Go4Balance Kruidendruppels: Enjoy45+


 

Go4Balance Kruidendruppels: Enjoy45+

go4balance
Trust, Enjoy, Empower, Focus, Protect plus en Flora protect druppels vormen samen GO4BALANCE, in de fytotherapie gebaseerd op de vier elementenleer.


Stralend door de menopauze.

 
Bent u een actieve vrouw rond de 45 – 55 jaar en worstelt u wel al eens met de ongemakken van de menopauze?
Je bent angstig, je piekert veel en je voelt je onrustig?

Last van opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk zweten, stress, gewichtstoename, vermoeidheid of andere ongemakken ten gevolge van de menopauze?

Neem dan Enjoy 45+ kruidendruppels en laat je op een natuurlijke manier helpen.

Neem dagelijks 3×7 tot 3×10 Enjoy 45+ kruidendruppels,  deze helpen ongemakken beter op te vangen, zodat je deze belangrijke nieuwe levensfase stralend en vol zelfvertrouwen doorleeft.

Prijzen: zie webshop

 


Enjoy45+ Kruidendruppels:  Stralend door de menopauze.Bent u een actieve vrouw rond de 45 – 55 jaar en worstelt u wel al eens met de ongemakken van de menopauze?

Heb je soms last van opvliegers, stemmingswisselingen, nachtelijk zweten, stress, gewichtstoename, vermoeidheid of andere ongemakken ten gevolge van de menopauze?
Probeer dan Enjoy 45+ kruidendruppels en laat je op een natuurlijke manier helpen.
Enjoy 45+ kruidendruppels dragen ertoe deze ongemakken beter op te vangen, zodat je deze belangrijke nieuwe levensfase stralend en vol zelfvertrouwen doorleeft.

Samenstelling:
Citroenmelisse werkt kalmerend en ontspannend, het is slaapbevorderend en revitaliseert het zenuwstelsel. Efficiënt bij prikkelbaarheid en slapeloosheid door stress.
Vrouwenmantel is diuretisch, dat wil zeggen dat ze helpt om vochtopeenhopingen te bestrijden.
Hop bij overgangsklachten zoals opvliegers, nachtzweten, vaginale droogte, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid en osteoporose is hop een rustgevend middel en draagt tevens toe tot een betere nachtrust.
Salie ondersteunend bij overgangsklachten zoals warmte-opwellingen, overmatig zweten en vaginale droogte.
Zilverkaars overgangsklachten kunnen prima bestreden worden door gebruik van zilverkaars. Het heeft een kalmerende en stemmingsverbeterende werking.
Lavendel behalve een rustgevende werking, herstelt dit kruid ook de vitaliteit ten gevolge van stress.
Brandnetel is een goed tonicum bij vermoeidheid. Brandnetel heeft ook een ontgiftende werking en draagt toe tot de drainage van afvalstoffen.Fysieke uitwerking:
Menopauze kwalen zoals nachtelijk zweten, vaginale droogte, vermoeidheid, al dan niet ten gevolge van slaap -of andere problemen worden door Enjoy 45 + op een natuurlijke wijze ondersteund.
Voel je vrij van opvliegers, stemmingswisselingen en stress die met deze fase gepaard gaat.
Deze kruidendruppels zijn een synergie van 7 kruiden en zorgen voor een ontspannen en positief gevoel voor vrouwen tijdens de menopauze die willen genieten en zich goed in hun vel voelen willen voelen.


Gebruik:
Volwassenen: 3x7 tot 3x10 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.
Kinderen > 12 jaar: 3x5 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.
Kinderen > 6 jaar: 3x3 druppels per dag in een beetje water, bij voorkeur voor de maaltijden.

Combinaties:
Twee verschillende flesjes combineren is toegestaan en vaak zelfs aangewezen, echter niet gelijktijdig. 
Tussen de inname van het ene flesje (bvb. Trust ) en het andere (bvb. Enjoy ) dient een tijdsverschil van 3u gerespecteerd te worden.

Trust, Trust Mild, Enjoy, Enjoy45+: kan overdag of 's avonds voor het slapen gaan gebruikt worden.
Empower & Focus: kan overdag.  Deze druppels zijn energiegegevend en daarom niet aangewezen voor gebruik na 16u, dit om een goede nachtrust te vrijwaren.
Enjoy45+: voor vrouwen tijdens de menopauze.

Attentie:
Voorzichtigheid is geboden: wanneer men lijdt aan medische aandoeningen, in combinatie met andere medicijnen, tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding.
Combineer deze kruidendruppels niet met alcohol.
Bij twijfel raadplaag je huisarts of dokter.Zinvolle en veelvoorkomende combinaties van kruidendruppels.
Afkomstig van Lieve, de bezieler van de Go4Balance druppels.


1) Overdag EMPOWER - ’s avonds TRUST druppels
2) Overdag FOCUS - ’s avonds TRUST druppels of ENJOY
3) Overdag ENJOY - ’s avonds TRUST druppels
4) Overdag ENJOY 45 PLUS - ’s avonds TRUST druppels


1) Overdag EMPOWER druppels- ’s avonds TRUST druppels

OVERDAG EMPOWER DRUPPELS als energieverhoger ideaal nu tijdens de herfst en wintermaanden of als detoxkuur in voorjaar en najaar.
Wanneer ontgiften? Ontgiften is zeer heilzaam als men last heeft van volgende disbalansen:
Ik denk aan allergie,ontregelde stoelgang, ontregeld slaappatroon,over- en ondergewicht, problemen met de menstruatiecyclus en onvruchtbaarheid
Maar ook bij een suikerspiegel die uit balans is , bij te hoge cholesterol, vermoeidheid, acne, eczeem, migraine en hoofdpijn,...
Door te ontgiften vindt er vernieuwing plaats die onze gezondheid optimaliseert en onze immuniteit verstrekt.
Ook het emotioneel LOSLATEN van ballast resulteert in een een vrijer gevoel, meer vitaliteit en energie. Emotioneel brengt het een helder gevoel in het hoofd, een beter emotioneel evenwicht en een gezondere nachtrust.

VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: bij mensen die erg moe zijn en moeilijk kunnen inslapen of doorslapen. Of last hebben van piekeren, angst, hyperactiviteit en onrust.
Maar ook voor mensen die pijnklachten ervaren ( ik denk aan reuma, jicht, artrose) kunnen de Trust druppels verlichting brengen. De stinkende gouwe, grote engelwortel en agrimonie doen hier uitstekend hun werking).


2) Overdag FOCUS druppels- ’s avonds TRUST druppels of ENJOY druppels

OVERDAG FOCUS DRUPPELS bij concentratieproblemen bij kinderen, volwassenen, oudere mensen

Wist je dat één op de vijf schoolkinderen en één op drie oudere mensen concentratieproblemen ervaren?
Concentratieproblemen zijn vaak een onderliggend symptoom van stress en/of een slechte cerebrale doorbloeding. Spanningen en stress beïnvloeden je concentratie en je humeur.
Focus druppels dragen bij tot een beter concentratievermogen en hebben een positieve invloed op jouw leervermogen en je humeur. Verder brengen ze je overzicht en een scherp bewustzijn wanneer je de rode draad van je leven kwijt bent. Ik denk bv ten tijde van stress, echtscheiding, rouwverwerking, .. door deze ‘life events’ kunnen we zo overspoeld zijn dat we geen geestelijke helderheid ervaren. De oplossing: FOCUS DRUPPELS

VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: bij mensen die erg moe zijn en moeilijk kunnen inslapen of doorslapen. Of last hebben van piekeren, angst, hyperactiviteit en onrust. Ook voor studenten tijdens de blok die geestelijk tot rust willen komen en hun slaapkwaliteit wensen te verbeteren.

BIJ HET AVONDETEN EN VOOR HET SLAPENGAAN ENJOY DRUPPELS : bij mensen die zeer gevoelig zijn, hoogsensitief, stemmingwisselingen ervaren of een dip ( depressie) ervaren.


3) Overdag ENJOY druppels- ’s avonds TRUST druppels

IDEALE SYMERGIE bij DEPRESSIE ( zowel endogeen als exogeen)

OVERDAG ENJOY DRUPPELS: wanneer men last heeft van depressie, dipje, humeurschommelingen, hooggevoeligheid, moeilijk levensfase heeft en nood heeft aan een emotionele trooster

‘S AVONDS OF VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: wanneer men angstig is, moeilijk kan slapen, voortdurende piekert en zorgen maakt


4) Overdag ENJOY 45 PLUS druppels- ’s avonds TRUST druppels

OVERDAG ENJOY 45 PLUS DRUPPELS : wanneer men klachten ervaart van de menopauze
‘S AVONDS OF VOOR HET SLAPENGAAN TRUST DRUPPELS: wanneer men niet goed slaapt, veel piekert er angst is en men moeilijk controle kan loslaten...


Disclaimer: Go4Balance kruidendruppels  nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Ondanks de helende werking kunnen ze nooit een dokter vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.
 Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005