Wie is de persoon achter deze website.Wie is de persoon achter deze website.
Mijn naam is Valérie ben geboren onder het sterrenbeeld ram op 31 maart 1977.   Elk onderwerp en/of artikel dat je op deze website kan vinden, heb ik zelf eerst uitgebreid getest en bestudeerd.
Geen enkel product of artikel wordt zomaar opgenomen uit winstovertuiging of omdat een product-soort populair is.
Ik vind het zelf namelijk heel belangrijk om producten en artikelen aan te bieden die een goede, juiste en krachtige werking hebben.

Ik werk en bestudeer reeds 15 jaar de volgende onderwerpen: aromatherapie, bach bloesems & andere soorten bloesems, de werking & invloed van edelstenen op de mens en zijn omgeving, lichtwesen meester essences en de engelen essences, Dr Schüssler celzouten, chakra's, wierook, kruiden en nog vele andere vergelijkbare artikelen in de alternatieve geneeswijzen.

De artikelen en producten die opgenomen zijn in het gamma van deze website hebben hun positieve en zeer weldadige werking aan mij bewezen.Op woensdag 21 oktober 2009 is mijn zoontje Alexander geboren.

Daarom wil ik graag op woensdagnamiddag, vrijdagnamiddag en in het weekend een zorgzame mama zijn.

Maar op maandag, dinsdag, donderdag en woensdag & vrijdag voormiddag zal ik steeds met heel veel enthousiasme en aandacht klaar staan voor ál uw vragen, bestellingen & e-mails te beantwoorden en alle bestellingen te verwerken & te versturen!


Als u telefonisch contact wenst kan dit op maandag, dinsdag en donderdag tussen ca 10.00u en 17.00u.

Uiteraard bent u ook steeds welkom om uw bestellingen af te halen en op die manier kennis te maken, maar dat kan momenteel enkel op maandag - dinsdag & donderdag na afspraak.
 
Omdat ik een alleenstaande mama ben, is het dagelijkse huiswerk, zwemles, allerlei extra activiteiten, bad - voorlees en bedritueel elke dag helemaal voor mijn rekening en is het niet mogelijk op dit moment om na 17.30u iets af te halen.


Ik wil u alvast erg bedanken voor uw begrip!
Via de facebookpagina kan je allerlei weetjes en nieuwtjes volgen.
Deel uw mening op de facebook pagina door op het logo te klikken, like deze pagina en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes.


De cursussen.


Via deze website kan je schriftelijke cursussen volgen over de volgende onderwerpen: aromatherapie, bach bloesems, kruiden, edelstenen, chakratherapie en Dr Schüssler celzouten. De cursussen zijn detailrijk, duidelijk en heel uitgebreid, zodat je na afloop een uitgebreide kennis hebt om er verantwoord mee te werken.

Al deze cursussen zijn geschreven door mezelf (Valérie). Deze cursussen zijn dan ook het resultaat van al mijn kennis, ervaring en studie die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan. Alle onderwerpen die aan bod komen heb ik zelf zéér uitvoerig getest en bestudeerd.
Kortom, je mag er dus gerust van zijn dat de informatie die je krijgt via de cursussen juist, helder en zéér interessant zal zijn!

Je zal jezelf misschien de vraag stellen, waarom je zou kiezen voor een schriftelijke cursus. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel logisch.
De dag van vandaag is het leven zeer druk. Tussen je werk en je priveleven schiet er soms nog maar weinig tijd over voor jezelf en voor je eigen interesses.
Daarom zijn de schriftelijke cursussen die je van thuis uit kan volgen de ideale oplossing. Want thuis studeren biedt heel wat voordelen: je hoeft niet te reizen, dus geen reiskosten & geen verlies van je kostbare tijd. Verder is het leuk dat je zelf het tijdstip kan bepalen om de cursus of het wekelijkse lesdeel door te nemen zodat jijzelf bepaalt wanneer je de cursus volgt ipv degene die de cursus geeft.

Bij elk lesdeel heb je de mogelijkheid om al je vragen en bedenkingen (via e-mail) te stellen, dit zorgt ervoor dat je een goede studieondersteuning en dus een goede studiehulp krijgt gedurende de volledige cursus.
Op het einde van de cursus ontvang je dan een schriftelijk examen dat je ook thuis kan afleggen. Dit examen is zo opgesteld dat je antwoorden een duidelijk beeld geven of je het lesmateriaal begrepen hebt.

Het is namelijk zo dat de onderwerpen die je hier kan studeren geen exacte wetenwschap zijn. Je eigen interpretatie en je eigen inzichten zijn daarom zéér belangrijk. Als je bij elk lesdeel vragen (huiswerk) zou krijgen, dan zou je jezelf (onbewust) enkel openstellen voor de informatie die relevant is voor het beantworoden van deze vragen. Ik heb er dus zéér bewust voor gekozen om je te ondersteunen via vragen die jij mij kan stellen over het studiemateriaal en pas examenvragen door te sturen op het einde van de cursus. Zo zal je geest veel meer opnemen en je zal zelf sneller verbanden en inzichten hebben over de materie. Wat ten slotte heel belangrijk is voor dit soort studiemateriaal.

Via deze manier krijg je wel een goede basis én een belangrijke studieondersteuning zonder jezelf te beperken.
Bezoekje aan de winkel of iets afhalen


Van harte welkom na een seintjeWil je graag je edelstenen of andere spullen zelf uitkiezen of heb je graag wat uitleg bij je aankopen,
ben je altijd van harte welkom in de winkel!

Ook  bestellingen kunnen afgehaald worden als je graag de verzendingskosten wil uitsparen of wenst kennis te maken.

Momenteel zijn er geen vaste openingsuren of vaste afhaaluren voorzien.  Dit komt omdat ik even over en weer rij om mijn zoontje
van school te halen.  
Maar langkomen kan op maandag, dinsdag of donderdag tussen tussen 10.00u en 17.00u

Mag ik je daarom vriendelijk vragen om steeds eerst even een seintje te geven (een afspraak te maken) voor u langskomt, aub.
Alvast erg bedankt voor je begrip!

Een afspraak maken kan:

via e-mail : info@aroma-atelier.be
of via het GSM-nummer 0494/055.200

Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen ca 10.00u & 17.00u.
Ben ik op cursus of in gesprek met een andere klant zal u de mailbox horen, gelieve dan later eens opnieuw te proberen of stuur een e-mail.

Via e-mail ben ik altijd bereikbaar en u krijgt steeds een antwoord binnen 24h.

Adres:

Valérie's Aroma-atelier
Oelegemsesteenweg 25
2520 Broechem (Ranst)
Hier zijn alvast enkele sfeerbeelden van de winkel:
  

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005