Wie is de persoon achter deze website.Wie is de persoon achter deze website.
Mijn naam is Valérie ben geboren onder het sterrenbeeld ram op 31 maart 1977.   Elk onderwerp en/of artikel dat je op deze website kan vinden, heb ik zelf eerst uitgebreid getest en bestudeerd.
Geen enkel product of artikel wordt zomaar opgenomen uit winstovertuiging of omdat een product-soort populair is.
Ik vind het zelf namelijk heel belangrijk om producten en artikelen aan te bieden die een goede, juiste en krachtige werking hebben.

Ik werk en bestudeer reeds 15 jaar de volgende onderwerpen: aromatherapie, aura-soma, bach bloesems & andere soorten bloesems, de werking & invloed van edelstenen op de mens en zijn omgeving, lichtwesen meester essences en de engelen essences, chakra's, wierook, kruiden en nog vele andere vergelijkbare artikelen in de alternatieve geneeswijzen.

De artikelen en producten die opgenomen zijn in het gamma van deze website hebben hun positieve en zeer weldadige werking aan mij bewezen.Op woensdag 21 oktober 2009 is mijn zoontje Alexander geboren.

Daarom wil ik graag op woensdagnamiddag en in het weekend een zorgzame mama zijn. Maar als je tijdens de week hier niet kan geraden maak ik met plezier op zaterdag namiddag tijd voor je vrij.

Maar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag (en met uitzondering op zaterdagnamiddag) zal ik steeds met heel veel enthousiasme en aandacht klaar staan voor ál uw vragen, bestellingen & e-mails te beantwoorden en alle bestellingen te verwerken & te versturen!


Als u telefonisch contact wenst kan dit op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag tussen ca 10.00u en 17.00u.

Uiteraard bent u ook steeds welkom om uw bestellingen af te halen en op die manier kennis te maken, maar dat kan momenteel enkel op maandag - dinsdag,  donderdag, vrijdag & zaterdag namiddag na afspraak.
 
Omdat ik een alleenstaande mama ben, is het dagelijkse huiswerk, zwemles, allerlei extra activiteiten, bad - voorlees en bedritueel elke dag helemaal voor mijn rekening en is het niet mogelijk op dit moment om na 17.30u iets af te halen.


Ik wil u alvast erg bedanken voor uw begrip!
Via de facebookpagina kan je allerlei weetjes en nieuwtjes volgen.
Deel uw mening op de facebook pagina door op het logo te klikken, like deze pagina en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes.


De cursussen.


Via deze website kan je schriftelijke cursussen volgen over de volgende onderwerpen: aromatherapie, bach bloesems, kruiden, edelstenen, chakratherapie en Energetisch Werk: Zelf een lichtwerker worden. De cursussen zijn detailrijk, duidelijk en heel uitgebreid, zodat je na afloop een uitgebreide kennis hebt om er verantwoord mee te werken.

Al deze cursussen zijn geschreven door mezelf (Valérie). Deze cursussen zijn dan ook het resultaat van al mijn kennis, ervaring en studie die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan. Alle onderwerpen die aan bod komen heb ik zelf zéér uitvoerig getest en bestudeerd.
Kortom, je mag er dus gerust van zijn dat de informatie die je krijgt via de cursussen juist, helder en zéér interessant zal zijn!

Je zal jezelf misschien de vraag stellen, waarom je zou kiezen voor een schriftelijke cursus. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel logisch.
De dag van vandaag is het leven zeer druk. Tussen je werk en je priveleven schiet er soms nog maar weinig tijd over voor jezelf en voor je eigen interesses.
Daarom zijn de schriftelijke cursussen die je van thuis uit kan volgen de ideale oplossing. Want thuis studeren biedt heel wat voordelen: je hoeft niet te reizen, dus geen reiskosten & geen verlies van je kostbare tijd. Verder is het leuk dat je zelf het tijdstip kan bepalen om de cursus of het wekelijkse lesdeel door te nemen zodat jijzelf bepaalt wanneer je de cursus volgt ipv degene die de cursus geeft.

Bij elk lesdeel heb je de mogelijkheid om al je vragen en bedenkingen (via e-mail) te stellen, dit zorgt ervoor dat je een goede studieondersteuning en dus een goede studiehulp krijgt gedurende de volledige cursus.
Op het einde van de cursus ontvang je dan een schriftelijk examen dat je ook thuis kan afleggen. Dit examen is zo opgesteld dat je antwoorden een duidelijk beeld geven of je het lesmateriaal begrepen hebt.

Het is namelijk zo dat de onderwerpen die je hier kan studeren geen exacte wetenwschap zijn. Je eigen interpretatie en je eigen inzichten zijn daarom zéér belangrijk. Als je bij elk lesdeel vragen (huiswerk) zou krijgen, dan zou je jezelf (onbewust) enkel openstellen voor de informatie die relevant is voor het beantworoden van deze vragen. Ik heb er dus zéér bewust voor gekozen om je te ondersteunen via vragen die jij mij kan stellen over het studiemateriaal en pas examenvragen door te sturen op het einde van de cursus. Zo zal je geest veel meer opnemen en je zal zelf sneller verbanden en inzichten hebben over de materie. Wat ten slotte heel belangrijk is voor dit soort studiemateriaal.

Via deze manier krijg je wel een goede basis én een belangrijke studieondersteuning zonder jezelf te beperken.
De fysieke winkel te Broechem bezoeken of iets afhalen


Van harte welkom na een seintje

De fysieke winkel te Broechem bezoeken
Dit is mogelijk op maandag - dinsdag, donderdag of vrijdag na afspraak. Je bent dus van harte welkom na een seintje. Dit komt omdat ik ook consulten & Aura-Soma consulten doe en tijdens een consult geen klanten kan verder helpen.
Lukt het niet in de week?  Geen probleem, een afspraak op zaterdag tussen 15u & 17u is ook mogelijk.
Wil je graag je edelstenen of andere spullen zelf uitkiezen of heb je graag wat uitleg bij je aankopen, ben je altijd van harte welkom in de winkel!

Ook bestellingen kunnen afgehaald worden als je graag de verzendingskosten wil uitsparen of wenst kennis te maken. Er is een optie bij verzendmethode voorzien waar je kan kiezen voor : "Afhalen te Broechem"

Liever wat tijd om vragen te stellen of voor een meer persoonlijke kennismaking? Neem dan even contact op en dan kiezen we samen een moment.
U kan een afspraak maken via e-mail (info@aroma-atelier.be) of via het GSM-nummer 0494/055.200
Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag tussen ca 10u & 17u

Via e-mail ben ik altijd bereikbaar en u krijgt steeds een antwoord binnen 24h.

Valérie's Aroma-atelier
Oelegemsesteenweg 25
2520 Broechem (Ranst)

Telefoon: 0032(0)494/055.200

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag tussen ca 10u & 17u


Aura-Soma consult

 
Je bent de kleuren die je kiest en deze laten zien wat je ziel nodig heeft.


aura-soma
Ik ben Valérie en ben Aura-Soma Practitioner.


 Ben je aangetrokken tot de mooie kleurcombinaties van de equilibrium flessen?  Wil je graag een keuze maken uit alle 117 flessen?

Heel graag wil ik je uitnodigen om jouw persoonlijke flessen te komen kiezen (te Broechem bij Ranst) en hierbij een duidelijk en helder inzicht te krijgen wat deze juist voor je kunnen betekenen.


Bij een Aura-Soma consult kies je 4 equilibrium flesjes.

De positie van elk flesje en de specifieke kleurcombinatie van de flesjes vertelt ons een heel verhaal.
Dit geeft ons de mogelijkheid om te ontdekken wat jouw ziel je graag wil vertellen.


Door de flesjes te kiezen die jou op dat moment aantrekken of in het oog springen kunnen we de taal van de kleuren zien en kan ik als Registerd Aura-Soma Practitioner helpen om dit voor
je te vertalen.


De kleuren, die jij zelf gekozen hebt, vertellen een prachtig verhaal en dit verhaal geeft een zeer persoonlijk & helder overzicht van wat er in je bewuste
en onderbewuste speelt.De kleurcombinaties van de door jou gekozen flesjes laten jouw talenten & gaven zien en geven ook een dieper inzicht in eventuele aspecten waar je nog bewuster mee kan leren omgaan.
En welke blokkades of emoties nog wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Elk flesje heeft ook een nummer en de combinatie van deze nummers geven jouw 'kleurencode in de tijd' weer. Ook dit kan ik voor je vertalen en toegankelijk maken.


Via een consult kunnen samen ontdekken welke fles, pomander, ... jou de meeste en beste hulp & ondersteuning kan bieden op dat huidige moment.


aura-somaZo kan je dan een persoonlijk pad bewandelen waar je naar de boodschappen van je ziel leert luisteren.
Wie het pad van zijn ziel bewandelt kan de weg naar innerlijke wijsheid, bewustzijn en vreugde makkelijker vinden.

Jouw persoonlijk gekozen fles, pomander, quintessence, ... zullen je hierbij dus zeer goed kunnen ondersteunen.


Heb je zin om eens langs te komen voor een Aura-Soma consult, wees dan van harte welkom na een afspraak.
Deze kan je maken via info@aroma-atelier.be

Prijs: 30.00€ voor een half uur en 50.00€ voor een uur.Aura Soma Consult

aura-soma
Via deze weg kan je een consult aanvragen. Kies als betaalmethode overschrijving.

Ik stuur je dan een mail om verder af te spreken. Je betaalt (ter plaatse) op het moment van het consult zelf.

Prijs van een consult: 30.00€ voor een half uur en 50.00€ voor een uur.

Plaats waar het consult na afspraak zal doorgaan: Oelegemsesteenweg 25, 2520 Broechem.

Hier zijn alvast enkele sfeerbeelden van de winkel:
  

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005