Aurasprays & geurfrequenties : Straling & grondenauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt,
weer in balans worden gebracht.
Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen.  
Ze geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven..

auraspraysPrijzen: zie webshopaurapsray Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.

10 ml essence
Kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie)
of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray
Werkt in op het energetische lichaam (aura). Zal de trilling (frequentie) van je aura verhogen.

Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.  Je kan de spray ook als roomspray gebruiken.  
Spuit dan een aantal keer in de ruimte. Dit zal de trilling van de ruimte verhogen.


Gebruik:

Spuit 2 tot 3 maal per dag de aura spray over je heen.

Hoe ga je te werk: Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spuit dan 1-2 pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld.

Let op dat je de spray niet in de richting van de ogen spuit en de spraynevel niet inademt.


Straling & gronden auraspraysClean Energy auraspray:  
 
Auraspray & roomspray voor het energetisch reinigen van je energieveld (aura) , je leefomgeving en kristallen.

Ingrediënten: Jeneverbes, Salie, Rozemarijn, Latschenkiefer, Siberische den, Alcohol 96%

Is zeer nuttig voor iedereen die bewust of onbewust negatieve energie opneemt uit de omgeving en/of andere mensen. J
e kan de spray ook gebruiken voor et reinigen van de leefomgeving, kantoor of praktijk. Hij werkt zeer doeltreffend en is erg gemakkelijk in het gebruik. Een paar keer sprayen is genoeg.

De ruimte ruikt heerlijk fris en schoon. Het gevoel dat de geur opwekt is in werkelijkheid ook gebeurt. Schoon van zware en/of negatieve energie.
Door de toevoeging van Latschenkiefer die de eigenschap heeft sterk reiningend op de energie in te werken is deze spray een welverdiende `zucht van verlichting`.

Ook je aura voelt fris en zuiver. Je kan het vergelijken met een energetische douche.
Elektro-stress:  
 
Beschermt tegen straling van GSM, huistelefoon, televisie, wekker, Wifi, zendmasten etc.

Ben je ook uitgeput als je te lang achter een computer zit?
Je kind super druk omdat ze op school werken met een digibord?
Onrustig slapen?
Slechte concentratie?
Een onrustig ondefinieerbaar gevoel?
Zelfs vage klachten waar geen lichamelijke oorzaak voor te vinden is kan veroorzaakt worden door elektro-stress.

De Groene Linde: "De spray is speciaal bedoeld om jezelf te reinigen en te beschermen tegen deze straling.
Ik ben met een groepje therapeuten en een wichelroede loper de oliën & sprays wezen uittesten. Op het moment dat je aan de olie of spray ruikt en in je energie systeem terecht komt zal jouw energie naar het NUL punt terug keren. Dit hebben we ervaren als een rust gevoel. Het is alsof het stil wordt."

Hoe kun je het gaan gebruiken?
De auraspray is makkelijk en snel in gebruik. Je kunt het zien als een verkwikkende douche. Spray enkele malen boven je hoofd en laat de nevel enkele seconden over je neer dalen.  De spray kun je bij je dragen of spuiten in een zoutpotje.Bescherming:
 
Beschermt je aura tegen negatieve invloeden van buitenaf. Bescherming is speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten voor energieën buiten hun. 

Ingrediënten: Lavendel, Grove Den, Geranium, Salie. 

Doordat mensen zich niet kunnen afsluiten, kunnen anderen makkelijk bij hen aftappen. Maar je bent hierdoor ook kwetsbaarder voor entiteiten.
Deze kunnen als ze de energie trilling herkennen bij je aanhaken. 

Door je aura compact te maken en tegen je aan te houden, loop je minder risico dat dit gebeurt en heb je veel minder last van de invloeden van je omgeving. 

Tip: de Roll on Aura Protect is gemaakt van deze geurfrequentie. Een rollertje dat je makkelijk meeneemt of op school kan worden bewaard. 
HSP Protection als alternatief bij hooggevoeligheid Wanneer de Bescherming voor jou te heftig is en/of je een te stevige afsluiting ervaart, zou de HSP Protection iets kunnen zijn om je op te oriënteren. 
Het beschermt je goed echter houd de lijntjes open met het hogere.


Moeder aarde auraspray:  
 
Moeder aarde zet je terug in je basis waardoor je je ontspannen en veilig voelt.

Moeder aarde is een grondende geur die zowel voor de verbinding met de aarde zorgt, als ook met jezelf.  Ze zet je in je centrum en daarom is het een uitstekende geur die je gebruikt om goed in je gronding te komen, zodat je de uitdagingen van de dag het hoofd kan bieden.

Moeder aarde is een compositie van verschillende etherische oliën die door veel mensen zeer wordt gewaardeerd. Moeder aarde​ zal je helpen de verbinding met de aarde te herstellen.  Veel mensen zijn het contact met haar verloren en daarom niet goed gegrond.  

Dit niet gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten. Bvb angsten, slaapklachten, energiegebrek, hoofdpijn, stress, niet goed in je vel voelen,...

Ingrediënten: Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli, Vetiver.

Salie Room- en auraspray:  
 
Salie staat bekend om de sterke energetische reinigende werking. 

Salie reinigende spray bestaat uit 100% natuurzuivere Salie olie en is speciaal bedoeld voor het reinigen van ruimtes, maar ook voor je aura. 

100 ml spray
Geopatische belasting auraspray:  

Als wateraders of aardstralen je woonomgeving op een negatieve manier beinvloeden.

Geopatische belasting wil zeggen dat je door straling die afkomstig is van de aarde wordt gehinderd. (Leylijnen)
Dit zijn energetisch gezien heel krachtige lijnen die over de hele aarde heen lopen. Dit zijn voornamelijk kracht gevende energie plekken.
Als je op een Leylijn gaat staan voel je je vaak fijner dan als je er niet op staat. Dit gegeven was in vroegere jaren ook bekend. Kerken maar ook eeuwen oude tempels zijn op deze lijnen bebouwd. Zelfs onze eigen Hunebedden zijn op krachtplekken gebouwd. Vaak zijn deze gebouwen op kruisingen van Leylijnen neergezet.

Maar... wateraders vormen een storende energie op de aarde. Ondergrondse waterstromen zuigen de energie uit je, zo zal je je dus uitgeput en futloos voelen. Kruist een waterstroom een Leylijn dan ontstaat er een aardstraal. Deze stralen kunnen dwars door je huis heen lopen, van boven naar beneden en andersom.
Hierdoor kan een plek in huis onbehagelijk aanvoelen.

Met de Geopatische belasting kun je je eigen energie weer optimaliseren. Heb je last van energie afname als je op bepaalde plekken bent geweest kun je je benevelen met Geopatische belasting spray. Je energie niveau stijgt en je zult je snel weer prettiger voelen.

Heb je een plek in huis waar een aardstraal loopt? Zet er dan een zoutpotje neer met kristallen en spuit er geopatische belasting auraspray op.

Ook kun je het beschermbuisje bij je dragen om zo de hele dag door beschermt te zijn tegen energie vretende aardstralen en wateraders.

De mensen van De groene linde hebben deze methode uitgetest en de energie van die plek komt weer op het NULpunt.

Geopatische beschermbuisje:  

Een beschermbuisje om bij je te dragen, zo blijft jouw energieveld onbelast als je je op plekken die belast zijn bevind.

Draag het testbuisje bij je in je broekzak of in je BH.

Electro stress beschermbuisje:  
 
Beschermbuisje gevuld met 2 ml Elektro-Stress olie,Hematiet en Granaat.
Makkelijk bij je te dragen.

Dit buisje kun je bij je dragen om je te beschermen tegen straling die wordt veroorzaakt door Wi-Fi, telefoons, GSM, computers ...
Je energie systeem zal beschermt worden en je merkt het doordat het 'stil' is, rustig.

Een prima hulpmiddel om mee te geven aan kinderen die op school een digibord in de klas hebben.

Je voelt je minder snel moe, opgewonden, geprikkeld.

Verpakt in een gripzakje met een kaartje en duidelijke uitleg. 

Room- & auraspray - Palo Santo:


Palo Santo (Heilig Hout) is ideaal om positieve energie terug te brengen in de ontstane leegte van de door salie gereinigde ruimte.
Het wordt gebruikt voor het reinigen van de omgeving van negatieve invloeden, negatieve gevoelens en andere negatieve krachten.

Reiniging van de woonkamer en andere vertrekken.
Spray Palo Santo doorheen het vertrek dat je wilt reinigen, tot in alle hoeken. Sluit na dit ritueel de deur van de kamer.
Wens je een heilige of veilige kamer in te richten, kan je dit dagelijks herhalen en dan zal de ruimte warmte & rust uitstralen.

Ook kan deze spray gebruikt worden als auraspray om je energetische systeem te reinigen.

100 ml


Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Prijzen: zie webshop


Bron van deze informatie: De Groene Linde.

 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005