Aurasprays & geurfrequenties: Engelen HealingauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


aurasprays Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt, weer in balans worden gebracht.


Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen, geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.Welke geurfrequentie voor welke klacht: klik hier voor een overzicht  


Prijzen kan je terugvinden op de webshopAlle soorten geurfrequenties per thema: klik hier voor een overzicht  
Engelen Healing aurasprays


Chamuël: 

pranaromMet de hulp van Chamuël leer je onvoorwaardelijk lief te hebben.

Ingrediënten: Bergamot, Tuberoos, Mandarijn Bio, Rozenhout, Kruizemunt, Mirre, Kaneel, Scharlei.

Deze engel heeft de trilling van het 3e lichaam, de roze lichtstraal en zoals we weten staat roze voor liefde, tederheid,
maar ook van de liefde voor jezelf en je eigenwaarde. Chamuël is de beschermheer van partnerschappen, zowel
levenspartner als andere intermenselijke relaties. Hij leert ons om ons over te geven en de echte nabijheid toe te laten.
Voor al die mensen die door gebeurtenissen tijdens het leven zelf geen liefde kunnen tonen maar ook niet kunnen ontvangen.
Chamuël leert ons vertrouwen te hebben in relaties zonder ons zelf steeds af te vragen waarom dit je toevalt.

De engel frequenties zijn wondertjes in een flesje! Met de delicate oliën zoals roos en Neroli zijn ze hoog in frequentie en
zullen je helpen samen met de gekozen engel de uitdagingen van het leven aan te gaan. Je kunt de olie en de auraspray's
gebruiken als je engelen kaarten legt of als je mediteert. Je kunt de olie verdampen en de spray over je heen sprayen.
Het geven van lichtwerk wordt nog meer gedragen als je gebruik maakt van de Engel frequenties.

 

Circle of Angels: 

pranaromEen circel van liefde om je heen, iedere keer als je deze geurfrequentie gebruikt!Alle engelen van de engelenlijn van De Groene Linde staan in een kring om je heen.
Ze overstelpen je met liefde en ondersteunen je bij alles waar je mee bezig bent. Een heerlijke sensatie.Gabriël: 

pranaromMet de hulp van Gabriël worden alle thema's in je leven uitgezuiverd.Ingrediënten van deze helende geur: Honig, Geranium, Mandarijn Bio, Pompelmoes, Ylang Ylang.

Gabriel is de hoeder van de 4e. lichtstraal die kristalwit van kleur is. Deze kleur staat voor zuivering, reiniging en waarheid. Roep de engel op met de olie als je tegen vastgelopen thema's aanloop. Op het basale gebied van niet weten welke beslissing je moet nemen tot het uitzuiveren van karma en interpersoonlijke problemen. Gabriel houdt je de beroemde spiegel voor waardoor je tot herkenning komt en blinde vlekken zichtbaar worden. Hij zorgt voor het licht zodat jij je problemen beter kan begrijpen.

De engelen essences zijn wondertjes in een flesje! Met de delicate oliën zoals roos en Neroli zijn ze hoog in trillingsgetal en zullen je helpen samen met de betreffende engel de uitdagingen van het leven aan te gaan. Maak daarbij gerust gebruik van Engelen kaarten en dergelijken. Mediteer samen met de betreffende engel, brand een kaars en verdamp de olie in een brandertje in de ruimte. Door de olie bij je te dragen blijft je energie zich herinneren en de engel blijft naast je staan en begeleid je door de periode van uitdagingen heen.

 

Jeremiël: 

pranarom
Met  Jeremiël doorloop je periode van transformatie op een zachte en liefdevolle manier.


Ingrediënten van deze helende geur: Zilverspar, Lavendel, Limoen, Laurier.

Hij helpt bij het aangaan van positieve veranderingen. Tijdens het verwerken van emoties, het schenken van vergeving en het overzicht houden. Ook brengt hij een heldere blik als je je leven wilt overzien om zo veranderingen aan te kunnen brengen.

De engelen essences zijn wondertjes in een flesje! Met de delicate oliën zoals Roos en Neroli zijn ze hoog in trillingsgetal en zullen je helpen samen met de betreffende engel de uitdagingen van het leven aan te gaan. Maak daarbij gerust gebruik van Engelen kaarten en dergelijken. Mediteer samen met de betreffende engel, brand een kaars en verdamp de olie in een brandertje in de ruimte. Door de olie bij je te dragen blijft je energie zich herinneren en de engel blijft naast je staan en begeleid je door de periode van uitdagingen heen.

 


Jophiël: 

pranaromMet de hulp van Jophiël krijg je toegang tot je innerlijke weten en je innerlijke wijsheid.


Ingrediënten van deze helende geur: Geranium, Zilverspar, Lavendel, Limoen, Bijvoet.

Aartsengel Jophiël helpt ons om toegang te krijgen tot onze innerlijke wijsheid en ons innerlijk weten. Hij is de hoeder van de 2e lichtstraal die is geel/ goud van kleur. De kleur straalt warmte uit en daarom is de Aartsengel Jophiël de engel om aan te roepen als je last hebt van nervositeit en winterdepressies.

Hij zal ons doen beseffen dat het goed is als wij ook in het licht mogen staan! Hij sterkt ons in ons geestelijke en spirituele rijpingsproces. Ook als je merkt dat je in starre meningen, veroordelingen en angst zit vast geroest. Het waarnemen is natuurlijk één ding maar het oplossen is een andere. Vraag of Jophiël je wilt helpen om los te laten en je het vertrouwen te geven dat je als deze destructieve en tegenhoudende gevoelens niet nodig hebt. Een vrije geest en rust in emoties zijn ook jouw recht.

Metatron: 

pranaromMetatron helpt je om je levenspad, je missie in dit leven te vinden en uit te voeren.


Ingrediënten van deze helende geur: Lavendel, Ylang, Mirre, Kardamon, Pompelmoes, Wierook, Palmarosa, Neroli, Cananga.

Metatron is de "Koning der Engelen" met zijn hulp kunnen wij ons levenspad heb kennen!
Hij is de hoeder van het witgouden licht dat staat voor transcendente en het transparante, goud duidt op totale verandering. Hij helpt bij transformeren van ons persoonlijke levensplan.

Als je iets heel intensief wenst en het verlangen blijft je bestoken dan is dat een teken, een deel van je levensplan wordt je gewaar. Dit zal als je dit echt wil, met hulp van het universum, worden bereikt. Vaak gaat dit gepaard met moeilijke opgaven en lastige leerpunten. Vaak gaan wensen pas na jaren van beproevingen en oefening in vervulling. Maar wat voor ons bestemd is...

Michaël: 

pranaromMichaël beschermt je tegen alles wat niet goed voor je is. En verbreekt alle verbindingen die je wenst te verbreken.


Ingrediënten: Lavendel, Honing, Neroli, Palmarosa, Rozenhout, Laurier, Pompelmoes.

Aartsengel Michaël is de hoeder van de eerste lichtstraal,de kleur is blauw. Blauw is de kleur van rust vrede en geborgenheid. Daarom helpt Aartsengel Michaël je op een kalme manier door moeilijke situaties heen. Hij is het licht als we ons onzeker en angstig voelen.

Hij trekt het goede aan en dat wat je niet nodig hebt aan situaties die je naar beneden trekken houdt hij op afstand. De Aartsengel Michaël verteld je ook dat je je niet alleen op je verstand moet concentreren maar dat je ook je op je intuïtie kan vertrouwen. Je intuïtie is de leidraad van je leven, alleen je intuïtie brengt je naar je levenspad.

Hij helpt je om verbindingen te verbreken als je die niet meer nodig hebt. Ook zal hij je beschermen tegen kwaad.

Aartsengel Michaël is ook een grote hulp bij de stervensbegeleiding.

 
Raguël: 

pranaromRaguël zorgt voor harmonie en overzicht.

Ingrediënten: Lavendin, latschenkiefer, geranium, petitgrain, bloedsinaasappel.

De frequentie van Raguël zorgt voor een goede samenwerking en harmonie voor een hoger gemeenschappelijk doel.
Aartsengel Raguël heeft het overzicht over alle engelen en aartsengelen van het Licht. Raguël wordt ook vaak gezien als de engel van rechtvaardigheid en eerlijkheid.

De energie voelt vriendelijk, zacht, liefdevol en enthousiast, brengt harmonie in relaties en helpt bij misverstanden.

De naam Raguël betekent “Vriend van God”.


Raphaël: 

pranarom

Raphaël zal je bijstaan bij alle vormen van heling en genezig.Ingrediënten van deze helende geur: Jasmijn, Bergamot, Petitgrain, Chempaka, Honing.

Aartsengel Raphaël is de hoeder van de vijfde lichtstraal en heeft de kleur smaragdgroen. Deze kleur staat voor heling, geestelijke wedergeboorte, medeleven en harmonie. Willen wij onszelf of anderen helpen te genezen roepen wij deze aartsengel aan.
Laat samen met Raphaël de smaragdgroene lichtstraal door je handen stromen als je bijvoorbeeld een energiebehandeling geeft. 

Raphaël brengt in balans alles dat is overhoopgehaald. Hij helpt onszelf terug te vinden op ieder niveau.
Raziël: 

pranaromDe engel Raziël helpt je bij je spirituele groei, intuïtie en inzicht.


Ingrediënten: Grapefruit, wierook, petitgrain en dille en lavendel.

De Auraspray van Aartsengel Raziël krijg je toegang tot inzichten die je gegven zijn vanuit de Goddelijke bron. Ze zullen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. 
Om bij herinneringen te komen uit vorige levens en het interpreteren van dromen kan de geurfrequentie van Raziël je ondersteunen. 

Raziël is de Aartsengel van de geheime mysteriën zijn naam betekent daarom ook ‘het geheim van God’. 
Hij geeft goddelijke informatie door ons een blik te laten werpen op het raadsel dat god is. 

Die ervaring brengt ons bewustzijn voorbij de grenzen van de tijd.

 


Sandaphon: 

pranarom

Sandaphon zal je gebed brengen naar God, hij is de boodschapper.Ingrediënten van deze helende geur: Den, Gernaium, Lavendin

Aartsengel Sandalphon is de tweelingbroer van Metatron. Hij brengt onze gebeden naar God om verhoord te worden. Sandalfon is ook de engel van de muziek. Musici kunnen hem uitnodigen voor inspiratie en om hen te helpen muziekstukken te componeren.

Je kunt Sandalphon ook uitnodigen om met de melodie te werken van een muziekstuk waarna je luistert zodat het helend voor je is. Aartsengel Sandalfon zegt dat muziek net als onze gedachten, grote invloed op ons heeft. Hij adviseert om onszelf te omringen met positieve muziek, dit omdat muziek een verschil kan maken in hoe je je voelt.


Uriël: 

pranarom

Als je het moeilijk vind om in je daadkracht te gaan staan en zo de vreugde toe te laten in je leven. Uriël zal je aanzetten tot actie.Ingrediënten van deze helende compositie: Roos, Rozenhout

Uriël is de hoeder van de zesde licht straal die een rood gouden kleur heeft. De kleur staat voor activiteit en daadkracht, pioniersgeest, hartstocht en energie.
Het goud vertegenwoordigd de levensvreugde en optimisme. Uriël geeft je het gevoel van dankbaarheid en een positieve levensinstelling.
Met een positieve levensinstelling kunnen we creëren wat we ons voorgenomen hebben.
Zadkiël: 

pranarom

Met de hulp van Zadkiël kun je vergeven en weer vrij zijn van negatieve gevoelen en gedachten.Ingrediënten van deze helende geur: Neroli, Bergamot, Rozenhout, Petitgrain.

Zadkiël is de hoeder van de zevende lichtstraal en heeft violet als kleur. De kleur staat voor verandering en transformatie.

Zadkiël is onze steun tijdens grote veranderingen, zoals scheiding door dood of echtscheiding, maar ook veranderingen in werk of door verhuizing.
Hij bevrijdt ons van datgene dat niet zijn oorsprong heeft in kosmische wetten.
Hij maakt ons los van de energie van ons verleden dat ons nu zo belemmerd en zorgt voor een doorbraak en een nieuw begin.
Testkit Engelen: 

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.
Kan gebruikt worden door therapeuten of voor persoonlijk gebruikpranarom In de testkit zitten alle frequenties van de Engelen lijn en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit met je eigen lichaam:

Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht.
Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?"
Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan.
Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?"
Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

Je kunt de olie in de buisjes natuurlijk gebruiken, maar daarvoor is de testset niet bedoeld.
Je kunt zonder het flesje te openen gebruik maken van de energie door het buisje bij je te dragen.

Dit zit er in de testkit:

CHAMUEL Chamuel staat voor onvoorwaardelijke liefde. Hij ondersteunt je om je hart open te stellen voor liefde, om te ontvangen maar ook om te geven. Bij gebrek aan eigenliefde, eigenwaarde. Ook beschermt hij partnerschappen en laat je ervaren dat jij ook in een liefdevolle relatie mag zijn. GABRIEL Hij helpt je om beslissingen te nemen als je even niet meer weet wat je moet doen. Hij zuivert en reinigt en verhelderd het vraagstuk, maar ook door je de bekende spiegel voor te houden. Wat zijn jouw blinde vlekken?
JEREMIEL Hij helpt bij het aangaan van positieve veranderingen. Tijdens het verwerken van emoties, het schenken van vergeving en het overzicht houden. Ook brengt hij een heldere blik als je je leven wilt overzien om zo veranderingen aan te kunnen brengen.
JOPHIEL Jophiël helpt ons om toegang te krijgen tot onze innerlijke wijsheid en ons innerlijk weten. Ook goed bij winter depressies en nervositeit.
METATRON Metatron helpt je om je levenspad, je missie in dit leven te vinden en uit te voeren. Helpt je helder te krijgen wat je zielen opdracht is. Verhelderd de tekenen die het leven je schenkt om je levensdoel te vinden.
MICHAEL Michael beschermt je, persoonlijk maar ook je materiële bezittingen. Vraag aan Michael of hij op alles wil letten en beschermen. Ook helpt hij je om verbindingen die belemmeren, uit het verleden door te snijden.
RAGUEL Raguel kan je helpen met helen en harmonie brengen in je relaties. In de relatie met jezelf, de goddelijke bron of met andere mensen. Aartsengel Raguel kun je vragen om de relatie met jezelf en met god of de bron te helen en/of te verbeteren.
RAZIEL Raziël is de engel die je kan helpen bij het oplossen van onverklaarbare angsten. Deze angsten en fobieën vinden vaak hun oorsprong in andere levens.
Raziël kan je helpen om deze levens te herinneren en inzicht te krijgen. Ook kan Raziël het karma uit deze of andere levens balanceren zodat je verder kan in dit leven.
SANDAPHON Sandalphon is de beschermer van musici. Maar hij kan ook het advies geven om je te omringen met positieve muziek om je zelf te kalmeren en te helen.
URIEL Je kunt Uriel vragen als je een oplossing nodig hebt. Bijvoorbeeld als je aan het schrijven bent, aan het studeren bent of als je in en zakelijke bijeenkomst zit. Ook als je een situatie wilt overzien kun je Uriel om hulp vragen. Hij helpt je om in contact te komen met je innerlijke wijsheid en verlichting.
ZADKIEL Zadkiel zegt "vergeef en maak vrij". Bij het zoeken naar oplossingen in het leven kan een nog niet vergen gebeurtenis de achterliggende oorzaak zijn. Door te vergeven wordt er orde in de chaos geschept en kun je verder met je leven.
CIRCLE OF ANGELS Alle engelen om je heen. Om je de hele dag te omgeven met de liefdevolle energie van de engelen.
RAPHAEL Raphaël zegt zelf dat het enige dat hij doet om ons te laten helen is dat hij ons Liefde laat herinneren. Kijk met liefde en verbonden met liefde naar de te helen situatie. Herinner je waar je vandaag komt en weet dat disbalans ontstaat door afgescheiden te zijn van Liefde.Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.

Prijzen kan je terugvinden op de webshopBron van deze informatie: De Groene Linde.

  

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005