Aurasprays & geurfrequenties: Helende compositiesauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt,
weer in balans worden gebracht.
Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen.  
Ze geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.

auraspraysPrijzen: zie webshop
aurapsray Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.

10 ml essence
Kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie)
of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray
Werkt in op het energetische lichaam (aura). Zal de trilling (frequentie) van je aura verhogen.

Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.  Je kan de spray ook als roomspray gebruiken.  
Spuit dan een aantal keer in de ruimte. Dit zal de trilling van de ruimte verhogen.


Gebruik:

Spuit 2 tot 3 maal per dag de aura spray over je heen.

Hoe ga je te werk: Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spuit dan 1-2 pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld.

Let op dat je de spray niet in de richting van de ogen spuit en de spraynevel niet inademt.

Helende composities aurasprays


Moeder aarde auraspray:  

Moeder aarde zet je terug in je basis waardoor je je ontspannen en veilig voelt.

Moeder aarde is een grondende geur die zowel voor de verbinding met de aarde zorgt, als ook met jezelf.  Ze zet je in je centrum en daarom is het een uitstekende geur die je gebruikt om goed in je gronding te komen, zodat je de uitdagingen van de dag het hoofd kan bieden.

Moeder aarde is een compositie van verschillende etherische oliën die door veel mensen zeer wordt gewaardeerd. Moeder aarde​ zal je helpen de verbinding met de aarde te herstellen.  Veel mensen zijn het contact met haar verloren en daarom niet goed gegrond.  Dit niet gegrond zijn kan zich op verschillende manieren uiten. Bvb angsten, slaapklachten, energiegebrek, hoofdpijn, stress, niet goed in je vel voelen,...


Ingrediënten: Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli, Vetiver.
Unchain auraspray:
 
Als geloftes, beloftes, eden, contracten etc. uit vorige levens, je van je zielendoel afhouden.

Ingrediënten: Mimosa, Rozemarijn, Afrikaantje, Honing, Dille, Kamfer, Kruidnagel bloesem,Oreganum en Palo Santo.

In vorige levens zijn er veel beloften, geloften en contracten afgesloten. Deze kunnen te maken hebben met religieuze instellingen. Denk aan de gelofte van armoede, zuiverheid en gehoorzaamheid die wordt afgenomen door de kerk. Dit is nog maar een ding van verbindingen waar we aan vast kunnen zitten. Met als gevolg dat we onze persoonlijke vrijheid niet kunnen ervaren. We kunnen maar niet onder het nuk van armoede komen of we durven geen stappen te ondernemen omdat we gehoorzaam zijn aan alle impulsen van onze omgeving.

Veel lichtwerkers komen dit tegen, ze hebben geweldige kwaliteiten maar kunnen en durven niet op de voorgrond te treden. Bang om ... de angst van toen draag je in dit leven nog met je mee.

Of lukt het maar niet om een leuke relatie in stand te houden? Misschien is er nog een huwelijkscontract in stand waardoor je nu geen andere verbinding met een partner kan en mag aan gaan. Verlos jezelf van dit contract en laat je grote liefde maar je leven binnenwandelen. ?

Laat je ondersteunen door de geurfrequentie Unchain, om alle verbindingen die in de vorm van geloften etc. worden ontbonden. Voel je weer vrij en maak dat wat belangrijk is in je leven een activiteit waar je veel plezier aan gaat beleven.
Inner Child:  
 
Geef je innerlijke kind weer de kans om blij te zijn! Een gekwets innerlijk kind kan in je volwassen leven veel hinder veroorzaken. Inner Child ondersteunt bij het heling proces.

Ingrediënten: Tangarine, Ylang, Mandarijn, Benzoë en Tolubalsem.

Deze compositie ondersteunt het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Ze geeft het innerlijke kind de kans om weer blij te zijn,
zonder de pijn uit het verleden uit de weg te gaan. Ze helpt om te aanvaarden dat jouw leven ook uit je verleden bestaat en helpt
dit te intergreren. Als de pijn uit het verleden aanvaardt wordt, ontstaat er nu ruimte om te leven.
Ze helpt om de pijn in alle rust naar boven te laten komen zodat we het kunnen verwerken en ons verleden een deel van ons wordt. We her-inneren dat we heel zijn!

Een geweldige compositie tijdens het geven van een sessie of workshop waar innerlijke kinderen worden geheeld.
Balans lichaam & geest:  
 
Vind je balans tussen lichaam en geest maar ook balans tussen de dualiteiten.

Met: Patchouli, Vetiver, Bergamot, Mirte, Venkel, Cajaput, Benzoë en Cananga.
Kristallen: Bergkristal

Balans is belangrijk om op een positieve manier je leven in te richten. Je moet leren geven maar ook nemen. Je verstand en je gevoel in evenwicht, is een goed streven. Toch is het lastig om constant de balans te ervaren. Tijdens momenten van meditatie of gewoon bezinning kun je deze essence gebruiken. Maar maak er een heerlijke badolie van of een massage olie. Balans in je leven geeft evenwicht.

Spray 2 tot 3 keer per dag de aura spray over je heen. Neem hier even de tijd voor.
Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld. Merk het verschil.

Tip: Ook tijdens sessies bij cliënten is deze geurfrequenties inzetbaar.
Eigenliefde:  
 
Eigenliefde de sleutel naar zelfverwezelijking. Hou van jezelf dan kun je onvoorwaardelijke liefde laten stromen.

Ingrediënten: Rozenkwarts, Rozenhout, Lavendel, Honing, Bergamot, Patchouli, Chempaka, Roos.

Hou van jezelf!

Als je geen eigenliefde meer hebt kun je ook niet geven aan je medemens. Door gebrek aan eigenliefde ben je kwetsbaar en ben je geneigd dit gevoel bij een ander te gaan zoeken. Je komt dan vaak bedrogen uit. Dit gevoel is iets wat niemand anders je kan geven dan jijzelf. Ook zal je manifestatie in de materiële wereld niet voldoen aan je wensen. Vraag jezelf af, gun ik mezelf het geluk in wat voor een vorm dan ook? Dit kan niet zonder eigenliefde.
Een handige hulpmiddel is deze geurfrequenties voor de spiegel te gebruiken. Kijk je zelf daarna diep in de ogen en zeg tegen jezelf "IK HOU VAN JE, JE BENT GOED ZOALS JE BENT!" Let ook op de dialogen die je in je hoofd hebt, wat zeg je dan tegen jezelf? En vraag je dan af of je dit ook tegen je beste vriend(in) zou zeggen. Waarschijnlijk zou je het niet in je hoofd halen. Dus doe je zelf een plezier.

Faalangst:
 
Met de geurfrequentie Faalangst als geuranker zal alles wat moeilijk is makkelijker worden!

Ingrediënten; Lavendel, Kamille rooms, Geranium, Basilicum, Bergamot, Wierook, Neroli en Sandelhout.
Kristallen: Zwarte Toermalijn.

De Faalangst essence is speciaal voor al die mensen die erg veel last hebben van zenuwen tijdens momenten dat ze moeten presteren. Je kunt dan denken aan examens, rijexamen, optreden in het openbaar, voor een groep spreken of een mondeling examen afleggen. Deze geur is opgebouwd uit verschillende essentiële oliën die de kwaliteit hebben om het zenuwgestel te kalmeren. Gebruik deze essence een paar weken voor het examen of presentatie moment. En tijdens de dag is de geur ook een grote steun voor je.

Gebruik de spray naar behoefte maar begin een paar weken van te voren met behandelen.
Spraakwaterval:  
 
Spreek je eigen waarheid en maak jezelf vrij! Spreek je mening uit en sta daardoor in je eigen kracht.

Ingrediënten: Latschenkiefer, Petitgrain, Wierook, Angelica, Laurier.

Deze compositie van verschillende oliën werkt op het keelchakra en het uiten van het diepe weten van een persoon. Deze olie zorgt ervoor dat je zonder terughoudendheid en in liefde jouw wereldbeeld kan uitdragen. Maar ook dichter bij het dagelijkse leven zal spraakwaterval je ondersteunen om in liefde, zonder angst of wrok je mening te uiten. Ervaar de vrijheid die het geeft als je jezelf uitspreekt.

Deze spray is heerlijk geurend en een aanrader in praktijken mensen hun gevoelens en emoties onder woorden moeten brengen. Ook in een huiselijke setting is deze spray heerlijk, communicatie zal op gang komen.

Incarnatie:  

 
Als je het gevoel hebt dat je hier niet hoort of je leven kan geen vorm krijgen. Ben je wel goed genoeg geïncarneerd?

Ingrediënten:Lavendel, Angelica, Dragon, Bergamot, Citronella, Benzoë, Honing
Kristallen:Rode Jaspis en Tijgeroog.

Vaak gebeurt het dat kinderen of volwassenen niet goed incarneren. Dit kan gebeuren door traumatische gebeurtenissen tijdens de zwangerschap of tijdens de geboorte.
Ook kom ik het vaak tegen dat mensen tegen wil en dank terug moeten naar het aardse bestaan. Door de weerstand incarneren ze slecht.
Hierdoor staan lichaam en geest niet meer op één lijn wat uiteindelijk kan resulteren in zowel fysieke als ook psychische klachten.
Mindere grijpbare gevoelens zijn bij slecht geïncarneerde personen vaak terug te vinden. Denk aan een constant gevoel van heimwee, gevoelens van leegte en de wereld als wreed en hard ervaren.
Deze incarnatie essence ondersteunt je om bewust te incarneren. Trek jezelf in je lichaam en ga je daar behaaglijk en veilig voelen.

Spray naar behoefte de geurfrequentie over je heen en laat de nevel over je neerdalen. Voel hoe je iedere keer goed in je lijf wordt gezet.
Intuïtie:  

 
Werken aan je Intuïtie kan je ondersteunen met deze geurfrequentie, ze helpt je aansluiten en leert je vertrouwen op je gevoel.

Ingrediënten: Benzoë, Bloedsinaasappel, Rozemarijn, Anijs, Chempaka, Dille.
Kristallen:Amethist en Citrin.

"Ik help je aansluiten aan je gevoel"

Deze geurfrequentie zorgt dat je gaat luisteren naar je buikgevoel. Je gevoel zou altijd de leidraad van je acties moeten zijn. Vaak horen wij een stemmetje in ons, vervolgens negeren wij die en gaan we luisteren naar ons verstand. Deze compositie ondersteunt ons om vertrouwen te krijgen in ons eigen gevoel.
Beslissingen worden makkelijker genomen en waarschuwingen van uit je diepste zijn worden duidelijker waargenomen en er is vertrouwen om daar ook naar te handelen zonder de waarschuwingen weg te redeneren.
Kracht:  

 
Als je denkt dat er niets meer in zit kun je met deze geurfrequentie je kracht vinden en de volgende stappen gaan maken.

Ingrediënten: Citroenmunt, Rozemarijn, Tijm, Latschenkiefer, Petitgrain, Geranium en Basilicum.
Kristallen: Rookkwarts

Kracht om voor jezelf op te komen. Kracht om dat ene project voor elkaar te krijgen.
Of gewoon kracht om door een lastige periode van je leven te komen.
Deze geurfrequentie heeft die essentieële oliën in zich die je op zowel lichamelijk als op emotioneel en mentaal niveau kracht kunnen geven.
Kracht net het steuntje in de rug dat je nodig kunt hebben in zware en vermoeiende tijden.
Kundalini:  

 
Kundalini energie kan weer vrij stromen!

Ingrediënten: Lavendel, Gember, Kardamon, Dille Patchouli, Blauwe avonturijn.

Als de Kundalini energie niet meer geleidelijk stroomt maar als een soort fontein boven het kruinchakra uitspuit kun je hierdoor in een spirituele crisis terecht komen.
Je bent dan totaal niet meer in je fysieke lichaam en je bent niet meer geaard. Deze essence helpt je weer terug te keren in je lichaam en dus weer beter geaard te raken.
Ook het oplossen van blokkades die door emotionele gebeurtenissen zijn ontstaan kunnen met deze essence worden ondersteund.Levendspad:  

 
Het pad dat je mag bewandelen is niet altijd helder en zichtbaar, of je bent de route even kwijt. Laat Levenspad je ondersteunen inzicht te krijgen.

Ingrediënten: Bloedsinaasappel, Rozemarijn, Cananga, Benzoë, Patchouli.
Kristallen: Zonnesteen en Maansteen.

Je leven met passie en vanuit jezelf!

Soms raak je door gebeurtenissen in het leven even van je Padje af. Dit hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar als je door deze ervaringen het zicht verliest op je ziele pad is dit niet de bedoeling. De opgeworpen blokkades zullen moeten worden herkend en worden opgeruimd. Deze essence laat je zien dat door dicht bij jezelf te blijven de blokkades herkend en verwerkt worden. Je kunt weer genieten van je leven en het pad van je ziel vervolgen.Zelfvertrouwen:  

 
Zelfvertrouwen helpt je om je zelfvertrouwen op te bouwen. De geurfrequentie ondersteunt je met het nemen van voor jou dappere stappen.

Ingrdiënten: Den Grove, Latschenkiefer, Lavendel, Vetiver, Dragon, Citroen en Bergamot.
Kristallen: Tijgeroog.

Zelfvertrouwen, een simpel woord dat veel gebruikt wordt maar niet voor iedereen is het zo vanzelfsprekend.
In therapie land komen veel cliënten die een gebrek aan vertrouwen hebben.
Gelukkig kun je, samen met een goede therapeut, dit vertrouwen in jezelf maar ook in de wereld en het leven weer opbouwen.
Gebruik de spray als ondersteuning om je te ondersteunen dit vertrouwen weer op te bouwen en in stand te houden.
Conceptie:  

Zelfs tijdens het conceptie moment kan een trauma worden opgelopen.

Ingrediënten van deze helende geur: Rozenhout,Citroen, Geranium, Nardus, Frangipni, Petitgrain.

Existentie betekend ZIJN... door opgelopen trauma's kan je werkelijke wezen niet meer in volle wasdom in het lichaam aanwezig zijn waardoor het leven niet optimaal kan worden beleefd.

Tijdens diverse manieren van het geven van therapie of healing kan dit probleem boven water komen. Door gebruik te maken van de energie van de existentie essences kun je op een makkelijke manier de energetische blokkade transformeren. ( soms gebeurt het door alleen maar door het flesjes tegen de blokkade aan te houden).

Door de hoge trilling en het gemak waarmee blokkades worden aangepakt is het wel raadzaam om daar op verdacht te zijn. De olie kan dus heel veel losmaken en een nawerking hebben die niet altijd even plezierig is. Het geven van deze informatie is voor de cliënt prettig zodat deze bijwerking niet onverwacht is.

CONCEPTIE:
De Groene Linde: "Tijdens het geven van therapie kom ik vaak trauma's tegen die opgelopen zijn in de periode van de conceptie. Vaak heeft het te maken met een weerstand dat iemand niet geboren wil worden. Hierdoor kan het tijdens het leven een onbehagelijk en ondefinieerbaar gevoel aanwezig zijn. Een sessie op dit stuk samen met CONCEPTIE, geven de cliënt weer houvast in het leven.
Een geweldige olie die niet mag ontbreken in je praktijk!"
Emotioneel trauma:  

Als diep verdriet je tegenhoud en steeds maar weer de kop op steekt. Je kunt je levenspad niet vervolgen.

Emotioneel trauma is ontwikkeld omdat ik veel mensen tegen kom die te maken hebben met diep verdriet maar niet precies weten waar het vandaan komt. Ik noem het ook wel eens zielepijn.
Het is niet altijd belangrijk om te weten waar een emotie vandaan komt. Het is wel heel raadzaam om die emotie door te werken en los te laten.
Emotioneel trauma helpt je om dit op een milde manier te doen. Wees niet bang om je emoties te laten stromen en besef dat tranen er zijn om je ziel te reinigen.

Veel mensen komen niet verder op hun levenspad omdat je iedere keer weer die emoties tegen komen. Laat je niet meer tegenhouden om je hart te volgen en ontdoe je hart en je ziel van alle nare emoties die je tegenhouden om opgewekt en vol passie je levensweg te volgen.
Lost Twin:

Verlies van een tweeling broer of zus in de prénatale fase kan als trauma worden meegenomen in het leven.

Ingrediënten van deze helende geur: Grapefruit, Rozemarijn, Jasmijn, Palo Santo, Duizendblad

Deze geurfrequentie is speciaal ontwikkeld voor diegene die een tweeling broer of zus zijn verloren in de prenatale fase van de zwangerschap.
Wat veel mensen zich niet realiseren is, dat er veel zwangerschappen ontstaan met meer bevruchte eicellen. Maar al te vaak wordt één van de twee vruchtjes in een heel vroeg stadium van de zwangerschap loslaat.
Op zielsniveau zal de overgebleven vrucht dit als een ernstig gemis ervaren.
Er is in het leven van deze personen een constant gevoel van alleen zijn en latent verlangen naar de andere helft van de tweeling.
Als je weet dat dit bij jou het geval is kun je dit gevoel verzachten.

Wat je kunt doen:

Zoek een plekje uit waar je even ongestoord kunt zijn.
Roep het gevoel van gemis en verlangen op.
Maak het zo groot als je aan kunt
Op een plek in je lichaam zal dit gevoel het meest aanwezig zijn.
Open het flesje en ruik er een aantal malen aan. Bij het inademen visualiseer je dat de energie van de olie naar de pijnplek stroomt.
Zie het als een licht stroom of bedenk iets waar jij je prettig bij voelt.
Zie, voel en beleef hoe de pijnplek minder wordt en hoe deze zich opvult met een liefdevolle energie.
Want je weet, alles is energie en je kunt je op ieder moment verbinden met de energie van je tweeling broer of zus.
Je kunt op deze manier het missen verlichten zodat het je niet meer belemmerd in je leven.
Nataal trauma:  

Trauma's die zich hebben voorgedaan in de Natale fase van de zwangerschap kunnen nu nog van invloed zijn in je leven.

Ingrediënten van deze helende geur: Mandarijn, Patchouli, Jasmijn, Ylang, Pompelmoes.

Nataal, tijdens het geboorte proces.

Tijdens het geboorte proces kunnen er op verschillende manieren trauma's ontstaan. Door deze trauma's kan iemand in zijn of haar latere leven veel belemmeringen ondervinden. Door dit trauma te onderzoeken en te verwerken kan het leven weer worden omarmt.

Om je een idee te geven, tijdens de geboorte komt een kind in ademsnood. In het verder leven kan je bijvoorbeeld er bang zijn om te stikken.
Pre nataal trauma:  

Tijdens de periode in de buik kunnen diverse gebeutenissen ervoor zorgen dat er trauma's worden opgelopen waar je in je huidige leven nog steeds last van kan hebben.

Ingrediëten van deze helende geur: Bergamot FCF, Lavendel, Ylang Ylang, Kruidnagel, Chempaka, Koriander.

Prenataal, in de buik...

Tijdens de zwangerschap kunnen er vele momenten ontstaan dat er een grote schok te verwerken is. Dit kan fysiek zijn, doordat de moeder bijvoorbeeld valt of betrokken is bij een ongeval. Maar ook op emotioneel en energetisch niveau kunnen er situaties ontstaan die belastend kunnen zijn voor het ongeboren kind.
Denk maar aan een net verwekt kind waarvan de moeder een abortus overweegt of erg geschokt is dat zij in verwachting is.

Tijdens sessies die terug voeren naar de tijd waarin men in de moederbuik een trauma heeft opgelopen kan deze geurfrequentie effectief mee helpen om dit trauma te verwerken.
Seksueel trauma:  

Als het leven moeizaam gaat door een opgelopen trauma op het tweede chakra.

Ingredënten van deze helende geur: Roze Carneool, Mandarijn, Frangipani, Jasmijn, Neroli, Honing, Anijs, Ylang, Citroenmunt.

Existentie betekend ZIJN... door opgelopen trauma's kan je werkelijke wezen niet meer in volle wasdom in het lichaam aanwezig zijn waardoor het leven niet optimaal kan worden beleefd.
Tijdens diverse manieren van het geven van therapie of healing kan dit probleem boven water komen. Door gebruik te maken van de energie van de existentie essences kun je op een makkelijke manier de energetische blokkade transformeren.
( soms gebeurt het door alleen maar door het flesjes tegen de blokkade aan te houden).
Door de hoge trilling en het gemak waarmee blokkades worden aangepakt is het wel raadzaam om daar op verdacht te zijn. De olie kan dus heel veel losmaken en een nawerking hebben die niet altijd even plezierig is.
Het geven van deze informatie is voor de cliënt prettig zodat deze bijwerking niet onverwacht is.
SEKSUEEL TRAUMA:
Vooral bij vrouwen is er een trauma ontstaan op dit vlak. Je hoeft niet meteen te denken aan ernstige misdrijven maar je kunt het ook zoeken in alle gebeurtenissen waar het onderlichaam trauma heeft opgelopen.

Je kunt denken aan:
Ziekte in deze streek
Moeilijke en traumatisch geboorte van kinderen
Dood geboorte
Of geen kinderen kunnen krijgen.
Natuurlijk ook seksuele intimidatie
En er zal nog veel meer te bedenken zijn.

De Groene Linde: "In mijn praktijk merk ik dat ik veel blokkades kan laten oplossen met deze spray. Soms is het voor de buik of onderrug houden van een flesje al voldoende!"
Aura rescue auraspray:  
 
Aura rescue om na een intens moment je energie weer in balans te brengen waardoor je je snel weer rustiger voelt en je het makkelijker los kunt laten.

Ingrediënten: Tea tree, Geranium, Rozemarijn, Elemi, Neroli, Citroen, Salie, Peper en Mirte. Kristallen: Nuummiet en Bergkristal

DEZE SPRAY IS NIET INNEMEN! ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK

Aura Rescue is een geurfrequnetie die je kunt gebruiken als je energetisch in je "jasje schudt". Door een gebeurtenis die je aangrijpt of waar je emotioneel bij betrokken bent kun je Aura Rescue gebruiken.
Door een hevige gebeurtenis kan het energetisch lichaam veranderen of verschuiven. Dit veroorzaakt onrust, emoties en een gejaagd en gestrest gevoel.

Om je te ondersteunen kun je Aura Rescue over je heen te sprayen. Doe dit met gesloten ogen en laat de nevel over je neer dalen. Ook kun je de omgeving waar je verblijft benevelen. De energie van de hele ruimte zal op een positieve manier veranderen.

De gebeurtenissen die worden natuurlijk niet anders maar je zult je sterker voelen en zo de situatie beter te overzien en het hoofd bieden.
De spray heeft een grondend en schoonmakend effect.
Koorden auraspray:  
 
Helpt bij het losmaken van belemmerde verbindingen. Dit kan bij mensen maar ook situaties die constant op een vervelende manier aandacht vragen.

Ingrediënten: Wierook, Geranium, Alcohol 96%

Koorden ontstaan op het moment dat we iets van iemand anders willen. Doordat we b.v. te afhankelijk zijn, onze autoriteitafstaan, veiligheid zoeken bij de ander. Als we niet zelfstandig zijn slaan we een koord uit, we verlangen energie van de ander. Dit doen we meestal onbewust. Op het moment dat wij iets willen van de ander geeft dat ons energie. Als iemand iets van ons wil kost dat energie.

Tijdens het geven van een sessie kan het voorkomen dat er energetische verbindingen lopen naar mensen of situaties waar de cliënt liever niet meer mee verbonden wil zijn. Je kunt dan deze olie gebruiken om deze verbindingen los te laten.

Spray met gesloten ogen de Koorden spray over je heen en laat de nevel even over je neer dalen. Voel wat er met je gebeurt. Je kunt de spray naar behoefte gebruiken.
Transformatie auraspray:  
 
Ter ondersteunig bij transformatie processen die gepaard kunnen gaan met vermoeidheid, rusteloosheid ...

Ingrediënten: Lavendel, Wierook, Wortelzaad, Latschenkiefer, Rozemarijn, Geranium en Sinaasappel.
Kristallen: Girasol en Bergkristal

Deze compositie is speciaal voor mensen die ondersteuning kunnen gebruiken om het transformatieproces te doorlopen.
Het gaat snel, dat is een feit! Met alle klachten van dien. Vermoeidheid en slecht slapen of midden in de nacht wakker worden zijn maar kleine voorbeelden.
In de levens van veel mensen volgen gebeurtenissen in rap tempo elkaar op. Deze compositie zal je helpen de grote sprong in de energetische trilleng van de aarde te ondergaan.

Hoe gebruik je dit product?

Spray 2 tot 3 keer per dag de aura spray over je heen. Neem hier even de tijd voor.
Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld. Merk het verschil.

Prijzen: zie webshop
Innerlijke rust auraspray:  
 
Kom terug bij jezelf en ervaar weer de innelijke rust.

Ingrediënten: Lavendel, Citroen, Palo Santo, Rozenhout, Tolubalsem alc., Patchouli

Deze geurfrequentie neemt alle ruis weg, je kunt bij jezelf komen en een diepe innerlijke rust ervaren.
We zijn veel afgeleid door alles wat er om ons heen gebeurt, we raken hierdoor steeds verder van onszelf vandaan en ervaren een gevoel van gejaagdheid en onverbondenheid met jezelf. Je krijgt het gevoel dat je achter de 'kar' aanrend in plaats van deze te besturen.

Kom weer bij jezelf en ervaar diepe innerlijke vrede. Een super frequentie voor iedereen die het druk heeft. Maar ook bijvoorbeeld massage therapeuten kunnen deze heerlijke geur gebruiken tijdens massages.
Entiteiten loshalen auraspray:   

Maak los wat niet bij je hoort en stuur het met liefde en licht naar de bron.

Ingrediënten: Lavendel, Zilverspar, Geranium, Salie, Basilicum, Laurier.

Entiteiten en vreemde energiën loskoppelen en wegsturen!

Een beladen woord 'entiteiten'. Vaak denken mensen aan geesten en enge dingen maar entiteiten zijn zelfschadelijkheden. Dit kun je dus zelf zijn maar ook energiën uit je omgeving. Energie van een zelfde trilling zoekt elkaar op. Merk je dat de entiteit te lang bij je blijft hangen en ondervind je hier schade van, dan is het tijd om er wat aan te gaan doen. Deze Geurfrequentie is een hulpmiddel om de energiën die moeten verdwijnen los te maken uit je aura. 
 Loslaten auraspray:  
 
Laat los wat je niet langer nodig hebt.

Ingrediënten: Cananga, Lavendin, Mirre, Wintergreen, Peper, Kruidnagel, Cirtonella, Geranium en Bergamot
Kristallen: Sneeuwvlok Obsidiaan en Bergkristal

Loslaten is de sleutel van positieve groei. Er zijn zo veel technieken die je kunnen helpen met het loslaten van personen, situaties of pijnlijke momenten in je leven.
Ga ermee aan de slag en combineer deze geurfrequentie om je te ondersteunen. Een mooi voorbeeld als techniek is loslaten via je ademhaling.

Spray wat loslaten spray, ga ontspannen zitten en adem naar de pijn, verdriet, situatie, ... door je aandacht ernaartoe te brengen en drie tellen diep in te ademen.
Hou je adem drie tellen vast en dan laat je de pijn of het ongemak dat je voelt los door drie tellen diep uit te ademen.

Doe dit drie keer achter elkaar en spuit nog een keer met de loslaten spray over je heen. Het doet wonderen!

Veiligheid auraspray:  

Als je basisveiligheid je is ontnomen is het van belang dat je deze weer opbouwd. De geurfrequentie Veiligheid is een hulpmiddel om je daarbij te ondersteunen.

Ingrediënten: Geranium, Palmarosa, Wierook, Patchouli, Lavendel, Rozenhout, Benzoë.
Kristallen: Labadoriet.

Veiligheid is een van de eerste vereisten voor een positieve manier van leven en om jezelf neer te zetten als krachtig en liefdevol mens. Als de ervaringen van het leven je deze basis veiligheid hebben ontnomen kan het leven overkomen als heel bedreigend. Veiligheid ervaren in jezelf is de basis van het opbouwen van zelfvertrouwen. Zo kun je de indrukken van het dagelijks leven op vangen en op een opbouwende en liefdevolle manier reageren, naar jezelf, maar ook naar je omgeving. Deze olie is o.a. geschikt voor kinderen die gepest worden of gepest zijn. Maar ook voor volwassenen die deze ervaring hebben gehad of nog steeds hebben. 

Zonder zorgen auraspray:  
 
Als angst en piekeren je uit je slaap houdt.

Deze geurfrequentie is een rijke compositie en helpt zo uitzonderlijk goed voor mensen die zorgen hebben en waar de emotie angst op de voorgrond staat.
Dit mengsel bestaat uit Neroli, Nardus, Sandelhout, Bergamot Reggio en Roos.

Past life auraspray:  

Past life trauma kan worden toegepast als een vorig leven niet goed is afgesloten, het trauma is met je meegereisd in de tijd en veroorzaakt hinderlijke belemmeringen.

Wat ik veel tegenkom is dat veel mensen stil blijven staan en bepaalde stappen die hun ziel willen maken niet aangaan. Er rust een gevoel van angst, gebrek aan zelfvertrouwen of andere belemmering op.
Ook angst stoornissen, jezelf klein houden/maken kunnen de effecten zijn van een trauma dat is opgelopen in een vorig leven.

Om je te ondersteunen om dit leven af te sluiten kun je gebruik maken van deze geurfrequentie. Het zal je ziel ondersteunen, al dan niet bewust, met het loslaten en afsluiten van het leven waar het trauma is opgelopen.
Het kan heel goed zijn dat je meerdere levens gaat/moet afsluiten en dat je daarom of wel achtereen of met tussenposen deze geurfrequentie kan inzetten.

Mocht je niet lang de weerstand kunnen komen raadpleeg dan iemand die je kan begeleiden. Denk aan een reïncarnatie therapeut.

Psychisch trauma auraspray:  

Als je rechter en linker hersenhelft niet geheel in balans is.

Ingredënten van deze helede geur: Lavendel, Rozemarijn, Lemongrass, Bay Sint Thomas.

Existentie betekend ZIJN... door opgelopen trauma's kan je werkelijke wezen niet meer in volle wasdom in het lichaam aanwezig zijn waardoor het leven niet optimaal kan worden beleefd.

Tijdens diverse manieren van het geven van therapie of healing kan dit probleem boven water komen. Door gebruik te maken van de energie van de existentie essences kun je op een makkelijke manier de energetische blokkade transformeren.
( soms gebeurt het door alleen maar door het flesje tegen de blokkade aan te houden).

Door de hoge trilling en het gemak waarmee blokkades worden aangepakt is het wel raadzaam om daar op verdacht te zijn. De olie kan dus heel veel losmaken en een nawerking hebben die niet altijd even plezierig is. Het geven van deze informatie is voor de cliënt prettig zodat deze bijwerking niet onverwacht is.

Psychisch trauma:
Deze olie helpt om de traumatische ervaring op psychisch niveau te verwerken. Je voelt in je hoofd dat de linker en rechter hersenhelft in balans komen. Als een traumatische ervaring niet goed of voldoende wordt verwerkt, door de hersenen wel te verstaan, kan de ervaring ernstige belemmeringen veroorzaken waardoor het leven niet meer als aangenaam wordt ervaren.
Doordat de hersenen de ervaring ergens anders "opslaan" wordt het trauma hanteerbaar en belemmerd het niet meer je leven.
Fysiek trauma auraspray:  

Tijdens de periode in de buik kunnen diverse gebeutenissen ervoor zorgen dat er trauma's worden opgelopen waar je in je huidige leven nog steeds last van kan hebben.

Ingrediëten van deze helende geur: Bergamot FCF, Lavendel, Ylang Ylang, Kruidnagel, Chempaka, Koriander.

Prenataal, in de buik...

Tijdens de zwangerschap kunnen er vele momenten ontstaan dat er een grote schok te verwerken is. Dit kan fysiek zijn, doordat de moeder bijvoorbeeld valt of betrokken is bij een ongeval. Maar ook op emotioneel en energetisch niveau kunnen er situaties ontstaan die belastend kunnen zijn voor het ongeboren kind.
Denk maar aan een net verwekt kind waarvan de moeder een abortus overweegt of erg geschokt is dat zij in verwachting is.

Voor de therapeut: Tijdens sessies die terug voeren naar de tijd waarin men in de moederbuik een trauma heeft opgelopen kan deze geurfrequentie effectief mee helpen om dit trauma te verwerken.

Abundance auraspray:  

Abundance, het toelaten van overvloed in de ruimste zin van het woord. " Breathe, Believe, Receive, it's all happening"!

Ingrediënten van deze helende geurfrequenties ondermeer: Pompelmoes, Jasmijn, Honing, Palmarosa, Anijs, Frangipani, Citroen.

Ga zitten en zie voor je ogen wat je graag wilt hebben, begin met haalbare dingen, dus geen schip vol met geld!
Voel in jezelf hoe het zou zijn als je dat wat je wilt bereikt hebt. Als je dit ziet en voelt kan het zijn dat je een dialoog in jezelf hoort opkomen. Luister er naar maar ga daar niet in mee...
Adem dan diep in en uit en spray de spray met gesloten ogen over je heen en blijf bij het beeld wat je wilt hebben en voel hoe het voelt als je het zou hebben. Sta nu open om het te ontvangen!

Veel creatie plezier!!

Calming auraspray:  

Voor diepe innerlijke rust en ontspanning.

Ingrediënten: Lavendin, Melisse 10%, Anijs, Lavendel, Bergamot Reggio, Neroli 10% en Patchouli.

Stress is een veel voorkomende klacht en we weten allemaal hoe het komt. De kunt is dus om te leren ontspannen en goed naar je lichaam te luisteren.
Naast alle andere manieren om tot jezelf te komen en je te ontspannen kun je ook de nieuwe geur van De Groene Linde gebruiken om tot die innerlijke ontspanning te komen.

Voor het ultieme Zen gevoel
De combinatie van de verschillende etherische oliën zorgen voor diepe ontspanning en innerlijke vrede.
De Melisse staat al van oudsher bekend om haar ontspannende eigenschappen, terwijl Patchouli ervoor zorgt dat je goed in je centrum terecht komt waardoor je ontspanning gaat ervaren.

Natuurlijk weet je dat Lavendel en Lavendin zorgen voor een goede nachtrust. Kortom een heerlijke geurfrequentie die zorgt voor een hoog Zen gevoel.
Niet enkel geschikt voor het slapengaan, deze spray is ook zeer nuttig als je (veel) stress ervaart gedurende de dag.
Ook zeer goed te gebruiken bij onrustige gevoelens, gejaagdheid en een hoge energie rond het hart en keel.

Fear Free auraspray:  

De oplossing voor mensen die veel angst ervaren.

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Mandarijn, Lavendel, Ylang Ylang.

Deze combinatie van etherische oliën werkt perfect tegen angst situaties. Vooral bij mensen die bang voor ‘iets’ zijn is deze Fear Free olie geweldig.
Je kunt de spray in de kamer of in je energieveld sprayen als mensen continu een gevoel van angst hebben.

De Groen Linde: "We komen regelmatig tegen dat mensen bang zijn voor de nacht.
Spuit dan enkele pufjes Fear free op een wattenschijfje en stop dit in het kussensloop de geur komt dan heel subtiel door het katoen van het sloop heen en de persoon waarvoor het is zal de hele nacht worden ondersteunt."

Troost auraspray:  

Troost is als een warme arm om je heen die je steun en troost geeft tijdens moeilijke momenten.

Ingrediënten: Bergamot Reggio, Mandarijn, Patchouli, Lavendel, Salie, Den, Kaneel en Ylang Ylang

Speciaal voor kwetsbare mensen zijn de geuren uit de Linde-Care lijn gecreëerd en hebben stuk voor stuk een ondersteunend effect op mensen.
De namen uit deze lijn spreken voor zich zoals Troost, deze geur bied een arm om iemand heen en kalmeert de emoties.
Gebruik deze geur individueel door er mee in je energieveld te spuiten of in de ruimte als je meerdere mensen wenst te bereiken.

De Patchouli, Kaneel en Ylang Ylang werken in op de emoties. Ze zorgen ervoor dat iemand weer in zijn centrum terug komt en daar de rust weer kan vinden.
Lavendel heeft een kalmerend effect en Mandarijn, Bergamot en Den geven weer een beetje zon en vrolijkheid. Salie heeft een beschermende en reinigende functie in het geheel.

De spray is geschikt voor snel gebruik om de energie in een ruimte snel te transformeren.


Vrolijk auraspray:  

Als een zomers zonnetje in huis!

Ingrediënten: Sinaasappel, Lemongrass, Citroen.

Voor het algemene welbevinden van de mens! Een heerlijke opbeurende en zonnige geur die goed is te gebruiken op ieder moment van de dag. Ook erg fijn voor mensen die de winterblues’s hebben of zich somber voelen.
Een fijne geur om algemeen in te zetten.

Tip: verstuif deze geur in de ontvangstruimte of in de hal zodat mensen die op bezoek komen een heerlijk welkom krijgen.Testkit Helende Combinaties:
Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.
Kan gebruikt worden door therapeuten of voor persoonlijk gebruik.aurasprayTestkit: een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om deze 10 verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit:
Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?" Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?" Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten. 

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

In deze kit zit:
MOEDER AARDE Om je optimaal te gronden met moeder aarde en je eigen basis waardoor je je gedragen en geborgen voelt. Je kunt beter presteren, dieper slapen en je bent weerbader tegen alle dagelijkse beslommeringen.
CLEAN ENERGY Voor het reinigen van leefomgeving, praktijk en aura. Een goede reiniging zorgt voor een rustige aura die goed is verbonden met de aarde. Hierdoor kun je in je eigen kracht blijven staan ook als situaties lastiger worden.
KOORDEN Voor het verbreken van energetische belemmerende verbindingen. Deze verbindingen lopen naar personen maar ook naar gebeurtenissen. Ze kunnen je het leven zuur maken. Onderzoek welke verbinding verbroken mag worden en gebruik deze geur om je te ondersteunen.
INNER CHILD Innerlijke kind stukken houden je van een volwaardig leven af. Bij situaties dat het kind wordt geraakt reageert het ook als zodanig. Dat is in veel gevallen niet handig en gepast. Om je innerlijke kindstukken te helen kun je deze geurfrequentie gebruiken.
INNERLIJKE RUST Innerlijke rust, geeft rust omdat de dualiteit minder ver uit elkaar komt te liggen. Het ontspant omdat we niet meer zo hard ons best hoeven te doen om de dualiteiten te overbruggen.
DOLFIJNEN Bij rouwverwerking, verlies van geliefde, gezondheid of baan. Een persoonlijk stuk wordt aangesproken en is gekwetst. Dolfijnen olie helpt je om je te verbinden met overledenen, ze te ervaren. Ook geeft het ruimte om de situatie waarin je zit in een groter perspectief te zien en zo vertrouwen te krijgen dat het ook weer beter zal gaan.
SPRAAK WATERVAL Mensen kletsen vaak 5 kwartier in 1 uur maar zeggen niets. Als je je eigen waarheid niet kunt uiten of durft te uiten. Als je om de hete brei blijft heen draaien, dan is spraakwaterval iets om te gebruiken. Kom tot je eigen kern en durf die te delen met je omgeving.
TRANSFORMATIE Transformatie processen gaan vaak gepaard met verschillende klachten. Om je te ondersteunen tijdens deze fasen kun je gebruik maken van Transformatie. Je zult minder last ondervinden van transformatie porcessen.
AURA RESCUE Om schrik momenten energetische te verzachten. De aura krijgt door grote schrik heel wat te voortduren. Om je te helpen om het energetische systeem te kalmeren en te gronden. De gebeurtenis kan makkelijker verwerkt worden.
ABUNDANCE Om je te verbinden met welvaart. Vind je jezelf het waard om welvaart te ontvangen, in iedere vorm? Veel mensen hebben overtuigingen die welvaart beperkend zijn. Wat zijn jouw overtuigingen of belemmeringen om welvaart te ontvangen?
Testkit Spirituele Regulatie :
Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.
Kan gebruikt worden door therapeuten of voor persoonlijk gebruik.


aurasprayIn de testkit zitten 13 frequenties van de Spirituele regulatie lijn en een buisje Moeder Aarde. Bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit:
Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?" Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?" Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

In deze kit zit:
Balans: Vind je balans tussen lichaam en geest maar ook balans tussen de dualiteiten.
Bescherming: Beschermt je aura tegen negatieve invloeden van buitenaf. Ook kinderen hebben veel baat bij deze Geurfrequentie.
Eigenliefde: Eigenliefde de sleutel naar zelfverwezelijking. Hou van jezelf dan kun je onvoorwaardelijke liefde laten stromen.
Entiteiten Loshalen: Maak los wat niet bij je hoort en stuur het met liefde en licht naar de bron.
Faalangst: Met de geurfrequentie Faalangst als geuranker zal alles wat moeilijk is makkelijker worden!
Incarnatie: Als je het gevoel hebt dat je hier niet hoort of je leven kan geen vorm krijgen. Ben je wel goed genoeg geïncarneerd?
Intuïtie: Werken aan je Intuïtie kan je ondersteunen met deze geurfrequentie, ze helpt je aansluiten en leert je vertrouwen op je gevoel.
Kracht: Als je denkt dat er niets meer in zit kun je met deze geurfrequentie je kracht vinden en de volgende stappen gaan maken.
Levenspad: Het pad dat je mag bewandelen is niet altijd helder en zichtbaar, of je bent de route even kwijt. Laat Levenspad je ondersteunen inzicht te krijgen.
Loslaten: Moet je gewoon loslaten, hoor je heel vaak roepen. Niet heel makkelijk. Laat je ondersteunen door de geurfrequentie Loslaten!
Veiligheid: Als je basisveiligheid je is ontnomen is het van belang dat je deze weer opbouwd. De geurfrequentie Veiligheid is een hulpmiddel om je daarbij te ondersteunen.
Zelfvertrouwen: Zelfvertrouwen helpt je om je zelfvertrouwen op te bouwen. De geurfrequentie ondersteunt je met het nemen van voor jou dappere stappen.
Moeder Aarde: Veel mensen zijn niet goed gegrond wat veel ongemak veroorzaakt in het dagelijkse leven. Moeder aarde zet je terug in je basis waardoor je je ontspannen en veilig voelt.
Testkit Existentie :  
Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.
Kan gebruikt worden door therapeuten of voor persoonlijk gebruik.aursprayTestkit zitten alle frequenties van de Existentielijn en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit:
Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht. Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?" Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan. Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?" Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

In deze kit zit:
FYSIEK TRAUMA Trauma's opgedaan door fysiek geweld maar ook door bijvoorbeeld een auto ongeluk. De gebeurtenis is al dan niet bewust opgeslagen in het energetische systeem en kan voor verschillende klachten zorgen, zowel lichamelijk als emotioneel.
PSYCHISCH TRAUMA Psychische schade kan door zelfs kleine gebeurtenissen in het leven worden veroorzaakt. Het wordt opgeslagen en meegedragen en kan op verschillende manieren worden ervaren. Vaak te maken met een innerlijk deel dat reageert vanuit dit oude stuk. Innerlijk kind of gekwetst deel.
SEXUEEL TRAUMA Trauma op het tweede chakra, door mishandeling of seksueel geweld. Ook trauma's op het thema kinderen krijgen. Bij abortus of doodgeboorte. Ook als je als moeder een traumatische ervaring hebt gehad tijdens het baren van je kind.
CONCEPTIE TRAUMA Tijdens de fase van conceptie kan al een trauma ontstaan. Wil je op aarde terugkeren? Kwam je als een grote verassing. Of ben je ontstaan door een ongewenste intimiteit? Dan verklaart misschien wel je klachten.
PRÉNATAAL TRAUMA In de fase in de buik van je moeder kunnen er ook trauma's ontstaan. Bijvoorbeeld door geweld tegen je moeder. Of groot verdriet van je moeder door verlies. Dit soort gebeurtenissen hebben energetisch gezien veel invloed op het ongeboren kind.
NATAAL TRAUMA Tijdens het geboorte proces kunnen er trauma's ontstaan. Ging jouw geboorte makkelijk? Of was er paniek? Al dit soort gelijksoortige gebeurtenissen kunne grote invloed hebben op je verdere leven.
LOST TWIN TRAUMA Tijdens de conceptie zijn er vaak 2 bevruchte eicellen. Een van de vruchtjes gaat door en nestelt zich in de baarmoeder. De andere verdwijnt. Maar de zielen van deze vruchtjes kunnen zo met elkaar verbonden blijven dat de persoon die geboren wordt altijd een latent gevoel van gemis kan ervaren. Hier kan de oorzaak liggen van vervreemding, niet thuis voelen , je liefde missen etc.
EMOTIONEEL TRAUMA Emotioneel trauma is een verdriet dat aanwijsbaar is, denk aan verlies van een dierbare. De ziel ligt als het ware bloot en je voelt je heel wankel en kwetsbaar. Emotioneel trauma kan je ondersteunen.
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Prijzen: zie webshopBron van deze informatie: De Groene Linde.

  

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005