Go4Balance Kruidendruppels: Protect plus


 

Go4Balance Kruidendruppels: Protect plus

go4balance
Trust, Enjoy, Empower, Focus,  Protect en Flora protect  druppels vormen samen GO4BALANCE, in de fytotherapie gebaseerd op de vier elementenleer.

De unieke samenstelling van Protect Plus kruidendruppels draagt bij tot een versterking
van het immuunsysteem.Prijzen: zie webshop

Ik ondersteun jouw immuunsysteem.


De unieke samenstelling van Protect Plus kruidendruppels draagt bij tot een versterking van het immuunsysteem.

Het immuunsysteem wordt ook wel het afweersysteem genoemd, en het heeft als belangrijkste eigenschap dat het ons lichaam beschermt tegen ziekteverwekkers en lichaamsvreemde stoffen. Het immuunsysteem bevindt zich in het hele lichaam zoals onder meer in de huid, de darmen, de luchtwegen, het bloed en lymfestelsel.

Men bereikt een goedwerkend immuunsysteem door het nastreven van een gezonde leefstijl. Kiezen voor een gezonde -en gevarieerde voeding, voldoende water drinken, dagelijks bewegen en ontspanning inplannen, een herstellende nachtrust, en andere dragen ook toe tot een optimale werking van het immuunsysteem.

Samenstelling:


Echinacea
Rode zonnehoed verbetert de immunitaire respons van het lichaam waardoor ziekte-veroorzakende bacteriën, virussen en schimmels efficiënter bestreden worden. Behalve keel, neus, oorproblemen en huidproblemen is echinacea een geneeskruid tegen inwendige infectieziekten zoals urineweginfecties.


Echte tijm
Tijm werkt bloedzuiverend, maagversterkend en griepbestrijdend en is een prima beschermer bij verkoudheden hoesten en geeft verlichting bij keelpijn.

Eucalyptus
Eucalytus is een tonicum; dat wil zeggen een aansterkend middel. Het lichaam kan koorts en infectie beter te lijf door het innemen van Eucalyptus.


Katsklauw
Katsklauw behoort tot de geneeskrachtige planten met de meest multi-inzetbare werkingen. Het immuunsysteem neemt drastisch in effectiviteit toe met katsklauw.


Gewone Vlier
De vlierbes werkt zeer ondersteunend bij verkoudheden griep, verstopte neus, luchtwegaandoeningen.


Kurkuma
Curcumine, de werkzame stof in geelwortel, beschermt en activeert het immuunsysteem en verbetert de gezondheid van hart en bloedvaten.Wanneer te gebruiken?

Een verzwakt immuunsysteem laat zich kenmerken door:

  • langdurige periode's van vermoeidheid
  • regelmatig wederkerende verkoudheden
  • terugkerende infecties of ontstekingen (hart - en bloedvaten, gewrichten)
  • trage genezing
  • allergieën en / of intoleranties


Wanneer is men gebaat bij Protect Plus?

Protect Plus kruidendruppels bieden een waardevolle aanvulling voor mensen die veel en langdurig stress ervaren.
Ze worden ook aangeraden voor mensen die kampen met aanhoudende vermoeidheid en regelmatig ziek worden.
Ook voor zij die regelmatig last hebt van infecties, verkoudheden zoals keelpijn, griep en allerhande ontstekingen.


Let op: Protect Plus word aangeraden voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Protect Plus kan niet samen met het gebruik van anticoagulantia ( orale antistollingsmiddelen).


Inname: Neem 7 à 10 kruidendruppels in een beetje water, en herhaal dit 3 keer per dag.


Combinaties: Protect Plus kan goed gecombineerd worden met de andere varianten van de kruidendruppels zoals bijvoorbeeld met Enjoy, Enjoy 45+, Enjoy 45+ Mild en Menpower 45+.Disclaimer: Go4Balance kruidendruppels nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen ze nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.


 Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005