Auraspray geurfrequenties - Klachtenoverzicht & GebruikauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt,
weer in balans worden gebracht.
Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen.  
Ze geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.
aurasprays

GEBRUIK VAN GEURFREQUENTIES

Het gebruik van etherische olie en de daarvan gemaakte Geurfrequenties, kan je op vele verschillende manieren doen. Dat maakt dit product zo veelzijdig! Hieronder een korte toelichting op die vele verschillende mogelijkheden in gebruik voor volwassenen.


ESSENCES TOEPASSEN (VANAF 12JAAR)

Voetbad
Een voetbad is één van de meest heerlijke manieren om met geurfequenties te werken. Het warme water werkt ontspannend, gebruik Himalaya zout voor het energetisch schoonmaken, een scheutje basis olie (bijvoorbeeld Amandel olie of een combinatie van Amandel- Jojoba– en Avocado olie) voor de verzorging van de huid en een geurfrequentie waar je op het moment behoefte aan hebt. De reflexzones raken ontspannen en de energie van de olie kan worden opgenomen. Een voetbad is een weldaad voor lichaam en geest!

Hoeveelheden: Bak met warm water, 1 tot 1,5 schep Himalaya zout, 1 eetlepel basis olie, 4 tot 6 druppels van de gekozen geurfrequentie. Je kunt net zo lang blijven zitten tot het voor jou niet meer prettig voelt.

Bad
Een voetbad maar dan groot. Maak in een kom een mengsel klaar van 4 scheppen Himalayazout, een flinke scheut basis olie, 10 tot 13 druppels essence van jou keuze. Laat een bad vollopen, ga erin zitten en voeg dan pas je kommetje met ingrediënten toe. Zo kun je optimaal genieten van je essence.

Tip: zoek wat mooie kristallen uit en leg die ook in het water. Kristallen hebben veel invloed op je energie systeem en kunnen je extra verwennen met hun helende vermogen. Denk bijvoorbeeld aan Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist.

Massage olie
Voor het geven van een lichaamsmassage. De olie wordt opgenomen door de huid en zorgt voor ontspanning, activeert of maakt schoon. Dit natuurlijk naargelang welke olie je uitkiest.
Hoeveelheden: Voor 1 lichaamsmassage voor een normaal lichaam gebruik je ongeveer 20 tot 30 ml basisolie. De Basis Massage olie is een fijne olie om een lichaamsmassage mee te geven.
Daaraan voeg je 4 druppels essence toe. Gebruik niet te veel essence, de geurbeleving wordt dan te heftig.

Wil je voor meerdere keren een olie klaar maken: 100 ml basisolie op 6 tot 10 druppels essence. Stomen
Lekker ouderwets met je hoofd boven een bak heet water hangen en een handdoek over je hoofd. Fijn om te doen als je verkouden bent, hoofdpijn hebt of gewoon als je een duf hoofd hebt.
Je kunt denken aan: Citroen, Geranium, Eucalyptus, Rozemarijn, Tea Tree etc.

Reukzout
Een leuke manier om gebruik te maken van de kracht van de geurfequenties, is een flesje reukzout.

Wat heb je nodig?
• 1 flesje van 10 ml en dopje
• Zout
• 4 tot 6 druppels essence naar keuze

Vul het flesje tot net over de helft met zout, dit kan gewoon keukenzout zijn of Himalayazout. Voeg de essence toe. Dop erop en goed schudden. Je kunt nu naar behoefte aan het flesje ruiken. 
 
Roll on
In de webwinkel vind je ook de roll-on toepassing kant en klaar. De roll-on’s zijn makkelijk in gebruik en heel fijn om mee te nemen. Je kunt de roll-on onbeperkt en naar behoefte gebruiken.
Rol de olie op de polsen en/of achter in de nek. Ook kun je zelf een roll-on maken en daar een essentie aan toevoegen die bij jou past.

Recept:
1 roll-on flesje, Jojoba olie (deze wordt niet snel ranzig), 20 – 25 druppels van een gekozen essentie, en een leuk etiketje.
Vul het flesje met de gekozen etherische olie en voeg de Jojoba olie toe.
Druk de rollerdop erop en klaar is kees!

Healing en lichtwerk
Tijdens het geven van energie werk zoals Reiki kun je je behandeling extra krachtig maken. Doe 1 of 2 druppels essence op je handen en wrijf deze over je handen en onderarmen heen.
Ga werken zoals je dit gewend bent. De frequentie van de gekozen essence wordt in de aura van je klant gezet.

Mondspoeling
Een slok lauw water in een kopje doen, 2 druppels etherische olie.
Heb je last van aften of ontstoken tandvlees gebruik dan Tea tree en Citroen
Voor een frisse adem kies dan voor Pepermunt of een mildere variant is Kruizemunt.

Geurhangers
Om je te omgeven met een geurfrequentie kun je die op een geurhanger druppelen. Deze zijn er in ketting vorm, maar ook losse hangers om te gebruiken in de auto of op het werk.
Daar druppel je jouw favoriete geur op of in, de olie dampt de hele dag om je heen. Druppel 4 tot 8 druppels essence op een poreus steentje of een droog stukje hout.
Leg dit voor de ventilatie van je auto neer en geniet van de heerlijke geur tijdens de rit. Ook naast het bed is dit een goede oplossing om toch de geur te verspreiden.
 
Aroma brander of elektrische diffuser
De bekendste manier om gebruik te maken van essences is het verdampen van je gekozen geur doormiddel van een brandertje met een kaarsje of een elektrische diffuser.
De hoeveelheid olie die je moet gebruiken hangt af van de grootte van de ruimte waar het brandertje staat. Maar een gemiddelde woonkamer kan ongeveer 10 druppels hebben.
Een kleinere slaapkamer, gebruik dan 3 tot 5 druppels. In de kamer van kinderen 1 tot 3 druppels. Ook is het fijn om een brander te gebruiken in een praktijk. Je klanten voelen zich snel thuis en op hun gemak.

Wattenschijfje
Druppel 3 tot 5 druppels essence op een wattenschijfje en draag deze bij je. Zo vermijd je vlekken op je kleding en ruik je toch de hele dag jouw favoriete geurtje.
Ook handig om in bed te leggen bij griep en verkoudheid met bijvoorbeeld de Cough & Sniffs.

Flesje
Draag het flesje in je broekzak. De energie van de frequentie komt gewoon door het glas heen en zal je energiesysteem beïnvloeden.

In bestaande verzorgingsproducten
In een neutraal ruikend verzorgingsproduct kan je heel goed een frequentie toevoegen. Denk eens aan de Bescherming essence in een body lotion. Maar ook in je dag- en nacht crème kan je goed werken met een etherische olie.
Wierook is een geweldige olie voor de huid. Voeg 3 tot 5 druppels toe voor gezichtsproducten en tot 15 druppels voor producten zoals body lotions en shampoos. 

Voor kinderen van 5 tot 12 jaar gebruik je ongeveer de helft van de aangegeven hoeveelheid, zoals hierboven beschreven is geweest.
Kinderen vinden het heel fijn om de geuren te gebruiken en ze hebben er heel veel baat bij omdat ze ondersteunend werken. De geuren kunnen worden gebruikt als positief anker.

Voor kinderen van 1 tot 5 jaar is er de kinderlijn, speciaal ontwikkeld voor de kleintjes. Voor die tijd kan je gebruik maken van de frequentie van de olie. Bij slecht slapen kan je dan denken aan de Slaap Schaapje. Het flesje onder het bedje leggen is dan al genoeg.


DE AURASPRAY’S
De auraspray is makkelijk in gebruik en een snelle manier om je te omgeven met de energie van de door jou gekozen geurfrequentie.
De auraspray’s zijn bedoeld om je aura naar een hogere frequentie te krijgen zodat blokkades, trauma’s, entiteiten en andere belemmerende energieën kunnen verdwijnen. Hierdoor zal je algehele welbevinden toenemen.

Spray de gekozen geurfrequentie met gesloten ogen enkele malen boven je hoofd en laat de nevel over je hoofd neerdalen. Door even bewust te blijven staan ervaar je wat er bij je veranderd.
Je kunt de auraspray’s meerder keren en naar behoefte gebruiken.

Je stopt wanneer je de geur vergeet of als je merkt dat er niets meer bij je gebeurt. Je pakt de geurfrequentie weer als je die nodig hebt.
Je kunt dan ineens ontzettend naar een geur verlangen, dan geeft je onderbewustzijn aan dat je de frequentie weer nodig hebt.

De auraspray’s zijn ieder moment van de dag toepasbaar en je kunt verschillende spray’s met elkaar afwisselen en combineren. Ook als je een essence gebruikt kun je een auraspray daarbij gebruiken. G
ebruik de auraspray’s zolang je de behoefte voelt, er is geen risico op te veel gebruik. Je kunt de auraspray’s ook gebruiken als roomspray’s. Spuit enkele malen in je leefomgeving, werkplek of praktijk.


*In sommige gevallen kunnen er allergische reacties ontstaan en kunnen er contra-indicaties zijn. Raadpleeg je arts als je twijfelt of de geuren goed voor je zijn. De geuren zijn ter ondersteuning en vervangen geen behandeling van een arts of specialist.

Klachtenoverzicht


Er zijn meer dan 120 soorten aurasprays beschikbaar.  Daarom heb ik een overzicht gemaakt van een aantal belangrijke klachten waar deze sprays zeer goed kunnen
helpen.  

Heb je een klacht die er nog niet tussen staat, aarzel dan niet om me even een mailtje te sturen en de gepaste aurasprays op te vragen.
Ik help met veel plezier :-)


Atlantis energie: Atlantis, Eenhoornbewustzijn
Aura: Aura Rescue
Angst voor het slapen gaan: Monstertjes, Zonder zorgen
Angst: Moeder aarde, Inner Earth, Faalangst, Fluoriet, Loslaten, Merlijn, Closure HSP lijn
Angst voor tekort: Citrien

Balans lichaam & geest: Incarnatie, Pscychisch trauma, Balans, Lord Melchizedek
Blokkades opruimen: Kundalini, Loslaten, Lord Saint Germain, Bergkristal
Bescherming tegen straling: Electro stress, geopatische straling, Fluoriet
Belemmerende verbinden, afhankelijk zijn: Koorden, Entiteiten

Cotact met andere dimensies & de natuur: Elfen, Amethist
Contact met Engelen: Circle of Angels

Daadkracht: Fluoriet, Phoenix, Kracht
Derde oog chakra: Derde oog chakra

Energetische reiniging: Clean Energy, Bergkristal, Lord Saint Germain, Gabriël, Fluoriet
Energetische bescherming: Bescherming, Moeder Maria, Fluoriet, Michael
Eigenliefde: Eigenliefde, Rozenkwarts, Chamuël, Hartchakra
Emotionele & mentale uitputting: Kracht, Phoenix, Transformatie
Energie laten stromen: Kundalini
Energie gebrek: Moeder Aarde, Kracht, Phoenix

Gronden: Moeder aarde, Lord Melchizedek, Boeddha, Pyramid Power, Basis chakra, Fluoriet
Gedachten stroom tot rust brengen: Schaapje 14, Zonder zorgen
Geborgenheid: Moeder Maria, Kleur Groen, Veiligheid
Geconcentreerd blijven: Kuthumi, Fluoriet
Gevoel van veiligheid: Veiligheid


Hartpijn: Loslaten, Emotioneel trauma
Hartenergie:
Hartchakra, Rozenkwarts, Hoger Hart, Pleiadisch bewustzijn
Hooggevoeligheid: Labradoriet, Bescherming
Huis reiniging: Clean Energy, Bergkristal, Lord Saint Germain
Healing & gezondheid: Loslaten, Hilarion
Heiligbeen chakra: Heiligbeen (2de chakra)
Hoofdpijn: Fluoriet, Moeder Aarde

HSP - Hooggevoeligheid: labradoriet, Alle geurfrequenties uit de HSP lijn

Innerlijke rust: Altai, Innerlijke rust, Inner light, Boeddha, Christuslicht
Intuïtie versterken: Intuïtie, Merlijn, Inner light, Isis
Innerlijk kind: Inner Child

Je levenspad aantrekken: Levenspad, Emotioneel Trauma, Merlijn, Metratron
Je afgescheiden voelen: Emotioneel Trauma, Hoger Hart, Eenheidsbewustzijn, Pleiadisch bewustzijn
Je hart openen: Hartchakra, Rozenkwarts, Hoger Hart, Pleiadisch bewustzijn

Kruinchakra: kruinchakra

Liefde: Chamuël, Rozenkwarts
Loslaten: Loslaten, Zonnevlechtchaka
Lichtwereld: Amethst


Na ruzie: Clean Energy, Aura Rescue, Chamuël

Oplossen van opgelopen trauma: Psychisch trauma
Overvloed aantrekken: Citrien, Abundance
Overgang: Mevrouwtje overgang

Pijn & fysieke klachten afkomstig van emotionele oorsprong: Loslaten, Psychisch trauma
Positieve veranderingen: Transformatie

Seksueel trauma: Seksueel Trauma, Loslaen, Kracht
Seksuele energie: Heiligbeen chakra
Slecht slapen bij kinderen: Slaap kindje, Fijne Dromen
Sta in je eigen kracht: Spraakwaterval, Kracht, Zelfvertrouwen, Faalangst, Inner light
Schuldgevoelens loslaten: Loslaten
Slecht slapen: Moeder Aarde, Zonder zorgen, Transformatie, Innerlijke rust, Pillow Mist, Fijne Dromen
Stress: Moeder Aarde, Bergkristal
Straling: Electro stress, Clean Energy, Fluoriet


Trauma oplossen: Psychisch trauma, Veiligheid
Trauma innerlijk kind: Inner child
Trauma opgelopen tijdens de conceptie: Conceptie
Trauma opgelopen tijdens de zwangerschap: Nataal Trauma, Prenataal Trauma, Fysiek Trauma
Trauma opgelopen in een vorig leven: Past Life
Toegang tot innerlijke wijsheid: Merlijn, Nostradamus, Inner light
Toekomst, verbinding met de bron: Nostadamus

Verlies van een tweeling broer/zus: Lost twin
Vertrouwen in het leven: Lord Melchizedek
Verdriet: Rozenkwarts, Emotioneel Trauma
Vreugde & vrolijkheid: Dolfijnen bewustzijn, Walvis bewustzijn
Vrouwelijke energie & kracht: Avalon, Rosslyn, Kwan Yin, Maria Magdalena, Eenhoornbewustzijn, Isis
Verbinding met oude kennis: Walvis bewustzijn, Pleiadisch bewustzijn
Vorig Leven: Past Life

Welvaart, overvloed aantrekken: Citrien, Abundance
Wortel chakra: basischarka 1ste chakra

Zorgen maken: Moeder Maria, Zonder Zorgen
Zelfvertrouwen: Zelfvertrouwen, Kracht
Zonnevlechtchaka: zonnevlechtchakra


Welke geurfrequentie kan je onder welk onderwerp terugvinden?Bewustwording:  Altai, Avalon, Lemurië, Atlantis, Rosslyn, Inner Earth

Helende Composities: Abundance, Aura Rescue, Clean energy, Innerchild, Innerlijke rust, Koorden, Moeder Aarde, Spraakwaterval, Transformatie, Balans, Bescherming,
Eigenliefde, Entiteiten loshalen, Faalangst, Incarnatie, Intuïtie, Kracht, Levenspad, Kundalini, Loslaten Veiligheid, Zelfvertrouwen, Conceptie, Emotioneel Trauma, Fysiek Trauma, Lost Twin, Nataal Trauma, Prenataal Trauma, Past Life, Psychisch Trauma, Seksueel Trauma

Chakra Healing: Alle chakra geurfrequenties

Mystiek: Elfen, Merlijn, Nostradamus, Dolfijnen bewustzijn, Walvis Bewustzijn, Eenheidsbewustzijn, Eenhoornbewustzijn, Hoger Hart, Inner light, Pleiadisch bewustzijn,
Pyramid Power

Opgestegen Meesters: Boeddha, Christuslicht, Devine Mother, Hilarion, Isis, Kuthumi, Kwan Yin, Lord Melchizedek, Lord Saint Germain, moeder Maria, Maria Magdalena

Engelen: Alle Engelen geurfrequenties

Crystal - Edelsteen Healing: Alle edelsteen geurfrequenties

Slaap lekker: Alle slaap geurfrequenties + Mevrouwtje overgang
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Bron van deze informatie: De Groene Linde.

 

Copyright © Valérie's Aroma-atielier Sinds 2005