Wierookbranders en wierook

Overzicht wierookbranders en wierook

 wierook

Met een wierookbrander kan je wierookstaafjes en/of wierookkegels verdampen. De belangrijkste eigenschap van wierook is dat zij de atmosfeer zuivert. Verder wordt wierook gebruikt bij de uitvoering van magische en rituele handelingen.

De hieronder aangeboden wierook zijn natuurzuivere kwaliteitsmerken met ieder zijn eigen geurenassortiment en kwaliteit.


Je kan wierook gebruiken om:

. zuiveren van je huis en/of werkruimte
. om positieve energie op te wekken
. om de gezondheid positief te beïnvloeden
. positieve energie te doen vrijkomen
. om kwade invloeden, entiteiten te verdrijven
. om kracht te concentreren en te richten
. om sfeer te scheppen
. om te mediteren


De kracht van zuivere wierook:
Geest: Zuivere wierook heft blokkades op door de reiniging van de energetische omgeving. Bovendien brengt hij geest en ziel in harmonie en opent zowel de inwaartse als de naar buiten gerichte blik.
Ziel: Zuivere wierook brengt de ziel in balans en sterkt de emotionele authentieke vatbaarheid voor emoties.
Lichaam: De helende kruiden die je in zuivere (echte) wierook terug kan vinden, activeren genezingsprocessen en ondersteunen het lichaam om zich op een natuurlijk ritme in te stellen. Energie: Zuivere wierook helpt om negatieve energiestromen op de mens, omgeving en voorwerpen onschadelijk te maken. Destructieve energiestromen worden geneutraliseerd.
Spiritueel: Door de overgang van grofstoffelijkheid naar fijnstoffelijkheid stelt de geest zich open voor contact met hogere sferen. 

Gebruik: Steek het wierookstokje aan door het in een vlam te houden tot het gaat branden. Blaas daarna de vlam uit, zodat het wierookstokje smeult en plaats het in een wierookbrander.
Wierookhouders hebben verschillende gaatjes waar je de wierookstokjes kan in plaatsen. Het nut van de wierookhouder is dat deze steeds zorgt dat de assen die zullen afvallen, worden opgevangen.
Er is veel aandacht geschonken aan de zuiverheid en de juiste dosering van de ingrediënten van Les encens du monde wierook. Het is een zeer zachte én aangename wierook. Wierook van Les encens du monde is zéér spirituele wierook.

Prijzen kan je terugvinden op de webshop


Hier kan je een greep uit het gamma terugvinden. Maar op de webshop kan je het hele gamma inkijken.  
Er komen regelmatig nieuwe geuren bij, kom gerust eens regelmatig een kijkje nemen in de webshop!
Wierook
kaars

Aura-Soma Pomanders wierook: 


De pomanders zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de aura. Ze zijn specifiek werkzaam op en versterken het elektromagnetische veld dat zich dicht om ons fysieke lichaam bevindt.
Onze Aura kan, zoals ons lichaam, op vele manieren worden beschadigd. Een pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren.
Geregeld gebruik van een pomander beschermt tegen schadelijke vibraties. Kirlian fotografie toont na gebruik, de positieve resultaten.

De Pomanders bevatten de energieën van kleuren, kruiden en kristallen en een combinatie van 49 kruiden en essentiële oliën. Elke pomander bevat 7 verschillende kruiden via hun kleur verbonden met de 7 chakras. Elke pomander bevat dus 49 kruiden waarin de kleuren van de specifieke geselecteerde chakra dominant zijn.
Gebruik de Pomander wanneer je zelf wil of aanvoelt dat je hem nodig hebt. Ook zeer nuttig bij meditatie.

Soorten verkrijgbaar:
Wit, rood, diep rood, roze, smaragd groen, olijf groen, geel, goud, oranje, koraal, magenta, diep mangenta, violet, turkoois, saffier blauw en koningsblauw

De wierookstokjes van Aura-Soma zitten in een metalen cilinderdoosje en bevatten steeds een houten wierook plankje waarin de wierookstokjes kunnen geplaatst worden terwijl ze branden.

30 stuks + wierookplankje in doosje.


Aura-Soma Quintessences wierook: 

kaars
De krachtige, heilzame pastelkleurige quintessence lichtstralen, zijn er om je geest te verlichten. Deze quintessences bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en meer duidelijkheid te krijgen over specifieke kwaliteiten en thema's die je in je leven en in jezelf tegen komt. Ze bieden de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren. 
De quintessences zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bvb wanneer je met grote trauma's of problemen worstelt.
Maar ook wanneer je grote veranderingen in je leven meemaakt. Ze werken met elk aspect van je wezen, op de meest subtiele niveaus.

Bij de geboorte van de quintessences, was Vicky Wall, de oprichtster van Aura Soma, verbaasd te bemerken dat de kleurenenergieën depersonaliseert waren en dat de namen, die zij ontving, in verband stonden met de namen, die door de eerste theosofen zoals Helena Blavatsky, Sennit en anderen aan de grote spirituele meesters gegeven werden.
Ze sprak over deze reeks als 'een directe telefoonverbinding met de hemel'.
De geboorte van de quintessences schiep nieuwe en andere energieën binnen Aura Soma, die aangeven dat we voldoende geïvolueerd zijn in onze spirituele ontwikkeling om persoonlijk met de Meester energieën te werken.

Soorten verkrijgbaar:
El Morya, Kuthumi, Lady Nada, Hilarion, Serapis Bey, De Christus, St. Germain, Pallas Athena & Aeolus, Orion & Angelica, Lady Portia, Kwan Yin & Lao Tsu, Sanat Kumara & Lady Venus, Maha Chohan, Djwal Khul, The Holy Grail & The Solar Logos

De wierookstokjes van Aura-Soma zitten in een metalen cilinderdoosje en bevatten steeds een houten wierook plankje waarin de wierookstokjes kunnen geplaatst worden terwijl ze branden.

30 stuks + wierookplankje in doosje.

kaars

7 Kleuren - HEM wierook: 


7 Kleuren wierook van het merk HEM.

Kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo, violet.

7 verschillende geuren afgestemd op deze kleuren. Voor elke kleur zit er een pakje wierookstokjes in het doosje.
Deze chakra wierook helpt om tijdens een meditatie jezelf af te stemmen op een specifieke kleur.

Uit: Bangalore (India)
Van: HEM corporation
Inhoud: 7 pakjes van elk 5 stokjes

HEM wierook is van een uitstekende kwaliteit.
Het stokje wordt van bamboesplinters gemaakt. De bamboesplinters hebben geen invloed op de geur bij het branden van de wierook.
chakra

7 Chakra - HEM wierook:


7 Chakras wierook van het merk HEM.

7 verschillende geuren afgestemd op de Chakras. Voor elke chakra zit er een pakje wierookstokjes in het doosje. Deze chakra wierook helpt om tijdens een meditatie jezelf af te stemmen op een specifieke chakra.


Uit: Bangalore (India)
van: HEM corporation
Inhoud: 7 pakjes van elk 5 stokjes

HEM wierook is van een uitstekende kwaliteit. Het stokje wordt van bamboesplinters gemaakt. De bamboesplinters hebben geen invloed op de geur bij het branden van de wierook.


kaars

 HEM wierook: 


Verkrijgbaar als:

Frank incense HEM
Myrrh HEM
Cedar HEM
Amber HEM
Healing HEM
Good luck HEM

HEM wierook: De Essentie van India Het gebruik van wierookstokje is een traditie in India sinds mensenheugenis. Zowel op het moment van de Gautama Boeddha in het oude India maar ook tijdens de periode van Mahatma Gandhi in het moderne India, beide hebben ernaar gestreefd om harmonie en vrede in een multiculturele wereld te brengen. Bij Hem Corporation, streeft men ernaar om echte handgemaakte Indiase wierook over de hele wereld te verkopen, in een verscheidenheid aan geuren die samensmelt met elke cultuur en traditie. Deze helpen tijdens uw gebeden, meditatie, yoga en in het aangenaam maken van uw omgeving. Hem wierook maakt uw omgeving aromatisch en aangenaam, en kan aldus bijdragen tot vrede en rust.

Elke verpakking bevat 20 premium wierookstokjes.

feng shui

Feng Shui wierook:


Verkrijgbaar als:

Hout / Sandelhout 
Vuur / Frankincense 
Aarde / Roos 
Metaal / Patchouli
Water / Jasmijn

1 pakje bevat 20 stokjes

Breng de Chi van uw huis in harmonie met de Feng Shui wierook.

De letterlijke vertaling van Feng Shui is "Wind en water". Feng Shui is al meer dan drieduizend jaar bekend in China en de rest van Azië als praktische filosofie die de harmonie van de mens met zijn omgeving bestudeert. Door een harmonieuze inrichting en vormgeving worden de krachten in de natuur aangewend om harmonie, gezondheid, welvaart en geluk te stimuleren.
Feng Shui wierook is ontwikkeld om vanuit de 5 elementen ( hout, vuur, aarde, metaal en water) bij te dragen aan de harmonie van uw omgeving.

De brandtijd van een stokje is circa 30 minuten.
 
- 100% NATUURLIJK De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten.
Feng Shui wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig. wierook

Cleansing Powers - Green Tree wierook:


Doosje van 20 sticks

Aura Cleaning Powers wierook.

Zuivere en met de hand gemaakte Indiaanse wierook van het merk Green Tree.

Deze wierook is reinigend en kan je gebruiken om je aura mee te reinigen.

wierook

Nature's Incense: 

Inhoud: 20 stokjes


Verkrijgbaar in:

 • Lavendel
 • Myrre
 • Magnolia
 • Geranium
 • Cirtoen
 • Citronella
 • Eucalyptus
 • Vanille
 • Ylang Ylang
 • Den
 • Viooltje
 • Lemongrass
 • Mandarijn
 • Amber
 • Bergamot
 wierook

Fresh Rose (verse rozenbloesem) - Nag Champa wierook:


Hexagram pak 20 sticks

Geur van verse rozenbloesem. Heerlijk en hemels van geur.

Van de makers van Satya Nag Champa! Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.
20 gr
 wierook

Witte Salie - Green Tree wierook:


Hexagram pak 20 sticks

Merk: Green Tree
Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken

Salie is een sterke energetische reiniger.

Gebruik: huis & voorwerpen zuiveren van negatieve energie
Hoe je huis reinigen met salie. Met witte salie je huis reinigen en zuiveren. Steek de witte salie wierook aan en blaas de vlam uit.
Laat de rook die ontstaat de ruimte reinigen.
Werk in je huis altijd van beneden naar boven bij het reinigen.
Zorg dat er een raam open is zodat de "slechte, vuile of rest" energie naar buiten kan gaan.
Zie dat je altijd voorzichtig bent met het branden van witte salie (of wierook) en zorg voor voldoende ventilatie.
Probeer ongeveer 1 keer per maand je huis te reinigen met de witte salie of zo vaak als dat je zelf aanvoelt dat het nodig is.
Je kan losse witte salie gebruiken of witte salie wierook. Het voordeel van de witte salie wierook is dat de geur zachter is en je de wierook makkelijker tussendoor even uit kan maken.

Green Tree wierook zijn steeds mengsels van aromatische en organische stoffen. Green Tree wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is van natuurlijke oorsprong en diervriendelijk. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. Salie is een sterke energetische reiniger.


kaars

Dragons Blood - Green Tree wierook:


GEURBELEVING: Dragon Blood is waarschijnlijk de oudste geur van wierook in China, het bestaat uit zware tonen als Patchoullie en musk en is erg aanwezig. De geur die je tegenkomt als je een Chinese tempel inloopt.

Sinds kort in ons assortiment Green Tree wierook, een op kleine schaal in Bangelore gemaakte wierook die nog volledig met de hand wordt gemaakt. Gestart als een familie product, maar inmiddels groter geworden waardoor het werk verschaft aan enkele lokale families in de Bangalore achterbuurten. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. Wierook is een mengsel van aromatische organische stoffen, dat aangestoken kan worden en dan een als aangenaam beoordeelde geur verspreidt. Met wierook wordt ook wel bedoeld de hars (olibanum) van de wierookboom (Boswellia).

Merk: Green tree

15 grReiki Energy - Green Tree wierook:

kaars
De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

Ontdek de geur van de Reiki Energy premium masala incense.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud: 15 gr.


kaars

7 Chakra`s - Green Tree wierook:


De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

Ontdek de geur van de 7 Chakra`s premium masala incense.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud per doos: 12 doosjes wierook a 15 gms (ongeveer 180 stokjes)kaars

7 Angels - Green Tree wierook:
De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

Ontdek de geur van de 7 Angels premium masala wierook.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud per doos: 12 doosjes a 15 gms (ongeveer 180 stukjes)
kaars

Angel Dust - Green Tree wierook:


De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

Ontdek de geur van de Angel Dust premium masala wierook.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud per doos: 12 doosjes a 15 gms (ongeveer 180 stukjes)kaars

Vajrayana Buddhist Tantra - Green Tree wierook:


De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

Ontdek de geur van de Vajrayana Buddhist Tantra premium masala wierook.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud per doos: 12 doosjes a 15 gms (ongeveer 180 stukjes)

kaars

Mantra - Green Tree wierook:


Mantra is een heerlijke wierook geur van masala. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala)

15 gr

Prijzen kan je terugvinden op de webshop
 wierook

Cinnamon Spice - Green Tree wierook:


Merk: Green Tree
Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken

Green Tree wierook zijn steeds mengsels van aromatische en organische stoffen. Green Tree wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is van natuurlijke oorsprong en diervriendelijk.
Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. Salie is een sterke energetische reiniger.

Inhoud: 20 sticks

kaars
Meditation - Green Tree wierook:


Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. 

Inhoud: 20 geurstokjes
kaars

Lotus - Green Tree wierook:


Wierook Lotus is een heerlijk zoete geur, vol en rijk van karakter.
Een heel positieve geur die warmte geeft en bescherming (neemt negatieve energie weg). Een vriend voor alle dagen en moeilijke tijden.
Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk.
Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Onze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjes.
kaars

Fairy Mist - Green Tree wierook:


Wierook Fairy Mist is een lichte wierook met een zachte en frisse geur. De wierook versterkt positieve energie en klaart de energie in huis (of ruimte) op. Inhoud 120 geurstokjes.
Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder.

Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid.
Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken.
Onze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. Inhoud 120 geurstokjes.
 wierook

Fresh linen - Green Tree wierook:


Wierook Fresh Linen is een heerlijk frisse geur, vol en verfrissend van karakter. Fresh Linen geeft je een gevoel van fijn thuiskomen en maakt je iedere keer weer blij. Een heel positieve geur die warmte geeft en inspiratie. Inhoud 20 geurstokjes.

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder.

Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Onze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. Inhoud 20 geurstokjes.

kaars

Smudge Stick - Green Tree wierook:


Wierook Smudge stick zuivert de omgeving en ruimtes.

Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk.
Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. Inhoud 20 geurstokjes.

 wierook

Anti-Stress - Green Tree wierook:


Wierook Anti Stress geeft je rust in een omgeving van stress, door de kalmte die je krijgt kan je alles weer overzien. Deze geur is ook goed te gebruiken om mensen te laten ontladen als je met een reiki of een andere soort behandeling bezig bent.

Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjes.


kaars

Rose - Green Tree wierook:


Wierook Rose brengt kalmte en harmonie in huis. Rose versterkt een liefdevol gevoel en heeft een heerlijke geur. Een wierook om van te genieten.
 
Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjes.
 wierook

Patchouli - Green Trea wierook:


Patchouli wierook van het merk Green tree.
 
Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjeskaars

Sandelhout - Green Tree wierook:


Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid.
Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

 Inhoud 20 geurstokjes wierook

Buddha's Blessing - Green tree wierook:


Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk.

Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjes

kaars

Musk - Green tree wierook:


Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjes


kaars

Florida Water - Green tree wierook:


Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjeskaars
Mint & Eucalyptus - Green tree wierook:


Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid.
Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken.
Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjes
kaars

Salie & Yerba Santa - Green tree wierook:


Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

Inhoud 20 geurstokjes wierook
Money drawing - Green Tree wierook:Wierook Money Drawing zal je wens kracht bijzetten en financiële voorspoed en welzijn losbrengen.

Inhoud: 20 geurstokjes.

Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken.
 wierook

Angel breath - Green Tree wierook:Wierook Angel Breath is een magische geur met bloemen, bloesems en iets van hemelse frisheid. Je kunt er heerlijk bij wegdromen en prima geschikt voor meditatie, maar ook lekker gewoon 's avonds in de huiskamer.

Inhoud 20 geurstokjes.

Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken.


feng shui


Delightful Jasmine - Green Tree wierook:


Delightful Jasmine wierook is een milde en licht zoetige geur voor een rustgevende omgeving.

Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Onze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

20 stokjes


feng shui

Opium - Green Tree wierook: 


Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Onze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

20 stokjeskaars

Mother Earth incense cones - Green tree:


Kegelwierook ´Mother Earth`

Inhoud: 10 stuks wierook

Angel Healing - Green Tree wierook: 


GEURBELEVING: Angel healing is een lichte maar toch diep spirituele geur die zinnen prikkelend is en door veel mensen erg op prijs wordt gesteld. Basis van bloesem en bloemen met een vleugje kruiden.
 
Sinds kort in ons assortiment Green Tree wierook, een op kleine schaal in Bangelore gemaakte wierook die nog volledig met de hand wordt gemaakt.
Gestart als een familie product, maar inmiddels groter geworden waardoor het werk verschaft aan enkele lokale families in de Bangalore
achterbuurten. Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. Wierook is een mengsel van aromatische
organische stoffen, dat aangestoken kan worden en dan een als aangenaam beoordeelde geur verspreidt. Met wierook wordt ook wel bedoeld de hars (olibanum) van de wierookboom (Boswellia).

Merk: Green tree

15 grkaars

Call of the Shaman - Green Tree wierook:


GEURBELEVING: Call of shamen is een heerlijke spirituele wierook die doet terug verlangen naar bergen en grasvelden. ook komt een geur van een houtvuur noor voren en maken grond en aarde deel uit van de geur.

Sinds kort in ons assortiment Green Tree wierook, een op kleine schaal in Bangelore gemaakte wierook die nog volledig met de hand wordt gemaakt. Gestart als een familie product, maar inmiddels groter geworden waardoor het werk verschaft aan enkele lokale families in de Bangalore achterbuurten.
Deze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren. Wierook is een mengsel van aromatische organische stoffen, dat aangestoken kan worden en dan een als aangenaam beoordeelde geur verspreidt. Met wierook wordt ook wel bedoeld de hars (olibanum) van de wierookboom (Boswellia).

Merk: Green tree

15 gr wierook

Spiritual Yoga Green tree wierook:


De fijnste kruiden, bloemen extracten, exotische oliën en andere natuurlijke ingrediënten. Zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) deze zijn zorgvuldig geselecteerd en vakkundig gemengd voor hun positieve invloed. Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

Ontdek de geur van de Spiritual Yoga masala wierook.

Deze wierook is kenmerkend om zijn handgerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen, Geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Uit: Bangalore (India)
van: Green Tree
Inhoud per doos: 12 doosjes a 15 gms (ongeveer 180 stukjes)
Smudge set:


 wierook
Deze set bevat:

 • Abalone schelp groot 
 • Salie smudge stick groot 
 • Palo santo hout 50 gr


Salie smudge stick van ca. 23 cm , gebundelde takjes en blaadjes om te smudgen. Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze smudge stick. Werkwijze: steek deze aan, zodra de salie gaat branden blaas je de vlam uit, de rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaats de rook goed door het vertrek, dit kan bvb met behulp van een waaier of veer. Om te doven kan je een bloempot of schaal nemen met zand.

Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijk zoete geur wanneer het ontstoken wordt. Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn. Steek het hout aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien. Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte. Let op: bij de eerste keer ontbranden duurt het wat langer voordat het gaat gloeien. Het wordt gebruikt voor het reinigen van de omgeving van negatieve invloeden, negatieve gevoelens en andere negatieve krachten.


Hoe gebruik ik Palo Santo of Heilig Hout?
Steek het uiteinde van het stokje aan en laat het even branden, totdat je de kern ziet gloeien. Blaas de vlam uit, zodat het hout gaat gloeien en er rook vanaf komt. Je kunt het stokje op een brander, abaloneschelp of een vuurvast schaaltje leggen. Gaat het stokje na enige tijd uit kan je alles nog eens herhalen. Reiniging van de woonkamer en andere vertrekken. Je steekt een stukje Palo Santo aan, laat het gloeien en leg het in een abalone schelp. Loop met de schelp naar alle hoeken van het vertrek. Sluit na dit ritueel de deur van de kamer. Wens je een heilige of veilige kamer in te richten, kan je dit dagelijks herhalen en dan zal de ruimte warmte & rust uitstralen.

De abalone schelp is geschikt om Palo Santo, salie of andere kruiden / hout in te branden. De schelpen zijn circa 15 - 17 cm, maar kunnen af en toe afwijken qua maat. Er zitten kleine, natuurlijke gaten in, die voor een uitstekende luchttoevoer zorgen. Door de natuur kan er af en toe een hoekje uit zijn.

Let op: bij zware oververhitting kan de schelp barsten, wees hier voorzichtig mee.

kaars

Witte salie smudge 23 cm - groot formaat:


Salie smudge stick van ca. 23 cm, gebundelde takjes en blaadjes om te smudgen.

Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze smudge stick.

Werkwijze: steek deze aan, zodra de salie gaat branden blaas je de vlam uit, de rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaats de rook goed door het vertrek, dit kan bvb met behulp van een waaier of veer. Om te doven kan je een bloempot of schaal nemen met zand.


 wierook

Witte salie smudge klein - per 3 verpakt:


Saliebosje van 3 x 12 cm, gebundelde takjes en blaadjes om te smudgen.
 
Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze smudge stick.

Werkwijze: steek deze aan, zodra de salie gaat branden blaas je de vlam uit, de rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaats de rook goed door het vertrek, dit kan bvb met behulp van een waaier of veer. Om te doven kan je een bloempot of schaal nemen met zand.

Witte Salie Smudgebundels - formaat 12 cm - per 3 verpakt
kaars

Witte salie smudge stick 10 cm:


Saliebosje van ca. 10 cm op 3 cm, gebundelde takjes en blaadjes om te smudgen.

Reinig jezelf, en je leefomgeving van negatieve energie met deze smudge stick.

Werkwijze: steek deze aan, zodra de salie gaat branden blaas je de vlam uit, de rook die nu ontstaat wordt gebruikt voor de reiniging. Verplaats de rook goed door het vertrek, dit kan bvb met behulp van een waaier of veer. Om te doven kan je een bloempot of schaal nemen met zand. 
 wierook

Witte Californische Salie wierook:


Witte salie is een sterke reiniger. Het opent de hartenergie. Salie wordt in Indiaanse ceremoniën gebruikt vanwege de zuiverende kracht bij het reinigen van de aura en de omgeving.

Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden waardoor een aangename geur wordt verspreid. Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Onze wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.

15 grkaars

Witte salie zakje:


Bevat 25 gram handgeplukte bladsalie uit Californië.

Om ruimtes te reinigen van negatieve energie. Palo Santo is uitermate geschikt om de ontstane leegte weer te vullen met positieve energie.

Hoe je huis reinigen met salie.
Met witte salie je huis reinigen en zuiveren. Steek de witte salie aan en blaas de vlam uit. Laat de rook die ontstaat de ruimte reinigen. Gebruik een vuurvast schaaltje of abalone schelp bij het branden van de witte salie.

Werk in je huis altijd van beneden naar boven bij het reinigen. Zorg dat er een raam open is zodat de "slechte, vuile of rest" energie naar buiten kan gaan.

Zie dat je altijd voorzichtig bent met het branden van witte salie (of wierook) en zorg voor voldoende ventilatie. Probeer ongeveer 1 keer per maand je huis te reinigen met de witte salie of zo vaak als dat je zelf aanvoelt dat het nodig is.
Je kan losse witte salie gebruiken of witte salie wierook. Het voordeel van de witte salie wierook is dat de geur zachter is en je de wierook makkelijker tussendoor even uit kan maken. wierook

Aromatherapy White Sage spray:


100% zuivere witte salie spray

Aromatherapy spray white sage is op basis van een natuurlijke tinctuur van witte salie (Salvia Apiana), hydrolaat en etherische olie. Er worden geen chemische grondstoffen gebruikt.

- 100% natural
- pure wilde kruiden
- geen chemische toevoegingen
 
Reinigt de ruimte, maar dan zonder rook. Doordat wij natuurlijke grondstoffen gebruiken, ziet de spray er wat troebel uit. Dit is normaal.

SCHUDDEN VOOR GEBRUIK: dit is heel belangrijk voor de juiste menging van de ingredienten! de spray is per heden los verpakt en het flesje wordt afgesloten met een schroefdop om lekken tegen te gaan Let op: gebruik geen salie tijdens de zwangerschap

100 ml


Prijzen kan je terugvinden op de webshop
kaars

Nag Champa Dhoop stokjes:


Nag Champa Dhoop wierookstokjes

Deze wierook uit India afkomstig wordt over de hele wereld geexporteerd. De Nag Champa wierook is goed om ruimtes te zuiveren en je chakra's meer te openen.De bedwelmende geur van de tropische bloem.

Bevat etherische oliën van Champa, Gaiakhout, Palmarosa, Kruidnagel en Vetivert. Champa-wierook heeft een relativerend, losmakend en verlichtend effect.
 wierook

Nag Champa wierook 40 gr:


Deze wierook uit India afkomstig wordt over de hele wereld geexporteerd. De Nag Champa wierook is goed om ruimtes te zuiveren en je chakra's meer te openen.De bedwelmende geur van de tropische bloem.

Bevat etherische oliën van Champa, Gaiakhout, Palmarosa, Kruidnagel en Vetivert. Champa-wierook heeft een relativerend, losmakend en verlichtend effect.

40 gr wierook

Nag Champa wierook 15gr:


Doosje van 20 sticks

Deze wierook uit India afkomstig wordt over de hele wereld geexporteerd. De Nag Champa wierook is goed om ruimtes te zuiveren en je chakra's meer te openen.De bedwelmende geur van de tropische bloem.

Bevat etherische oliën van Champa, Gaiakhout, Palmarosa, Kruidnagel en Vetivert.
Champa-wierook heeft een relativerend, losmakend en verlichtend effect.

kaars

Wierookhars Nag Champa/Amber doosje:


Handig voor kleine ruimtes zoals toilet, bezemkast, ... of om tussen de kledij, handdoeken, ... te leggen in de kast.

Afmetingen 6x4 cm


 wierook

Wierookhars Rose/Amber in prachtig houten doosje:


Handig voor kleine ruimtes zoals toilet, bezemkast, ... of om tussen de kledij, handdoeken, ... te leggen in de kast.

Afmetingen 6x4 cm

kaars

Karma - Satya wierook:


Van de makers van de ''originele'' Sai Baba Nag Champa.

Karma incense Uit: Bangalore (India)
van: Shrinivas Sugandhalaya (satya) Handrolled in India
Inhoud: 15 gms (1 pakje met totaal ongeveer 15 stokjes) wierook

Positive Vibes - Satya wierook:


Van de makers van de ''originele'' Sai Baba Nag Champa.

Positive Vibes Uit: Bangalore (India)
van: Shrinivas Sugandhalaya (satya) Handrolled in India
Inhoud: 15 gms (1 pakje met totaal ongeveer 15 stokjes)


kaars

Aura cleansing - Satya wierook:


doosje van 15 gram

Zuivere en met de hand gemaakte Indiaanse wierook van het merk Satya.

Deze wierook is reinigend en kan je gebruiken om je aura mee te reinigen.


 wierook

Mystic Rose - Satya wierook:


Mystieke Roos, een heerlijk ruikende roos verwerkt in dit wierook doosje. Geniet van deze bloemige geur.

Satya is wereldwijd bekend voor zijn top kwaliteit ingrediënten. Satya is een van de beste geuren wierook van India.
GEURBELEVING: Een geur van wilde rozen in een zomerse rozentuin.

15 gr
kaars

Patchouli Forest - Satya wierook:


Satya Nag Champa - Patchouli Forest

Nieuw van de makers van Satya Nag Champa!

Deze mengeling van patchouli met houtgeur en specerijen creëert een betoverende sfeer! Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.kaars

Romance - Satya wierook:


Inhoud: doosje van 15 gramkaars

Prana - Satya wierook:


Inhoud: doosje van 15 gram

 wierook

Patchouli Agarbatti - Satya wierook:


Satya Nag Champa - Patchouli Agarbatti

Deze wierook van patchouli heeft een fantastische geur & ook creëert een betoverende sfeer! Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

kaars

Bliss - Satya wierook:


Nag Champa is een met de hand gerolde mengeling van bloesems, specerijen en harssoorten, en elk stokje brandt ongeveer drie kwartier lang.
De natuurlijke ingrediënten van kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) worden gemengd om te komen tot een perfect, zacht aroma.
Deze geurige wierook met haar zoetige, maar toch aardse geur zal elke stemming opbeuren, elke ruimte karakter geven.

15 gram


kaars
Chakra - Satya wierook:


Satya is wereldwijd bekend voor zijn top kwaliteit ingrediënten. Satya is een van de beste geuren wierook van India.

15 gr

kaars

Arabian Musk - Satya wierook:


Inhoud: doosje van 15 gramkaars

Blessings - Satya wierook:


Inhoud: doosje van 15 gramkaars

Celestial - Satya wierook:


Inhoud: doosje van 15 gramkaars

Fortune - Satya wierook:


Inhoud: doosje van 15 gramkaarsFrench Lavender - Satya wierook:


Zuivere en met de hand gemaakte Indiaanse wierook van het merk Satya.
Inhoud: doosje van 15 gram
kaars


Meditation - Satya wierook:


Nag Champa is een met de hand gerolde mengeling van bloesems, specerijen en harssoorten, en elk stokje brandt ongeveer drie kwartier lang.
De natuurlijke ingrediënten van kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) worden gemengd om te komen tot een perfect, zacht aroma.
Deze geurige wierook met haar zoetige, maar toch aardse geur zal elke stemming opbeuren, elke ruimte karakter geven.

15 gram

kaars

Spiritual Healing - Satya wierook:


Satya Nag Champa - Spiritual Healing

15 grkaars

Harmony - Satya wierook:


Nag Champa is een met de hand gerolde mengeling van bloesems, specerijen en harssoorten, en elk stokje brandt ongeveer drie kwartier lang.
De natuurlijke ingrediënten van kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) worden gemengd om te komen tot een perfect, zacht aroma.

Deze geurige wierook met haar zoetige, maar toch aardse geur zal elke stemming opbeuren, elke ruimte karakter geven.

Doosje van 15 gramkaars

Jasmine - Satya wierook:


Nag Champa is een met de hand gerolde mengeling van bloesems, specerijen en harssoorten, en elk stokje brandt ongeveer drie kwartier lang.
De natuurlijke ingrediënten van kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) worden gemengd om te komen tot een perfect, zacht aroma.

Doosje van 15 gramkaars

Sandalwood - Satya wierook:


Nag Champa is een met de hand gerolde mengeling van bloesems, specerijen en harssoorten, en elk stokje brandt ongeveer drie kwartier lang.
De natuurlijke ingrediënten van kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala) worden gemengd om te komen tot een perfect, zacht aroma.

Deze geurige wierook met haar zoetige, maar toch aardse geur zal elke stemming opbeuren, elke ruimte karakter geven.

Doosje van 15 gramPrijzen kan je terugvinden op de webshop
 wierook

Aura Cleansing/Green Mint - Satya wierook:


Satya Nag Champa

Aura Cleansing Green Mint

15 gr


kaars

Sandelhout - Satya Nag Champa wierook:


Satya Nag Champa wierook - Super Sandal (Intense sandelhoutgeur)

Van de makers van Satya Nag Champa! Een uitzonderlijke wierook die het product is van de bijzondere kunst van het traditionele Indiase wierook maken.

20 gr doosje


 wierook

French Lavender - Satya wierook:


doosje van 15 gram

Zuivere en met de hand gemaakte Indiaanse wierook van het merk Satya.kaars

Egyptian Jasmine - Satya wierook:


doosje van 15 gram

Zuivere en met de hand gemaakte Indiaanse wierook van het merk Satya.

 wierook
Tree of Life - Satya Wierook:


Wierook Satya Tree Of Life - stokjesMayan prophecies - Green Tree wierook: 


kaarsWierook Mayan Prophecies is een heerlijke wierook geur van masala. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt zoals kruiden,
harsen en Indiase specerijen (masala)

Inhoud 15 gram

Green Tree Candle wierook wordt gekenmerkt door zijn ‘groene imago’ en is natuurlijk en diervriendelijk. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken.

 wierook


Dream catcher - Satya wierook:


Doosje van 20 sticks

Satya dream catcher 15 gr is een nieuwe wierook van Satya, de makers van de wereld beroemde nag champa.

Met de geur van wilde musk.
 wierook

Spiritual Balance - Satya wierook:


Doosje van 20 sticks

Satya Spiritual balance 15 gr is een nieuwe wierook van Satya, de makers van de wereld beroemde nag champa.

Met de geur van witte bloemen.


palo santo

Aromatherapy Palo Santo spray:


100% natuurlijk

Aromatherapy spray Palo Santo is op basis van een natuurlijke tinctuur van Palo Santo, hydrolaat en etherische olie. Er worden geen chemische grondstoffen gebruikt.

- 100% natural
- puur hout
- geen chemische toevoegingen

Reinigt de ruimte, maar dan zonder rook. Doordat wij natuurlijke grondstoffen gebruiken, ziet de spray er wat troebel uit. Dit is normaal.
 
SCHUDDEN VOOR GEBRUIK
dit is heel belangrijk voor de juiste vermenging van de ingredienten! de spray is per heden los verpakt en het flesje wordt afgesloten met een schroefdop om lekken tegen te gaan.

100 ml

smudge spray

De Groene Linde Room- & Auraspray - Palo Santo :


Palo Santo (Heilig Hout) is ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.
Het wordt gebruikt voor het reinigen van de omgeving van negatieve invloeden, negatieve gevoelens en andere negatieve krachten.

Reiniging van de woonkamer en andere vertrekken.
Spray Palo Santo doorheen het vertrek dat je wilt reinigen, tot in alle hoeken. Sluit na dit ritueel de deur van de kamer.
Wens je een heilige of veilige kamer in te richten, kan je dit dagelijks herhalen en dan zal de ruimte warmte & rust uitstralen.

Ook kan deze spray gebruikt worden als auraspray om je energetische systeem te reinigen.

100 ml


palo santo

Palo Santo - Heilig Hout:


Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijk zoete geur wanneer het ontstoken wordt. Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn. Steek het hout aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien.

Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.

Let op: bij de eerste keer ontbranden duurt het wat langer voordat het gaat gloeien.

Het wordt gebruikt voor het reinigen van de omgeving van negatieve invloeden, negatieve gevoelens en andere negatieve krachten.

Hoe gebruik ik Palo Santo of Heilig Hout ? Steek het uiteinde van het stokje aan en laat het even branden, totdat je de kern ziet gloeien. Blaas de vlam uit, zodat het hout gaat gloeien en er rook vanaf komt.
Je kunt het stokje op een brander, abaloneschelp of een vuurvast schaaltje leggen. Gaat het stokje na enige tijd uit kan je alles nog eens herhalen.

Reiniging van de woonkamer en andere vertrekken. Je steekt een stukje Palo Santo aan, laat het gloeien en leg het in een abalone schelp. Loop met de schelp naar alle hoeken van het vertrek. Sluit na dit ritueel de deur van de kamer. Wens je een heilige of veilige kamer in te richten, kan je dit dagelijks herhalen en dan zal de ruimte warmte & rust uitstralen.feng shui

Palo Santo wierook:


Wierook Palo Santo is een heerlijke wierook geur van masala.
De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala)

Palo Santo (Heilig Hout) wierookstokjes zijn gemaakt van 100% zuivere heilig hout. Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn.

Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.

Inhoud 15 gram.

 wierook

Palo Santo - Green Tree wierook:Palo Santo Wierookstokjes

20 gr

Palo Santo (Heilig Hout) wierookstokjes zijn gemaakt van 100% zuivere heilig hout. Dit Heilig Hout komt uit het Andes gebied en wordt op natuurlijke wijze gewonnen uit takken of bomen die omgevallen zijn.

Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.
 wierook

Palo Santo 'Heilig hout' wierookkegeltje:De gunstige werking van Palo Santo is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek.
Deze geurende houtsoort staat spiritueel hoog in aanzien bij sjamanen en genezers en wordt al duizenden jaren gebruikt bij rituele zegeningen en voor zuiveringsdoeleinden door de oorspronkelijke bevolking van Zuid-Amerika. Ook in Europa is Palo Santo zeer geliefd.

Milieuvriendelijk: Onze producten worden 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Wij bieden slechts producten aan die verkregen werden van afgevallen takken in de wouden van Ecuador.

Gebruik: Steek de wierookkegel aan, laat enkele seconden branden en blaas dan de vlam uit. Laat het verder gloeien en blaas de rook over je lichaam of de voorwerpen die je ritueel wilt reinigen, zoals de hele ruimte, je hele huis of je auto. Palo Santo geeft een lichte, zoete geur die wat lijkt op Frankincense of Neroli wierook. De meeste mensen kunnen de gunstige zuiveringseffecten direct voelen, ook al zijn ze niet echt gevoelig voor dat soort dingen.

70g - 20 stuks
 wierook

Palo Santo kegelwierook - Green Tree:


Ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.

Inhoud: 10 stuks


feng shui

AGUA SACRAL spray 50 ml:

Het heeft dezelfde werking als Florida Water, maar energetisch sterker en krachtiger.

Niet alle toepassingen van Agua Sacral zijn bekend. Wel bekend zijn:

- Energetisch reinigen van ruimtes (net als bij Florida Water)
- Bescherming tegen negatieve krachten
- Activeren van hoge frequenties
- Openen van poorten
- Bij initiaties, o.a. Munay Ki
- Contact maken met je hoger zelf
- Creëren van heilige ruimtes
- Activeren van magische krachten
- Contact maken met spirits

LET OP: de spray kan niet steeds worden bijgevuld omdat het spray mechanisme een beperkte levensduur heeft. Niet om in te nemen. Buiten bereik van kinderen houden, voorzichtig met de huid en ogen. Ontvlambaar, irriterend. Voorzichtig bij open vuur.

De kleur van de Agua Sacral kan sterk verschillen per flesje. wierook

Citronella wierook:Merk: Nature's Incence

Speciaal handgemaakt voor in India Nature's Incence.

Inhoud: 20 wierookstokjes
 wierook

7 Aartsengelen wierook:Michael, Jophiel, samuel, gabriel, raphael, uriel, zadquiel

7 verschillende geuren afgestemd op deze Aartsengelen. Voor elke Aartsengel zit er een pakje wierookstokjes in het doosje. Deze wierook helpt om tijdens een meditatie jezelf af te stemmen op een specifieke Aartsengel.

Uit: Bangalore - India
van: SAC corporation
Inhoud: 7 pakjes van elk 5 stokjes

Prijzen kan je terugvinden op de webshop wierook

Engelenwierook: Fiore d'Oriente:


In 1988 werd Fiore d'Oriente gesticht, in samenwerking met een aantal families in India, om de allerbeste wierook te produceren en
de klanten te bedienen met een zuiver product.
100% natuurlijke grondstoffen.
Deze wierookstokjes worden volledig met de hand gemaakt, ze wegen 1,6 tot 1,8 gram per stuk en ze branden ongeveer 65 tot 80 minuten.  

Het branden van deze wierook geeft vrede en sereniteit, dit komt omdat ze gemaakt worden in vredige en rustige omstandigheden, van de beste grondstoffen.


Metatron:
Voel de eeuwige liefde,
Levendige Liefde vanuit de bron van je diepste zelf.
Ze schenkt je licht in elke duisternis en vervult je met vreugde.
Geniet ervan dat je bestaat.

Uriël:
Het vuur van zuiver bewustzijn geeft jouw wezen vleugels.
Ik breng je het licht van inzicht en ik schenk je moed om door te gaan.


Michael:
Op mijn bescherming kun je altijd rekenen.
Mijn grote vleugels omhullen jouw wezen, zodat je met volle kracht door het leven kunt gaan.
Voel je steeds volkomen beschermd en behoed.

Gabriël:

Helderheid, vrijheid en hoop schenk ik jou.
Voel de lichtheid van je ziel en de eeuwigheid van de goddelijke Liefdeskracht.

Haniël:
Vertrouw op de kracht van je eigen hart en laat je binnenvoeren in een tijd van vrede.
Je verdient een leven van geluk en blijdschap.
Daarbij sta ik jou graag terzijde.

Chamuel:
De eeuwige liefde vanuit de goddelijke bron stroomt via mij in jouw hart.
Voel de vrije, onvoorwaardelijke liefde, die je geborgenheid en troost biedt, wanneer je maar wilt.

Raphael:
Genezing begint wanneer jouw hart zich durft open te stellen.
Ik sta je terzijde, zodat het heilige Licht mag doordringen in de pijn, en er alleen Liefde overblijft.

 wierook

Tibetaanse OM Wierook - in luxe kartonnen brokaat koker:


De Tibetaanse OM wieroken zijn geproduceerd volgens de principes die zijn neergeschreven in de Tantrische tekst Kavavira.

Deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon- en leefomgeving. Dit is de best verkrijgbare handgemaakte, 100% natuurlijke Tibetaanse wierooklijn. De wierook wordt gebruikt vanwege het belang voor een goede gezondheid, het geluk en de gemoedsrust van de mens.

Volgens de Tibetaanse boeddhistische Tantra geschriften hebben de wieroken een zuiverende en stress verminderende werking en elimineren ze onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in de leef- en werkomgeving. De ingrediënten van de Tibetaanse Om wieroken komen van ‘heilige’ kruiden en planten, overeenkomstig de boeddhistische leer.
Er wordt met respect voor de natuur geoogst, en de planten worden op traditionele wijze gedroogd en verwerkt.
Deze wieroken zijn aanbevolen bij yogabeoefening, meditatie en ontspanning, offeren en zuiveringsrituelen.

Samenstelling: Druka, balu-sulu, saffron, nutmeg, bezon, kacola et al.
Aantal: 30 sticks.
Brandduur: 1 wierookstaafje: ± 45 minuten.
Maat: 20 cm lang en slechts 3 mm dik.
Geproduceerd door Tibetanen in Nepal.


Verkrijgbaar in verschillende soorten:

 • Buddha
 • Chakra Balance
 • Meditation
 • Sandalwood
 • Spiritual Healing
 • Spiritual Home

Inclusief brochure in het Nederlands, Duits, Engels en Italiaans. wierook

Vanille Wierook:Wierook Vanille - hexagram pak
20 gr
 wierook

Spititual Guide wierook:


Hexagram pak 20 gramDeze subtiele maar volle geur is gebaseerd op sandelhout en lotusbloem. Volgens de makers zal deze wierook de geest meevoeren tot hemelse sferen.

 wierook

Spititual Guide wierook:


Hexagram pak 10 gram 8 stokjesDeze subtiele maar volle geur is gebaseerd op sandelhout en lotusbloem. Volgens de makers zal deze wierook de geest meevoeren tot hemelse sferen.  wierook

Harmony wierook:


Hexagram pak 20 gramGeuren: roos & vanille.
Prijzen kan je terugvinden op de webshop
 wierook

Stress Relief wierook:


Hexagram pak 20 gramGeuren: musk & kruiden.
 wierook

Lemon Grass (citroengras) wierook:


Hexagram pak 20 gramGeuren: citroengras

 wierook

Meditatie wierook:


Hexagram pak 20 gram

From the Land of Traditional Excellence.

Een aroma dat je helpt bij het oproepen van het goddelijke pad tot eeuwigheid.
Op de webshop kom je regelmatig nieuwe geuren tegen.  Kom gerust eens regelmatig een kijkje nemen!


Prijzen kan je terugvinden op de webshopChakra wierook:


 chakrawierookMerk: Amrayoga Ayrveda wierook

Wortelchakra:
Root Chakra. Gemaakt met engelwortel, cisteroos, Indiase kruiden en bloemen.
Heiligbeenchakra:
Sacral chakra. Gemaakt met vetiver, champaca, ylang ylang, nootmuskaat en Indiase kruiden.
Zonnevlechtchakra:
Navel Chakra. Gemaakt met henna, kaneel, wierookhars (boswellia) gember, kruidnagel en kruiden.
Hartchakra:
Heart Chakra. Gemaakt met lavendel, citroen, niaouli, kajeput en kruiden.
Keelchakra:
Throath chakra. Gemaakt met styrax, citronella, litsea en Indiase kruiden.
Derde oog chakra:
Third Eye. Gemaakt met tuberoos, osmanthus, mirre, palmarosa en kruiden.
Kruinchakra:
Crown chakra. gemaakt met fruitige houtsoorten, neroli, elemi en specerijen.

Wierook branders
Wierookbrander Bloem des Levens - zandsteen wit chakrawierook


Afmeting: 10 cm x 10 cm

Materiaal: zandsteenLotus kaars- en wierookhouder - zeepsteen grijs chakrawierook


Van gepolijste zeepsteen, in de vorm van een lotus.
Geschikt voor zowel een wierookstokje als een waxinelichtje.

Afmeting: 10 cmSalie kegel/wierook brander chakrawierook


Deze fraaie wierookbrander heeft de vorm van een geode en is erg geschikt voor het branden van salie blaadjes!
Maar ook voor cones en poeders.

De KUMO is gemaakt van mooi natuursteen, heeft een doorsnede van 7 cm en een hoogte van 6,5 cm.

Wierookbrander Mandala


 wierookbrander


Wierookschaaltje - zeepsteen zwart - met Mandala symbool.

 Prachtig ontwerp, voor het branden van wierookkegeltjes of stokjes.
Afmetingen 10.50 cmWierookhouder Blad wierookbrander


Wierookbrander blad - zeepsteen zwart 

 Prachtig ontwerp, voor het branden van stokjes.
Afmetingen 25 x 6.5 cmWierookdoos Bloemdecoratie wierookbrander


Wierookstokjes - brander en bewaardoos -

handsnijwerk bloemdecor

Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken.
Tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.

Bijzondere vormgeving.

Afmetingen: 30 cm

Wierookdoos - Boeddha


 chakrawierook
Wierookstokjes - brander en bewaardoos Boeddha decoratie

Aan beide kopse kanten is een gaatje waarin je een wierookstokje kunt steken.
Tijdens het branden valt de as in het doosje. Daaronder zit de ruimte om wierookstokjes te bewaren.
Bijzondere vormgeving.

Afmetingen: 30 cm


Wierookplankje - Zon


 chakrawierookHout met ingelegd metalen Zon figuur.
Gaatje voor wierookstokje.
Afmetingen: 25 cm lang
Wierookplankje - Maan


 chakrawierookHout met ingelegd metalen Maan figuur.
Gaatje voor wierookstokje.
Afmetingen: 46 cm lang

Wierookplankje - Boeddha


 chakrawierookHout met ingelegd metalen Boeddha figuur.
Gaatje voor wierookstokje.
Afmetingen: 25 cm lang
Wierookhouder zeepsteen - Ying Yang chakrawierook


Van gepolijst zeepsteen. Geschikt voor twee wierookstokjes.
Afmetingen 10 cm


Wierookhouder zeepsteen - lotus chakrawierook


Wierookbrander plat - zeepsteen - met lotusvorm in geel en zwart.

Prachtig ontwerp, voor het branden van wierookkegeltjes of stokjes.
Afmetingen 10 x 1.2 cmWierookbrander zwart zeepsteen - Regenboog chakrawierook


Van gepolijste zeepsteen, zwart.
Geschikt voor een wierookstokje.

Afmeting: 10 cmWierookbrander Mangohout - Lotus chakrawierook


Sierlijke, gegraveerde lotus decoratie. Geschikt voor vijf wierookstokjes en één wierookkegel.

Materiaal: mango hout en gegraveerd op MDF hout.
Afmetingen: 10 cmWierookbrander Mangohout - Tree of Life chakrawierook


Wierook en kegeltjes brander tree of life

Sierlijke, gegraveerde tree of life decoratie. Geschikt voor vijf wierookstokjes en één wierookkegel.

Materiaal: mango hout en gegraveerd op MDF hout.
Afmetingen 10 cm

Wierookbrander Mangohout - Flower of life chakrawierook


Wierook en kegeltjes brander Flower of life

Sierlijke, gegraveerde tree of life decoratie. Geschikt voor vijf wierookstokjes en één wierookkegel.

Materiaal: mango hout en gegraveerd op MDF hout.
Afmetingen 10 cm

Wierookbrander Feng Shui
 chakrawierook


De wierookbrander Feng shui heeft de vorm van een spiraal om de energie in de ruimte in balans te brengen.
De Feng shui is gemaakt van grijs natuursteen en heeft een doorsnede van 8 cm en een hoogte van 1 cm.

Abalone schelp klein chakrawierook


De abalone schelp is geschikt om Palo Santo, salie of andere kruiden / hout in te branden. De schelpen zijn circa 9 cm, maar kunnen af en toe afwijken qua maat. Er zitten kleine, natuurlijke gaten in, die voor een uitstekende luchttoevoer zorgen.
Door de natuur kan er af en toe een hoekje uit zijn. Let op: bij zware oververhitting kan de schelp barsten, wees hier voorzichtig mee.

Ook leuk om edelsteentjes in te leggen.
Prijzen kan je terugvinden op de webshop

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005