Aurasprays & geurfrequenties: BewustwordingauraspraysDe onzichtbare kracht van de natuur 

100% natuurzuiver handgemaakte, helende geurfrequenties.


Geurfrequenties werken diep in op het energetische systeem van de mens. Ze zorgen er voor dat disbalans in het energie systeem, dat klachten veroorzaakt,
weer in balans worden gebracht.
Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen.  
Ze geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen & volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.

auraspraysPrijzen: zie webshop
aurapsray Verkrijgbaar als auraspray of als 10 ml essence.

10 ml essence
Kan gebruikt worden als geurmengsel in een aromaverdamper of aromalampje, je kan de essence verwerken in een massage olie (10 dr op 50 ml basisolie)
of je kan de essence in combinatie met himalayazout gebruiken als voetbad.

Auraspray
Werkt in op het energetische lichaam (aura). Zal de trilling (frequentie) van je aura verhogen.

Spray met gesloten ogen de spray over je heen of in je directe leefomgeving.  Je kan de spray ook als roomspray gebruiken.  
Spuit dan een aantal keer in de ruimte. Dit zal de trilling van de ruimte verhogen.


Gebruik:

Spuit 2 tot 3 maal per dag de aura spray over je heen.

Hoe ga je te werk: Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spuit dan 1-2 pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld.

Let op dat je de spray niet in de richting van de ogen spuit en de spraynevel niet inademt.
Bewustwording auraspraysChomolungma auraspray:  
 
Mount Everest, Chomo lung ma is de Godin Moeder van Tibet.

Zij is de oergodin, een van de oudsten van de indiaanse godheden. Haar naam is de originele naam van de Mount Everest. Zij is de godin van de berg zelf, de godin voor de velen die verblijven op de hemelhoge top en biedt rijkdom en spirituele inzicht voor diegenen die haar raad zoeken. Zij rijd op een grommende witte leeuw en haar boosheid en glimlach kan niet voorspelt worden, terwijl er gezegd word dat immoreel gedrag haar toorn bemoedigt. Chomo lung ma word beschouwd als de “Moeder van het universum” sinds zij de hemel zo dicht bereikt. In feite is er geen hogere plek op aarde.

De lokale bevolking aanbid haar. Omraamt aan elke kant door lagere godheden is zij versierd en draagt een massieve witte kroon. Gevoed door haar, de goden vernieuwden hun krachten en ontvingen de moederlijke liefde dat hun de goddelijke energie gaf.

Zij verspreid haar zegeningen over de hele wereld. Zij word afgeschermd door de geesten van de oude religie en zij tolereert niets wat haar berg onrein maakt.”

Men gaf deze beschrijving nadat de spray werd gevoeld en getest:

Overgave in vertrouwen, het hoogste kunnen bereiken in bescherming. Behouden van een heldere geest en rust. Goed geaard en begeleid zijn bij projecten die zowel intuïtie als ook denken van je vragen.

Lemurië auraspray:  

De mistiek van Lemurië, een trilling verhogende energie.

Ingrediënten van deze helende compositie: Kalmoes, Kamfer, Palo Santo, Jeneverbes, Laurier, Citroen, Rozenhout, Patchouli.

Lemurië een continent dat 12.000 - 14.000 jaar geleden ten onder ging. De mensen van Lemurië hadden een onbegrensde
potentie voor wetenschappelijke ontdekkingen en zelfbewuste, eervolle toepassing van de Kosmische Wet vormden de
materiële basis van Lemuriaanse beschaving. De Lemuriërs waren allemaal bewust van hun Goddelijke oorsprong en hun
Goddelijk Licht die in de geheime chakra achter het hart verankert was. Hun dagelijkse devotie, de aanroepingen tot het Hart van God
in de Grote Centrale Zon zorgden dat hun levensenergieën in direct contact zonder onderbreking met de Bron des Levens verbleven. Ze leefden volgens het Goddelijke Plan; hun leven was Gods leven en het verbond tussen God en mens werd niet verbroken.
Het was het volmaakte evenwicht tussen de Macrokosmos en de microkosmos, ofwel: zoals boven, zo beneden.

De mens in onze tijd heeft heel wat moeten doorwerken om vanuit ons lage bewustzijn op te klimmen naar waar we nu zijn. Enkelen kunnen deze oorspronkelijke staat van ZIJN bijna aanraken. Om je op weg te helpen en om je te ondersteunen is de geurfrequentie Lemurië awareness ontwikkeld. Leef vanuit je Goddelijke bewustzijn en creëer onzelfzuchtig je leven.


Avalon auraspray:  

Het mystieke Avalon, een plek van vrouwelijke energie en magie. Laat je aanraken door deze diep warme frequentie.

Ingrediënten van deze helende geurfrequentie:
Pompelmoes, Atlasceder, Jeneverbes, Wintergreen, Laurier, Kamille rooms, Duizendblad, Eikemos, Vanille, Amber, Tolubalsem,Kardamon

Avalon verdween door de opkomst van het Christelijke geloof. Ze zeggen dat de priesteressen het eiland uit het zicht van de 'gewone' mens zou houden.

Om je te verbinden met de mystieke kracht van Avalon, je te wenden tot de natuur en haar cyclussen en van de zon en de maan. Om als vrouw weer in je totale creatieve en magische kracht te komen, is deze geurfrequentie ontwikkeld.

De geur is warm en vrouwelijk ook al zal je er even aan moeten wennen. Het raakt je diep van binnen en schudt alle opgelegde beperkingen van je af die je hebt aangenomen in dit leven maar ook de belastingen uit vorige levens zullen kunnen worden losgekoppeld.

Geniet van de vrouwelijke energie en maak gebruik van alles wat in de natuur is te vinden!

Atlantis auraspray:  

Verbind je met de energie van het mistieke Atlantis!

Ingrediënten: Sandelhout West en Oost, Mimosa, Den,Tuberoos, Lavendel.

De Groene Linde: "Het mytische verloren continent spreekt voor velen tot de verbeelding. Mij gaat het vooral om de zuiver staat van zijn. De levenstijl waar wij alleen maar over kunnen dromen. Toch kunnen we ons steed beter verbinden met dit deel in ons. Om je te verbinden met de energie van Atlantis kun je deze geurfrequentie gebruiken tijdens meditaties die over Atlantis gaan. De geur is heerlijk met als basis een geweldige Lavendel olie die uit Bulgarije komt. Een unieke beleving als geur voor je leefruimte, massage olie en bad."


Altai auraspray:  

Verbind je met de misteries van het Altai en vind diepe rust en ontspanning.

Ingrediënten:Citroen, Arve Den, Atlas ceder, Eikemos, Geranium

Het Altai een gebied in Rusland waarvan wordt gezegd dat hier het leven is begonnen.

De Groene Linde: "In 2012 mocht ik dit prachtige gebied bezoeken en heb daar zeer krachtige plekken mogen voelen. Er zijn vele mooie en indrukwekkende herinneringen en door me met mijn herinnering te verbinden kan ik nog steeds, zoveel jaar later, het gevoel oproepen wat ik toen beleefde.

In die tijd had ik heel veel 'drukte' in mijn lijf, eigenlijk helemaal niet bewust aanwezig, maar toen ik diep een cederhout bos in liep en me liet omhelzen door de eeuwen oude cederbomen werd het stil, kalm, rustig. Er viel letterlijk een heel leven van me af, misschien wel meerdere levens. Ik heb het gevoel dat ik daar opnieuw geboren mocht worden. Ik heb een aantal bloemetjes en viooltjes die daar op de bosgrond groeiden meegenomen en gedroogd. Iedere keer als ik verlang naar de stilte die ik toen voelde kijk ik even naar de bloemetjes en voel alle drukte van me af vallen.

Ik wilde vanaf dat moment een spray en olie maken die de energie van het Altai vertegenwoordigd. En het is gelukt, met Siberische ceder als een van de ingrediënten ."
Inner Earth: 

Verbinding met het wezen Aarden, dit is meer dan gronden en geeft diep weten dat het goed is.

Ingrediënten: Vanille, Bergamot FCF, Latschenkiefer, Kalmoes, Eikemos, Sandelhout Oost.

De Groene Linde: "Tijdens een bezoek bij Angelplace in Chaam ben ik in contact gekomen met het wezen Aarde. Ik mocht me verbinden met het binnenste van de aarde, maar niet het bekende gronden, dit ging veel dieper en was een buitengewone ervaring. Ik kreeg meteen de term Inner Earth in mijn gedachten. Advies aan mij, maak hier ook maar een olietje van!

Het heeft heel lang geduurd voor ik uiteindelijk de olie klaar had. Ik kreeg het niet voor elkaar om dat zelfde gevoel dat ik had in Angelplace terug te vinden. Tot voor kort. Een bijzonder ruikende olie die je verbind met de wereld die is zoals die van ons maar in spiegelbeeld, zo noem ik het maar. "Rosslyn: 

Ontdek de kracht van de leylijn die loopt door het gebied van Rosslyn Chapel.

De Groene Linde: "Tijdens mijn reisje naar Edinburgh om de geurfrequenties in Schotland te introduceren hebben we een bezoek gebracht aan Rosslyn Chapel. Deze prachtige kerk is op een uitzonderlijke krachtplek gebouwd. De energie is zo hoog omdat er een krachtige Leylijn loopt. Ik was verbaasd over de kracht van deze leylijn. Ik verdween met mijn hele energie naar beneden, diep de aarde in. Het voelde heel vrouwelijk en warm.

Thuis ben ik meteen aan de slag gegaan om deze energie die ik heb ervaren om te zetten in een auraspray. Een het resultaat is weer geweldig!

Waar deze geurfequentie voor staat voor vrouwelijke energie, gronding en activiteit. "

Hier zijn wat reacties van mensen die de spray intussen hebben gebruikt: "Ik wil gaan, direct". "Ik heb de hele dag met veel focus kunnen werken en er zijn dingen afgekomen waar ik anders erg tegen op zag om aan te beginnen". "Ze brent me naar de aarde, diep naar binnen waar ik voel dat ik wordt opgeladen".
Testkit Awareness: 

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.
Kan gebruikt worden door therapeuten of voor persoonlijk gebruikpranarom In de testkit zitten alle frequenties van de Awareness lijn en is bedoeld om de verschillende geurfrequenties uit te testen.

Deze in een mooi verpakt testdoosje is speciaal bedoeld om je de gelegenheid te geven om de verschillende geurfrequenties uit te testen. Dit kun je doen doormiddel van bijvoorbeeld: Pendelen, Touch for Health, met de biotensor etc. Maar ook je eigen lichaam kan je vertellen of een bepaalde frequentie op dit moment bij je hoort.

Zo test je het uit met je eigen lichaam:

Pak 1 buisje en hou die tegen je zonnevlecht.
Vraag dan in je zelf "Is dit de meest effectieve geurfrequentie voor mij op dit moment?"
Je lichaam kan nu naar voren vallen of naar achteren. Soms blijfje stok stijf staan.
Om te controleren of het naar voren vallen een JA is kun je vragen " Ben ik een jongen?"
Als je een meisje bent en je valt naar achteren, dan weet je dat naar achteren vallen een NEE is. Zo kun je verschillende buisjes uittesten.

Als je een frequentie hebt gevonden die op dit moment het beste bij je past, kun je de spray gaan gebruiken of je gaat het buisje bij je dragen.

Je kunt de olie in de buisjes natuurlijk gebruiken, maar daarvoor is de testset niet bedoeld.
Je kunt zonder het flesje te openen gebruik maken van de energie door het buisje bij je te dragen.

Dit zit er in de testkit:
AVALON Om je te verbinden met de mystieke kracht van Avalon, je te wenden tot de natuur en haar cyclussen en van de zon en de maan. Om als vrouw weer in je totale creatieve en magische kracht te komen. Kijk achter de nevelen. Deze frequentie kan je diep van binnen raken en schudt alle opgelegde beperkingen van je af die je hebt aangenomen in dit leven, maar ook de belastingen uit vorige levens zullen kunnen worden losgekoppeld.
ATLANTIS Het mythische verloren continent spreekt voor velen tot de verbeelding. Mij gaat het vooral om de zuiver staat van zijn. De levensstijl waar wij alleen maar over kunnen dromen. Toch kunnen we ons steeds beter verbinden met dit deel in ons. Om je te verbinden met de energie van Atlantis.
LEMURIË De Lemuriërs waren allemaal bewust van hun Goddelijke oorsprong en hun Goddelijk Licht die in de geheime chakra achter het hart verankert was. Hun dagelijkse devotie, de aanroepingen tot het Hart van God in de Grote Centrale Zon zorgden dat hun levensenergieën in direct contact zonder onderbreking met de Bron des Levens verbleven. Ze leefden volgens het Goddelijke Plan; hun leven was Gods leven en het verbond tussen God en mens werd niet verbroken. Het was het volmaakte evenwicht tussen de Macrokosmos en de microkosmos, ofwel: zoals boven, zo beneden.
INNER EARTH Verbinding met de het wezen AARDE, bewust worden dat je op een entiteit leeft waar je je mee kan verbinden. Wij zijn gewend om onze wortels in de aarde te voeren, maar je kunt ook vragen aan Aarde of zij zich met jou wilt verbinden. Dat is sneller en effectiever ROSSLYN Voor het verbinden met de energie van de Leylijn die onder Rosslyn loopt, een activerende en tegelijkertijd aardende, rustgevende energie. Deze geur zet je 'aan'. Je kunt werken met focus en concentratie.
ALTAI Atai, daarvan zeggen ze dat daar de wereld is geboren. De energie is krachtig en zuiver. En geurfrequentie die je brengt naar je oorspronkelijke ZIJN. 
Een beetje achtergrond informatie.

Geuren zijn al eeuwenlang belangrijk voor de mens, vooral vanwege hun geneeskrachtige werking. Geurfrequenties in deze tijd zijn nog steeds heel belangrijk, vooral voor hoogsensitieve personen.

Van etherische olie naar geurfrequentie
Wat is nu een geurfrequentie en waarom werkt het?
Zoals je misschien weet bestaat alle materie uit ontelbare deeltjes die ten op zichtte van elkaar trillen. Die trilling, ook wel frequentie genoemd, wordt gemeten in de eenheid Hertz (Hz.).
Je lichaam bestaat uit vaste materie maar ook uit een elektrisch veld, ook wel aura genoemd.
De wetenschapper R. Rife ontwikkelde een Frequentiegenerator. Hij ontdekte dat stoffen met een hogere frequentie stoffen met een lagere frequentie veranderden of vernietigden.
Later heeft Bruce Tainio apparatuur ontwikkeld die Bio-frequenties kan meten. Nu konden de frequenties van mensen en levensmiddelen worden waargenomen.

Zo werden de volgende producten gemeten:
Omschrijving product                              Frequentie
Ingeblikt en bewerkt voedsel                      0 Hz
Verse producten                                        15 Hz
Droge kruiden                                          12 - 22 Hz
Verse kruiden                                           20 - 27 Hz

Essentiële oliën begonnen bij 52 Hz en gingen tot 320 Hz!

Door deze ontdekking en verder onderzoek is bewezen dat essentiële oliën op lichamelijk niveau een positief effect hebben.
Daarna zijn de wetenschappers zich gaan richten op het energetische veld van de mens. Ook hier bleek dat essentiële oliën een positief effect hebben.
Zo bleek dat patiënten in een ziekenhuis zich emotioneel beter voelden na verdamping van een essentiële olie.
Zelfs na minimale blootstelling en inhalatie van olie bleek dat deze patiënten minder angstig en kalmer werden dan patiënten die niet werden blootgesteld aan essentiële oliën.
Zo kon men aannemen dat essentiële oliën ook op emotioneel niveau doeltreffende veranderingen konden bewerkstelligen.


De kracht van Positieve intentie en gebed
Er zijn verschillende testen gedaan om ‘intentie’ te bewijzen en dat is gelukt.
Positieve gedachten en gebed hebben bewust of onbewust een grote invloed op de frequentie van je energetische lichaam, maar zo bleek, ook op essentiële oliën.
Olie dat werd overladen met negatieve uitingen had een frequentie daling van 12 Hz. Wanneer er positieve gedachten werden gestuurd naar een olie steeg de frequentie met 10 Hz. en met gebed ging de frequentie zelfs omhoog met 15 Hz. (Bruce Tainio).
Dit is een van de redenen dat de mensen van 'De Groene Linde' al de helende geurfrequenties met de hand vervaardigen en verwerken.
Iedere geurfrequentie heeft een eigen doel en intentie, die bij het vervaardigen van een stockbottle wordt meegeven.


Hoe komt de geurfrequentie tot stand?
Nu we kunnen erkennen dat de etherische olie een positief effect hebben op lichaam en geest ben ik erachter gekomen dat door het mengen van de verschillende enkelvoudige etherische oliën er een nieuwe frequentie ontstaat.
Door de intentie uit te spreken en me te verbinden met de Bron kom ik tot nieuwe creaties.

Marianne van de Groene Linde heb een geurgeheugen opgebouwd en zodoende hoeft ze zelfs de olie niet te ruiken om te weten of de frequentie die ze zoekt ook goed en doeltreffend is.
Door de intentie die ze heeft en het kunnen aanvoelen van het thema dat ze wil creëren komt ze tot bijzondere combinaties die als je de reguliere boeken erop naslaat nergens op slaan.
Maar door de combinatie van de gekozen oliën wordt het effect weldegelijk bereikt. Als ze de verschillende oliën bij elkaar heeft gevoegd voelt ze een tinteling door haar ruggengraat gaan.
Dit is een teken voor haar dat de nieuwe geurfrequentie klaar is.
Ze laat haar nieuwe creaties eerst door een kleine groep bekenden testen en voelen en vraagt hun mening. Zonder dat ze weten wat ze testen komen de ervaringen vaak overeen met de intentie die Marianne wilde bereiken. Dan is de geurfrequentie klaar om neer te zetten in de winkel en op de website.


Wat doet een helende geurfrequentie met je?
Dit duidelijk maken door een voorbeeld te vertellen...
Neem Moeder aarde, de best lopende geurfrequentie van De Groene Linde.
Heel veel mensen hebben te kampen met klachten die hun oorsprong hebben in een slechte gronding. Denk aan slecht slapen, slecht concentreren, je leven geen vorm geven, je onveilig voelen, je niet thuis voelen, hoofdpijn… zo zijn er nog vele klachten die je kunt koppelen aan een gebrekkige gronding. Stel je nu voor dat je een lichaam hebt en een net iets groter energetisch lichaam dat je helemaal omhult. In het gezonde plaatje zie je dat het energetisch lichaam zich tot de grond uitstrekt en zich met de aarde verbindt. Als je de klachten van hierboven herkent, dan kun je je zelf zo zien.
Jij staat op de grond met je stoffelijke lichaam, maar je energetische lichaam is naar boven getrokken. Je bungelt als het ware energetisch boven de grond.

Energie die stroomt en indrukken van buitenaf komen binnen. Eventuele emoties worden in de energie afgezet en zo vult het energetische lichaam zich zonder de verontreiniging kwijt te kunnen. Door te gronden kan alles wat je niet nodig hebt op een zachte manier naar de aarde toe vloeien.
Omdat je niet goed gegrond bent vult de aura zich en wordt steeds vuiler. Je kunt door de frequentie Moeder aarde te gebruiken je energetische lichaam weer op de aarde krijgen. Zodat de aura zich op een natuurlijke manier kan reinigen. Je komt stevig in je lichaam te zitten en je voelt je veilig en gedragen. Energie kan weer rond stromen en overtollige energie kan vervloeien met de aarde. Je hoofdpijn verdwijnt en je krijgt weer goede zin. Door goed in je lijf te zijn slaap je beter en dieper en je wordt uitgerust weer wakker.
De helende geurfrequenties van de Groene Linde
Naast Moeder Aarde zijn er nog veel meer helende geurfrequenties. Op energetisch niveau hebben de helende geurfrequenties van de Groene Linde veel effect.
Kom gerust eens ervaren wat er bij jou op dit moment past of kijk in onze webwinkel onder geurfrequenties.


Prijzen: zie webshop


Bron van deze informatie: De Groene Linde. 

 

Copyright © Valérie's Aroma-atelier Sinds 2005