt elke week op donderdag een lesdeel toegestuurd via e-mail. Er zijn 10 lessen voorzien momenteel. In de toekomst komen er nog levels bij en kan je kiezen om na deze level nog verder te doen.
Je hoeft het ritme van doorsturen niet te volgen, je neemt alle tijd die je nodig hebt en werkt op je eigen ritme.

Voor elk lesdeel mag je mij een e-mail sturen met vragen, die zal ik heel zorgvuldig en uitgebreid beantwoorden. Gelieve dan even te melden over welk lesdeel de vragen gaan, dan weet ik waar je zit in de cursus.
Het is dus belangrijk dat je het lesmateriaal aandachtig doorneemt voor je de e-mail stuurt, zo ben je zeker dat je AL je vragen in deze e-mail hebt opgenomen!

Op het einde van de cursus stuur ik je de examenvragen door. Een examen over dit onderwerp is geen “van buiten leren” examen, maar eerder het invullen van een vragenlijst vanuit je buikgevoel.
Er staat geen tijdslimiet op het insturen van je examen, je mag dus zoveel tijd hiervoor nemen dan dat voor u handig is.

Daarna ontvang je een persoonlijk certificaat van deelname met je resultaat.Werken met de materialen die je bestudeert.


Bij elke cursus kan je (maar dit is geen verplichting) een startpakket nemen. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om tijdens je deelname aan een cursus zelf je eigen ervaring op te doen. Op deze manier kan je experimenteren én ondertussen van persoonlijke begeleiding genieten. Dit geeft je een extra gevoel van zelfvertrouwen, omdat je ook hiervoor mijn hulp kan inroepen.
Het is zéér nuttig om tijdens de cursus te werken met de materialen en/of producten die je bestudeert.

TIP:Wenst u een cursus te volgen zonder een startpakket aan te kopen is dat uiteraard geen enkel probleem.
De inhoud van de startpaketten vind je steeds bij de cursussen.


Disclaimer cursussen:
De informatie over de werking van deze kruiden, edelstenen, oliën, ... is afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de verschillende therapieën, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers.
Valérie's Aroma-atelier doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze cursus mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose enkel als opsomming van de verzamelde informatie in de literatuur. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.
Prijzen: zie webshop


Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005